SnowWorld logo

SnowWorld reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SnowWorld reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
SnowWorld logo
Website
SnowWorld
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SnowWorld

Ben jij van plan om binnenkort een dagje naar SnowWorld te gaan? De indoor ski-hal is op meerdere plekken in Nederland te vinden. Je hebt de keuze uit verschillende pistes en vaak is er ook een funpark en een restaurant waar je even bij kunt tanken. Voordat je jouw dagje uit plant, valt het aan te raden om te lezen wat andere gasten van SnowWorld vinden. Op deze pagina hebben wij alle SnowWorld reviews voor je verzameld. Zo kun jij een goed beeld vormen van dit bedrijf en een weloverwogen keuze maken om een dagje naar SnowWorld te gaan.

Over SnowWorld

SnowWorld opende haar deuren in 1996 met de eerste indoorskibaan in Zoetermeer. In 2001 werd deze baan uitgebreid met een derde piste en een jaar later werd de volgende indoorskihal geopend in Landgraaf. Jaarlijks verwelkomden deze locaties vele gasten en in 2018 kreeg SnowWorld er een vestiging in Amsterdam bij vanwege de overname van Snowplanet. Sinds 2020 telt SnowWorld zes indoorskibanen. Met deze locaties heeft SnowWorld als doel om de wintersport naar je toe te brengen. Je hoeft helemaal niet ver te reizen om op de latten te staan. Je kunt een dagje naar SnowWorld, maar het is bij sommige locaties ook mogelijk om te blijven overnachten. Zo maak je er echt een kleine vakantie van.

Waarom kiezen voor SnowWorld

SnowWorld is iedere dag open en heeft zes vestigingen, waardoor je altijd op een plek bij jou in de buurt kunt gaan skiën of snowboarden. Er zijn vaak meerdere pistes voor ieder niveau. Kun je nog niet skiën? Dan kun je gewoon les nemen in SnowWorld. Je maakt jouw dagje uit helemaal compleet met een lekker diner of een overnachting. Het valt aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van SnowWorld, want zo blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes maar ook ontvang je de beste deals direct in je mailbox.

Is SnowWorld betrouwbaar?

Veel mensen zijn bekend met SnowWorld of hier al eens een dagje geweest. Om een goed beeld te kunnen vormen van dit uitje is het verstandig om de reviews over SnowWorld te lezen. Er zijn 5 locaties in Nederland en 1 locatie in Duitsland. Voordat je besluit om kaartjes te kopen kun je alvast binnenkijken via de webcam.

Klantenservice en klachten

Online valt er heel veel informatie te vinden, onder andere over de skibanen, over ski- en snowboardlessen, over de fitnessclubs en nog veel meer. Vind jij het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van SnowWorld. Deze is zowel telefonisch als via e-mail te bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens een dagje gaan snowboarden of skiën bij SnowWorld? Laat anderen weten hoe dit is bevallen door jouw beoordeling over SnowWorld op deze pagina achter te laten. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de pistes en de kwaliteit van de sneeuw, of het druk was, hoe een eventuele skiles is bevallen en wat jij verder nog kwijt wilt.

Gerelateerde bedrijven

Plopsaland logo
Plopsaland
3 beoordelingen
6,3
PZC Webwinkel logo
PZC Webwinkel
3 beoordelingen
8
I amsterdam City Card logo
I amsterdam City Card
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over SnowWorld

Ons team van experts heeft SnowWorld geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SnowWorld bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SnowWorld is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SnowWorld is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van SnowWorld. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SnowWorld.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel en ze willen je graag helpen als ze zien dat dat nodig is. Als je aangeeft wat je wilt dan krijg je altijd wat je nodig hebt aangezien ze zo behulpzaam zijn

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-07-2021
Geschreven door: Sophie B.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SnowWorld


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plopsaland logo
Plopsaland
3 beoordelingen
6,3
PZC Webwinkel logo
PZC Webwinkel
3 beoordelingen
8
I amsterdam City Card logo
I amsterdam City Card
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SnowWorld een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SnowWorld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SnowWorld actief?

SnowWorld is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SnowWorld reviews? Dan kun je naar de website van SnowWorld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie