Disneyland Paris logo

Disneyland Paris ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

BLUE Wellness by Fletcher logo BLUE Wellness by Fletcher
0 beoordelingen
10
Ticketoo logo Ticketoo
0 beoordelingen
10
TiqetsBenelux logo TiqetsBenelux
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Disneyland Paris

Iedereen heeft af en toe eens nood aan een leuke uitstap. Disneyland Paris is daarvoor de ideale bestemming. Maar voor je vertrekt, wil je natuurlijk graag weten of je de juiste beslissing neemt. Wil je graag meer weten over Disneyland Paris? Wij hebben de positieve en de negatieve reviews van Disneyland Paris hier op een rijtje gezet. Lees meer over de ervaringen van andere gasten en neem een weloverwogen beslissing om bij Disneyland Paris te boeken.

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris werd in 1992 geopend in Marne-la-Vallée, op slechts een dertigtal kilometers rijden van het centrum van Parijs. Het is het vierde Disneypark ter wereld en is opgedeeld in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Daarnaast vind je er ook het uitgaansgebied Disney Village. Ten tijde van de opening heette het park Euro Disney en bestond het enkel uit Euro Disneyland, dat we nu kennen als Disneyland Park. Het pretpark kreeg in 1994 de huidige naam. Het Walt Disney Studios Park werd in maart 2002 geopend.

Waarom kiezen voor Disneyland Paris?

Disneyland Paris staat gelijk aan magie! In dit pretpark komt de magie van Disney tot leven. Met meer dan 50 attracties, verspreid over twee parken en een uitgaansgebied, beleeft het hele gezin hier een fantastische tijd. Je favoriete Disneyfiguren paraderen door de straten van Disney Village, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De kleurrijke parade en de prachtige shows laten het hele gezin verrukt achter. Elk seizoen is een unieke belevenis bij Disneyland Paris. De Kerstshows en het Halloween Festival trekken jaarlijks duizenden gasten aan. 's Avonds plof je neer in een kraakvers bed in één van de acht Disney Hotels en droom je verder over de voorbije magische dag.

Is Disneyland Paris betrouwbaar?

Disneyland Paris is één van de grootste en bekendste pretparken van Europa. Sinds het park opende in 1992 hebben ze al meer dan 320 miljoen bezoeken gehad. Het hotelcomplex is het vijfde grootste van Frankrijk. Als je onderzoek doet, merk je al snel dat vele van die bezoekers zeer tevreden zijn over het park. Vooral het vriendelijke personeel en de totaalervaring worden geroemd in de vele reviews.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Disneyland Paris is goed georganiseerd. Zowel voor als na je bezoek kun je het pretpark telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9u en 17u. Als je een persoonlijke eigendom bent kwijtgeraakt tijdens je verblijf in Disneyland Paris, als een factuur van je verblijf wilt ontvangen, als je een vraag hebt over een aankoop die je hebt gedaan in één van de Disneywinkels of als je een klacht of opmerking hebt over je verblijf in Disneyland Paris, kun je het pretpark per e-mail bereiken. Het pretpark heeft ook vele social mediakanalen die je kunt gebruiken om met Disneyland Paris in contact te treden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Disneyland Parijs? Heb je het park bezocht en heb je er een avontuurlijke dag gehad? Of heb je al in één van de acht hotels verbleven en had je problemen met de boeking? We horen graag hoe Disneyland Paris dit voor jou heeft opgelost. Beschrijf hieronder jouw positieve of negatieve ervaringen met Disneyland Paris en help andere gasten met het maken van een weldoordachte keuze om te boeken bij het pretpark. Jouw beoordeling is belangrijk!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Disneyland Paris

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Disneyland Paris

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

BLUE Wellness by Fletcher logo BLUE Wellness by Fletcher
0 beoordelingen
10
Ticketoo logo Ticketoo
0 beoordelingen
10
TiqetsBenelux logo TiqetsBenelux
0 beoordelingen
10