Tui logo

Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

74 beoordelingen • 3,9
Tui logo
Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
74 beoordelingen • 3,9
Beoordeling
74 beoordelingen
3,9
5 sterren
18%
4 sterren
5%
3 sterren
3%
2 sterren
4%
1 ster
70%
3,9
3,9
3,9
3,9

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Tui ervaringen

Als je een reis gaat boeken dan kan je overwegen om te kiezen voor de marktleider in Nederland Tui. Misschien heb je er nog nooit van gehoord tenzij je namen als Kras, Wedding Unlimited, Arke en Holland International hoort. Natuurlijk wil je wel vooraf graag weten wat de Tui ervaringen zijn. Kan je met vertrouwen hier een reis boeken of kan je beter ergens anders gaan boeken? Alle reizigers kunnen hier hun ervaringen delen en aan anderen laten horen wat ze kunnen verwachten als ze op reis gaan met Tui. Natuurlijk mag je ook je ervaringen delen over hun eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly.

Over Tui

In Nederland was het moederbedrijf van Arke nog niet zo bekend als Tui. In oktober 2015 besloot Arke haar naam te veranderen naar het internationale Tui. De reisorganisatie is namelijk niet alleen marktleider in Nederland, maar ook in het buitenland. In het buitenland is de reisorganisatie bekend onder de naam Tui. De reisorganisatie organiseert vakanties voor iedereen. Van couple vakanties tot stedentrips of echte gezinsvakanties. De vakanties hebben altijd een scherpe prijs en dit is natuurlijk al reden genoeg om hier je vakantie te boeken.

Verre reizen

Je kan bij Tui niet alleen terecht voor een stedentrip, maar ook verre reizen kan je prima maken. Zoek bijvoorbeeld de winterzon op in Mexico of maak een rondreis door Canada. Je kan het zo gek niet bedenken of het is gewoon mogelijk. Dit ruime aanbod in reizen is absoluut één van de grote pluspunten. Maak bijvoorbeeld de rondreis van je leven of ga zelfs op cruise vakantie. Je kan het allemaal beleven door hier jouw reis te boeken!

Autovakanties

Soms heb je alleen een accommodatie nodig en regel je het vervoer zelf. Je wilt bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaan of je wilt een los vliegticket boeken. Bij Tui kan je terecht voor uitgebreide autovakanties in Europa. Je betaalt hierbij alleen de accommodatie en deze is altijd te boeken tegen een scherpe prijs. Laat je verrassen als je een vakantie gaat boeken.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tui

profielfoto van Willem B.
Willem B.
24-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima afhandeling

Vorig jaar had ik een vliegreis geboekt naar de Canarische eilanden. Helaas ging dit door het Covid-19 virus niet door en werden alle reizen geannuleerd. Gelukkig heeft deze reisorganisatie ons complete bedrag teruggestort. Hierdoor kunnen wij de volgende keer zelf een nieuwe reis uitzoeken en dit zullen we zeker weer doen via Tui.nl. Prima afhandeling en mijn complimenten naar de klantenservice!

profielfoto van Mia
Mia
11-08-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ongelooflijk fantastisch hotel sensimar side turkije

Wat een geweldig 18 hotel sensimar side van tui! Snap nu de awards die het wint! Zo bizar schoon(dame dat Ik deed onze kamer)/smaakvol ingericht/ eten zo fantastisch en de thema avonden en animatie top?kan niet anders zeggen dan zéker het geld waard! Wij gaan terug! Super bedankt voor alle service ook van tui zelf. Nog nooit zoiets geweldigs meegemaakt. Als mistery quest heel wat beoordeeld en ook als reisleidster,maar dit verdiend een dikke 10! Groetjes René en mia

profielfoto van Patrizia
Patrizia
01-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Ga zo door TUI! Al de derde keer op rij bij jullie geboekt en weer tot in de puntjes perfect. Natuurlijk hebben we wel eens wat te miepe, maar god wat hebben we weer genoten van een weekje zon (y)

profielfoto van PimM
PimM
24-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
West Coast Tour USA

Met Martineke als reisleidster vanaf 28 september een rondreis langs de West Coast USA gemaakt voor 18 dagen.
Ons reisgezelschap varieerde van 20-80 jarigen en telde 17 personen. Martineke heeft het talent om personen te binden, in elkaar te interesseren, te informeren en te amuseren. Gedegen kennis van zaken en sociale vaardigheden staan hoog in haar vaandel alsmede een luisterend oor die graag de meningen hoort van haar gasten.
Want Martineke is niet alleen een reisleidster maar ook een gastvrouw en vriendin van de groep. We kregen gedegen informatie over de plaatsen en locaties die we bezochten en liet ons meebeslissen in het maken van keuzes. Bij het inchecken van de hotels/motels verzorgde zij de sleutels/pasjes van de kamers en controleerde of een ieder een gewenste accommodatie had verkregen.
De rondreis krijgt van ons de hoogste waardering die we kunnen toekennen. Een solide reisgezelschap die elkaar in de toekomst zeker nog eens zullen ontmoeten om de herinneringen aan deze reis te delen.
Het is net een goed gerecht, de juiste samenstelling van ingrediënten en de goede bereiding er van maakt het resultaat.
Martineke blijft onder deze lofuitingen bescheiden maar als tevreden deelnemer van deze fantastisch reis zet ik haar graag eens in het zonnetje. Kan deze vakantie ooit nog beter? Ik weet het niet maar geef het zeker een kans. We gaan het zeker proberen.
Carin en Pim
Rotterdam

profielfoto van Beertje
Beertje
01-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
All inclusive spanje

Super goede deal gescoord bij TUI. Kwam via facebook een mooie aanbieding tegen van TUI en direct gaan kijken en was echt een mooie aanbieding. Zijn net terug van de meivakantie en wat hebben we het heerlijk gehad. Zo kan het dus ook (y)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Met TUIfly naar Aruba gevlogen en daar in het RIU Aruba verbleven. Heel vriendelijk personeel aan boord en in het hotel ook alles netjes geregeld!

profielfoto van J.coehoorn
J.coehoorn
25-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tui medewerking reisburo de Marke in Drachten

Terwijl het heel druk was, en de medewerker er helemaal alleen voor stond werd iedereen geweldig geholpen. We kregen hele goede adviezen over onze reis naar Zuid Afriks (2e keer bij Tui geboekt)
Dit is dus toch de meerwaarde van boeken bij een reisburo, alle hulde voor Roland Altenburg!We wren ookgoedkoper uit dan als we zelf hadden geboekt. Helemaal top!

profielfoto van De B.
De B.
11-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
met TUI naar Lesbos

fantastische vakantie!
Iedereen suppervriendelijk.
Kalloni village is als thuiskomen.De rust komt je tegemoet.Lekker eten, vriendelijke mensen om je heen, kindvriendelijk gewoon een totaalplaatje!!

profielfoto van Jan
Jan
09-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bakau was prachtig

Eigenlijk vrij last minute geboekt bij TUI en was was het heerlijk. Samen met met vrouw even twee weken heerlijk ontspannen en helemaal niks doen. Alles was goed geregeld en alles mocht en niks hoefde. Uiteindelijk waren we allebei zo moe dat we maar 1 excursie hebben meegedaan en dit was geen enkel probleem

profielfoto van Geert
Geert
18-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Altijd tevreden

Ik boek altijd via TUI en wij zijn over al onze reisen altijd zeer tevreden!

profielfoto van Chantal &.
Chantal &.
11-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Griekenland was heerlijk

Heerlijke vakantie gehad in Griekenland. Wij zijn nog op reis geweest met de oude naam Arke, maar dat mag geen verschil maken. Echt een onwijs lekker vakantie waar je echt super lekker kan eten. Wij hebben iedere avond genoten van het griekse vlees en de heerlijke salades van tomaat en ui. Zeker een aanrader om even heerlijk tot rust te komen

profielfoto van Fred &.
Fred &.
03-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Turkijke was echt super

Wij zijn met ze twee heerlijk naar Turkije all inclusief geweest om nog even van de zon te genieten afgelopen week. Het hotel was echt heerlijk! Lieve mensen die turken en ontzettend lekker kunnen ze koken. Wat wel erg jammer was dat de ruimte het restaurant wat beperkt was waardoor je dicht op elkaar zat. Ook stond je soms in een rij van 40 mensen waardoor je echt wel even moest wachten voordat je aan de beurt was. We hebben er daarom voor gekozen om af en toe buiten de deur te eten wat echt heerlijk was.

TUI was echt super gemakkelijk om te boeken en wij zijn er achtergekomen dat wij gewoon niet zo van het all inclusief zijn.

profielfoto van B V.
B V.
14-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gran Canaria was super

Bij aankomst was onze kamer niet 100% naar onze zin, omdat we dicht bij een lift zaten wat toch wat herrie gaf. Dit hadden wij aangegeven bij de reisleidster en zij had meteen een nieuwe kamer geregeld.

kijk dit noemen wij nog eens service!

profielfoto van Woutkreuzen
Woutkreuzen
02-06-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantie Curaçao

Over het geheel genomen was de service, vlucht en vakantie prima. Waar wij ons echter boos over hebben gemaakt was het beleid met de handbagage. In oktober mochten we handbagage incl handtas meenemen. Dit beleid was veranderd. Vervelend dat dit niet gemeld is maar wij netjes een koffer als ruimbagage opgegeven en betaald. Zowel op de heen als terugvlucht. Wat zien wij tot onze verbazing dat er meerdere mensen met zowel een handkoffer als handtas het vliegtuig in kwamen. Zelfs iemand met 3 stuks. En ik kan U verzekeren dat dit geen taxfree tasjes waren. Verder was het erg lang wachten op de koffers toen wij weer in Nederland aankwamen, bijna 2 uur.

profielfoto van A K.
A K.
13-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Reis kolokoli Gambia resv nr CGNW34

Het was jammer dat er in het hotel geen goed restaurant was. Verder was de service van het hotel goed. hetgeen wat enorm tegenviel was de excursie naar Lamin Lodge Het varen op de Gambia River was goed, maar de trip door het bos viel erg tegen,niet alleen ons maar heel de groep (8 pers.) Alle dieren zaten in kooien,dat is in Artis beter. Het ergste was nog de prijs € 57.00 per persoon. En om 12.15 waren we weer terug bij het hotel.

Kortom excursie via de plaatselijke gids boeken is veel te duur voor dat geld.

profielfoto van Ank
Ank
10-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lanzerote

Super vakantie gehad, alles soepel verlopen. Tip: voor tui, zet geen vliegtoestellen uit romenie in.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-04-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vertraging terugreis: goed opgelost!

Onze terugreis had 24 uur vertraging, erg vervelend, maar TUI krijgt van mij een pluim. We werden goed opgevangen. Informatie verschaffing mocht beter. Maar we zaten wel in een goed hotel, eten en drinken was fijn geregeld en de volgende dag vlogen we terug. Later gaven ze ook direct antwoord op onze claim waar ze aan de EU-regels voldeden. Erg blij mee dat TUI het zo opgelost heeft.

profielfoto van Ben
Ben
21-04-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lang w8ten op baggage schiphol

We wachten al 30min en baggage band op schiphol is nog niet aan het draaien. Volgens de airport taxi wacht je soms 1 of 2 uur op je koffers bij Tui. Ik baal nu dat ik moet wachten na een vlucht van 9uur, dus schrijf ik een slechte review

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-05-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Reis was ok maar vliegtuig was smerig

Eind April naar Japan gegaan. De vlucht was prima maar het vliegtuig was smerig. De kaarten die in het voorvakje van de stoelen lag was helemaal onder de smurrie. Geen zakjes etc. Op de heen reis kwamen te weinig langs met drinken. Op de terug reis was dat beter :)

profielfoto van Th.C.van Z.
Th.C.van Z.
05-05-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gesol met reizigers door Tui

Ik reis al jaren naar Turkije en Spanje tot tevredenheid mer reisorganisatie Tui. Ook dit jaar boekten wij weer een weekje Turkije (Antalya) met een Tui vlucht vanaf Eindhoven.
Een aantal weken voor vertrek kregen we een brief van Tui dat de vlucht niet door Tui zou worden gevlogen maar met een derderangs Turkse luchtvaart maatschappij. Ik melde mijn ongenoegen aan Tui en kreeg een vrouwelijke medewerkster aan de lijn die mij meedeelde dat er niets aan te doen was omdat het in de voorwaarden stond. Toen ik dreigde de hele vlucht te cancelen, kwam ze met een alternatief van af Amsterdam, € 40,- duurder 100 km. verder en 2 dagen later.
Maar we zouden dan zeker met Tui vliegen en zelfs met de Boeing 787 Dreamliner. Daar konden we ons wel in vinden dus omboeken dan maar. Gisteren de tickets gekregen: Wie vliegt er? Een onbekende Turkse maatschappij!! Bovendien komen we op de terugvlucht niet om 23:15 aan maar om 02:15 midden in de nacht zodat er geen trein meer is naar Limburg.
Naar mijn mening is dit een schandalige manier van klanten behandeling. Wij boeken dus echt nooit meer bij Tui!!

profielfoto van Hans E.
Hans E.
18-01-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui is slechte organisatie met ongemotiveerd personeel

Wij boekten een reis naar Kaapverdie voor 3 weken via reisburo ter waarde van 6300 euro. Stappen we in die Boeing 737 zitten we dik 10 rijen bij elkaar vandaan terwijl we samen op EEN boekingsformulier staan en nog extra geld hebben betaald voor wat meer beenruimte. Alles wat je wilt drinken kost peperduur, wijntje 4,50 euro bakje rijst 11 euro, je wordt gewoon afgelegd in ruil voor beetje eten en drinken. Toen we aankwamen op SAL en we onze koffers hadden stonden er wel 10 Tui bussen zonder hostes of wat voor aanwijzing dan ook met welke bus we moesten. Uiteindelijk moesten we aan de buschauffeurs vragen waar ze heen gingen om erachter te komen met welke bus we moesten. Na half uur kwam er een vreselijk wijf met een gezicht als een oorwurm die met een afschuwelijke krijsstem haar verhaal ging staan te doen. Een maal in het resort van Riu niets dan lof, gewoon vette 10 maar daar heeft Tui geen enkele invloed op.

profielfoto van Nico
Nico
29-12-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Alweer de zoveelste vluchtwijziging

Best Tui mijn vrouw en ik vliegen 4 per jaar op Holguin Cuba vanaf amsterdam.
Met verbazing zie ik dat het steeds slechter wordt met de reserveringen van de betaalde stoelen in de starclass en de premiumcomfortclass .
Bij elke vlucht is er wel weer een probleem dat er weer een ander type toestel ingezet wordt met een andere stoelindeling.
Het misselijke antwoordt dan krijg u uw geld terug vanwege de downgrade , Uw klanten boeken voor deze classe en willen dan ook dit comfort.
Wanneer wordt Tui nu eindelijk een volwassen maatschappij die z,n geboekte afspraken nakomt.
Al in 2015 zou de confugiratie van de toestellen gelijk gemaakt worden maar volgens Uw personeel gaat dit pas in 2018 gebeuren.
Dus die ellende van verassingen net voor vertrek blijft maar voortduren.
Tui stop eindelijk met deze valse informatie en geeft uw klanten wat u beloofd.

profielfoto van Badi M.
Badi M.
27-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Teleurstelling

Tui= Een teleurstelling.
Ivm de corona, is onze reis geannuleerd. Maar vijd dagen voor ons vertrek ! Terwijl andere reizen naar dezelfde bestemming niet geannuleerd waren.
Wij zijn nagaan dat tui helaas alleen naar haar belang ging kijken.
Het was een grote teleurstelling en onze vakantie was gepest terwijl wij op deze reis hard rekenden.
Bovendien, wordt ons geweigerd het geld terug te krijgen en wij waren gedwongen de voucher te accepteren.
Het is wel jammer , wij hebben altijd met tui gereisd.
Onder dezelfde omstandigheden hadden de andere reisbureaus totaal een ander gedrag met hun klanten gehad.

profielfoto van BANJER
BANJER
11-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui is de meest onbetrouwbare reis organisatie.

Na diverse malen om teruggave van mijn aanbetaling van 1400,00 voor een door Tui gecanselde reis daar dit mijn laatste vacantie was wegens ziekte en ik hun ook een mail hebt toegezonden welke ik mocht ontvangen van het Ministerie van Economische zaken , waarin duidelijk staat dat als iemand zijn geld terug wil hebben Tui dit wettelijk moet doen. Dus mensen kijk goed uit met boeken bij Tui houden ziCH niet aan de wet.

profielfoto van Paulette
Paulette
21-09-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui voucher na 6 maanden

Onze reis naar Kaapverdie in maart is ivm Corona gecancel en daarvoor hebben wij een voucher ontvangen. Nu 6 maanden later kunnen wij nog steeds niet ons geld terug krijgen. Van een reis geboekt via Secret Escapes voor eind mei hebben wij begin september al netjes geld teruggekregen of de keuze van een voucher met een waarde van 10% meer. Voor ons nooit meer Tui maar Secret Escapes!

profielfoto van Hetty
Hetty
29-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kleiner huisje voor dezelfde prijs

!2 juni een huisje geboekt via Tui. Alles betaald. Op 1 juli een mail van Tui, het huisje is niet meer beschikbaar maar we konden evt. een week later in een kleiner huisje. Jammer maar prima, we hadden een ruim huisje geboekt voor 12 personen maar we waren met 7 dus een 8-persoonshuisje was een optie. We gingen dus van een familievilla met 6 slaapkamers en 4 badkamers naar een een huisje met 4 slaapkamers en en 2 badkamers. Volgens Tui was het kleinere huisje luxer en dus bleef de prijs hetzelfde. Op de site van Tui is het prijsverschil echter groot! Het kleinere, luxere huisje is gemiddeld 44% goedkoper dan wat wij geboekt en betaald hebben.
Nu is het verhaal dat zij het grote huisje te goedkoop hadden aangeboden. Het gaat om een huisje van Roompot en als we het direct bij Roompot hadden geboekt waren we €300 goedkoper uit geweest.....dus Tui vroeg naar ons idee echt genoeg. Nou hadden we nog een corona-voucher van Tui dus namen we de hogere prijs voor lief. Als ze het nog duurder hadden gemaakt, hadden we het nooit geboekt. Zij zetten de prijs van 12 juni voor een 12-persoonshuisje af tegen de prijs van een 8-pesroonshuisje op 1 juli. In korte tijd zijn de prijzen enorm gestegen blijkbaar. Maar dat is ons probleem toch niet? Wij hebben op 12 juni geboekt. Bellen, mailen en nog eens bellen hebben een korting van €100 opgeleverd, op een reissom van €2130. Dat komt niet in de buurt van de 44% korting, waar we volgens mij gewoon recht op hebben.

profielfoto van Maria
Maria
24-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Schaam je tui!

Wegens corona wilde wij niet meer vliegen naar onze bestemming van menorca-spanje. Van alles werd beloofd, van een full refund tot vouchers maar er word totaal niet aangehouden en het blijken loze beloftes. Door paniek om al ons geld kwijt te raken namen we ons voor naar normandie te gaan, met als 2e week bretagne op de planning. Gewoon met de auto zodat we terug kunnen als we willen of de grenzen zouden sluiten. Eenmaal in normandie zijn wij ons rot geschrokken door de manier waarop de locals omgaan met de maatregelen opgesteld door macron, hun eigen president. De kok draagt zijn mondkap op de kin en hoest in zijn handen om vervolgens het eten aan te raken. En dat is nog maar 1 voorbeeld. We voelen ons onveilig en willen naar huis. Toen wij tui belde om te overleggen waren ze onbegripvol en we mochten niets omboeken of het geld reserveren. Als een kenau werd er tegen ons gepraat en we zijn al ons geld kwijt.
Achteraf hadden wij nooit het geld vroegtijdig moeten overmaken, maar wegens belofte voor refund of voucher hebben we dit toch gedaan. Wij gaan nooit meer boeken bij tui.

profielfoto van Gerrit
Gerrit
21-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Meest onbetrouwbare reis organisatie

Twee keer mijn betaalde reis gevraagd om terug te storten geen schijn van kans .
Volgens mijn is dit wettelijk geregeld ANVR voorwaarde steld ook niets voor bij Tui wij moetten ons hier wel aan houden .
Het is dus gevaarlijk om bij Tui te boeken zij hebben niets op met hun klanten.

profielfoto van Dap
Dap
13-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen correcte reglementaire afwikkeling!

Wij hebben een reis naar Ijsland geboekt bij Tui. Die is gecanceled ivm Corona. Begrijpelijk natuurlijk. Zij dienen echter officieel de keus bij de klant te laten n.a.v. de recente uitspraak van de Europese unie: refund of voucher. En doen dat ook geven ze aan: je krijgt nu een voucher, en kan dat na een jaar omzetten in een refund. Dat is natuurlijk niet hetzelfde, noch reglementair. Weet niet of meer mensen die ervaren hebben, doch dit is natuurlijk niet correct.

Enige trip die we via Tui zouden willen maken is weer dezelfde reis/ bestemming, alleen is die nu in een vergelijkbare periode 400 euro duurder!

profielfoto van Alex
Alex
29-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui maakt belofte niet waar

Ik heb ik februari een retourticket Malaga - Amsterdam geboekt voor 23 resp 27 maart. Deze gingen uiteraard niet door. Tui bellen heeft geen enkele zin; je krijgt dan, na heel erg lang wachten een bijzonder chagrijnige vrouw aan de lijn die alleen maar mee deelt dat je geduld moet hebben en MijnTui in de gaten moet houden. Ik heb best wel geduld maar ook daar komt eens een eind aan. Tot op heden nog steeds niets van Tui vernomen en dus ook nog steeds geen voucher gekregen. Mocht ik deze ooit nog krijgen dan wacht ik wel tot deze verlopen is om daarna alsnog mijn geld, verhoogd met de wettelijke rente, terug te eisen want na jarenlang trouw aan Tui geweest te zijn wil ik daar nooit meer iets mmee te maken hebben. Ik heb namelijk een hekel aan oplichters!

Schrijf een review over Tui

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9