Oud & nieuw vieren in het vakantiepark

Oud & nieuw vieren in het vakantiepark

Oud & nieuw kan je op verschillende manieren vieren. In ons artikel “Oud & nieuw vieren? Goede ideeën en tips” hebben we verteld op welke manieren je oud & nieuw kunt vieren en een van die manieren is bijvoorbeeld om oudejaarsavond en nieuwjaarsdag in het vakantiepark door te brengen. Maar waarom zou je op vakantie gaan met oud & nieuw?

Eropuit samen, met het gezin of met de familie

Je kan natuurlijk prima thuis oud & nieuw vieren. Samen, met het gezin of met familie. Of met vrienden als je daar de behoefte aan hebt. Je kunt ook samen naar een vakantiepark gaan. Verschillende vakantieparken zijn met oud & nieuw gewoon open en je kunt hier dus genieten van een luxe bungalow of een chalet, terwijl er in en rondom het vakantiepark ook voldoende te doen is. Je bent er even lekker uit en in een andere omgeving.

Een groot voordeel is dat oud & nieuw in de kerstvakantie valt, dus de kinderen hoeven ook niet naar school. Misschien ben je zelf ook wel wat langer vrij van werk en zo’n uitje is een perfecte manier om het jaar goed te beginnen. Je bent dan helemaal uitgerust en dan kun je er weer vol tegenaan als de kinderen weer naar school moeten of als je weer aan het werk moet.

De ideale ontsnapping

Een bezoek aan het vakantiepark is ook lekker, omdat je op die manier even aan alle hectiek en drukte kunt ontsnappen. In de steden is het vaak druk en in aanloop naar oud & nieuw hoor je vaker harde knallen in de wijk. Wat voor een beetje onrust kan zorgen. Daarom is het lekker om de natuur op te zoeken, want daar is het doorgaans veel rustiger en minder hectisch. Op die manier ga je ontspannen en relaxt het nieuwe jaar in.

Ook voor huisdieren is zo’n ontsnapping aan de drukte en vooral de harde knallen van het vuurwerk, zeer welkom. Vooral honden en katten kunnen slecht tegen vuurwerk en in plaats van dat je ze kalmerende tabletjes geeft kun je ze ook meenemen naar een diervriendelijk en vuurwerkvrij vakantiepark. Dan hebben je dierenvrienden geen stress en kunnen ze ook ontspannend het nieuwe jaar in.

Het nieuwe jaar goed beginnen

Als je in het vakantiepark bent kun je het nieuwe jaar ook goed beginnen met leuke activiteiten. Bijvoorbeeld met een stevige wandeltocht of leuke fietstocht door de natuur en de omgeving of je kunt met de familie een frisse duik nemen in het tropisch zwemparadijs. Dat vrijwel altijd wel aanwezig is in een luxueus vakantiepark. Op die manier begin je het jaar goed en kun je volop genieten van alle faciliteiten, wat het vakantiepark te bieden heeft.

Je kunt het nieuwe jaar natuurlijk ook goed beginnen met de welbekende nieuwjaarsduik. Bij veel recreatieplassen en dus ook in sommige vakantieparken kun je die frisse duik nemen. Dan voel je je energiek en fit en begint het jaar goed. Of als het vakantiepark in de buurt van Scheveningen ligt, kun je ook deelnemen aan de officiële nieuwjaarsduik.

Recente blogartikelen
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Lees meer blogs