USTravel.nl logo

USTravel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
USTravel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2987
USTravel.nl logo
Website
ustravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen USTravel.nl

Reizen naar de prachtige natuur en cultuur van Canada en het indrukwekkende Verenigde Staten is voor veel mensen een echte droom. Echter kan het al snel een heel gedoe worden om alle praktische zaken te regelen. Boeken bij een reisbureau als USTravel.nl kan een handige oplossing zijn om dat administratief kluwen uit handen te halen. Bovendien kan een reisbureau als USTravel.nl ook heel wat verborgen parels aanraden en reizen op maat aanbieden. Maar is dat wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen over USTravel.nl van die echte klanten terug.

Over USTravel.nl

USTravel.nl is een online reisbureau met een fysieke vestiging in Beuningen die al meer dan 20 jaar maatwerkreizen aanbiedt richting de Verenigde Staten en Canada. Dat maatwerk gecombineerd met een sterk uitgebouwde klantenservice is dan ook de pijler waar USTravel.nl op rust. Geen twee reizen zijn hetzelfde en bij USTravel.nl kan je zowel trips boeken met een groepje vrienden als een echte camperreis. Het online reisbureau stippelt een rondreis op maat voor je uit en regelt op voorhand ook alle papierwerk dat geregeld moet worden. Ook tijdens jouw reis staan ze voor jou klaar met raad en daad. Bovendien boek je bij USTravel.nl ook altijd met zekerheid. Het reisbureau is lid van diverse organisaties die jou als consument beschermen.

Waarom kiezen voor USTravel.nl?

USTravel.nl biedt dus reizen aan in zowel de Verenigde Staten als Canada. Dankzij hun vele jaren ervaring is er ook ter plekke een ruim netwerk aan contacten en knowhow uitgebouwd. Op de webshop zelf kan je een reis zoeken en vind je ook Amerika reizen en Canada reizen als categorieën terug. Onder de kop bestemmingen vind je alle grote steden van beide landen terug en ook wat minder bekende steden en gebieden. Daarnaast vind je op de webshop heel wat praktische informatie terug over zowel reizen in beide landen, de reisvoorwaarden die gesteld worden, verzekeringen die nuttig kunnen zijn en ga zo maar door. Ook kan je losse reisonderdelen op de kop tikken bij USTravel.nl. Denk bijvoorbeeld aan tickets, excursies, autohuur, campers ter plekke en meer. Hoe gaat het concreet in zijn werk? Je kunt een gratis reisvoorstel aanvragen bij USTravel.nl. Dat kan online, dat kan telefonisch of je kunt een afspraak maken op kantoor.

Is USTravel.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je in de eerste plaats vertrouwen moet hebben in een reisorganisatie voor je erbij boekt. Maar is USTravel.nl betrouwbaar? Wat de website betreft is er een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol en vind je alle relevante bedrijfsinformatie direct terug. Daarnaast beschikt USTravel.nl ook over een eigen klantenservice. Het belangrijkste hier is echter de vele partners en zekerheden die USTravel.nl biedt. Zo is het bedrijf lid van de ANVR (Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) wat al een bepaalde vorm van zekerheid geeft. Daarnaast is er een boek-gerust-garantie wat inhoudt dat je je geen zorgen moet maken om annuleringskosten. Tevens is het bedrijf lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit houdt in dat je er zeker van bent dat eventueel vooruitbetaald geld teruggestort wordt mocht USTravel.nl onverhoopt overkop gaan. Ten slotte zijn ze ook aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds wat ook weer extra garanties geeft.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaalde reis? Heb je interesse in het boeken van een rondreis? Of zit je met een probleem? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van USTravel.nl. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen en kan bereikt worden op verschillende manieren. Zo vind je op de website zelf een contactformulier terug. Tevens kan je telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Ten slotte is het ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen op kantoor. Heb je een klacht? Dan kan je binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw klacht door USTravel.nl een inhoudelijk antwoord verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij of iemand in jouw naaste omgeving ooit gebruik gemaakt van de diensten van USTravel.nl? Dan zijn wij benieuwd naar wat jouw reiservaring met deze onderneming was. Zou je de aangeboden dienstverlening als goed beoordelen? Was je tevreden met jouw accommodaties en de manier van werken? Werd je geholpen ter plaatse als er een probleem was? Zou je overwegen om in de toekomst opnieuw een reis te boeken bij USTravel.nl? Laat jouw verhaal hier achter in de vorm van een review en help met jouw ervaring een volgende klant de juiste beslissing maken!

Reviews over USTravel.nl
Gerelateerde bedrijven
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Amerika PLUS logo
Amerika PLUS
1 beoordeling
10
Merapi logo
Merapi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over USTravel.nl

Ons team van experts heeft USTravel.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van USTravel.nl bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. USTravel.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

USTravel.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ustravel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van USTravel.nl.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel kunnen boeken

Ik heb via de website van us-travel super snel een vlucht kunnen boeken en ik ben ook blij dat ik deze reis heb kunnen maken want hij was echt onvergetelijk. De service was erg persoonlijk en prettig!

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over USTravel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Amerika PLUS logo
Amerika PLUS
1 beoordeling
10
Merapi logo
Merapi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is USTravel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over USTravel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is USTravel.nl actief?

USTravel.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , busreizen , cruises , landenspecialist en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de USTravel.nl reviews? Dan kun je naar de website van USTravel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie