Tours & Tickets logo

Tours & Tickets reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tours & Tickets reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1977
Tours & Tickets logo
Website
tours-tickets.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tours & Tickets

Heb je trek om een excursie te maken in België of Nederland? Of wil je gewoon één van de vele musea bezoeken? Dan kan je bij een organisatie als Tours & Tickets jouw tickets al op de kop tikken. Zo hoef je niet aan te schuiven bij de kassa ter plekke en heb je op voorhand zekerheid. Maar heb je die zekerheid bij Tours & Tickets wel? Wat zeggen de ervaringen van mensen die daadwerkelijk via Tours & Tickets een aankoop hebben gedaan? Worden ze als betrouwbaar beoordeeld? Op deze pagina vind je reviews, ervaringen en beoordelingen over Tours & Tickets terug.

Over Tours & Tickets

Tours & Tickets is een touroperator die al meer dan 35 jaar in het vak zit en gebaseerd is uit Amsterdam. De specialiteit van Tours & Tickets is het aanbieden van excursies en een ruime waaier aan tickets voor bijvoorbeeld musea en attracties in Nederland en België. Ook voor combi-pakketten kan je bij Tours & Tickets terecht. De onderneming mikt daarbij vooral op een breed en exclusief aanbod en op een goede prijs. Tours & Tickets maakt zich sterk dat je de goedkoopste tickets bij hen kunt vinden. De onderneming is een onderdeel van het grotere Tourism Group Holding B.V. dat je kunt kennen van bedrijven als Body Worlds, Red Light Secrets, Berlin Icebar en ga zo maar door. Blijf je graag op de hoogste van nieuwe promoties of aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Tours & Tickets of één van de social media kanalen van het bedrijf volgen. Zo heeft Tours & Tickets een eigen Facebook-pagina, maar ook een Twitter en een Instagram.

Waarom kiezen voor Tours & Tickets?

Tours & Tickets is dus een onderneming die excursies en tickets binnen België en Nederland aanbiedt. De webshop is onderverdeeld in categorieën als attracties, rondvaarten, Holland Tours, musea, wandel- en fiets tours, Amsterdam Red Light District, Amsterdam nachtleven, Rotterdam en meer. Naast de website beschikt Tours & Tickets ook over een ruim aanbod aan zogenaamde Ticket Shops. In deze shops kan je zelf tickets aankopen of omboeken of desgewenst ook annuleren. Heb je een keuze kunnen maken in de ruime waaier aan opties? Dan kan je betalen met cash geld in één van de vestigingen of met de kredietkaart (Visa en Mastercard). Betaal je online voor jouw ticket of boeking? Dan kan dat door middel van iDeal of per kredietkaart afgehandeld worden.

Is Tours & Tickets betrouwbaar?

Als je een ticket voor iets koopt of een excursie in de planning hebt staan ga je natuurlijk altijd best eerst even na in hoeverre het bedrijf waar je de aankoop doet betrouwbaar is. Een goed teken bij Tours & Tickets is alvast al dat er op de website gewerkt wordt met een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol. Kort door de bocht betekent dit dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Ook het feit dat er verschillende fysieke ticket shops terug te vinden zijn spreekt in het voordeel van Tours & Tickets. Bovendien vind je ook belangrijke bedrijfsinformatie zoals adres van de hoofdzetel, KvK-nummer en btw nummer terug op de website. Tours & Tickets beschikt over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen of problemen en heeft ook duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Ten slotte zijn er ook heel wat aankopen die je gratis kunt annuleren. Kortom: Tours & Tickets is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de excursies of tickets van Tours & Tickets? Dan kan je best even de FAQ-pagina bekijken. Als dat geen hulp blijkt kan je ook de klantenservice van Tours & Tickets inschakelen. De klantenservice kan je op werkdagen telefonisch bereiken. Daarnaast kan je ook een mail sturen of lekker ouderwets een brief opsturen. Ook op de social media profielen van Tours & Tickets kan je terecht om een privé-bericht te sturen. Heb je een klacht? Dan krijg je van Tours & Tickets altijd binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord of een bericht met de termijn waarin je het antwoord mag verwachten. Kom je niet tot een vergelijk? Dan kan je via het ODR-platform van de Europese Unie overgaan tot een geschillenbemiddeling.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens tickets voor een museum of een heuse excursie bij Tours & Tickets? Dan horen wij graag van jou wat jouw ervaring was met het hele proces. Zou jij Tours & Tickets als een betrouwbare en kwalitatieve website beoordelen? Werd er geleverd wat er was beloofd? Zou je opnieuw in zee gaan met Tours & Tickets? Hielp de klantenservice je vlot verder? Schrijf jouw ervaringen met deze webshop neer in een review op deze pagina. Zo help je de volgende klant een gefundeerde eigen mening ontwikkelen.

Reviews over Tours & Tickets

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
Plopsaland logo
Plopsaland
9 beoordelingen
5,8
Trainline logo
Trainline
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tours & Tickets

Ons team van experts heeft Tours & Tickets geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tours & Tickets bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tours & Tickets is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tours & Tickets is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tours-tickets.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duidelijk en makkelijk te bestellen

Duidelijk en makkelijk te bestellen, snel ontvangen in de mail. Ik heb het gebruikt via de mobiel dus hoefden niet te printen. Zeer tevreden en een mooie ervaring!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zuri B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tours & Tickets


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
Plopsaland logo
Plopsaland
9 beoordelingen
5,8
Trainline logo
Trainline
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tours & Tickets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tours & Tickets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tours & Tickets actief?

Tours & Tickets is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tours & Tickets reviews? Dan kun je naar de website van Tours & Tickets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie