Slagharen logo

Slagharen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Slagharen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Slagharen logo
Website
slagharen.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Slagharen

Hebben jullie megaveel zin in een dagje uit? Het liefst met een overnachting erbij? Mag het wat jullie betreft wel een echt spannend avontuur worden in een spannend attractiepark? Wil je om die reden meer weten over beoordelingen van Slagharen? Ben je benieuwd naar ervaringen van andere bezoekers? Wij hebben de reviews van Slagharen heel handig op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om zelf ook eens bij Slagharen te kopen. Als je de verhalen en recensies van andere gasten doorleest, krijg je vast wel een goed gevoel bij wat jij moet doen.

Over Slagharen

Slagharen bestaat al sinds 1963. Toen werd het Ponypark Slagharen genoemd. De start kwam heel grappig en simpel omdat de eigenaar zoveel van pony’s hield. Hij kocht heel fijn een pony voor zijn kinderen. Dit kreeg een vervolg en zo ontstond uiteindelijk het Ponypark. De eerste vakantiehuisjes konden ook in 1963 geboekt worden. Met Pinksteren precies gezegd. Bij elk huisje hoorde een pony. Het aantal pony’s is na een aantal jaren zelfs uitgegroeid tot maar liefst 800, wat een feest voor dierenliefhebbers. Het zwembad kwam nog iets later, in de jaren 60. Vandaag aan de dag beleef je in Slagharen spetterende avonturen. Letterlijk en figuurlijk, want er is water in overvloed. Ook de shows zijn avontuurlijk. Overnachten kan hier nog steeds. Of in een gehuurde accommodatie of in je eigen caravan of tent.

Waarom kiezen voor Slagharen?

Ga je naar Slagharen, dan beleef je in Nederland het Wilde Westen. Kinderen voelen zich in dit park regelrechte avonturiers. Er zijn maar liefst meer dan dertig verschillende attracties. En dan hebben we het nog niet eens over de shows die worden opgevoerd. De Gold Rush was de eerste achtbaan van Nederland. Houd je vast, want het gaat echt hard. Bij de American Circus Show zie je spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman. Gigantisch wat een acrobatiek. Fans van Randy & Rosie komen ook helemaal aan hun trekken. De twee wasberen spelen de hoofdrol en de bezoekers genieten mee van hun spannende avonturen. Natuurlijk kies je Slagharen ook omdat je hier fantastisch kun zwemmen, slingeren, bubbelen en zonnen. Het tropisch zwembad is prachtig. Er zijn verschillende glijbanen en ook een waterspeeltuin voor kleinere kinderen. De palmbomen en het strandje doen je vergeten dat je gewoon in Nederland bent. Het is duidelijk dat zoveel moois nooit in een dag bezocht kan worden. Gelukkig verhuurt Slagharen ook accommodaties. Je begrijpt dat deze niet standaard zijn. Wat denk je van een knusse Cowboy Cottage of een Raccoon Lodge? Luxe, nog luxer, simpel of nog meer basic, het kan allemaal. Je mag ook in je eigen tent of caravan verblijven op dit park.

Is Slagharen betrouwbaar?

Slagharen heeft inmiddels haar naam wel gemaakt. Wie kent dit park niet? De betrouwbaarheid is na al die lange jaren zeker bewezen. Een aantal persberichten, die je vindt op de website, bevestigen dit. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. Heb je klachten, dan stelt deze organisatie het zeker op prijs als je even contact opneemt. Er wordt dan alles aan gedaan om jou als gast voor 100% tevreden te stellen. Het is mooi om te zien dat deze organisatie ook aandacht heeft voor goede doelen. Op de site vind je hierover meer informatie.

Klantenservice en klachten

Je ziet op de website van Slagharen duidelijk waar je naar toe moet met klachten. In reviews lees je ook dat klachten heel serieus worden genomen. Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan kan dit op verschillende manieren. Ook via de sociale media. Slagharen is actief op onder meer Facebook en Twitter. Daar kun je dus ook altijd een berichtje achterlaten. Bellen is mogelijk, maar de klantenservice is er niet altijd. Wil je zo snel mogelijk contact, dan kun je het beste appen. Het is daarnaast mogelijk om schriftelijk contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Jij was al eens in Slagharen geweest? Ging je alleen voor de attracties of heb je ook gekozen voor een overnachting? Andere mensen zijn benieuwd naar je ervaringen. Had je klachten? Hoe werden deze opgelost? Waren er alleen maar positieve puntjes? Schrijf deze dan zeker even in je review. Als mensen twijfelen of een bezoek aan Slagharen een goede keus is, dan kan jouw beoordeling hen helpen.

Gerelateerde bedrijven

Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
4 beoordelingen
4,3
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Xyzgames logo
Xyzgames
2 beoordelingen
9
5,2
34% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Lees onze review over Slagharen

Het bedrijf Slagharen is geverifieerd door ons. De webshop slagharen.com is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. Slagharen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Slagharen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Slagharen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van slagharen.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Slagharen.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig!

Ik heb verbleven in huisje raccoon! Leuke activiteiten voor de kids, ondanks de vervelende corona periode. De inrichting van de huisjes is een groot succes. Het eten in het park is ook erg goed, ondanks dat het take away is. Gewoon even heerlijk er tussen uit!

Geplaatst op: 07-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

We hadden een wigwam gehuurd. Prima te doen en vlakbij park. In de wigwam echter geen waterkoker, geen warm water, geen wifi, geen goede tv, geen parasol wel echt nodig, geen genoeg bestek en pannen. Jammer!!
Ook onduidelijk wanneer huisje, eerst 12 uur, 14 uur toen 15 uur. Grrrrr. Toiletten bij receptie smerig.

Verder leuk.park!

Geplaatst op: 11-07-2021
Geschreven door: Esther V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk attractiepark maar er kunnen zaken verbeterd worden

Wij hebben met twee gezinnen in de week van 9-08-2021 twee Yellowstone huizen geboekt. Allereerst de complimenten voor de lekkere ontbijtjes die iedere ochtend werden bezorgd. Heerlijke verse croissantjes, witte harde broodjes, bruine triangel broodjes,yoghurt met cruesli, een eitje en heerlijk en veel soorten broodbeleg. Uit de kunst.
Verder waren het toilet en de douche goed schoongemaakt. Top.
Echter was er niet geveegd en op zowel de tafel als de stoelen lagen veel kruimels. We hadden een mail gestuurd over de ietwat matige schoonmaak qua vegen. Dit moesten we zelf doorgeven bij de receptie. Jammer dat dit zo gaat. Is voor verbetering vatbaar.
De WiFi functioneert totaal niet. Geen verbinding.
Verder zijn de houten vloeren in de Yellowstone huisjes erg beschadigd qua krassen. Een nieuw laklaag zou wonderen doen. Ook de buitenkant even opnieuw beitsen zou wel eens mogen.
Jammer dat voor de €30.- beddengoed deze niet opgemaakt worden.
Het attractiepark heeft veel gedaan mbt de coronamaatregelen. Duidelijke gescheiden looprichtingen en eenrichtingsverkeer waarbij medewerkers toezicht houden.
De arcade speelhal is s avonds tot 23:00 u geopend. Echter staan er, vanwege Corona, lange wachtrijen. Er mogen maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Dit betekent dat er na 22:00 u weinig kans is dat je binnenkomt.
Verder aardig hoge prijzen. Een klein flesje water a €3.10 is fors te noemen.
Wat wel prettig is dat je op de dag van aankomst ( na 15:00 uur) en vertrek ( voor 10:00 uur) de hele dag in het park mag verblijven. Inclusief parkeerkaart.
We hebben een gezellige en leuke week gehad in Slagharen. Complimenten voor de vriendelijke medewerkers bij de attracties en bij de uitgang op onze vertrekdag op vrijdag 13 augustus. Deze mevrouw had duidelijk zin in haar werk en stond me vriendelijk te woord.

Geplaatst op: 13-08-2021
Geschreven door: Tony J.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Viel tegen

Op vakantie geweest van 23 juli - 30 juli. We zaten op Colorado City. We hebben het op dit park wel eens beter gezien. Hierbij alle bevindingen:

- Op donderdag 29 juli (in de middag) waren we aan het spelen in de middelste game hal. Er waren 2 medewerkers aanwezig (2 jonge jongens) die zelf steeds bij diverse spelletjes geld uit de automaten haalde en zelf tegen elkaar diverse spelletjes speelde. Mijn vrouw had een storing aan een automaat en vroeg of iemand van hun kon helpen. Dit kon niet per direct want hij was zijn collega aan het inmaken dus ze moest maar even wachten. Zeer onprofessioneel.

- Onze auto is samen met 9 andere auto's bekrast. Dit meteen gemeld. 1 beveiliger was niet erg geïnteresseerd en begon gelijk dat hun er niet verantwoordelijk voor waren. De 2de beveiliger was iets meer begripvol. Ze hadden een camera hangen maar die staat overdag op de parkeerplaats gericht en in de nacht de andere kant op. Heeft dus niet veel zin. Er zijn wel camerabeelden bekeken maar uiteraard niks op gevonden omdat hij de verkeerde kant op stond. Ik heb nog om opheldering gevraagd aan de parkmanager. Deze heeft mij wel teruggebeld en reageerde eigenlijk hetzelfde dat hun niet verantwoordelijk zijn en was ook absoluut niet bereid het leed iets te verzachten (bijvoorbeeld d.m.v een etentje ofzo). De politie is erbij geweest en heeft foto's van alle beschadigde auto's gemaakt. We zullen er verder wel niks meer over horen.

- Geen shows. Dit was vroeger heel anders, er worden nu alleen maar films afgespeeld. Dit kan met corona te maken hebben maar alle western shows komen ook niet meer terug zei een medewerker.

- Veel storing. De attractie "vrije val" heeft tijdens ons verblijf diverse keren vastgezeten waardoor mensen boven in de lucht "vast zaten". Ik heb dit meerdere keren gefilmd. Onbegrijpelijk. Dit kan een keer gebeuren maar zo vaak? Tevens had de monorail ook storing, was de 4d film de hele week kapot en waren nog diverse andere kleine machines defect.

- Alle restaurants zijn gesloten terwijl ik dit vooraf telefonisch geïnformeerd had (na meer dan een uur in de wacht te hebben gestaan) en mij verzekerd werd dat het open was. Je mag alleen afhalen en buiten eten. Terwijl mij verzekerd was dat je het binnen op kon eten.

- Zwembad alleen op reservering en dan mag je 1 uur en 45 minuten zwemmen, althans zo wordt het gebracht. Kom je bij het zwembad en staat er een mega rij waardoor je effectief (je mag ook niet eerder naar binnen) maar 1 uur en 15 minuten kan zwemmen.

- Grote grijpmachine (naast de brug) vaak kapot. Je bent dan je geld kwijt omdat de grijper halverwege blijft hangen. Ik zag in de loop van de week dat andere mensen dit ook hadden.

- In de avond (na 18.00) is er zeer weinig te doen, ook dit zijn we niet gewend van Slagharen.

Uiteraard hebben we er het beste van gemaakt en hebben we verder wel een leuke week gehad. Alleen heel veel tegenvallers en het personeel kan veel beter. Natuurlijk hebben we ook goed personeel meegemaakt maar er lopen er toch wel een aantal rond die er echt een rommel van maken.

Geplaatst op: 10-08-2021
Geschreven door: Kees V.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Ik ben in heel mijn leven 8 keer hier geweest en dan een week ongeveer gebleven zelf 16 jaar en heb het altijd leuk gehad en nooit problemen meegemaakt tot deze keer het park is kapot aan het gaan

Het eten is hier nog nooit zo slecht geweest als nu

Slagharen de leuke shows bingo etc niks meer van over

Na 18:00 niks meer te doen alleen geld uitgeven aan automaten slim hoor

Er staat heel duidelijk op borden dat je in het zwembad eten kan bestellen kom er aan zegt de medewerker dat je alleen wat te drinken kan halen

De medewerkers zitten tijdens dat ze me poffertjes zitten te maken te praten over spelletjes en letten niet op net als een heleboel medewerkers hier

De pizza is 27,50! En dan verwacht je op zn minst een lekkere en goeie pizza krijg de verkeerde pizza geleverd na een half uur wachten en dan word me nog verteld dat ik 30+ minuten moet wachten!

De attracties hebben hartstikke veel storingen en er word slecht opgelet door de medewerkers aan gordels etc heb m zelf dicht moeten doen

Ik lees eigenlijk van dit jaar alleen maar slechte reacties doe er wat aan!

Geplaatst op: 14-08-2021
Geschreven door: Weslin T.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Mijn gordel werd niet goed dicht gemaakt en ik zat te schreeuwen om die beter dicht te doen en die medewerkers boeide dat niks, kwaliteit van eten en drinken is slecht en de wc is vies en het stinkt, medewerkers zien er geen eens vrolijk uit

Geplaatst op: 13-06-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer!

Vanwege corona besloten in eigen land te kamperen en kwamen uit bij de camping van het attractiepark Slagharen. Het park is best leuk daar ga ik verder niet op in.
Na boeken bleek dat we als campinggasten geen gebruik mogen maken van het zwembad, ja het staat op de site maar je moet goed zoeken!
Aangekomen leek alles prima, ruime plek op een net grasveld. Echter bleek al snel dat we als campinggasten ook geen recht hebben op wifi, in 2021?!?!
Vervolgens bleek ook het sanitair minder netjes, snel leerden we ook waardoor, de camping heeft een grote schare aan gasten die, zonder beledigend te willen zijn, van een andere slag zijn. Expres worden WC's verstopt, spullen kapot gemaakt en trekkers voor de douches zijn er niet meer want die werden gestolen of ook gesloopt, zo is ons vertelt.
Vervolgens worden we iedere avond getrakteert op de muziek en karaoke van het veldje hiernaast en na de muziek praat men bij een haardvuur nog wat gezellig na tot 1uur snachts. En nee ik voelde me niet veilig genoeg om er wat van te zeggen.

Na een week naar de receptie gestapt, was het beu en wilde eerder weg. Mijn hoofdreden is dat ze duidelijk niet leveren wat ze online beloven. De receptioniste gaf me een goed ingestudeerde reactie dat het park niet deed aan geld teruggeven. Om het nog erger te maken vroeg ze me vervolgens 3x of ik dan ook wel echt ging.. Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat dit was om de plek weer aan anderen te kunnen verhuren.

Uiteindelijk hebben we besloten om eerder te vertrekken, zonde van het geld maar dit was geen ontspannende vakantie meer. Het park is duidelijk alleen uit op geld en accepteert het gedrag van de meerderheid zonder te handhaven. Als dat dan een paar boze gasten opleverd, vinden ze dat prima. Cash is king, ook hier helaas.

Wij komen hier in ieder geval nooit meer.

Geplaatst op: 08-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wij stonden een week in het hoogseizoen op de camping. De plaats zelf was mooi groot en afgebakend met heggen. Ook zag het gras er goed uit. Er was geen Wifi beschikbaar. Kon je ook niet bijkopen. Als je in een huisje zit dan is dat wel mogelijk. Onze kinderen mochten niet in het grote zwembad op het park. Als je in een huisje zit dan mag dat wel. Voor onze hond moesten wij iets meer dan 10 euro per nacht betalen. Wij hadden wel verwacht dat ze prullenbakken met hondenzakjes voor dat geld hadden. Deze waren er niet. Ook geen hondendouche ofzo. Mensen laten daar hun honden gewoon overal poepen, echt vies. Op de camping is veel bijzonder publiek aanwezig. Tot laat in de avond schreeuwen en feesten. Ronduit asociaal. Ook midden in de nacht jankende kinderen. De toiletten, douches zijn ronduit goor. Overal zand op de grond, lege verpakkingen van o.a. maandverband, tandpasta, lege bierblikjes etc. Het personeel van Slagharen deed echt hun best om alles schoon te maken, daar kan zeker niets van gezegd worden. Het volk wat daar komt heeft daar kennelijk geen respect voor. Er werd door het personeel aangegeven dat ze hebben overwogen om van die trekstokken bij de douches te zetten. Dit ging niet goed. Deze werden gestolen of ze vonden ze in twee stukken gebroken terug. Dat werd mij door het personeel verteld. Ook waren er kinderen die het normaal vonden om tegen deuren te trappen, welke dan kapot gingen. Loop je over de camping komt de wietlucht je tegemoet. Kortom geweldige camping maar niet aan ons besteed. Komen hier nooit meer.

Geplaatst op: 07-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal stom hier

Het was niet leuk super stom en heel vies

Geplaatst op: 27-06-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vroeger was leuk nu niet meer

vroeger was het erg leuk, bingo en carboy shows na 2004 was ik daar voor et laatst al die tijden echter naar men zin, nu doe je bellen of je hondje mee mag maar moet je er achtelijke veel bij betalen we betalen al€914 voor 4 en moeten we nog is €49,00 voor je hond perdag betalen nou echt een slechte surfers we gaan er nooit meer naar toe , we gaan nog beter naar Duinrell of Efteling met het logeren

Geplaatst op: 21-08-2021
Geschreven door: Leel B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht om naar Slagharen te gaan

beste mensen u moet veel betalen en uw hond mag echter het huisje niet meer in er zijn 2 plekken raccoon en een oud huisje maar u moet wel €49 pendag betalen voor uw hond, ook bij de staan kervan en wigwams het is dus niet meer dier vriendelijk

Geplaatst op: 21-08-2021
Geschreven door: Lieke T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
5 dagen aan t bellen en mailen zonder gehoor!!!

Al vanaf woensdag ( 5 dagen dus) aan het bellen 19e in de wacht 18e in de wacht 14e q6e 9e en na uur tot 1.5 eindelijk op 4 dan word er opgehangen. 3 mails gestuurd dat ik wil boeken maar vanwege een huisdier kan dit alleen telefonisch krijg totaal geen reactie. Niet normaal

Geplaatst op: 18-07-2021
Geschreven door: Pdae I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Slagharen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
4 beoordelingen
4,3
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Xyzgames logo
Xyzgames
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slagharen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Slagharen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slagharen actief?

Slagharen is vooral actief in de categorie dagje-weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , tickets , uitjes , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slagharen reviews? Dan kun je naar de website van Slagharen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie