Een platform voor én door consumenten

Waar je vroeger nog naar de plaatselijk blokker ging om je stofzuiger te kopen, tegenwoordig vergelijkt vrijwel iedereen de stofzuiger en bestelt deze bij de goedkoopste aanbieder. Toch zit er bij veel consumenten altijd een probleem, want hoe betrouwbaar is die aanbieder?

Verder lezen
Betrouwbare reviews

Betrouwbare reviews

ErvaringenSite.nl springt hier op in door betrouwbare beoordelingen van verschillende online bedrijven te verzamelen en deze te delen met jou, als consument! Terwijl wij een betrouwbaar platform hebben ontwikkeld waar consumenten de ervaringen van deze bedrijven kunnen delen, profiteer jij altijd van de beste bedrijven en daarbij de laagste prijzen. Samen maken we het internet een betrouwbaardere plek!

Bekijk aangesloten bedrijven

Veelgestelde vragen

Wij staan voor transparantie en zullen dit dan ook altijd proberen te waarborgen. Dit is een van de redenen waarom jij voor ErvaringenSite.nl moet kiezen als het gaat om bedrijven vergelijken. Zoek je een review, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

ErvaringenSite.nl is gevestigd op de kovel 20 in Cuijk. Dit is geen bezoekadres maar mocht je een vraag hebben kan je ons altijd een berichtje sturen via vragen (apenstaartje) ErvaringenSite.nl. Wij beantwoorden deze altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Het systeem voor bedrijven is momenteel in ontwikkeling. We verwachten dit binnen een aantal weken live te zetten waardoor jij, als ondernemer, direct aan de slag kan met ons systeem. Daarnaast zullen er verschillende widget ontwikkeld worden die op jouw bedrijfswebsite geplaatst kunnen worden.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en goed beveiligde servers om de gegevens op te slaan. Daarnaast worden onze systemen 24 uur per dag gemonitord om eventuele aanvallen af te slaan. Mocht je daar meer informatie over willen kan je altijd contact opnemen of onze privacy voorwaarden raadplegen.

Wij zijn er ook voor ondernemers

Het verzamelen van reviews en ervaringen van consumenten is niet ons enige doel, want wij zijn er ook voor jou, als ondernemer! Zowel bedrijven als consumenten verdienen naar onze mening een platform waarbij zij direct met elkaar in contact staan en een goede relatie kunnen beheren. Daarom hebben wij ook voor ondernemers de mogelijkheid om hun eigen bedrijfsprofiel te beheren!

Meer weten over je eigen bedrijf

Door zowel de ervaringen als reviews over jouw bedrijf kan je deze data in combinatie met je cijfer analyseren en werken aan een verbetering van de kwaliteit van jouw service. Of ervoor zorgen dat je hoge scores en positieve beoordelingen ook goed en positief blijven!

Bekijk aangesloten bedrijven
Wij zijn er ook voor ondernemers
Zorg voor tevreden klanten

Zorg voor tevreden klanten

Bedrijven hebben altijd tevreden en minder tevreden klanten. Het verschil zit in het geschonken vertrouwen die je krijgt en ook aan hoe je omgaat met het afhandelen van klachten en hoe snel je reageert op vragen. Met ons platform heb je geen zorgen over dat je belangrijke communicatie mist en wij maken het leuker en makkelijker om direct in contact met jouw klanten te komen!

Ben en blijf altijd op de hoogte

Natuurlijk is ons systeem er niet alleen om data te bekijken, maar je kunt het ook gebruiken om direct in te spelen op de waarderingen en de klachten die klanten bij ons melden. Verzamel belangrijke reviews, communiceer direct met je klanten en krijg meer inzichten in hoe de consumenten binnen jouw segment bewegen.