Disneyland Paris logo

Disneyland Paris reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Disneyland Paris reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2104
Disneyland Paris logo
Website
Disneyland Paris
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Disneyland Paris

Iedereen heeft af en toe eens nood aan een leuke uitstap. Disneyland Paris is daarvoor de ideale bestemming. Maar voor je vertrekt, wil je natuurlijk graag weten of je de juiste beslissing neemt. Wil je graag meer weten over Disneyland Paris? Wij hebben de positieve en de negatieve reviews van Disneyland Paris hier op een rijtje gezet. Lees meer over de ervaringen van andere gasten en neem een weloverwogen beslissing om bij Disneyland Paris te boeken.

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris werd in 1992 geopend in Marne-la-Vallée, op slechts een dertigtal kilometers rijden van het centrum van Parijs. Het is het vierde Disneypark ter wereld en is opgedeeld in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Daarnaast vind je er ook het uitgaansgebied Disney Village. Ten tijde van de opening heette het park Euro Disney en bestond het enkel uit Euro Disneyland, dat we nu kennen als Disneyland Park. Het pretpark kreeg in 1994 de huidige naam. Het Walt Disney Studios Park werd in maart 2002 geopend.

Waarom kiezen voor Disneyland Paris?

Disneyland Paris staat gelijk aan magie! In dit pretpark komt de magie van Disney tot leven. Met meer dan 50 attracties, verspreid over twee parken en een uitgaansgebied, beleeft het hele gezin hier een fantastische tijd. Je favoriete Disneyfiguren paraderen door de straten van Disney Village, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De kleurrijke parade en de prachtige shows laten het hele gezin verrukt achter. Elk seizoen is een unieke belevenis bij Disneyland Paris. De Kerstshows en het Halloween Festival trekken jaarlijks duizenden gasten aan. 's Avonds plof je neer in een kraakvers bed in één van de acht Disney Hotels en droom je verder over de voorbije magische dag.

Is Disneyland Paris betrouwbaar?

Disneyland Paris is één van de grootste en bekendste pretparken van Europa. Sinds het park opende in 1992 hebben ze al meer dan 320 miljoen bezoeken gehad. Het hotelcomplex is het vijfde grootste van Frankrijk. Als je onderzoek doet, merk je al snel dat vele van die bezoekers zeer tevreden zijn over het park. Vooral het vriendelijke personeel en de totaalervaring worden geroemd in de vele reviews.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Disneyland Paris is goed georganiseerd. Zowel voor als na je bezoek kun je het pretpark telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9u en 17u. Als je een persoonlijke eigendom bent kwijtgeraakt tijdens je verblijf in Disneyland Paris, als een factuur van je verblijf wilt ontvangen, als je een vraag hebt over een aankoop die je hebt gedaan in één van de Disneywinkels of als je een klacht of opmerking hebt over je verblijf in Disneyland Paris, kun je het pretpark per e-mail bereiken. Het pretpark heeft ook vele social mediakanalen die je kunt gebruiken om met Disneyland Paris in contact te treden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Disneyland Parijs? Heb je het park bezocht en heb je er een avontuurlijke dag gehad? Of heb je al in één van de acht hotels verbleven en had je problemen met de boeking? We horen graag hoe Disneyland Paris dit voor jou heeft opgelost. Beschrijf hieronder jouw positieve of negatieve ervaringen met Disneyland Paris en help andere gasten met het maken van een weldoordachte keuze om te boeken bij het pretpark. Jouw beoordeling is belangrijk!

Gerelateerde bedrijven

Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Drouwenerzand logo
Drouwenerzand
2 beoordelingen
9,5
Gift For You logo
Gift For You
42 beoordelingen
3,2

Gerelateerde blogartikelen

7
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Disneyland Paris

Disneyland Paris is geverifieerd door ons expert team. De webshop Disneyland Paris bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Disneyland Paris lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Disneyland Paris. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Disneyland Paris is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Disneyland Paris. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Disneyland Paris.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie duidelijke website

Genoten van de parken, jammer dat er dingen gesloten waren.
Park is mooi opgezet. Jammer dat de Disney figuren niet spontaan door het park lopen.
Wat wij het meest ERG vinden is dat overal mensen staan te roken!
Het is een familie park, dus er lopen heel veel kinderen rond! Dit kan een bedrijf als Disney echt niet maken!!! Dit moet echt STOPPEN!!!

In afwachting van u reactie

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Siska W.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit park is 1 grote teleurstelling

Zoals de hoofdzin al aangeeft is dit Disneyland park in Parijs het bezoeken niet waard, 1 grote kermis waarvan de helft is uitgevallen, enkel Goofy ergens gezien in een flits maar geen andere figuren, geen parade, in Thundermountain vastgezeten tijdens een hoosbui en zeiknat geworden omdat de attraktie vastliep, 940 Euro betaald voor irritatie en geen sprankje magisch gevoel ervaren.Ik kan wel een boek schrijven wat wij in twee dagen mochten ervaren want deze review pagina is te klein om alles te vermelden, o ja er was wel een positief iets, de auto parkeren was makkelijk omdat er plenty ruimte was en ik vraag mij af wat men met dit park nog verwacht om de parkeer plaatsen te vullen.

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fred J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Altijd een super ervaring

Ik ging hier al vroeger als kind naar toe en vond het altijd prachtig. Nu ga ik hier met mijn kinderen naar toe en zij vinden het ook echt prachtig. Het blijft echt leuk voor elke leeftijd en ze doen er veel aan om het park te vernieuwen. Alles is altijd heel netjes en schoon en in het park en bij de ingang wordt alles ook altijd goed beveiligd.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel D.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Disneyland Paris


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Drouwenerzand logo
Drouwenerzand
2 beoordelingen
9,5
Gift For You logo
Gift For You
42 beoordelingen
3,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Disneyland Paris een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Disneyland Paris. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Disneyland Paris actief?

Disneyland Paris is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets , uitjes , familiereizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Disneyland Paris reviews? Dan kun je naar de website van Disneyland Paris gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie