Dolfinarium logo

Dolfinarium reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dolfinarium reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1632
Dolfinarium logo
Website
dolfinarium.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dolfinarium

Omdat het leven al duur genoeg is, wil je graag elke euro op de juiste wijze uitgeven. Dat geldt ook als je een dagje plezier wilt met je gezin. Daarom wil je graag vooraf weten of een dagje Dolfinarium de moeite waard is of niet. Omdat wij hier de reviews en ervaringen gebundeld hebben, kun je vervolgens prima zelf inschatten of een bezoek aan het Dolfinarium de moeite waard is of niet.

Over Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk opende in 1965 de deuren. In eerste instantie puur als nevenactiviteit bij de exploitatie van een speeltuin. Tegenwoordig echter, is het Dolfinarium het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Vele honderdduizenden mensen nemen jaarlijks een kijkje naar de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, roggen en haaien. Daarnaast biedt het Dolfinarium een aantal speeltuinen een aantrekkelijke waterattractie in de vorm van ”˜Waterpret’. Behalve dat de bezoekers een plezierige dag moeten hebben in Harderwijk, staat het welzijn van de dieren er nadrukkelijk voorop.

Waarom kiezen voor Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium biedt plezier voor jong en oud. Gedurende de dag vinden er negen verschillende show plaats en kunnen kinderen heerlijk spelen in een van de vier speeltuinen. Voorts kunnen kinderen terecht in waterattractie ”˜Waterpret’. Een bezoek aan het Dolfinarium heeft een sterk educatief karakter. Bezoekers verlaten met extra kennis Harderwijk en dat is ook een van de missies van het Dolfinarium; het wil zoveel mogelijk kennis overdragen. Het maakt van een trip naar Harderwijk een inhoudelijke dag uit.

Is Dolfinarium betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van het Dolfinarium kun je op verschillende manieren toetsen. In eerste instantie is dat wat betreft het vertier dat het biedt. Welnu, het Dolfinarium biedt wat het belooft: plezier, kennisoverdracht en springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen. De betrouwbaarheid zie je eveneens af aan de wijze waarop de mensen van het Dolfinarium met de dieren omgaan. In alles straalt de liefde voor de dieren van de medewerkers af. De dieren zijn gelukkig in Harderwijk. De betrouwbaarheid voel je eveneens aan de manier waarop er aandacht gevraagd wordt voor natuurbehoud.

Klantenservice en klachten

Nergens anders vind je zoveel relevante informatie als op de website van het Dolfinarium. Het lijkt dat elke vraag er gesteld én beantwoord wordt. Je vindt er antwoorden op alle vragen; van gerichte vragen over tickets en voorzieningen tot vragen over het wel en wee van de zeezoogdieren die zich in Harderwijk bevinden. Mocht je desondanks alsnog vragen hebben, dan kun je gewoon naar Harderwijk bellen. Een e-mail sturen is eveneens een optie terwijl het Dolfinarium ook al actief is op de sociale media in de vorm van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Met speciale dank aan de beoordelingen van mensen die al eens een bezoek hebben gebracht aan Harderwijk heb je hier alles kunnen lezen over het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Aan de hand van de beoordelingen van derden heb jij een betere beslissing kunnen nemen. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, dan help jij ook mensen om zo een betere beslissing te kunnen nemen.

Reviews over Dolfinarium
Gerelateerde bedrijven
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Dolfinarium

Ons team van experts heeft Dolfinarium geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dolfinarium bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dolfinarium is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dolfinarium is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dolfinarium.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen waar voor je geld

De grote dolfijnen show is matig. De grote dolfijnen show waar vroeger dolfijnen door ringen sprongen en bootjes trokken, kijk je nu nu de meeste tijd naar een videoscherm met informatie waar het geluid waardeloos van is zodat je geen idee heb waar het over gaat. Ook voor de Zeeleeuwen en de Walrussen sta je in een lange rij voor 15 minuten om dan te kijken hoe ze gevoederd worden. De horeca is gedeeltelijk gesloten door gebrek aan personeel. Het park is verwaarloost en veel achterstallig onderhoud. Jammer om te zien hoe zo een park hard achteruit gaat.

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cor B.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige dag

We hebben echt een leuke dag gehad met de hele familie. Iedereen heeft er erg van genoten en we hebben naast dat we het leuk hebben gehad, ook veel geleerd.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dolfinarium
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dolfinarium een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Dolfinarium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dolfinarium actief?

Dolfinarium is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dolfinarium reviews? Dan kun je naar de website van Dolfinarium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie