Sportreizen.com logo

Sportreizen.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sportreizen.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
967
Sportreizen.com logo
Website
sportreizen.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sportreizen.com

Voor veel mensen is het een echte droom om bijvoorbeeld een wedstrijd van de NFL te bekijken. Of misschien een belangrijk tornooi van de PDC. Dat zou je zelf kunnen regelen, maar je kunt ook een beroep doen op een professionele organisatie die de hele rompslomp van vervoer, verblijf en tickets voor zijn rekening neemt. Sportreizen.com is zo’n organisatie. Maar is Sportreizen.com wel een goede fit bij jou? Om dat te bepalen is het slim om eerst even reviews en beoordelingen van echte klanten te lezen. Op deze pagina vind je tal van beoordelingen van Sportreizen.com!

Over Sportreizen.com

Sportreizen.com is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van sportreizen over de grenzen heen. Het bedrijf werd opgericht in het midden van de jaren 2000 en heeft sindsdien dus al een ruime schat aan ervaring opgebouwd. Belangrijke pijlers van de bedrijfsuitoefening bij Sportreizen.com zijn persoonlijk contact met de klant en een goede service. Het bedrijf neemt dan ook alles uit uw handen. Het hotel, het vervoer en de tickets worden door Sportreizen.com geregeld. Daarnaast kan je het team achter de website op elk moment contacteren voor vragen, ontvang je een noodnummer tijdens jouw reis en een heel routeplan. Interessant om te weten is dat Sportreizen.com uitsluitend werkt met official tickets voor de evenementen die aangeboden worden (zo loop je geen risico op frauduleuze praktijken!) en een exclusieve partner voor de PDC is binnen Nederland en België. Dat brengt vanzelfsprekend voordelen met zich mee die je bij veel alternatieve aanbieders niet hebt.

Waarom kiezen voor Sportreizen.com?

Sportreizen.com heeft een ruim aanbod aan verzorgde sportreizen. Zo is de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: Darts, Formule 1, Moto GP, American Football, Rugby, overige sporten, groepen en cadeaubon. Heb je interesse in een bepaald evenement dat je niet meteen op de webshop terug kunt vinden? Dan kan je altijd een offerte aanvragen voor de reis die jij in gedachten hebt. Je krijgt bij Sportreizen.com met andere woorden altijd een persoonlijk reisplan. Daarenboven is Sportreizen.com 24/7 bereikbaar voor vragen en/of problemen en krijg je altijd tickets voor de sportwedstrijden die naast elkaar gelegen zijn. Heb je na veel wikken en wegen een reis kunnen kiezen? Dan kan je betalen via iDeal, via PayPal of via kredietkaart (zowel Visa als Mastercard).

Is Sportreizen.com betrouwbaar?

Een sportreis boeken draait meestal toch rond een behoorlijk groot bedrag. Het spreekt dan ook voor zich dat je in de eerste plaats ook even wilt nagaan of Sportreizen.com wel betrouwbaar is. Een goed teken is alvast dat je op de website meteen de nodige contactgegevens terug kunt vinden. Er is een eigen klantenservice en je ziet ook gelijk het adres van de hoofdzetel. Met een paar keer doorklikken vind je ook het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer terug. Daarenboven staan er algemene voorwaarden omschreven op de website en loopt de verbinding met de website via een beveiligde verbinding. Je kan dus op je beide oren slapen wat jouw persoonsgegevens betreft. Ten slotte is Sportreizen.com ook aangesloten bij SGR. Deze non-profit staat garant voor de terugbetaling van jouw reis mocht Sportreizen.com om de één of andere reden zijn verplichtingen niet na kunnen komen.

Klantenservice en klachten

Heb je een prangende vraag waar je niet meteen een antwoord op kunt vinden? Dan kan je altijd de klantenservice van Sportreizen.com contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Een eerste methode is om gebruik te maken van de live chat functie op de website. Een tweede mogelijkheid is om het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kan je ook telefonisch contact opnemen op werkdagen. Een brief sturen behoort tevens tot de opties en ten slotte kan je ook rechtstreeks een mail sturen naar het mailadres. Sportreizen.com maakt zich sterk dat ze mails binnen de 24 uur beantwoorden. Heb je een klacht? Dan kan deze op dezelfde manieren doorgegeven worden aan het bedrijf. Je zult hier binnen de 14 dagen na ontvangst van de klacht altijd een antwoord op krijgen.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij in het verleden al eens een sportreis met Sportreizen.com? Dan horen we graag naar jouw ervaringen met deze organisatie. Beviel de reis? Was alles goed geregeld? Zou je hun functioneren als goed beoordelen? Werd je vlot verder geholpen bij problemen? Was alles duidelijk? Kortom: zou je de diensten van Sportreizen.com aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina een review en help met jouw ervaringen toekomstige bezoekers een gegronde mening vormen.

Reviews over Sportreizen.com
Gerelateerde bedrijven
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
7 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Sportreizen.com

Ons team van experts heeft Sportreizen.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sportreizen.com bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sportreizen.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sportreizen.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sportreizen.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sportreizen.com.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn weekend gehad!

Alles was prima geregeld! We hadden een vlucht hotel en wedstrijdkaarten. Goede plaatsen in het stadion. Het hotel was wel vrij ver van het station en het centrum van de stad maar wij vinden het niet zo erg om te lopen.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leonie S.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sportreizen.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
7 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportreizen.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sportreizen.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sportreizen.com actief?

Sportreizen.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sportreizen.com reviews? Dan kun je naar de website van Sportreizen.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie