Cheaptickets logo

Cheaptickets reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Cheaptickets reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1403
Cheaptickets logo
Website
cheaptickets.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Cheaptickets ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Cheaptickets ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de ticketaanbieder Cheaptickets, dan kan je jouw Cheaptickets ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Cheaptickets

Cheaptickets is een grote aanbieder van vliegtickets en reis gerelateerde producten. Want naast vliegtickets biedt Cheaptickets ook hotelovernachtingen, huurauto's en vakanties aan.

Waarom Cheaptickets

Per dag worden er honderden bestellingen gedaan via de Cheaptickets sites. Betrouwbaarheid staat centraal. Niet voor niets is Cheaptickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondermeningen), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA). Daarmee worden risico's voor de klant tot een minimum gebracht. Maar niet alleen is de betrouwbaarheid iets waar Cheaptickets mee wil uitblinken. Ook snelheid is iets waarmee Cheaptickets hoge ogen gooit. Super snel online boeken en binnen een paar minuten alles voor elkaar hebben. Via Cheaptickets.nl is het zo geregeld. Door het simpel te houden voor de klant en het meest complete aanbod te bieden van airlines en vliegmaatschappijen, is Cheaptickets uitgegroeid tot een award winning website. In 5 simpele stappen ben je al klaar, en het maakt niet uit wat je bestemming ook is. Cheaptickets heeft namelijk zo'n groot aanbod dat je droomreis zo geboekt is. Voor de prijs moet je ook bij Cheaptickets zijn. Altijd de beste deals en scherpste aanbiedingen. Cheaptickets vergelijkt alle maatschappijen en zo heb je niet alleen het meest uitgebreide overzicht maar zie je ook direct welke vliegmaatschappij de goedkoopste tickets biedt. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over boekingen. Geen probleem want Cheaptickets heeft een team klaar staan die klanten met al hun vragen kunnen helpen. 

Cheaptickets ervaringen en klachten

Heb jij Cheaptickets ervaringen of juist Cheaptickets klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Cheaptickets ervaringen op in een review en geef Cheaptickets een beoordeling.

Reviews over Cheaptickets
Gerelateerde bedrijven
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
3,9
26% zou hier weer kopen
40 beoordelingen
Onze beoordeling over Cheaptickets

Het bedrijf Cheaptickets is geverifieerd door ons. De webshop cheaptickets.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cheaptickets is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cheaptickets maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Cheaptickets is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van cheaptickets.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cheaptickets.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos ! Oplichters ! Betalen niet uit na annulering

Deze club is het niet waard om te bestaan.
Verdienen over de rug van de gedupeerde reiziger . Vlucht geannuleerd door de maatschappij maar na meer dan 10 weken is er nog geen cent betaald van de 5000 euro aan gemaakte kosten.
De communicatie is zeer slecht , standaard antwoorden .
Nooit meer via deze club en ik adviseer iedereen om altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te boeken ipv bij deze oplichters !!!

Geplaatst op: 05-07-2024
Laatst bewerkt op: 05-07-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagage betaald, moeten herbetalen bij inchecken

Ruimbagage betaald via cheaptickets, airline weet van niets - moeten bijbetalen bij inchecken. Chatbot is een oneindige loop die niet kan of wil helpen. Verder geen service. Vermijden als de pest dit bedrijf!

Geplaatst op: 12-05-2024
Laatst bewerkt op: 12-05-2024
Geschreven door: Tom T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een triest bedrijf

Wat een triest bedrijf. Mijn dochter zit op dit moment vast in Turkije omdat haar vlucht al 6 keer geannuleerd is door cheaptickets. 20 telefoontjes, 10 keer chat, al 25 uur bezig om het op te lossen. Klanten service is zeer moeilijk te berijken en als je ze al aan de lijn krijgt dan krijg je een of andere kneus in India die geen Nederlans spreekt en waarvan het Engels van een bedroefend laag niveau is

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Amine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer boeken via cheaptickets

2 tickets geboekt en even daarna kreeg ik de melding dat de boeking aan die prijs niet kon doorgaan. Daarna een mail gekregen om mijn bankgegevens in te vullen op hun website, omdat ik dit niet vertrouwde ben ik beginnen chatten met een medewerker. Die zei me dat ik mijn gegevens via mail mocht overmaken. 's Avonds krijg ik terug een mail om het toch via de site te doen, ik wil dan terug met iemand chatten en dat was dan alleen mogelijk in het Engels. Dan daarna probeer ik mijn gegevens toch via site in te vullen en krijg ik verschillende keren de melding dat mijn gegevens niet juist waren. Na lang proberen toch gelukt en nu maar hopen dat ik mijn centen terug krijg ! Nooit meer boeken via cheaptickets !

Geplaatst op: 29-04-2023
Laatst bewerkt op: 29-04-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bij boeken!

Eerst boekten we 8 tickets twv ongeveer 900 euro. Vervolgens 4 tickets twv ongeveer 850 euro. En toen kregen we een mail dat de eerste boeking niet goed gegaan was en dat we het geld terug zouden krijgen. Maar van de tweede boeking ontvingen wij niets maar we hadden wel betaald. Nu blijkt dat je hun klantenservice NIET kan bellen. Als je met ze chat zeggen ze stuur maar een mail. Daar krijg je aldoor het dezelfde in het Engels antwoord op terug. Pas na 5 dagen met verschillende e-mailadressen gemaild te hebben kwam t geld.

Geplaatst op: 27-01-2023
Laatst bewerkt op: 27-01-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BOEK NOOIT BIJ CHEAP TICKETS

Wij hebben enorme slechte ervaringen met cheap tickets alsook hun klantenservice. Ik raad daarom iedereen aan rechtstreeks via de maatschappij te boeken en NIET via cheap tickets. Wat ze zouden moeten doen als derde partij (je helpen wanneer er een annulatie is etc.) doen ze absoluut niet. We krijgen geen oplossingen (na jaren vragen en heen en weer gemail) en geen hulp (al zeker niet duidelijk en of in NL) voor terugbetaling van bij 1400 euro van annulatie van onze reis waar wij niets aan konden doen.
Voor Corona boekte we onze huwelijksreis naar Bali via jullie diensten. We kregen bericht dat onze vlucht geannuleerd werd en dat we op de hoogte gehouden zouden worden m.b.t. terugbetaling van onze tickets. Na jaren wachten en zeer veel heen en weer gemail is de maat vol. Ik krijg geen oplossingen van jullie, jullie zeggen dat Tai Airways hun niet terugbetaald en dat ik me moet richten tot hen. Tai AirWays zegt dan weer dat ik cheap tickets moet contacteren aangezien zij derde partij zijn en terugbetalingen via hen lopen wat volgens mij ook klopt want wij hebben via Cheap tickets geboekt en niet via Tai Airways. Ik krijg niets in handen waarmee ik een nieuwe vlucht kan boeken en of terugbetaling. 1400 euro zomaar zonder uitleg kwijt zijn kan toch niet de bedoeling zijn?

Geplaatst op: 01-11-2022
Laatst bewerkt op: 01-11-2022
Geschreven door: Luna D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
GROTE SCHANDE- dit is geen bookingskantoor

2 maanden geleden boekten we 3 vluchten, heen terug Brussel- Porto Seguro met 2 tussenstops, met directe aansluitingen. We krijgen nu te horen dat er een schemawijziging is, geen probleem; kan gebeuren. Het voorstel echter ipv. Porto Seguro- Salvador- Madrid Brussel op 19/4 wordt het. Op 20/4, een halve dag vroeger Porto Seguro- Sao Paulo - overnachten- 21/4 Sao Paulo - Salvador en daar stopt het. GEEN VLUCHT MEER VAN SALVADOR TOT BRUSSEL! Enkel per chat is communicatie mogelijk maar er wordt enkel gezegd dat de vliegmaatschappij geen ander traject heeft. NIET dus, aangezien er op hun site nog steeds een vlucht staat op hetzelfde moment van Salvador naar Brussel met connectie voordien. Ook contact gehad met de vliegmaatschappij zelf die dat bevestigen. Maar zij kunnen niets doen omdat ze niet in onze reservatie kunnen. Cheaptickets, wil dus niet hun voorstel (van een halve reis) cancellen en omboeken naar een andere die wel mogelijk is ondanks ze onze 1000'en euro's op hun rekening hebben staan. Enig voorstel dat ze bieden: terugbetaling binnen 18 weken en annuleren. Wel, wel, ondertussen zijn er uiteraard ook geen tickets meer aan dezelfde prijzen als 2 maanden geleden. Ik kan alleen maar zeggen....wat een teleurstelling! BOEK NOOIT NOOIT met Cheaptickets, hoe "voordelig"
hun prijzen ook lijken.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Inez

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS

Hallo CheapTickets.be,

Wij hebben 2jaar geleden een vlucht naar Budapest geboekt en deze is echter geannuleerd geweest door Corona en toen begon de hel om met jullie contact op te nemen.
We zijn al 2j bezig om onze zuur verdiende centen terug te krijgen en krijgen steeds van jullie INCAPABELE helpdesk die steeds zegt we zijn ermee bezig maar er NIETS maar dan ook NIETS van terecht brengt of oplossingen zoekt en steeds de schuld bij de airlines legt in de plaats van gewoon een oplossing te zoeken en onze 375€ terug te betalen in de plaat van jullie eigen zak ermee te vullen.

Dus cheap tickets zorg voor een oplossing want na 2j heeft het al veel te lang geduurd dit begint te ruiken naar OPLICHTING en de klantvriendelijkheid laat ook de wensen

Hierbij nogmaals ons ons vluchtnummer en dossiernummer:

CBE-3976048
SN2829

Geplaatst op: 05-11-2022
Laatst bewerkt op: 05-11-2022
Geschreven door: Jens C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters en geen enkele service

Premium economy ticket met Eva Air
Zoeken en boeken gaat goed bij cheaptickets.nl maar o wee als er een probleem is! Ik heb, als vaste klant, in mei 2 premium economy tickets geboekt naar Bangkok ( CHNL 21427351 en CHNL 21427433) met Eva Air bij cheaptickets.nl Toen ik begin september op de site van Eva Air mijn vlucht ging checken en stoelen ging reserveren, kon ik geen stoelen reserveren in de premium economy class. Eva Air had namelijk in juli de vlucht veranderd en vliegt nu met een ander vliegtuig die geen premium economy heeft. Dus moesten we economy vliegen terwijl we voor premium hebben betaald. Cheaptickets.nl heeft hiervan geen melding gemaakt, weigert tevens het prijsverschil terug te betalen en verwijst ons hiervoor naar Eva Air. Eva Air verwijst ons weer naar cheaptickets aangezien zij de tussenpersoon zijn en zij verantwoordelijk zijn voor terugbetaling.
Gemaild met Cheaptickets en in de mails heb ik minstens van 15 verschillende (Indiase) personen een antwoord gehad op mijn eerste mail. Ze zouden proberen om mijn ticket opnieuw te boeken in de premium economy. Dat was onmogelijk want het betreffende vliegtuig heeft geen premium meer hetgeen ik ze ook meerdere keren heb gemeld! De klantenservice van cheaptickets is werkelijk zo onvoorstelbaar slecht en dan druk ik me netjes uit. Ik heb ze op het laatst gesmeekt om mij niet meer te mailen na ongeveer 40 e-mails met dezelfde inhoud te hebben ontvangen.
Anyways, we moesten het accepteren en zouden dus economy vliegen en namen het maar voor lief dat we geen geld terug kregen. Later zouden we wel een Claim indienen middels onze rechtsbijstand. Op de site van Eva Air de stoelen gereserveerd en verder zo gelaten.
Anderhalve week voor vertrek nog even mijn vlucht gecheckt bij Eva Air. Mijn vlucht was niet te vinden! This flight is no longer active, stond er. Cheaptickets weer gemaild, geen antwoord dus via de chat contact gemaakt.
Wat bleek? Zonder mij in te lichten, had cheaptickets mijn vlucht gecanceld omdat ze geen nieuw premium economy voor mij konden boeken en dat zonder mij hiervan in te lichten. Dit terwijl ik meerdere keren in de mails heb aangegeven dat ik mijn boeking niet wilde cancelen! Had ik een week later op Schiphol gestaan, had ik dus onverricht ter zake weer naar huis gekund want er was voor mij geen ticket geboekt! Dit geloof je toch niet?
Gevraagd of Cheaptickets mij alsnog opnieuw kon boeken. Dat kon niet, ook niet desnoods in de business class. De reden hiervoor is dat vlak voor vertrek de tickets veel duurder zijn en cheaptickets gaat echt de klanten niet tegemoet komen!
Omdat ze ongevraagd mijn ticket hadden gecanceld hoefde ik voor mijn ticket geen annuleringskosten te betalen. Het ticket van mijn medereiziger was niet gecanceld en dat moest dus ook gebeuren omdat hij niet alleen gaat reizen en mij laat thuis zitten. En geloof het of niet, dit kost mij nog eens €100 om de vlucht te cancelen!! Hoe durven ze na alle ellende die ze hebben veroorzaakt! Tevens gaat het 2 maanden duren eer we ons geld terugkrijgen want dat is nl afhankelijk van de airline zo beweert cheaptickets.
Bericht cheaptickets in ABN...
'Hier is een update over je terugbetaling.
Je verzoek is ingediend bij de airline.
Nadat het verzoek tot terugbetaling is ingediend bij de vliegmaatschappij, verwerkt de vliegmaatschappij het verzoek en initieren ze het overmaken.
Hoelang gaat de terug betaling duren?
Het duurt ongeveer 8-10 weken voordat de ariline het geld naar over teruboekt.'

Samengevat: De klantenservice bij cheaptickets bestaat uit buitenlanders die emails beantwoorden met standaard berichten. Ze lezen niet eens de emailgeschiedenis van eerdere emails die wel in hun antwoord staat. De klantenservice is zo slecht dat je het geen klantenservice mag noemen. Toen al lang bekend was dat de vliegmaatschappij geen premium economy meer vliegt, waren deze tickets nog gewoon te boeken bij cheaptickets. Ze verkopen tickets die niet eens bestaan in de hoop door deze oplichting te kunnen verdienen. Bij cheaptickets staat slechts één ding hoog in het vaandel en dat is de klant op te lichten!
De schade voor ons is groot aangezien onze vakantie niet meer door kan gaan. We gaan kijken of we succes kunnen hebben bij een eventuele rechtszaak.
Hopelijk hebben lezers wat aan deze review en boeken rechtstreeks bij de maatschappij. Dat scheelt heel veel geld en ellende!

Antwoord van CheapTickets.nl

Beste Dirk,
Bedankt voor je beoordeling.​
Het is spijtig om te horen dat je deze uiterst onprettige ervaring hebt gehad. Omdat schemawijzigingen altijd afkomstig zijn vanuit de maatschappij, kunnen wij je geen compensatie bieden wanneer de maatschappij een vlucht omboekt of annuleert. Daar de maatschappij je had omgeboekt naar een vlucht zonder premium economy class, gingen wij na of de maatschappij je weer kon omboeken naar een vlucht die wel premium economy class had. Daar de maatschappij je niets anders kon bieden en jij niet akkoord ging met de geboekte economy class zonder een compensatie, konden wij je alleen nog een restitutie bieden voor de tickets.​
Mocht je toch nog vragen hebben over je boeking of verdere wensen, kan je ons uiteraard contacteren via onze Messenger.​
Met vriendelijke groet,​
TaniaCheapTickets Klantenservice

Zie het antwoord en hoe men de zaak verdraait! Ongevraagd is mijn ticket gecanceld terwijl ik aan heb gegeven dat niet te willen. Ik was wel akkoord gegaan met de downgrade maar wilde het teveel betaalde terug. Ze liegen alsof het gedrukt staat! En dan nog €100 moeten betalen voor het cancelen van een ticket ook. Hopelijk ziet iedereen in dat je hun site slechts moet gebruiken als zoekmachine en bij de airline je ticket boeken.

Geplaatst op: 26-09-2022
Laatst bewerkt op: 26-09-2022
Geschreven door: Dirk

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke ervaring

Wij hadden een boeking gemaakt voor heen en terugvluchten naar Maleisië. (boekingnummer CBE-5537493) Een viertal weken voor de afreis werd onze gehele reis geannuleerd. Er werd ons per mail bevestigd dat wij een VOLLEDIGE REFUND zouden krijgen en dat OMBOEKEN NIET MOGELIJK WAS. Bijgevolg hebben wij nieuwe vluchten moeten boeken, omdat onze volledige reis al gepland en geboekt was. Indien het mogelijk was geweest hadden wij zeer graag gebruik gemaakt van het omboeken, maar er was zeer duidelijk aangegeven dat dit niet mogelijk was! Wij hebben dan ook direct actie ondernomen om onze refund te kunnen ontvangen. Enkele weken later kregen wij dan het antwoord dat een refund krijgen toch niet mogelijk was, en dat wij enkel recht zouden hebben op een voucher. Ondertussen hadden wij natuurlijk al nieuwe vluchten geboekt, en deze keer absoluut niet via cheaptickets, want dat doen we NOOIT meer. Als wij verdere informatie vragen, dan krijgen wij enkel het antwoord dat wij rechstreeks met de luchtvaartmaatschappij contact moeten opnemen. Welke ons natuurlijk antwoorden dat zij enkel via onze tussenpersoon kunnen handelen, aangezien de boeking via hen is gebeurd. Wij zijn nu ondertussen drie maand later en hebben nog steeds geen afdoend antwoord mogen ontvangen. Volgens Europese wetgeving zijn wij zeer duidelijk in ons recht, en hebben wij recht op de refund. Ik zou alvast iedereen afraden om ooit nog een vlucht te boeken via Cheaptickets. Gezien het om een groot bedrag gaat, zien wij ons genoodzaakt om juridische stappen te zetten.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Simon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
1 ster geven was blijkbaar niet mogelijk

Om niet te veel tijd te verliezen: afzetters, leugenaars, bedriegers. Blijf er van weg!

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Wouter R.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Geld innen en dan onbereikbaar

Nooit meer boeken via deze maatschappij. Bij problemen totaal onbereikbaar waardoor je je vlucht dreigt te missen. Meerkosten die dan betaald zijn aan de maatschappij zelf worden weggelachen.
BLIJF HIER WEG!!!!!

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Wim V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek NOOIT bij Cheaptickets

Boek NOOIT via Cheaptickets!!! Alles gaat prima tot dat;...Je moet cancellen om wat voor reden dan ook!
Dan zijn ze niet thuis!!!!!! Dan is het een low Cost ticket en kun je dus niet aan kloppen.
Gebruik Cheaptickets dus lekker als zoekmachine en ga vervolgens naar de vliegmaatschappij om daar te boeken.

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een extreem onbetrouwbare partij. De klant intresseert hun niks.

Sinds november 2021 bezig met een refund voor een annulering die zij zelf gedaan hebben. Ze melden de annulering niet bij je en dus moet je last-minute nog een alternatieve vlucht zien te vinden. En op mijn geld wacht ik na 3 maanden nog steeds. Het interesseert ze helemaal niets. Klant zijn heeft geen enkele betekenis voor ze. Enige weg is nog via het incassobureau. Cheaptickets blijkt een zeer discutabele maatschappij te zijn.

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer !

In 2020, net voor corona, een vlucht geboekt naar Porto. Zoals alles werd deze geannuleerd. Tot op heden al 10-tallen mails verstuurd maar nog geen euro teruggezien. Zij sturen mij naar Ryanair, Ryanair stuurt mij terug. Doen helemaal niets. Ben nu aan het uitzoeken welke verdere, gerechtelijke stappen ik kan ondernemen.
En ondertussen kan ik bevestigen dat ze ook niet zo goedkoop zijn. Je hoeft zelfs niet eens lang te zoeken. En bij de extra's vragen ze veel hogere prijzen dan de luchtvaartmaatschappij zelf.

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kurt S.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een k-bedrijf als je geld terug moet krijgen

Onze terugvlucht werd door easyjet gecanceled. Easyjet meldt dat het geld van de terugvlucht naar cheaptickets is overgemaakt. Cheaptickets is onbereikbaar (tel en email). De chat robot bij cheaptickets geeft aan dat de terugbetaling rechtstreeks door easyjet aan mij wordt overgemaakt. Dat is onzin omdat ze mijn rek nr niet kennen. Bij easyjet ben ik diverse keren netjes te woord gestaan. Cheaptickets wordt op deze manier EXPENSIVETICKETS

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut geen service!

bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2021
Zuid Afrika is simpelweg geweldig. Probeer er alleen niet te komen met Cheap Tickets.nl Dit stelletje ..lichters zal je ticket zo vaak wijzigen als het hun uitkomt en er lijkt niks tegen te doen te zijn. Het is slikken of stikken. Bereiken kun je ze niet, het telefoon nummer wat ANVR opgeeft wordt niet geantwoord. Onze tickets zijn nu al 3x gewijzigd waardoor we 2x binnenlandse vluchten hebben moeten annuleren en wijzigen en de kosten? Helaas, jammer dan. Wegblijven daar, uiteindelijk blijkt maar weer goedkoop wordt duurkoop.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cheattickets, onbetrouwbaar

Bij cheattickets een vlucht geboekt inclusief annulatieverzekering. We willen de vlucht annuleren en cheattickets stuurt ons naar de vluchtmaatschappij die ons de volgende info verschaft: Your booking XXXXX appears to have been made via a third party intermediary or BOT which are not authorized by XXXXX to use the XXXXX website or app or to offer our flights for sale.
Al weken trachten we contact op te nemen zonder oplossing.
Cheattickets, afzetters, wegblijven.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SCAM

THEY SCAMMED ME I PAYED FOR REFUND AND THEY TELL ME ITS NON REFUNDABLE BUT THEY CHANGED MY FLIGHT. YOU CANT EVEN CALL THEM!!! DONT BUY TICKETS HERE

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jill D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De afspraken bij de boeking zijn niet nageleefd

geen klantenservice te bekennen...
Ik ben zeer ontevreden over de manier hoe Cheaptickets met zijn klanten omgaat. Ik had een ticket naar NYC geboekt, maar ivm met de corona regels mag ik de VS nog steeds niet in. Door deze reden wil ik graag mijn vlucht wijzigen, waarvoor ik zelfs een extra pakket had gekocht in geval dit zich voor zou doen. Nu kan ik cheaptickets alleen bereiken via een chat functie, waarbij er de hele tijd niks gebeurd ook al vraag ik keer op keer een wijziging aan. Toen heb ik uitgebreid gezocht naar een telefoon nummer, wat vervolgens niet gebruikt kan worden omdat het zogenaamd 'druk' is. Ik wil graag gewoon mijn vlucht wijzigen zoals mij is belooft tijdens het boeken. Ik ben zeer zeer teleurgesteld in e slechte communicatie met het bedrijf en vraag me af of ik er ooit nog wat zou boeken.

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amé D.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterspraktijken van Cheaptickets

Na annuleren vlucht wegens overlijden moeder (pre covid tickrt chnl-15577179) in januari 2020 wacht ik nog steeds op vergoeding danwel reisvoucher. Je wordt met de een na de andere leugen van cheaptickets geconfronteerd.
1) het was via cheaptickets niet mogelijk om vlucht om te boeken, maar bleek dat dit wel mogelijk was omdat ik wel nieuwe vlucht kon boeken op de data waarnaar ik wilde wijzigen.
2. Ze hadden de gegevens voor terugbetaling doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappij maar na een half jaar kreeg ik te horen dat ze dit toch noet gedaan hadden omdat ze het 'vergeten' waren
3. Ik zou zelf voucher asn moeten vragen bij de luchtvaartmaatschappij terwijl op hun website al duidelijk vermeldt staat dat dit door de tussenpersoon (cheaptickets) moet gebeuren
4. Na lang communiceren krijg ik de melding/beeijs dat ze voucher hadden aangevraagd alleen was dit voor een lucht sie gewoon had plaatsgevonden (de nieuw geboekte vlucht) in plaats van de vlucht die ik had moeten annuleren
5. Ze weigeren nu nog langer om voucher aan te vragen en reageren gewoonweg nergens meer op. Als ik bel en ik krijg contact wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn gegevens erbij hebben gepakt.

Allemaal leuk en aardig met deze maatschappij zolang alles goed loopt maar zodra er iets fout gast weigeren ze hun fouten toe te geven en weigeren ze te werken aan een oplossing.

Als je graag opgelicht wil worden dan moet je vooral via cheaptickets boeken en hopen dat er iets febeurt waardoor de vlucht niet doorgaat. Gegarandeert dat je dan naar je geld kan fluiten.

Nog nooit zo'n waardeloze organisatie gezien. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat want zo'n oplichtersorganisatie als Cheaptickets zou geen bestaansrecht mogen hebben

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andre

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig! Dieven! Massaal overslaan deze boevenbende! BOYCOT!

Schandalig! Dieven! Massaal overslaan deze boevenbende! BOYCOT!
Lang gespaard voor deze vakantie, met heel het gezin, tickets geboekt bij Cheaptickets (bijna 3000 euro) Covid tijd dus vluchten geannuleerd, kan niemand iets aan doen.
Heb 2x standaard bericht gehad, dat ze zaten te wachten op refund van de Airliner. KLM zelf gebeld deze vertelde dat zij alles gelijk terug betaald hebben. Is dus gewoon in bezit cheaptickets!!
Cheaptickets maakt zich inderdaad schuldig aan diefstal. Denk dat we ons zullen moeten verenigen, anders zien we onze euro’s nooit meer terug ben ik bang.

Geplaatst op: 04-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Annulering van de vlucht door Covid-19, niemand te bereiken en al zeker nog steeds na 3 maanden nog geen terugbetaling ontvangen. Oplichterij van de bovenste plank!

Geplaatst op: 30-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tofke

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een organisatie die het niet nauw neemt met klantentevredenheid

Een stel criminelen zijn het bij CheapTickets. Alle positieve reviews worden door hen geverifieerd. Naar de negatieve wordt niet eens gekeken of gereageerd. Wij hadden een reis geboekt via CheapTickets naar Italië. Tevens een auto via hen geboekt. De heenreis werd geannuleerd de terugreis niet. De heenreis was vanaf Düsseldorf echter de terugreis ging niet naar Düsseldorf maar naar Keulen. Heenvlucht met Ryanair de terugreis met eurowings. De laatste liet de terugreis gewoon doorgaan terwijl er in Italië een inreisverbod en reisverbod was. De terugreis zou een dag eerder zijn zonder ons daarin te kennen. We hebben geprobeerd de reis te annuleren via hun website echter het annuleringsveld was inactief gemaakt. Je kon wel bij de balie in Napels je annulering indienen. Conclusie we hebben gewoon met een stel criminelen te maken die wel de tijd nemen om de gunstige beoordelingen te verifiëren en nieuwe klanten te winnen.

