Vakantieveilingen logo

Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

77 beoordelingen • 4,3
Bezoek de website
Vakantieveilingen logo
Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
77 beoordelingen • 4,3
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
77 beoordelingen
4,3
5 sterren
12%
4 sterren
12%
3 sterren
12%
2 sterren
8%
1 ster
57%
4,3
4,3
4,3
4,3

Gerelateerde bedrijven

Bodyworlds logo Bodyworlds
0 beoordelingen
10
Tripper logo Tripper
0 beoordelingen
10
I amsterdam logo I amsterdam
0 beoordelingen
10

Vakantieveilingen ervaringen

Ben jij niet zeker of Vakantieveilingen de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Vakantieveilingen ervaringen, reviews en beoordelingen van Vakantieveilingen van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Vakantieveilingen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Vakantieveilingen!

Over Vakantieveilingen

Opzoek naar een leuk dagje weg, een goedkope vakantie, een leuke musical of een speciaal cadeautje dan is vakantieveilingen.nl de place to be! Vakantieveilingen is een website waar je voor weinig de leukste vakantie en dagbestedingen voor weinig kan kopen via een veiling. Vakantieveilingen is begonnen onder de naame inpakkenenwegwezen.nl en was zo een groot succes dat het veiling gedeelte onder een aparte website gelanceerd werd. Deze website is uitgegroeid tot de huide vakantieveilingen website. Met inmiddels 150.000 bezoekers per dag en 150.000 veilingen per dag is het uitgegroeid tot de grootste veiling website van Nederland.

Veiling winnen is bindend

Zodra je meedoet met een veiling en je hem wint ben je verplicht de veiling af te nemen. Op het moment dat je dus een veiling wint ben je verplicht deze veiling af te nemen en dus te betalen. De betalingen van een veiling dient binnen 5 dagen betaalt te worden ,wordt dit niet gedaan dan zal er een automatisch incasso gedaan worden wat €2,50 extra kost.

Let op de administratiekosten

Bij vakantieveilingen gaan de leukste veilingen er voor een prikkie uit. Toch worden er bovenop de kosten van de veiling nog kosten in rekening gebracht van vakantieveilingen zelf. Deze kosten zijn de administratiekosten en bedragen 6,00. Let dus op bij het bieden dat er bovenop de biedprijs ook nog de administratiekosten komen.  

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vakantieveilingen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-04-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Een overvloed aan bots/nepbieders

Het is overduidelijk dat 80% van de bieders medewerkers van de aanbieding of vakantieveilingen zelf zijn. Deze mensen zorgen ervoor dat elke bieding gigantisch hoog eindigt. Een dagje Walibi? Logisch om van 2 naar 40 euro op te bieden. Hier moet echt iets aan gedaan worden. Het plezier/ gemak van de site verdwijnt door de bots/medewerkers compleet.

profielfoto van Van H.
Van H.
01-03-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
duomassage

Ik had een duomassage bij jullie gewonnen. Had een afspraak geboekt. Om een belangrijke reden kon dit niet doorgaan en heb contact gezocht met vakantieveiling.Deze vertelde mij dat het onmogelijk was de afspraak te verzetten en dat ik contact moest zoeken met Yurtlife. Die zeiden ook dat het onmogelijk was om de afspraak te verzetten omdat ze volgeboekt waren. Als ik online in hun agenda keek was er nog genoeg plaats

profielfoto van D. F.
D. F.
30-01-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Snap soms niets van de site

Ik snap soms niets van de site. Denk je een veiling te winnen en dan op het laatste moment grijp je mis.

Zal nog wel eens moeten kijken hoe het precies werkt. Heb paar leuke deals gescoord.

Leuk concept, maar je moet er wel bij blijven want voor je het weet gaat de deal aan je neus voorbij.

profielfoto van Wanka
Wanka
30-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hangmat wordt niet verzonden

Ik heb n veiling gewonnen en betaald. 20 juni. Ik zou m binnen 5 dagen in huis hebben. Geen vertrouwen in dat t nog goedkomt want enige wat er gebeurd is dat er n label is aangemaakt.
Op de mail nouwelijks beteikbaar.
Denk dat ik m niet meer krijg. En wil ook geen weken erop wachten.

profielfoto van B
B
17-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
verkeerd product ontvangen, ik krijg geen geld terug!

Ik bestelde 2 x rode stamrozen, die ik plantte in potten met aarde die ik speciaal daarvoor had gekocht. Bij bloei bleken ze geel rs lichtgeel te zijn! Duidelijk niet wat ik had gekocht. Na indiening van mijn klacht bood Vakantieveiling 20% procent van de prijs (dus niet eens bestel en bezorgkosten) te retourneren. Ik heb gezegd dat dit niet voldoende is - ik heb simpelweg een product gekregen dat niet is wat ik heb besteld - ik vind het normaal als ik het hele bedrag terug betaald krijg. Die gele rozen mogen ze er van mij zelf uit komen trekken - ik hoef ze niet! Na mijn laatste email op 9 juni heb ik niets meer van de klantenservice gehoord - zouden ze zoveel klachten hebben dat ze die van mij niet aan kunnen?

profielfoto van Christine
Christine
04-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De kwaliteit is echt ondermaats, al 3 keer

Het is niet de eerste keer dat ik producten bestel op vakantieveilingen, omdat - toegegeven - het leuk is om je eigen prijs te bepalen en te bieden. Qua tickets voor pretparken en hotels en dergelijke kan je er volgens mij goede deals doen, maar qua producten ... Ik ben geen verzuurde pruim of zo, en ik wil vakantieveilingen hun dealtjes niet teniet doen, maar luister even: Ik heb intussen al 3 keer een product gekocht: een plant, een kookpottenset (Berlinger Haus) en een messenset (Berlinger Haus). Mijn plant kwam verwelkt aan, mijn kookpottenset bevatte geen enkele pot zonder krassen en mijn messenset was (sorry) geen hol waard. Elke keer denk je "Ik zal wel pech gehad hebben". Maar na drie keer ga je jezelf toch een naïve dommerik vinden. Er staan nochtans genoeg slechte reviews op het internet, maar ik wou hen het voordeel van de twijfel geven. Waarom denk je dat die producten voor eender welke prijs worden weggegeven? Omdat Vakantieveilingen een liefdadigheidsinstelling is? Helaas... Die producten zijn volgens mij jammer genoeg afdankertjes en retourtjes, en omdat de bedrijven er toch nog wat aan willen verdienen zetten ze op VV. En ik begrijp dat, dat is oke, maar kunnen ze daar dan ook eerlijk over communiceren? Zodat er een eerlijke prijs kan geboden worden?

Nogmaals: voor tickets en daguitstapjes, etc. is het een goede site, maar voor producten: wees gewaarschuwd. Denk na. Voor niets gaat enkel de zon op hé. :)

profielfoto van Paul
Paul
29-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte beschikbaarheid saunabon

VAKANTIEVEILINGEN/
Zeer slechte ervaring met beschikbaarheid sauna 't Mineraal. 14 dagen voor einde geldigheidsdatum bon geen enkele dag meer beschikbaar. Bij telefonisch contact met de sauna wordt verwezen naar Vakantieveligingen zelf. Op de website staat contact op te nemen met klantendienst. Waarom? Ze vertikken het om enige moeite te doen om de klant tegemoet te komen. geld kwijt, niets voor terug gekregen. Geen verlenging mogelijk terwijl op hetzelfde moment nieuwe veilingen voor de zelfde sauna worden aangeboden met dagelijkse beschikbaarheid, Duidelijk de bedoeling van dergelijke websites; zoveel mogelijk cash binnenhalen in de hoop dat de klanten niet tijdig reserveren. Geld gewonnen voor hen.
Schande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

profielfoto van Johan
Johan
31-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Product functioneert niet en alle verantwoordelijkheid wordt afgewimpeld

profielfoto van Mark
Mark
13-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Adviesprijzen

De adviesprijzen waar VakantieVeilingen mee adverteert zijn VEEL te hoog in vergelijking met de werkelijke consumentenprijzen bij andere (web)winkels.
Voor je gaat bieden eerst product eens googelen.
En daarnaast rekening houden met de administratie-

profielfoto van Kurt
Kurt
30-10-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ONBETROUWBAAR - BENDE OPLICHTERS??????

Seniorenvoordeelkaart is waardeloos - kon zogezegd geen gebruik maken van mijn
Herroepingsrecht niettegenstaande dit wel degelijk verplicht is
Onmiddellijk account gedeactiveerd - U bent gewaarschuwd

profielfoto van Hugo
Hugo
03-09-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen service

maak hier geen gebruik van!!! Ik was ziek en kon niet naar het restaurant komen. Het restaurant gebeld en die vonden het geen probleem, maar Vakantieveilingen geeft niet mee. De bon is verbruikt nu.

Direct mijn account gedeactiveerd.

profielfoto van Robert
Robert
25-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleiding en oplichting

De actie 2=1 is nep. Ze werken met dubbele veilingen, laten je dure kaarten "winnen" voor het dolfinarium en vervolgens geldt hier de actie niet voor...….

Medewerkers zijn niet bereid het probleem op te lossen !

Ik bestel hier N O O I T meer iets !!!!

profielfoto van Lara
Lara
31-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Opgelicht en niet bereid het op te lossen

Vakantieveilingen heeft mij niet gegeven wat beloofd is. Na contact weigeren ze het op te lossen.

profielfoto van Mahmoud
Mahmoud
26-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
erg slecht

erg slecht services

profielfoto van Jan
Jan
21-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichting

Overnachtingen Roompot gekocht via vakantieveilingen, tijdens het boeken wat moet gebeuren via de site van Vakantieveilingen krijg ik meteen op mijn scherm de mededeling dat mijn voucher ongeldig is.
Contact opgenomen met Vakantie veilingen zeggen zei dat ik een weekend had gereserveerd (geheel andere data) en dat zei de boeking niet ongedaan konden maken; "Sorry voor het ongemak" waren hun worden.
Echter ik heb nooit een reserveringsmail gehad van het weekend wat ik volgens hun geboekt zou hebben, ik heb gevraagd deze mail alsnog mij toe te sturen tot op heden niet gehad.
Kortom weggegooid geld en oplichting je koopt een product maar krijgt niks.

profielfoto van Prijsaanvechter
Prijsaanvechter
04-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontmaskert

Men doet er goed aan om het product eens te googelen, er zijn diversen aanbieders.
Als je het product goed omschrijft, zie je bij diversen aanbieders dat de zgn consumenten prijs veel te hoog is bij vakantieveilingen.
Ge woon een lokkertje, en ook een leugen, dan de administratie en verzend kosten word dik aan verdiend.
Vele andere aanbieders versturen het gratis bol.com b.v maar ook anderen.
En dan betaal je de echte consumenten prijs !!!

Prijsaanvechter.

profielfoto van Sandra
Sandra
12-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Loopfiets veiling gewonnen en NIET gekregen!!

Loopfiets veiling gewonnen en betaald. Je krijgt echter het product niet. Verschillende keren gebeld en elke keer een ander antwoord en conclusie. Op Social media reageren ze niet. Ik zou zeggen, kijk maar uit!!! Geld weg en geen product! Oplichting noem ik dat!

profielfoto van RuMar
RuMar
09-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
LET OP ! Soundbar niet leverbaar

Ik heb op 21 oktober jl. een Soundbar gewonnen en ook betaald. Vandaag 9 november een simpel mailtje ontvangen van de veilingmeester dat deze niet geleverd kan worden. Krijg wel de centjes terug, schrijven ze. Maar tot mijn verbazing zie ik dat deze Soundbar nog steeds op de website van Vakantieveilingen wordt aangeboden en dat er nog steeds mensen zijn die deze Soundbar winnen en dus betalen. Hoe is dat mogelijk!
Notarieel toezicht op veilingen en biedingen blijkt dus van slechte kwaliteit en waardeloos!!

profielfoto van Linda
Linda
08-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeeeer slechte service!!!

Kaartjes gewonnen voor julianatoren (totaal 37 euro betaald) met 4 Nov als gekozen datum. 4 Nov staan de kinds helemaal klaar om te gaan, ik wil de auto halen en zie dat me auto er niet meer staat, INGEBROKEN EN MEE GENOMEN DOOR DE POLITIE. Ik meteen met vakantieveiling gebeld om dit door te geven krijg ik als reactie, "sorry we kunnen niks voor jullie betekenen hierin, je krijgt een tegoed van VIJF EURO voor een nieuwe veiling. Stelletje asocialen!!!

profielfoto van Liz
Liz
09-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Ik heb inmiddels vijf keer gebeld omdat ik mijn parasol niet heb gekregen. Dpd heeft mn bestelling in portugaal bezorgd en ik woon in sliedrecht.
Telkens beloofd klantenservice het op te lossen binnen een paar dagen. Nou... 20 dagen later nog steeds geen parasol.

profielfoto van Elbrich
Elbrich
13-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Superslechte ervaring

Waardebon gekocht via vakantieveilingen. Hartstikke mooi. Bij de tekst staat: Geldig op vrijdag en zaterdag, later ook op doordeweekse dagen. Hierbij mag je er toch vanuit gaan dat ze met die doordeweekse dagen iets anders bedoelen dan vrijdag en zaterdag. Anders had die extra regel niet bijgevoegd hoeven worden.
Aanbod in de gaten gehouden, maar geen doordeweekse dagen. Gebeld met klantenservice:"Ja mevrouw, er wordt hier een woensdag in Weert aangeboden". Fantastisch, 1 woensdag in het zuiden van het land. Van alle data. "Ja mevrouw, maar we houden ons wel aan de regels". Super onbeschofte medewerkers die totaal niet in staat is om mee te denken. Ik mag toch verwachten dat die "doordeweekse dagen" gelden voor alle locaties en niet slechts bij 1 van de 6 (ipv 7 die toegezegd werden). Deceptie.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vakantieveilingen is klantonvriendelijk!

Mijn pan was stuk gegaan 2 maanden na aankoop via vakantieveilingen. Nadat ik dat heb geconstateerd neem ik contact op met de klantenservice om uit te leggen hoe het zit. Ik moest een foto doorsturen en vervolgens zou ik antwoord krijgen van de leverancier of vakantieveilingen. Het moest wel goedkomen want de leverancier in kwestie was echt een goeie en die houden niet van ontevreden klanten. Onzinpraat achteraf. Net als vakantieveilingen overigens die ook helemaal niks geven om hun klanten. Ik had de foto dezelfde dag gemaakt en opgestuurd. Vervolgens hoor ik ruim 1 maand niks om dan een aanbieding te ontvangen van vakantieveilingen van €5 compensatie. Grapjassen zijn het daar. Natuurlijk accepteer ik dat niet want als men de voorwaarden van vakantieveilingen naleest dan zul je zien dat het allemaal anders in elkaar steekt. Als je product binnen 6 maanden na aankoop stuk gaat, dan heb je recht op een nieuw product, reparatie of geld terug mits jij het product goed hebt gebruikt. Als vakantieveilingen daaraan twijfelt dat moeten ZIJ dat aantonen. Kunnen ze dat niet, dan zijn ze verplicht om te voldoen aan bovenstaande en niet met een €5 compensatie te komen. Ik ben van plan om een juridische procedure te starten tegen vakantieveilingen. Niet omwille van de pan maar omwille van principes! Het is belachelijk dat ze kunnen denken dat ze zo met klanten om kunnen gaan. Klanten zijn niet dom.

profielfoto van E M.
E M.
22-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Blaumann pannenset 27-delig SLECHT!

Ik kocht een pannenset via vakantieveilingen. €53 plus €11,95 verzendkosten. Mooie set dacht ik. Ik gaf mijn oude pannen aan de buurvrouw en was helemaal blij. Jammer, ik had eerst moeten zien of het wat was, want de pannen zijn van slechte, goedkope kwaliteit. Ze worden Gloeiend heet, zodat zelfs je pannenlappen er moeite mee hebben. Ze verkleuren en de antiaanbaklaag bestaat niet, want alles brand aan. Met boter, met veel boter, met vloeibare boter , met olie. Vol vuur, laag vuur. Het maakt niet uit. Na weken van mailen en bellen, kreeg ik een mail dat ik maar vloeibare boter moest gebruiken en dat de pannen niet vervormden door de hitte. Weer bellen en mailen. Helaas. Het personeel doet niets voor me. Jammer. Ik koop NOOIT weer iets bij dit bedrijf. Slechte service, je wordt aangesproken met JIJ. Wie zegt dat ik niet 70 jaar ben? Respectloos. Maar mijn geld ben ik kwijt en had ik maar mijn oude pannen gehouden. Die zijn nog nooit verkleurd, maar na 20 jaar wil je wel eens iets anders.

profielfoto van Ik
Ik
18-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Grote ontevredenheid

Men laat je bieden op een overnachting met ontbijt.
Gezien wij daarvoor, vanuit België naar Nederland moeten, bieden wij 2 x omdat het op die manier de moeite loont 200-300 km ver te rijden.
Onze tijd loopt, nog slechts 1 week te gaan.
Al uuuuuuuuuuuuren hingen we aan de telefoon, omdat mails niet beantwoorden, maar ook dan....hoor je altijd maar het wachtmuzikje...uuuuuuren aan n stuk. Je wordt niet gehoord.
Vorige week 300 km gereden voor 1 nacht in n slecht, verouderd, armtierig hotel...
Willen wij nu boeken, want dit kan je pas 5 dagen op voorhand, al sta je er speciaal heel erg vroeg voor op,
....geen data
Of geen hotel beschikbaar.
Ronduit schandalig hoe je geld wordt afgetroggeld.

De beste ANTI reclame is de mond-aan-mond reclame.
We zeggen het zo door.
Adieu VV

profielfoto van Benno H.
Benno H.
18-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHTE SERVICE

Tickets gekocht en betaald voor de Musical Elisabeth in Concert, wat blijkt nu dat vakantie veilingen de stoelen toewijst oftewel rij 36 stoel 22 en 24 .Maar dit is op een grote tribune wat negers beschreven staat Rn als je net als ik slecht ter been ben is dat volgens hun eigen schuld en je moet maar zien dat je bovenkomt. GROF SCHANDALIG HOE JE BIJ VAKANTIEVEILINGEN WORDT BEHANDELD.

profielfoto van Ik
Ik
15-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd en behandeling is onbeschoft

Bbq gekocht voor vaderdag met koffer. Totaal 70,00 betaald vorige week. Het zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Ik ben woensdag begonnen te bellen. 2 dagen op rij is mij de hoorn erop gegooid. Zojuist weer gebeld, ik moest maar wachten oo een mailtje met antwoord. Ik zei dat ik antwoorde nu gewoon antwoord wil wanneer het gekeverd word. Zegt ze dat ze me in de wacht zet, dan moet ik maar wachten op dat antwoord. U wacht maar mooi tot na 18 uur vanavond zei ze en pats de wachttoon.

Dit kan toch niet!!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
High tea reservering niet wijzigen

Fout gemaakt bij de reservering moest Lelystad zijn ( in mijn ogen wel die gekozen ) maar in mijn email stond Rotterdam. Direct erachter gebeld en mij werd verteld dat het niet gewijzigd kon worden.

Gewoon slecht.

profielfoto van Johan
Johan
17-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
heliwens nl.

een schande, echte geldklopperij, afzetterij. Ik had voor mezelf en mijn vrouw via vakantieveilingen een vlucht betaald. Dan begint hun spel: wil je op bepaalde dag 10 euro bijbetalen, wil je bepaald uur bijbetalen, wil je aan venster bijbetalen, wil je foto.... Ik heb bijbetaald voor dag en uur. Zelfs dan vinden ze dat ze nog geen geld genoeg uit je zakken gejaagd hebben: ik krijg telefoon dat als ik in dezelfde vlucht als mijn vrouw wil zitten ik nog 15 euro moet bijbetalen. Alles samen voor 6 minuten in de lucht (opstijgen en landen is al meer) betaal je disproportioneel bedrag ivm een vlucht bij een reguliere maatschappij - een vlucht die dan een vlucht is (bv 20 minuten)
NIET DOEN PURE GELDKLOPPERIJ

profielfoto van Sabine
Sabine
28-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kat in een zak > Keuze uit 20 unieke hotels verspreid door Nederland

Super tevreden toen ik de veiling had gewonnen. Voucher had een geldigheid van 3 maand en ik zag me al een vriendin uitnodigen om een nachtje in NL te verblijven en de buurt te verkennen.
little did I know. Toen ik startte met het zoeken naar een beschikbare datum, bleek zo goed als alle hotels die op een doenbare afstand van België liggen allen zo goed als volzet te zijn. Geen enkel weekend meer (de toeslag van 10€ had ik met plezier bij betaald). Vakantieveilingen gevraagd of de voucher dan misschien kon verlengd worden, maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Teleurstellend als je dan op Booking ziet dat die hotels wel degelijk nog kamers vrij hebben.
De beschikbaarheid kan je ook pas achteraf zien, dus gewaarschuwd ben je hier niet.
Ik vind dit oneerlijke handel. De kans dat ik deze voucher inruil is heel erg klein.

profielfoto van Dona11
Dona11
09-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fletcher hotel overnachting met onmogelijke voorwaarden

Geboden voor overnachting zonder ontbijt. Dat kost meestal ook nog 13,50 p.p. In enkele gevallen wordt overnachting mét ontbijt geveild. Het lijkt mooi, maar reserveren uit het aanbod van 80 hotels is nauwelijks mogelijk, ik zie nl alleen de opties van de 5 komende dagen. En op populaire locaties zit alles vol. Kies je op datum - bijv ergens midden in de week - dan zijn er gemiddeld 4 a 5 hotels beschikbaar. Vrijdag en zaterdag heb ik nog nooit beschikbaar gezien. Het is geen koopje maar een afknapper. Fletcher dumpt hier alleen hun allerlaatste en slechtste kamers.

Schrijf een review over Vakantieveilingen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bodyworlds logo Bodyworlds
0 beoordelingen
10
Tripper logo Tripper
0 beoordelingen
10
I amsterdam logo I amsterdam
0 beoordelingen
10