AsiaDirect logo

AsiaDirect ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
AsiaDirect logo
AsiaDirect ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo Zoweg.nl
3 beoordelingen
7,3
Topparken verkoop logo Topparken verkoop
0 beoordelingen
10
Heerlijkehuisjes logo Heerlijkehuisjes
1 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen AsiaDirect

Azië is niet alleen het grootste continent van onze aardbol, maar ook een continent dat tot de verbeelding spreekt. De weelderige natuur, de rijke geschiedenis en geheel eigen cultuur zijn een mix die voor heel wat mensen niet te weerstaan valt. Heb je interesse in een tripje naar het verre oosten? Dan ben je vast al wel eens op AsiaDirect uitgekomen. Wil je graag weten wat de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van AsiaDirect zijn? Dan heb je de juiste webpagina gevonden. Hier vind je alle reviews over AsiaDirect terug. Zo weet je waar je aan begint en kan je al jouw reis beginnen plannen of jouw koffers pakken richting een andere aanbieder.

Over AsiaDirect

AsiaDirect is het geesteskind van oprichters Roeland Wassink en Rutger Olthoff en ontstond meer dan 15 jaar geleden. De kernwaarden van deze reisorganisatie zijn aandacht naar de reiziger toe, lokale ondersteuning en op maat gemaakte individuele rondreizen. Dat alles met heel wat respect voor zowel de lokale bevolking, natuur als dieren. AsiaDirect profileert zich dan ook voornamelijk als een bedrijf dat als geen ander in touch is met de lokale omgeving van jouw droombestemming. De doelgroep van AsiaDirect zijn niet het type toeristen die aankomen op de luchthaven, een taxi nemen richting een vijfsterrenhotel en enkel hoofdsteden aandoen. AsiaDirect is er voor die toerist die een unieke ervaring wilt beleven en vooral het echte Azië wilt ontdekken. Dat respect en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen worden zie je aan de ondersteuning van ECPAT (bewustwording van kindersekstoerisme) en CITES (internationale handel in dieren en planten op een correcte manier). Groen reizen is ook iets waar ze op inzetten.

Waarom kiezen voor AsiaDirect

AsiaDirect heeft een breed aanbod reizen in een waaier aan bestemmingen doorheen het Aziatische continent. Die bestemmingen zijn achtereenvolgens Thailand, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Maleisië, Myanmar, Cambodja, Japan, Laos en India. Je kunt een familiereis, een fietsavontuur, een strandvakantie, een rondreis tot een huwelijksreis bij AsiaDirect terugvinden. Wat ze vooral verkopen is jouw droomvakantie. In een persoonlijk gesprek maak jij jouw wensen kenbaar en AsiaDirect stelt een op maat gemaakte reis voor jou en jouw metgezellen samen. Een persoonlijke aanpak die op zijn minst een unieke ervaring garandeert. Alles is aanpasbaar en bovendien werkt AsiaDirect zonder reserveringskosten en met een laagste prijsgarantie. Die houdt in dat als je bij een andere operator een rondreis, een bouwsteen van jouw op maat gemaakte reis of een hotel goedkoper ziet dezelfde prijs zal worden aangeboden.

Is AsiaDirect betrouwbaar?

AsiaDirect is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en heeft in die tijd een ruim netwerk opgebouwd en heel wat klanten over de vloer gehad. De website zelf heeft dan ook al een sectie met ervaringen voor wie het uit de mond van echte klanten wilt horen. Daarnaast vind je alle bedrijfsinformatie perfect op de website terug. Er zijn kantoren in Nederland, België en Thailand en bij elk van de kantoren staan alle nodige gegevens (contactinformatie, KvK-nummer, Btw-nummer, …). Bovendien heeft AsiaDirect ook een klantenservice waar je met eventuele klachten terecht kunt. AsiaDirect lijkt dus alleszins betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de werking van AsiaDirect of zit je met een klacht? Dan zijn er heel wat manieren om hen te bereiken. Op de website vind je een contactformulier terug waar je alle relevante informatie over jouw vraag of klacht op kwijt kunt. Daarnaast kan je ook bellen richting het hoofdkantoor in Thailand (uiteraard tegen Nederlands tarief!) of naar de kantoren in België en Nederland. Er staat ook een WhatsApp nummer en verschillende e-mailadressen. Het team tracht je altijd meteen of op zijn minst zo snel mogelijk verder te helpen. Heb je tijdens jouw reis een klacht? Dan is het de bedoeling dat je hier melding van maakt bij de betrokken dienstverlener. Kan deze geen oplossing vinden? Dan wordt de klacht ter plekke schriftelijk vastgelegd en verder opgevolgd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens een reis ondernomen met AsiaDirect? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Werd er voldoende informatie op voorhand meegegeven? Was de reis exact zoals beloofd werd en werd je ter plekke goed geholpen? Kortom: was het een positieve ervaring om te boeken bij AsiaDirect of niet? Dankzij jouw ervaringen met en beoordeling van AsiaDirect kan een volgende potentiële klant een gedegen beslissing nemen. Laat hier een review achter en maak dat mogelijk!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over AsiaDirect

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over AsiaDirect

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo Zoweg.nl
3 beoordelingen
7,3
Topparken verkoop logo Topparken verkoop
0 beoordelingen
10
Heerlijkehuisjes logo Heerlijkehuisjes
1 beoordelingen
10