Dolfinarium logo

Dolfinarium ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Dolfinarium logo
Dolfinarium ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Belevenissen.nl logo Belevenissen.nl
1 beoordelingen
3
Safaripark Beekse Bergen logo Safaripark Beekse Bergen
0 beoordelingen
10
Good4fun logo Good4fun
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Dolfinarium

Omdat het leven al duur genoeg is, wil je graag elke euro op de juiste wijze uitgeven. Dat geldt ook als je een dagje plezier wilt met je gezin. Daarom wil je graag vooraf weten of een dagje Dolfinarium de moeite waard is of niet. Omdat wij hier de reviews en ervaringen gebundeld hebben, kun je vervolgens prima zelf inschatten of een bezoek aan het Dolfinarium de moeite waard is of niet.

Over Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk opende in 1965 de deuren. In eerste instantie puur als nevenactiviteit bij de exploitatie van een speeltuin. Tegenwoordig echter, is het Dolfinarium het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Vele honderdduizenden mensen nemen jaarlijks een kijkje naar de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, roggen en haaien. Daarnaast biedt het Dolfinarium een aantal speeltuinen een aantrekkelijke waterattractie in de vorm van ‘Waterpret’. Behalve dat de bezoekers een plezierige dag moeten hebben in Harderwijk, staat het welzijn van de dieren er nadrukkelijk voorop.

Waarom kiezen voor Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium biedt plezier voor jong en oud. Gedurende de dag vinden er negen verschillende show plaats en kunnen kinderen heerlijk spelen in een van de vier speeltuinen. Voorts kunnen kinderen terecht in waterattractie ‘Waterpret’. Een bezoek aan het Dolfinarium heeft een sterk educatief karakter. Bezoekers verlaten met extra kennis Harderwijk en dat is ook een van de missies van het Dolfinarium; het wil zoveel mogelijk kennis overdragen. Het maakt van een trip naar Harderwijk een inhoudelijke dag uit.

Is Dolfinarium betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van het Dolfinarium kun je op verschillende manieren toetsen. In eerste instantie is dat wat betreft het vertier dat het biedt. Welnu, het Dolfinarium biedt wat het belooft: plezier, kennisoverdracht en springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen. De betrouwbaarheid zie je eveneens af aan de wijze waarop de mensen van het Dolfinarium met de dieren omgaan. In alles straalt de liefde voor de dieren van de medewerkers af. De dieren zijn gelukkig in Harderwijk. De betrouwbaarheid voel je eveneens aan de manier waarop er aandacht gevraagd wordt voor natuurbehoud.

Klantenservice en klachten

Nergens anders vind je zoveel relevante informatie als op de website van het Dolfinarium. Het lijkt dat elke vraag er gesteld én beantwoord wordt. Je vindt er antwoorden op alle vragen; van gerichte vragen over tickets en voorzieningen tot vragen over het wel en wee van de zeezoogdieren die zich in Harderwijk bevinden. Mocht je desondanks alsnog vragen hebben, dan kun je gewoon naar Harderwijk bellen. Een e-mail sturen is eveneens een optie terwijl het Dolfinarium ook al actief is op de sociale media in de vorm van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Met speciale dank aan de beoordelingen van mensen die al eens een bezoek hebben gebracht aan Harderwijk heb je hier alles kunnen lezen over het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Aan de hand van de beoordelingen van derden heb jij een betere beslissing kunnen nemen. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, dan help jij ook mensen om zo een betere beslissing te kunnen nemen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Dolfinarium

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Dolfinarium

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Belevenissen.nl logo Belevenissen.nl
1 beoordelingen
3
Safaripark Beekse Bergen logo Safaripark Beekse Bergen
0 beoordelingen
10
Good4fun logo Good4fun
0 beoordelingen
10