Geplaatst op: 20-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Communicatie is nul

Ga er niet mee in zee. Boeken gaat makkelijk, betalen ook. Maar als er wat van hun kant moet komen kun je het vergeten... dat dit soort bedrijven nog mogen bestaan..

Geplaatst op: 30-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOZE SERVICE EN KWALITEIT. NIET BEREIKBAAR!

Tot verschillende keren geprobeerd om te vragen of mijn vlucht KL1355 op 9 Mei naar Praag gaat, maar steeds dezelfde gekopieerde mail terugkrijgen van wat ze noemen een klantenservice. WAARDELOOS! Volgens de website van KLM krijg ik de melding ''Sorry, we kunnen geen vluchten vinden", het lijkt wel alsof mijn vlucht in ''rook'' is opgegaan. IK heb niet eens een annulering ontvangen. Waardeloze service en raad mensen aan geen tickets meer bij dit bedrijf te kopen want je kan fluiten naar je geld en de service.

Geplaatst op: 23-04-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heb betaald en heb geen ticket en krijg geen contact

al dagen ellende, telefonisch geen enkel contact mogelijk, meer dan half uur aan de lijn, niemand.
email contact geen oplossing. Ik heb alle bewijzen van betaling geleverd, en er staat geen boeking op de website.

Geplaatst op: 14-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en onbeschoft

Bij Cheaptickets een bestelling geplaatst en betaald. Gezien ik geen bevestiging kreeg proberen bellen maar geen antwoord. Na 3 dagen proberen (soms tot 30' gewacht), ook het noodnummer geprobeerd met idem resultaat. Eindelijk antwoord via mail"gelieve te bellen want wij vinden onder uw boekingsnummer niets terug". Daarna zelfde spelletje tot ik uiteindelijk elders geboekt heb. Mijn geld heb ik inmiddels nog steeds niet terug.

Geplaatst op: 25-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Philip

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.

Geplaatst op: 29-08-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Celine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Zojuist contact gehad met cheaptickets voor een zwangere vriendin die om 18.15 uur via hun zou vliegen maar die niet op de vlieglijst stond! Bleek dat ze haar heenvlucht geannuleerd hadden! meisje net zwanger en helemaal in paniek omdat ze naar haar ouders zou vliegen na 6 jaar! Bij de balie hadden ze haar verteld even te bellen zodat ze alsnog op de.vlucht mee kon. cheaptickets wilde hier niks in betekenen! Sterker nog! ze wilden haar wel omboeken naar een vlucht van morgen waarvoor ze dan 639 euro moest betalen en daar bovenop werd verteld dat ze het geld van haar ticket van de heenvlucht kwijt was! buiten haar schuld om! uiteindelijk via internet gekeken alwaar ze morgen op dezelfde vlucht kon zitten voor 430 euro!!! cheaptickets mag zijn naam wel wijzigen! eerst het meisje haar vlucht afnemen en dan nog 239 extra bovenop de laagste prijs( voor de zelfde vlucht) laten betalen!
En het was helemaal niet zo moeilijk... ze zit nu gewoon op de door haar geboekte vlucht! de vliegmaatschappij rechtstreeks gebeld en die hadden wel haar geld ontvangen maar haar niet op de lijst gezet door toedoen van cheaptickets!!!! 
als het een leek in slecht Engels lukt om alsnog het meisje op haar geboekte vlucht te krijgen, dan vraag ik me af wat voor personeel er bij cheaptickets aan de "help"desks zitten....getraind in snel geld verdienen zijn ze zeker wel!

Geplaatst op: 28-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Namens S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Cheaptickets
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cheaptickets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 40 beoordelingen geplaatst over Cheaptickets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,9 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cheaptickets actief?

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cheaptickets reviews? Dan kun je naar de website van Cheaptickets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie