Doenkado logo

Doenkado reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Doenkado reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
322
Doenkado logo
Website
doenkado.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Doenkado

Het valt beslist niet mee om telkens maar weer een origineel cadeau voor iemand te kopen wanneer daar aanleiding voor is. Een ondertussen alom gerespecteerd adres waar dat altijd kan, is Doenkado. Om je meer inzicht te bieden in dat wat Doenkado voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en hebben we de belangrijkste zaken voor je samengevat. Zo krijg je een prima beeld bij Doenkado en kun je al dan niet besluiten om ook voor deze specialist te kiezen.

Over Doenkado

Doenkado is ondertussen al weer vijf jaar actief. De doelstelling van de onderneming staat na vijf jaar nog steeds kaarsrecht overeind. Het wil zoveel mogelijk mensen leuke dingen laten doen en mee laten maken. Ondertussen kan gesteld worden dat het oprichten van Doenkado een schot in de roos geweest is. Vele tienduizenden mensen maakten met dank aan Doenkado namelijk al iets heel erg leuks mee. Wat Doenkado in de kern doet is mensen helpen om iemand op zeer originele wijze te verrassen. Bekende uitspraak en wijsheid van deze specialist in leuke cadeaus is ”˜De leukste dingen in het leven zijn geen dingen’.

Waarom kiezen voor Doenkado?

Simpel. Als je echt iets leuks weg wilt geven en graag wilt dat de ontvanger iets leuks meemaakt en gaat beleven, dan kies je voor Doenkado. Er is keuze uit ruim driehonderd zeer originele en verschillende dagjes uit die je cadeau kunt doen. De dagjes uit zijn origineel, prima te betalen en altijd in de buurt. Er zijn cadeaus die geschikt zijn voor families, voor mannen en vrouwen en specifiek cadeaus bedoeld voor een verjaardag. Je kunt kiezen voor werkelijk unieke cadeaus middenin de natuur, even gemakkelijk kies je voor een cadeau voor een zogenaamde daredevil. De honderden uitjes verspreiden zich door heel ons land waardoor er in elke regio altijd een leuk belevingscadeau beschikbaar is. Je kunt mensen ook zelf laten kiezen en een speciale giftcard aanbieden.

Is Doenkado betrouwbaar?

Afgaand op de beoordelingen die we onder ogen hebben gehad is Doenkado een betrouwbare partij om zaken mee te doen. We komen geen enkele klacht tegen en er is vooral tevredenheid over de dienstverlening van deze aanbieder. Het feit dat ondertussen al vijf jaar lang mensen gebruik maken van de cadeaus in de vorm van uitjes zegt eigenlijk al voldoende; het feit dat dit ondertussen al ruim tienduizend mensen zijn spreekt wellicht nog meer tot de verbeelding. Doenkado biedt de mogelijkheid om je cadeau met iDeal te betalen, iets dat de consument nadrukkelijk een vertrouwd gevel geeft. Niets zo fijn als gewoon afrekenen binnen de eigen en veilige betaalomgeving immers.

Klantenservice en klachten

Mocht je nu een klacht hebben over bijvoorbeeld de dienstverlening van Doenkado, dan kun je die klacht via een speciaal contactformulier op de website kenbaar maken. Verder kun je contact zoeken met Doenkado via de social media kanalen Facebook, Instagram en Pinterest. En zo vind je altijd een manier om eventueel een klacht te deponeren of om gewoon een vraag te stellen. Voor je dat doet, is het verstandig om altijd eerst de veel gestelde vragen goed door te nemen. Vaak vind je daar al de antwoorden die je zoekt namelijk.

Wil jij ook beoordelen?

In de wetenschap dat beoordelingen van bestaande klanten zeer waardevol zijn en je echt helpen bij het maken van de juiste keuze, vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar een geringe moeite maar je doet er mensen die voor lastige keuzes staan een enorm plezier mee.

Reviews over Doenkado
Gerelateerde bedrijven
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Doenkado

Ons team van experts heeft Doenkado geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Doenkado bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Doenkado is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Doenkado is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van doenkado.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Doenkado.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke ideeën

Er staan altijd leuke ideeën op de website om kado te doen. Het is een super goed concept om kado te doen voor mensen waar je niet precies weet wat je kado kunt doen.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emir A.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Doenkado
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Doenkado een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Doenkado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Doenkado actief?

Doenkado is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Doenkado reviews? Dan kun je naar de website van Doenkado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie