Cheaptickets logo

Cheaptickets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

19 beoordelingen • 4,3
Cheaptickets logo
Cheaptickets ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
19 beoordelingen • 4,3
Beoordeling
19 beoordelingen
4,3
5 sterren
11%
4 sterren
21%
3 sterren
5%
2 sterren
0%
1 ster
63%
4,3
4,3
4,3
4,3

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo Center Parcs
6 beoordelingen
8
Lovers logo Lovers
1 beoordelingen
10
Sundowner logo Sundowner
0 beoordelingen
10

Cheaptickets ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Cheaptickets ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de ticketaanbieder Cheaptickets, dan kan je jouw Cheaptickets ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Cheaptickets

Cheaptickets is een grote aanbieder van vliegtickets en reis gerelateerde producten. Want naast vliegtickets biedt Cheaptickets ook hotelovernachtingen, huurauto's en vakanties aan.

Waarom Cheaptickets

Per dag worden er honderden bestellingen gedaan via de Cheaptickets sites. Betrouwbaarheid staat centraal. Niet voor niets is Cheaptickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondermeningen), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA). Daarmee worden risico's voor de klant tot een minimum gebracht. Maar niet alleen is de betrouwbaarheid iets waar Cheaptickets mee wil uitblinken. Ook snelheid is iets waarmee Cheaptickets hoge ogen gooit. Super snel online boeken en binnen een paar minuten alles voor elkaar hebben. Via Cheaptickets.nl is het zo geregeld. Door het simpel te houden voor de klant en het meest complete aanbod te bieden van airlines en vliegmaatschappijen, is Cheaptickets uitgegroeid tot een award winning website. In 5 simpele stappen ben je al klaar, en het maakt niet uit wat je bestemming ook is. Cheaptickets heeft namelijk zo'n groot aanbod dat je droomreis zo geboekt is. Voor de prijs moet je ook bij Cheaptickets zijn. Altijd de beste deals en scherpste aanbiedingen. Cheaptickets vergelijkt alle maatschappijen en zo heb je niet alleen het meest uitgebreide overzicht maar zie je ook direct welke vliegmaatschappij de goedkoopste tickets biedt. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over boekingen. Geen probleem want Cheaptickets heeft een team klaar staan die klanten met al hun vragen kunnen helpen. 

Cheaptickets ervaringen en klachten

Heb jij Cheaptickets ervaringen of juist Cheaptickets klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Cheaptickets ervaringen op in een review en geef Cheaptickets een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Cheaptickets

profielfoto van Dirk-jan
Dirk-jan
01-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ticket en auto geboekt

Wij hebben de tickets en auto geboekt bij Cheaptickets.nl geboekt en alles ging voorspoedig. De website is erg gemakkelijk alleen duurt het soms even als je op vliegtickets zoekt. Bij aankomst was alles netjes geregeld zoals het hoort

profielfoto van Yoyo23
Yoyo23
14-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super goedkoop naar Barcelona

Ik zocht een ticket naar Barcelona en kon al voor 48 euro retour vliegen naar Barcelona. Heb nog wel bij vliegwinkel enz gekeken, maar echt nergens goedkoper. Super blij mee!

profielfoto van D W.
D W.
15-12-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vlucht snel en gemakkelijk geboekt

Super gemakkelijk en overzichtelijk om je vlucht te boeken. Ik had binnen een half uurtje alles gergeld

profielfoto van Arnoud
Arnoud
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kortingscode deed het niet

Ik heb mijn vliegticket via cheaptickets geboekt, maar helaas zag ik op het eind dat mijn kortingscode niet meegenomen was. Ik heb hier contact over gezocht met ze en kreeg de toezegging dat ik het geld wat ik als korting zou krijgen teruggestoord . Dik tevreden dus!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste

Vluchten naar New York gezocht in september. cheaptickets goedkoopste van de vijf vergelijkers in nederland.

profielfoto van Jan H.
Jan H.
30-01-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod beste keuze

Als ik tickets ga boeken dan kies ik sinds een paar jaar altijd standaard voor Cheaptickets. Verreweg het grootste aanbod en duidelijk overzicht. Heb veel ticketaanbieders gebruikt maar kwam toch altijd weer terug bij CT. Wat prijs zijn ze ook goed en ik kan lekker makkelijk vergelijken.

Site is niet altijd even snel maar misschien ben ik gewoon snellere sites gewend.

Wat mij betreft de ticketsite om je vakantie mee te beginnen

profielfoto van Jenny B.
Jenny B.
30-01-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima vergelijker

Cheaptickets is een goede site. Hoewel ik denk dat er met andere ticketvergelijkers soms betere deals te maken zijn.

Laatst nog een reisje naar Barcelona geboekt en Cheaptickets had gewoon de beste prijs voor mij.

Leuke site ook. Gebruikersgemak kan wel beter. Ben zelf een tevreden gebruiker.

profielfoto van Andre
Andre
16-06-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichterspraktijken van Cheaptickets

Na annuleren vlucht wegens overlijden moeder (pre covid tickrt chnl-15577179) in januari 2020 wacht ik nog steeds op vergoeding danwel reisvoucher. Je wordt met de een na de andere leugen van cheaptickets geconfronteerd.
1) het was via cheaptickets niet mogelijk om vlucht om te boeken, maar bleek dat dit wel mogelijk was omdat ik wel nieuwe vlucht kon boeken op de data waarnaar ik wilde wijzigen.
2. Ze hadden de gegevens voor terugbetaling doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappij maar na een half jaar kreeg ik te horen dat ze dit toch noet gedaan hadden omdat ze het 'vergeten' waren
3. Ik zou zelf voucher asn moeten vragen bij de luchtvaartmaatschappij terwijl op hun website al duidelijk vermeldt staat dat dit door de tussenpersoon (cheaptickets) moet gebeuren
4. Na lang communiceren krijg ik de melding/beeijs dat ze voucher hadden aangevraagd alleen was dit voor een lucht sie gewoon had plaatsgevonden (de nieuw geboekte vlucht) in plaats van de vlucht die ik had moeten annuleren
5. Ze weigeren nu nog langer om voucher aan te vragen en reageren gewoonweg nergens meer op. Als ik bel en ik krijg contact wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn gegevens erbij hebben gepakt.

Allemaal leuk en aardig met deze maatschappij zolang alles goed loopt maar zodra er iets fout gast weigeren ze hun fouten toe te geven en weigeren ze te werken aan een oplossing.

Als je graag opgelicht wil worden dan moet je vooral via cheaptickets boeken en hopen dat er iets febeurt waardoor de vlucht niet doorgaat. Gegarandeert dat je dan naar je geld kan fluiten.

Nog nooit zo'n waardeloze organisatie gezien. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat want zo'n oplichtersorganisatie als Cheaptickets zou geen bestaansrecht mogen hebben

profielfoto van Jolanda
Jolanda
04-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Schandalig! Dieven! Massaal overslaan deze boevenbende! BOYCOT!

Schandalig! Dieven! Massaal overslaan deze boevenbende! BOYCOT!
Lang gespaard voor deze vakantie, met heel het gezin, tickets geboekt bij Cheaptickets (bijna 3000 euro) Covid tijd dus vluchten geannuleerd, kan niemand iets aan doen.
Heb 2x standaard bericht gehad, dat ze zaten te wachten op refund van de Airliner. KLM zelf gebeld deze vertelde dat zij alles gelijk terug betaald hebben. Is dus gewoon in bezit cheaptickets!!
Cheaptickets maakt zich inderdaad schuldig aan diefstal. Denk dat we ons zullen moeten verenigen, anders zien we onze euro’s nooit meer terug ben ik bang.

profielfoto van Tofke
Tofke
30-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Annulering van de vlucht door Covid-19, niemand te bereiken en al zeker nog steeds na 3 maanden nog geen terugbetaling ontvangen. Oplichterij van de bovenste plank!

profielfoto van Thomas
Thomas
30-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Communicatie is nul

Ga er niet mee in zee. Boeken gaat makkelijk, betalen ook. Maar als er wat van hun kant moet komen kun je het vergeten... dat dit soort bedrijven nog mogen bestaan..

profielfoto van Pieter
Pieter
20-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
een organisatie die het niet nauw neemt met klantentevredenheid

Een stel criminelen zijn het bij CheapTickets. Alle positieve reviews worden door hen geverifieerd. Naar de negatieve wordt niet eens gekeken of gereageerd. Wij hadden een reis geboekt via CheapTickets naar Italië. Tevens een auto via hen geboekt. De heenreis werd geannuleerd de terugreis niet. De heenreis was vanaf Düsseldorf echter de terugreis ging niet naar Düsseldorf maar naar Keulen. Heenvlucht met Ryanair de terugreis met eurowings. De laatste liet de terugreis gewoon doorgaan terwijl er in Italië een inreisverbod en reisverbod was. De terugreis zou een dag eerder zijn zonder ons daarin te kennen. We hebben geprobeerd de reis te annuleren via hun website echter het annuleringsveld was inactief gemaakt. Je kon wel bij de balie in Napels je annulering indienen. Conclusie we hebben gewoon met een stel criminelen te maken die wel de tijd nemen om de gunstige beoordelingen te verifiëren en nieuwe klanten te winnen.

profielfoto van Bart
Bart
23-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAARDELOZE SERVICE EN KWALITEIT. NIET BEREIKBAAR!

Tot verschillende keren geprobeerd om te vragen of mijn vlucht KL1355 op 9 Mei naar Praag gaat, maar steeds dezelfde gekopieerde mail terugkrijgen van wat ze noemen een klantenservice. WAARDELOOS! Volgens de website van KLM krijg ik de melding ''Sorry, we kunnen geen vluchten vinden", het lijkt wel alsof mijn vlucht in ''rook'' is opgegaan. IK heb niet eens een annulering ontvangen. Waardeloze service en raad mensen aan geen tickets meer bij dit bedrijf te kopen want je kan fluiten naar je geld en de service.

profielfoto van Johanna
Johanna
14-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
heb betaald en heb geen ticket en krijg geen contact

al dagen ellende, telefonisch geen enkel contact mogelijk, meer dan half uur aan de lijn, niemand.
email contact geen oplossing. Ik heb alle bewijzen van betaling geleverd, en er staat geen boeking op de website.

profielfoto van Philip
Philip
25-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
onbetrouwbaar en onbeschoft

Bij Cheaptickets een bestelling geplaatst en betaald. Gezien ik geen bevestiging kreeg proberen bellen maar geen antwoord. Na 3 dagen proberen (soms tot 30' gewacht), ook het noodnummer geprobeerd met idem resultaat. Eindelijk antwoord via mail"gelieve te bellen want wij vinden onder uw boekingsnummer niets terug". Daarna zelfde spelletje tot ik uiteindelijk elders geboekt heb. Mijn geld heb ik inmiddels nog steeds niet terug.

profielfoto van Celine
Celine
29-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.

profielfoto van Namens S.
Namens S.
28-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichters!

Zojuist contact gehad met cheaptickets voor een zwangere vriendin die om 18.15 uur via hun zou vliegen maar die niet op de vlieglijst stond! Bleek dat ze haar heenvlucht geannuleerd hadden! meisje net zwanger en helemaal in paniek omdat ze naar haar ouders zou vliegen na 6 jaar! Bij de balie hadden ze haar verteld even te bellen zodat ze alsnog op de.vlucht mee kon. cheaptickets wilde hier niks in betekenen! Sterker nog! ze wilden haar wel omboeken naar een vlucht van morgen waarvoor ze dan 639 euro moest betalen en daar bovenop werd verteld dat ze het geld van haar ticket van de heenvlucht kwijt was! buiten haar schuld om! uiteindelijk via internet gekeken alwaar ze morgen op dezelfde vlucht kon zitten voor 430 euro!!! cheaptickets mag zijn naam wel wijzigen! eerst het meisje haar vlucht afnemen en dan nog 239 extra bovenop de laagste prijs( voor de zelfde vlucht) laten betalen!
En het was helemaal niet zo moeilijk... ze zit nu gewoon op de door haar geboekte vlucht! de vliegmaatschappij rechtstreeks gebeld en die hadden wel haar geld ontvangen maar haar niet op de lijst gezet door toedoen van cheaptickets!!!! 
als het een leek in slecht Engels lukt om alsnog het meisje op haar geboekte vlucht te krijgen, dan vraag ik me af wat voor personeel er bij cheaptickets aan de "help"desks zitten....getraind in snel geld verdienen zijn ze zeker wel!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-10-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bedrieglijk

Bedrieglijke praktijken Ticket Insurance en onbestaande service charge kosten

Opgepast bij een boeking want het boeken van de Ticket Insurance staat automatisch aangevinkt en indien je dit niet merkt heb je die aan je broek. Deze verzekering verzekert u tegen de faling van de luchtvaartmaatschappij.
Dit heeft mij ongevraagd 44.4 euro gekost en moet aardig wat opbrengen als iedereen dit moet bijbetalen.
Daarenboven werden , niettegenstaande ik meerdere malen om uitleg heb gevraagd , 80 euro extra service charge kosten aangerekend waarvoor ze zelf geen verklaring konden geven en die na verificatie met de luchtvaartmaatschappij inbegrepen zijn in de ticketprijs.
ik werd voor 124.4 euro in de zak gezet .
Wees op uw goede en gewaarschuwd

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-05-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mr

Reeds in januarie 4 tickets naar Barcelona geboekt en betaald voor vertrek op 8 juli 2014. In april heeft mijn zoon een zwaar ongeval en kan onze reis niet doorgaan! Na telefonisch contact met Cheaptickets eind april krijg ik ijskoud te horen dat ik de tickets wel kan annuleren maar dat ik 0 € terugkrijg! Dit wegens geen annulatieverzekering. Ook de tickets doorgeven of doorverkopen mag niet!! Enkel een vlucht op latere datum maar met een kost van 110€ per persoon, tja voor die prijs koopt men gewoon nieuwe tickets! Echt schandalig!!

Bedankt Cheaptickets

Schrijf een review over Cheaptickets

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo Center Parcs
6 beoordelingen
8
Lovers logo Lovers
1 beoordelingen
10
Sundowner logo Sundowner
0 beoordelingen
10