Amsterdam Icebar logo

Amsterdam Icebar reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Amsterdam Icebar reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2057
Amsterdam Icebar logo
Website
xtracold.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Amsterdam Icebar

Wil je graag een bezoek brengen aan Amsterdam Icebar, maar wil je voordat je een bezoek brengt eerst weten of Amsterdam Icebar betrouwbaar is en wat meer over deze organisatie te weten komen? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over Amsterdam Icebar, wat het bedrijf zoal aanbiedt, of de onderneming betrouwbaar is en hoe je de onderneming kunt bereiken. Ook lees je hier tal van reviews van reeds bestaande klanten, en kun je na het lezen van deze ervaringen en informatie eenvoudig zelf een keuze maken om wel of geen bezoek te brengen aan Amsterdam Icebar.

Over Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar is een van de coolste locaties in de stad (letterlijk) en staat dan ook in de top 10 aan leukste dingen om te doen in Amsterdam. Een bezoekje aan de koude ijsbar is een leuk toeristisch uitje en geschikt voor iedereen boven de 18 jaar en ouder. Indien je de bar wilt bezoeken kun je eenvoudig een boeking plaatsen via de website. Ook lees je hier meer over de soorten drankjes die je bij de bar kunt bestellen. Het bedrijf probeert een unieke belevenis te bieden, die je nergens in de stad zo zult beleven.

Waarom kiezen voor Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar is uniek in haar soort. De bar heeft een constante temperatuur van -10 ° C en alles in de bar is volledig gemaakt van ijs. De bezoekers kunnen zich in de bar laten verrassen door deze bijzondere ervaring en unieke locatie terwijl je tegelijkertijd geniet van heerlijk koud drankje. De bar heeft een centrale locatie en is het ideale uitstapje indien je een bezoek brengt aan Amsterdam.

Ӭ

Is Amsterdam Icebar betrouwbaar?

Amsterdam Icebar is een onderneming met een fysieke locatie in Amsterdam. Het bedrijf is zeer succesvol en heeft ook op andere plaatsen een vestiging, zoals in Berlijn. De onderneming is dan ook zeker te vertrouwen. Twijfel je nog aan de betrouwbaarheid van de onderneming? Lees dan enkele positieve ervaringen van andere klanten.

Klantenservice en klachten

Indien je een boeking wilt maken, meer informatie wilt of een opmerking hebt, kun je de klantenservice van Amsterdam Icebar benaderen. Dit kan eenvoudig via de telefoon of per mail. Het bedrijf is daarnaast ook actief op verschillende sociale mediakanalen, zoals Facebook en Tripadvisor. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Amsterdam Icebar. Indien je een vraag hebt kun je ook altijd eerst de website van de onderneming bezoeken, hier staan namelijk een aantal veel gestelde vragen, en vind je vaak direct het antwoord op jouw vraag terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de Amsterdam Icebar bezocht? Schrijf dan een review voor andere potentiële bezoekers. Schrijf bijvoorbeeld hoe jij jouw bezoek ervaren hebt, wat je van de onderneming vindt en of je snel werd geholpen door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je het bezoek wel of niet zou aanbevelen aan anderen. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen bezoek te brengen aan Amsterdam Icebar.

Reviews over Amsterdam Icebar

Gerelateerde bedrijven

Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Amaze logo
Amaze
2 beoordelingen
9
Jump-XL logo
Jump-XL
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Amsterdam Icebar

Ons team van experts heeft Amsterdam Icebar geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Amsterdam Icebar bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Amsterdam Icebar is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Amsterdam Icebar is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van xtracold.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Amsterdam Icebar.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gave ervaring

Zeer leuke ervaring in super gave omgeving. Het personeel is superspontaan met name Boris! We hebben echt een gezellige tijd gehad. Ik raad het zeker aan om een keer uit te proberen als je in de buurt van Amsterdam bent!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Casper V.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Amsterdam Icebar


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Amaze logo
Amaze
2 beoordelingen
9
Jump-XL logo
Jump-XL
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amsterdam Icebar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Amsterdam Icebar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amsterdam Icebar actief?

Amsterdam Icebar is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Amsterdam Icebar reviews? Dan kun je naar de website van Amsterdam Icebar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie