GreenCityTrip logo

GreenCityTrip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GreenCityTrip reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
GreenCityTrip logo
Website
greencitytrip.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Greencitytrip

Reizen met de trein is niet alleen een bijzondere ervaring, het is ook nog een dé duurzame reisoptie. Wil je ook met de trein op reis? Lees dan hier meer over Greencitytrip. Je leest hier meer over hun reizen, services en meer, plus je kunt de ervaringen van andere reizigers hier lezen in de reviews over Greencitytrip.

Over Greencitytrip

Treinreizen is dé toekomst, volgens Greencitytrip. Greencitytrip biedt reizen in Europa per trein aan. De mogelijkheid tot nachtreizen maakt het extra aantrekkelijk om per trein op reis te gaan. Stap op in Nederland, duik je bed in en wanneer je opstaat ben je op de plek van bestemming. Dit is niet alleen bijzonder praktisch, treinreizen is vooral duurzamer. Hierin maakt Greencitytrip het verschil.

Bij Greencitytrip kun je een solotrip plannen, een groepsreis selecteren en is het zelfs mogelijk om een treinrit, inclusief hotelovernachting te boeken. Je bent dan dus in één keer klaar met het plannen van de reis. Je geniet van een bijzonder ruim aanbod aan steden in Europa. Ga met de trein naar Praag, Wenen, Berlijn of zoek het zuidelijker op richting de Mediterraanse kust.

Waarom kiezen voor Greencitytrip

Wanneer je houdt van reizen, maar ook een groot hart hebt voor het milieu, is treinreizen de beste optie. Zo kun je toch genieten van mooie trips, maar voorkom je een te grote Co2 uitstoot. Reizen met de trein is een stuk milieuvriendelijker dan reizen met het vliegtuig. Ga je voor duurzaam reizen? Dan zit je bij Greencitytrip altijd goed. Ook ontvang je jouw treintickets gewoon online in de vorm van een E-ticket. Dit bespaart papier en is ook nog eens extra functioneel.

ook is het boeken van een treinrit én overnachting bij Greencitytrip zeer voordelig. Je geniet van een bundelprijs voor reiskosten en accommodatie. Op deze manier kun je een leuk bedrag besparen op de totale reiskosten. Natuurlijk bespaart het je niet alleen geld, maar ook tijd. Je hoeft zo niet los de treintickets te boeken en op zoek te gaan naar een passende accommodatie. Het is een win-win situatie.

Naast het voordelige aanbod voor de treinreizen en accommodaties, kun je ook nog altijd genieten van extra aanbiedingen en leuke acties. Wanneer je bijvoorbeeld op tijd boekt, kun je genieten van vroegboekkorting. Ook zijn er altijd leuke last-minutes beschikbaar en biedt Greencitytrip met regelmaat kortingsacties aan. Je blijft via de site, de nieuwsbrief en social media op de hoogte van alle aanbiedingen van Greencitytrip.

Is Greencitytrip betrouwbaar?

Via Greencitytrip kun je altijd zorgeloos en veilig op reis. Je boekt veilig online en Greencitytrip is aangesloten bij het ANVR, het Calamiteitenfonds en het SGR. Dit biedt reizigers altijd het volle vertrouwen in een veilige aankoop en een garantie op de reis of de vergoeding van de reiskosten bij eventuele veranderende omstandigheden.

Greencitytrip biedt online duidelijk hun informatie aan over de treinreizen en je kunt gebruik maken van de Algemene Voorwaarden voor meer informatie over jouw tickets. Je ontvangt jouw tickets altijd direct na het bestellen per mail. Deze E-tickets zijn veilig te verzilveren bij de trein via jouw telefoon.

Het bestellen van de treintickets is niet alleen eenvoudig, ook is het zeer veilig. Je betaalt namelijk enkel via een betaalmethode dat jij verkiest. Betaal je dus het liefst met Ideal online voor een veilige transactie? Dan kan dat. Ook heb je nog meer betaalmogelijkheden. Je kunt ook betalen met creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een treinreis, over de slaapplekken in de trein of kun je advies over treinreizen gebruiken? De klantenservice van Greencitytrip is dagelijks bereikbaar. Je kunt hier al jouw vragen stellen per mail of per telefoon. Zowel voor het boeken, als tijdens de reis kun je altijd in gesprek komen met een medewerker van de klantenservice van Greencitytrip.

Heb je jouw E-ticket nog niet ontvangen, heb je een klacht over de reis of een andere klacht over Greencitytrip? Het is belangrijk om deze klacht dan te melden bij Greencitytrip. De klantenservice is er ook voor je bij klachten. Zij zorgen dat de klachten snel verholpen kunnen worden en gaan professioneel om met kritische opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij op reis geweest met Greencitytrip? Vertel hier dan iets over jouw treinreis. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld waarom je voor Greencitytrip hebt gekozen en of ze voldeden aan jouw wensen. Je kunt een beoordeling schrijven op basis van jouw ervaringen. Was de reis het geld waard en zou je anderen aanbevelen om met Greencitytrip op reis te gaan? Waarom wel of niet? Deel jouw ervaringen over Greencitytrip hier in een persoonlijke review.

Reviews over GreenCityTrip

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Corendon logo
Corendon
17 beoordelingen
5,4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
7,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met GreenCityTrip

GreenCityTrip is geverifieerd door ons expert team. De webshop GreenCityTrip bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GreenCityTrip lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GreenCityTrip. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van greencitytrip.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van greencitytrip.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk personeel maar gore trein.

Wat me het meeste bij is gebleven is de geur. De trein stinkt naar motorolie en sigaretten ofzo. Niet te harden.. Je ruikt het de rest van je vakantie. Ik vond het persooneel trouwens heel erg aardig. De bedden zijn oud, vies, kort en keihard dus slapen doe je nauwelijks waardoor de eerste vakantiedag eigenlijk door vermoeidheid vervalt. Koop ook vooral geen verzorgings of ontbijtbakket want dit is een aanfluiting. Heel duur en prachtig verpakt maar wat er in zit is om te janken. Wicky. De goedkoopste bocht die de aldi verkoopt bah. Neem ook vooral je eigen slaapzak mee. Van de groezelige dekentjes werd ik ook heel verdrietig. Dit was voor ons eenmalig. Nogmaals dat ligt niet aan het personeel.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 04-01-2022
Geschreven door: Monica V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar, hier niet boeken!

Eerste treinreis was in een oude trein, ramen konden niet open, stank van sigaretten, veel lawaai en uren vertraging waardoor amper 2 dagen op bestemming. Greencitytrip geeft €50 als je een positieve review schrijft, dat is de enige reden waardoor ze enkele goede revieuws hebben.
Met korting nu opnieuw geboekt, Oostenrijk. Vanwege de inreisbeperkingen is het voor Nederlanders bijna onmogelijk om volgende week te gaan. Vanuit Greencitytrip is er geen enkele hulp of begrip, er kan niet omgeboek worden, dus iedereen is zijn geld kwijt. Wij hebben voor 4 personen €1800 betaald voor een reis die we daardoor niet kunnen maken. Vooral het feit dat er vanuit greencitytrip geen reactie of hulp geboden wordt, en er onbegrip is stuit me tegen de borst.

Geplaatst op: 25-12-2021
Laatst bewerkt op: 25-12-2021
Geschreven door: Heidi V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over GreenCityTrip


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Corendon logo
Corendon
17 beoordelingen
5,4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GreenCityTrip een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over GreenCityTrip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GreenCityTrip actief?

GreenCityTrip is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , landenspecialist , wandelvakanties en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GreenCityTrip reviews? Dan kun je naar de website van GreenCityTrip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie