Vakantieveilingen logo

Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

77 beoordelingen • 4,3
Bezoek de website
Vakantieveilingen logo
Vakantieveilingen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
77 beoordelingen • 4,3
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
77 beoordelingen
4,3
5 sterren
12%
4 sterren
12%
3 sterren
12%
2 sterren
8%
1 ster
57%
4,3
4,3
4,3
4,3

Gerelateerde bedrijven

Bodyworlds logo Bodyworlds
0 beoordelingen
10
Tripper logo Tripper
0 beoordelingen
10
I amsterdam logo I amsterdam
0 beoordelingen
10

Vakantieveilingen ervaringen

Ben jij niet zeker of Vakantieveilingen de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Vakantieveilingen ervaringen, reviews en beoordelingen van Vakantieveilingen van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Vakantieveilingen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Vakantieveilingen!

Over Vakantieveilingen

Opzoek naar een leuk dagje weg, een goedkope vakantie, een leuke musical of een speciaal cadeautje dan is vakantieveilingen.nl de place to be! Vakantieveilingen is een website waar je voor weinig de leukste vakantie en dagbestedingen voor weinig kan kopen via een veiling. Vakantieveilingen is begonnen onder de naame inpakkenenwegwezen.nl en was zo een groot succes dat het veiling gedeelte onder een aparte website gelanceerd werd. Deze website is uitgegroeid tot de huide vakantieveilingen website. Met inmiddels 150.000 bezoekers per dag en 150.000 veilingen per dag is het uitgegroeid tot de grootste veiling website van Nederland.

Veiling winnen is bindend

Zodra je meedoet met een veiling en je hem wint ben je verplicht de veiling af te nemen. Op het moment dat je dus een veiling wint ben je verplicht deze veiling af te nemen en dus te betalen. De betalingen van een veiling dient binnen 5 dagen betaalt te worden ,wordt dit niet gedaan dan zal er een automatisch incasso gedaan worden wat €2,50 extra kost.

Let op de administratiekosten

Bij vakantieveilingen gaan de leukste veilingen er voor een prikkie uit. Toch worden er bovenop de kosten van de veiling nog kosten in rekening gebracht van vakantieveilingen zelf. Deze kosten zijn de administratiekosten en bedragen 6,00. Let dus op bij het bieden dat er bovenop de biedprijs ook nog de administratiekosten komen.  

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vakantieveilingen

profielfoto van Marko K.
Marko K.
22-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Je wordt in het ooitje genomen.....

Op de veiling word een Emporio Armani AR5890 - Horloge aangeboden met een waarde van € 419,-, maar als je even googelt dan vindt je hem bij diverse andere sites voor €179,-. Misschien was die ooit eens €419,- waard, maar dat is die nu zeker niet meer. Ik vind dat nogal misleidend.

profielfoto van Bas
Bas
30-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Andere reserveringsmogelijkheden dan vooraf aangegeven.

Een etentje in de Pieterman in Volendam leek ons wel wat. T/m. 3 maanden na de veiling is de voucher geldig en kan op alle dagen worden gereserveerd (indien plaats}.
Bij het reserveren blijkt echter dat alleen op werkdagen kan worden gereserveerd en alleen de 1e opvolgende maand. Onder deze voorwaarden zou ik niet aan de veiling hebben deel genomen.
Ik heb daarom mijn geld terug gevraagd.
Dit krijg ik niet zo maar. Ik moet eerst enkele weken wachten om te kijken of de afspraakmogelijkheden dan zijn uitgebreid.
Niet echt professioneel dus!
Als je dit van te voren weet begin je er echt niet aan!

profielfoto van Intervinum W.
Intervinum W.
21-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lange levertijd/ slechte service/ onheuse bejegening

Op 2 augustus heb ik deelgenomen aan wijnproeverij verzorgt door intervinum. Ik was niet de gastvrouw maar ik was wel deelnemend.

Mijn nichtje was de gastvrouw en zij heeft mij gevraagd deel te nemen aan deze proeverij. De proeverij die ze via vakantieveilingen heeft gekocht.

De proeverij zelf was in orde. De medewerker van Intervinum deed het prima.

Intervinum hanteert een minimum bestelbedrag van €120,00. Na de proeverij wilde wij wel een bestelling plaatsen maar niet voor minimaal €120,00 per persoon. voor ons allen is dat namelijk heel erg veel geld. De Intervinummedewerker kwam daarom met een idee. Plaats als 1 persoon de bestelling en dan kom je wel op het minimale bedrag. Dat hebben wij gedaan. Levering zou dan eind augustus plaats vinden.

Eind augustus begin september was geweest en we hebben geen wijn gehad en geen bericht. De gastvrouw heeft op aandringen van ons gevraagd waar de wijn blijft. Intervinum gaf aan dat het een week later zou worden. Week ging voorbij en geen wijn en geen bericht. Daarom heeft de gastvrouw nogmaals gevraagd waar de wijn blijft bij Intervinum.
Een slap excuus kwam en de wijn zou dan uiteindelijk op maandag 3 oktober 2016 worden geleverd. 2 maanden na datum wijnproeverij. Ik ken geen bedrijf die zulke lange levertijden hanteert. Bestellingen vanuit China komen zelfs nog sneller dan dit.

Ik heb hierom geklaagd bij Intervinum. Intervinum weigert met mij te spreken en geeft bij de gastvrouw aan dat ik geen klant ben hun. Theoretisch klopt dat. Vanwege het minimale bestelbedrag hebben wij de bestellingen in 1 geplaatst op aanraden van de Intervinummedewerker. Ik heb gevraagd voor compensatie voor allen die in de bestellingen zaten. Een excuus en een gratis glas wijn was al voldoende geweest. Het gaat immers om het gebaar. Maar zo ziet Intervinum dat niet. Ik mag Intervinum niet zo aanvallen met mijn klacht heeft zij tegen de gastvrouw gezegd. Intervinum heeft heel zielig gedaan tegenover gastvrouw. Volgens Intervinum val ik haar persoonlijk aan en heeft ze nog nooit meegemaakt dat iemand klaagt. Ze vind het gek dat ik klaag. blijkbaar is het normaal dat je om gekochte goed moet smeken dat je het krijgt. Maar Intervinum heeft toch met ons afgesproken alles in een bestelling te doen omdat ze anders onze bestelling niet wil accepteren.

Omdat ik de klager ben heb ik aangegeven dat ze mij mogen benaderen en de gastvrouw hier verder buiten mogen laten. Dat willen ze niet. Ze willen niet met mij in gesprek. Toen ik geen reactie ontving op mijn klacht heb ik gerappelleerd. 2 dagen later belde een medewerker van Intervinum mij op. Een hele botte jonge man sprak mij aan op toon die onprettig was. Antwoord geven op hetgeen hij zij was onmogelijk. hij liet mij niet uitspreken en het komt erop neer ik moet niet zo zeuren.

Bij deze raad ik iedereen aan geen zaken te doen met deze mensen.

profielfoto van LHvG
LHvG
02-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vaatwastabletten niet geleverd

Win je na vele pogingen een keer een veiling voor een goede prijs. En dan krijg je vervolgens niets geleverd.

Negen dagen na levering van DHL track en trace nummer maar eens wat navraag gedaan. Zelf had men de fout nog niet ontdekt. Resultaat:
Levering is retour gekomen.
Veiling is geannuleerd.
Geld is teruggeboekt.

Volstrekt onzinnige en onjuiste reactie.
Het product is nooit verzonden en kan dus onmogelijk retour gekomen zijn.
Het product is nooit bij DHL aangeleverd zo is te zien bij track en trace.
Ook voor de leverancier was dit eenvoudig te controleren geweest, maar dat is kennelijk teveel moeite.
Er dient dus gewoon geleverd te worden!!!

Enfin de reacties van de klantenservice blinken uit in negativiteit en van het corrigeren van HUN fout is geen sprake. Lak aan de consument en zijn rechten. De klant heeft wel verplichtingen, maar vakantieveiling kennelijk niet. En als consument kun je dan niets meer, dat weten ze drommels goed.

Enfin het geeft mij wel het gevoel dat dit gezien de lage prijs waarvoor ik de veiling gewonnen heb wel eens geen toeval zou kunnen zijn. Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om een foutje te corrigeren anders!

En van klantgericht handelen is al helemaal geen sprake. Ook is nog nooit binnen de normale tijd gereageerd. Standaard e-mail met "Het is drukker dan normaal". Nou als mijn ervaringen maatgevend zijn zal het wel druk blijven ook.

Ik ga nooit meer bieden op producten die door vakantieveilingen geleverd moeten worden.

profielfoto van Verhoeven
Verhoeven
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
BEDROG

Ik heb ook geboden maar heb daar nu ook spijt van.
Deze praktijken bestaan nog altijd en ik heb mij natuurlijk weer is laten beetnemen. Ik heb geboden en heb onmiddellijk ook gevraag waar en welke hotels er nog beschikbaar zijn. Natuurlijk krijg ik geen antwoord of toch een mail dat ze me binnen de 2 dagen gaan antwoorden. Zij moeten hun niet houden aan de regels maar de bieder wel hoor. Krijg wel en altijd aanmaningen dat er dringend moet betaald worden. Schande, mensen zo bedriegen. Mijn man is mindervalide en op de vraag hoe ze al de bijkomen kosten( bagage, vervoer, luchthaven, maaltijden, 4sterren) kunnen regelen krijgen we ook geen antwoord. De reis wordt dan 3X zo duur. SCHADE

profielfoto van Jan W.
Jan W.
29-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Armani dames horloge

Nadat ik dit horloge een aantal keren voorbij had zien komen heb ik geboden en ...gewonnen.
Ik kijk ook nog een aantal keren verder mee als het horloge opnieuw in de veiling gaat
Na 2 dagen krijg ik een bericht dat het betreffende horloge niet meer voorradig is en dat ze een fout gemaakt hebben.
Ik krijg mijn geld dus terug, maar ik wil gewoon mijn gewonnen horloge dat lijkt me duidelijk.
Ook de Notaris die verbonden is met vakantieveilingen geeft geen oplossing, want die is met vakantie zo krijg ik te horen.
Op mijn vraag wie dan de veilingen controleert moet men mij het antwoordt schuldig blijven.
Voor mijn part gaan ze een klokkie bij een juwelier kopen maar ik laat me niet zomaar het bos insturen , en ook de mensen die na mij zo´n klokkie gewonnen hebben en wat er dus niet meer is moeten zich niet het bos in laten sturen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
vakantieveilingen werkt samen met slechte bedrijven

Ik ben er weer in getrapt (stom van mij). Laatst een fotoshoot waarvan ze alles proberen bij te verkopen voor woekerbedragen, maar nu een reisje naar Venetie. Hotel in Mestre. Echter hotel dat ze voor me geboekt hebben ligt niet in Mestre maar in Marghera. Dit is niet volgens afspraak maar als zij iets hebben geboekt kan het niet meer worden omgezet. Ook al houden zij zich niet aan de afspraak.

profielfoto van Peter
Peter
15-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechtere kwaliteit bij lagere prijs

Ik heb sterk de indruk dat je bij sommige hotels, zoals van de Valk, je via vakantieveilig.nl of via andere "aanbiedingen" niet de beste kamers krijgt. Het is mij vaker overkomen dat ik bijvoorbeeld tegenover de lift zat (lawaai) of boven de sauna (warm en saunalucht).

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Heli geldklopperij

Via VakantieVeilingen cadeau gekregen....een heliervaring. Cadeau was het niet echt. Want zonder voor alles bij te betalen kun je echt niet vliegen. Je wordt dan ook nog twee keer gebeld waarbij ze je nog van alles bij willen verkopen. Plaatsje 20 euro....tijd...20 euro...foto...10 euro....en ga zo maar door. Tijd had ik gereserveerd maar vloog een uur later. Omdat ze ook in het weiland bij de vluchten constant lopen te ronselen om extra dingen te verkopen. Dat geld terug gevraagd maar dan komt er geen reactie. En de vliegtijd ? 6 minuten! Hup erin en eruit en volgende vee. Wat een bagger bedrijf!

profielfoto van Willem W.
Willem W.
30-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verrassingsreis

Ongelooflijk, maar waar. Heb ik een slechte recensie geschreven naar aanleiding van wazige en standaard antwoorden van de klantenservice, krijg ik een mail of ik de correspondentie op wil sturen om deze eens nader te bekijken. Krijg ik weer een standaardbericht terug. Wij verwijzen naar de voorwaarden blabla. Ik verwijs ook terug naar de voorwaarden, maar ik geloof dat zij hun regels verderop in de voorwaarden belangrijker vinden dan hun eerste regel, namelijk dat er binnen 14 dagen geannuleerd kan worden. Nee zeggen zij, kijk maar naar de voorwaarden ergens verderop dat dat nooit kan bij een veiling. Waarom dan de eerste regel melden dat het niet kan. Zeg dan meteen dat het nooit never niente kan. Er wordt gereageerd op een recensie, dat is waar, maar of DAT nu echt serieus genomen moet worden? De reactie op de recensie komt van iemand die ertoe lijkt doen, maar antwoord komt weer van klantenservice. Begrijp de klacht, maar blablabla. Lees de voorwaarden goed tot en met de tekst dat er nooit maar dan ook nooit geannuleerd kan worden. Ook al beginnen de voorwaarden met de tekst dat het wel kan binnen 14 dagen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Passen de voorwaarden van een veiling aan als je deze gewonnen hebt !

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen goede ervaring

3 keer nu met vakantieveilingen in de fout gegaan. Eerst met een paasbrunch wat sumier was, sieraden waarbij er nog verzendkosten overheen komt waardoor je meer dan 50 euro moet betalen en als laatste een vakantie naar rome waarbij 10 datums werden benoemd en er niet eens de keuze was omdat een datum vast stond.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
bedonderen

Ik geloof niet dat de meeste veilingen echt zijn. Als je soms kijkt dat een veiling 10 sec voor tijd op 2 euro staat en vervolgens gaat iemand meteen 15 euro bieden en daarna 39 dan maak je mij niet wijs dat dit echt is.....dan zit er iemand achter van dat bedrijf zelf.

profielfoto van C
C
06-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Je biedt .. het is allemaal onduidelijk.
dan wil je m later voordat je gaat betalen nog een keer inzien en dat kan dus niet meer.
ik doe dit nooit meer!

profielfoto van Bas
Bas
29-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klantenservice

Heb diverse malen een veiling gewonnen, alles werd netjes geregeld. Totdat ik een herenfiets kocht. Hier was vanalles mis mee, dus gevraagd of e.e.a. opgelost kon worden. Vakantieveilingen (VV) vroeg me om direct contact op te nemen met de aanbieder van de fiets. 4x gebeld, 4x werd mijn naam en nummer opgeschreven en zou er teruggebeld worden. Niks dus.

Vervolgens het probleem bij VV neergelegd. Zouden contact opnemen met aanbieder. Niks. Weer gebeld, ja volgende week wordt het opgelost. Niks. Weer gebeld, excuses en geld terug, volgende week wordt alles geregeld. Niks.
Weer VV gebeld en duizend maal excuses, op zondag zou de klantenservice manager mij persoonlijk terugbellen (werd per mail ook nog eens bevestigd). Je raadt het al!

Vandaag weer gebeld, krijg je iemand aan de lijn: "Oh, u wilde een fiets omruilen toch?" ZUCHT!! Deze persoon heeft mij beloofd dat ik vandaag (29 jun 2015) teruggebeld zou worden voor 14.00 uur. Het laat zich alweer raden. Misschien toch maar eens iemand achter de balie vandaan trekken daar, wat een incompetent volk dat daar werkzaam is, echt te simpel voor woorden!

profielfoto van Annick
Annick
25-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Super dat mee denken met de klant..

Ik heb 2 juni een kaartje voor de apenheul gekocht bij vakantieveilingen, nou belde ik vandaag met de klantenservice omdat er 2 data stonden op de site, zowel de 27e juni als de 4e juli. nu leek het mij handig om te checken hoe het werkelijk zat.
4 juli stond er absoluut niet volgens het meisje bij de klantenservice.. nou mooi wel in mijn beeld! De kaartjes zijn geldig tot de 27e en ik moest maar goed lezen..
inplaats van behulpzaam een oplossing samen zoeken, kappen ze het gelijk af.. de hulp die zij bieden is nul komma nul en heel ver te zoeken!!
Ik heb dit al eerder mee gemaakt, maar had het nog een kans gegeven, nooit meer dat kut vakantieveilingen!

profielfoto van Rosanne
Rosanne
13-04-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klantenservice klantonvriendelijk

Vakantieveilingen helaas klantonvriendelijk gebleken:

Vorig jaar februari won ik een veiling ter waarde van 13 euro van vliegbon.nl. Na een paar weken kreeg ik een mail van vakantieveilingen met de mededeling dat deze website falliet was gegaan en dat ik het geld terug kreeg in de vorm van een Leisure card met de code die in de email stond. Via de code de Leisure card aangevraagd, ik heb nog goed gegekeken in de kaart die ik per mail heb gehad, maar er stond geen vervaldatum bij. Vorige week dacht ik aan mijn Leisure card en met dat in mijn achterhoofd heb ik geboden en een veiling voor een hightea gewonnen. Bij het inwisselen van mijn Leisure card herkende hij de Leisure card niet. Ik heb toen met de klantenservice gebeld en kreeg te horen dat de Leisure card niet meer geldig was. Na verzoek van bewijs dat ik op de hoogte had moeten zijn van het niet meer geldig zijn van de Leisure card, kreeg ik netjes een mail van Sahina met de eerdere mail waarin ik de Leisure card moest bestellen, en op de website stond inderdaad een geldigheidsdatum (maar dus niet op de uiteindelijk kaart die je in je email krijgt). Nou ok, ze hadden gelijk, maar ik vond het niet erg duidelijk. Daarbij, Sahina gaf aan in mijn account te kunnen zien dat ik in de tussentijd geen andere veilingen had gewonnen, dus die 13 euro is nergens anders heen gegaan dan naar Vakantieveilingen. Dus dat vond ik niet helemaal eerlijk. Als compensatie kreeg ik een waardebon van 5 euro aangeboden. Nou dacht ik, als het zo moet, dat is in ieder geval nog iets. Ik heb geprobeerd mijn gewonnen veiling met deze 5 euro te betalen, maar omdat ik eerst heb geprobeerd met mijn Leisure card te betalen zit ik al in stap 2 van het betalingsproces en kan ik de bon niet meer gebruiken. Sahina weer gemaild en het komt er op neer dat ze er allemaal niks aan kunnen (willen) doen. Sahina, bedankt voor het antwoorden van mijn mails, maar ik vind het erg klantonvriendelijk van jullie. Vooral omdat het precies te zien is dat die 13 euro alleen maar naar vakantieveilingen is gegaan. Een beetje compensatie was op zijn plaats geweest. In de laatste mail kreeg ik te horen dat dit het definitieve antwoord was. Jammer dat het zo moet, maar bij deze zijn jullie definitief een klant kwijt.
Groeten,
Rosanne

Schrijf een review over Vakantieveilingen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bodyworlds logo Bodyworlds
0 beoordelingen
10
Tripper logo Tripper
0 beoordelingen
10
I amsterdam logo I amsterdam
0 beoordelingen
10