BaliTravel logo

BaliTravel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BaliTravel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1543
BaliTravel logo
Website
balitravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BaliTravel

Of je nu voor het eerst overweegt om op vakantie te gaan naar Indonesië of dit al vaker hebt gedaan, in beide gevallen is het erg slim om je reis te laten organiseren door een ervaren reisbureau. Hier weten ze namelijk maar al te goed waar de échte pareltjes van het land te vinden zijn, ze beschikken over uitstekende connecties met lokale accommodaties en kunnen je de reis van je leven bezorgen. Dit voorkomt een hoop uitzoekwerk, regelwerk en onrustige momenten tijdens je vakantie. Balitravel.nl is al vele jaren dé specialist op het gebied van het organiseren van reizen op maat naar Bali en overig Indonesië.

Over BaliTravel

Op de website van BaliTravel heb je de keuze uit tal van leuke voorbeeldreizen. Iedere reis is met de grootste zorg samengesteld en in samenwerking met lokale partners. Let er wel op dat dit voorbeeldreizen zijn, wat betekent dat iedere reis altijd nog kan worden gepersonaliseerd naar de reiswensen van de klant. Wil je bijvoorbeeld graag een andere route, accommodatie of excursie? Het is allemaal mogelijk. BaliTravel creëert in samenspraak met jou als klant een eigen unieke droomvakantie.

Waarom kiezen voor BaliTravel

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun reis samen te laten stellen op het reisbureau van BaliTravel. En dat is natuurlijk met een reden. De organisatie werkt al jaren samen met de beste lokale partners. Ook spreken de meeste lokale gidsen in veel gevallen Nederlands. Hierdoor kom je net even wat makkelijker alles te weten over de kleinste details op het eiland. Je bent dankzij het het deskundige en persoonlijk advies er altijd zeker van dat je reis geen standaard reis wordt, maar altijd een unieke vakantie is. De hele reis is tot in de puntjes geregeld en één om nooit te vergeten.

Is BaliTravel betrouwbaar?

Doordat je zowel de tickets als de accommodaties kunt boeken bij BaliTravel, dan dit Nederlandse reisbureau tot uiterst betrouwbaar worden gerekend. Je hebt via het bureau de keuze uit zowel samengestelde individuele rondreizen, excursies en tours te boeken als ook privé rondreizen. Kies je voor een van de privé rondreizen? Dan krijg je altijd de beschikking over een persoonlijke gids en privé vervoer. Hierdoor ga je volledig zorgeloos op vakantie en je leert alles over het land.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een reis naar Bali of een andere reis naar Indonesië doe je misschien maar eens in je leven. Het is daarom volkomen begrijpelijk dat je goed wil zijn geïnformeerd. Heb je vragen of zijn er klachten? Vul het contactformulier op de website in, bel of stuur een WhatsApp bericht. Er wordt graag naar je geluisterd en je ontvangt altijd service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Kom je terug van je vakantie naar naar Bali of een andere reis in Indonesië? In dat geval is de kans erg groot dat je tientallen verhalen hebt die je maar al te graag met de buitenwereld deelt. Laat je review achter en inspireer andere vakantiegangers met al het moois dat het land je te bieden heeft.

Reviews over BaliTravel
Gerelateerde bedrijven
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BaliTravel

Het bedrijf BaliTravel is geverifieerd door ons. De webshop balitravel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BaliTravel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BaliTravel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BaliTravel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van balitravel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BaliTravel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Individuele reis naar Bali

Ik heb een geweldige reis naar bali gehad. Alles was goed verzorgd en alle transfers waren ook goed en duidelijk geregeld. Veel vriendelijke mensen die je altijd willen helpen. Ik heb ook altijd goede ervaringen gehad met alle gidsen en verdere diensten. De hotels en vakantie parken waren goed verzorgd en schoon. Ook het vervoer tussen de verschillende hotels was ook goed geregeld. Zeker aan te raden!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Indy V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BaliTravel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BaliTravel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BaliTravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BaliTravel actief?

BaliTravel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) landenspecialist , rondreizen , verre reizen en vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BaliTravel reviews? Dan kun je naar de website van BaliTravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie