TUI logo

TUI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TUI reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
220
TUI logo
Website
tui.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

TUI reviews

Ga jij graag op reis, maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Wil je een compleet verzorgde reis en wil je een simpel totaalplaatje over hoeveel jouw droomvakantie kost? Wintersporters, vakantiegangers die de zon willen opzoeken en liefhebbers van cruises zijn vast en zeker bekend met reisbureau TUI! TUI is de specialist op het gebied van reizen en vakanties en zij hebben dan ook een gigantisch aanbod hierin! Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben TUI beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over TUI, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van TUI? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

TUI ervaringen

Ons team van experts heeft TUI deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf werd al in 1967 opgericht en zij specialiseren zich in vakanties en reizen die een lach op het gezicht van de reizigers toveren. Het bedrijf is in Nederland opgericht, maar opereert inmiddels internationaal. 

Het aanbod is zeer uitgebreid en zij bieden verschillende soorten vakanties en reizen aan. Voor mensen met zowel een grote als kleine beurs. Ze bieden zowel inspirerende verblijfplaatsen als de reis zelf aan. Je kunt kiezen om alleen de accommodatie of een vliegticket te boeken of een compleet verzorgde vakantie. De keus is aan jou!

De reis configurator op de website van TUI is zeer uitgebreid en met slechts een aantal handige keuzes krijg je al direct een goed aanbod in beschikbare reizen. Of dat nu in Europa of andere continenten is. TUI heeft locaties overal ter wereld en geen bestemming is onmogelijk!

Over TUI

I-Kook heeft meer dan 150  jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in vakanties en reizen. Van vakantiehuisjes tot aan luxueuze hotels en van busreizen tot aan cruises. 

Geen bestemming is te gek!

TUI heeft een gigantisch aanbod in reizen op uiteenlopende locaties in de wereld. Het enige dat ontbreekt is eigenlijk een reis naar de maan, maar bij TUI kun je voor alle bestemmingen terecht. Of je nu liever dichterbij huis blijft of een verre reis maakt. Of als je gewoon een verzorgde vakantie wilt in een exotisch resort of op een luxueus cruiseschip. 

Service van TUI

TUI heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via de klantenservice of je kunt jouw vragen aan de virtuele assistent stellen. Daarnaast kan je via “Mijn TUI” heel veel zaken zelf regelen! En natuurlijk is er ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waarin antwoorden op veelgestelde vragen worden gegeven. 

Betalingsmogelijkheden

Op de website zijn er bekende en veilige betalingsmethoden aanwezig, zoals iDeal, creditcard of via een bankoverschrijving. Daarnaast kun je ook met de TUI voucher betalen en kunnen Belgische klanten gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. 

Gebruiksvriendelijkheid website TUI

TUI heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en je kunt heel snel navigeren naar jouw favoriete reisbestemmingen. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is TUI betrouwbaar?

Wij denken dat TUI een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is TUI ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Met meer dan 150 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is TUI nog altijd groeiende en zij streven naar mooie en betaalbare reizen voor iedereen. De reviews over TUI zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden TUI

TUI is het bekendste vakantiemerk van Nederland en zij adverteren dan ook veelvuldig op het internet en op televisie. Naast een zeer uitgebreide website met niet alleen veel informatie, maar ook een gigantisch reisaanbod, hebben zij ook tientallen reisbureaus verspreid over Nederland. Waar je met een adviseur jouw droomvakantie kunt doornemen en direct kunt boeken. 

Contact opnemen met TUI

Contact opnemen met TUI is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via telefoon en je kunt op de website je vragen stellen aan de virtuele assistent. Je kunt TUI ook bereiken via social media kanalen. 

Klantenservice en klachten

TUI heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. TUI is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij TUI? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over TUI compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met TUI. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over TUI

Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Bebsy logo
Bebsy
36 beoordelingen
6,1
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,9
48% zou hier weer kopen
79 beoordelingen
Lees onze review over TUI

Het bedrijf TUI is geverifieerd door ons. De webshop tui.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TUI is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TUI maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tui.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van tui.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TUI.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
TUI Belgium is na corona super duur geworden

Zeer positief wat betreft vertrek uit Antwerpen, dat is luxe. Ter plaatse, Split en Makarska, is de service veel minder geen hostess of host, zowel op luchthaven als in hotel alles gaat via app maar men vergeet dat er nog oudere mensen zijn die geen smartfoon hebben.
TUI maakt veel reclame dat zij de goedkoopste zijn maar dat is zeker niet waar volgens ons zijn zij bij de duurste reisorganisators in België.

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Ludo B.

6 / 10
4/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitvlucht om geen tickets terug te betalen na annulering verzekering

Na het ontvangen van jullie mail vraag ik me af waarom iemand dan een annuleringsverzekering moet nemen.
Ik ben volledig niet akkoord met jullie uitleg
Azeneth had al meer dan 10 jaar een donornier en alles was ok toen ik de reis boekte voor mijn zoon Maarten en zijn vriendin Azeneth op 17/2 /2022
Begin april begon ze ziekteverschijnselen te krijgen en begonnen de onderzoekingen,die duidelijk maakten dat de donornier niet goed meer werkte na meer dan 10 jaar
Dus heb ik de annulering gedaan op 12/4/2022
Dan werd er ook over gegaan naar nierdialyse 3 keer per week in afwachting op een nieuwe nier
Dus als alles ok was ,meer dan 10 jaar was het toch normaal dat ik een reis kan boeken.
Dat er bijna 2 maanden later problemen gingen komen met de donornier had niemand verwacht,zelfs de artsen niet
Dus vind ik het wel heel erg dat jullie dit nu niet willen terug betalen,desnoods ben ik al tevreden met een voucher ter waarde van het bedrag omdat ik toch altijd bij Tui boek
Tussen kerst en nieuwjaar ga ik met mijn man elk jaar naar Kaapverdië met Tui ,wat ookal dure tickets zijn 2000 euro,dus kan ik die voucher dan gebruiken.
Dus bekijk aub nog eens of jullie iets kunnen doen,800 euro is tenslotte veel geld voor mij
Mvg Sonja kokkelenberg

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Belachelijke service. Nooit meer TUI.

4 dagen voor vertrek kregen we te horen dat er werkzaamheden bij het hotel zijn en dat we onze reis gratis om mogen boeken. Echter telefonisch te horen gekregen dat op zo’n korte termijn omboeken niet meer mogelijk is… en dat terwijl er al een maand werkzaamheden waren dus ze dit tijdig aan hadden kunnen geven. Gelukkig 1 dag voor vertrek heeft iemand toch nog iets kunnen regelen. Wij kwamen aan op bestemming en onze koffer was helaas naar een ander land gevlogen. Kan natuurlijk gebeuren, maar hoe TUI hiermee om is gegaan is echt ongelofelijk. Zij hebben een 24/7 chat waarop zij zogenaamd altijd bereikbaar zijn, echter reageren ze soms nieteens dezelfde dag (wat ze wel zeggen). Dag van aankomst meerdere keren met TUI gebeld, maar niemand wist wat ze moesten doen met een verloren koffer, niemand kon iets en iedereen schoof het door op een ander. Uiteindelijk kon niemand ons helpen. Tot 2x toe een ander telefoonnummer gekregen die beide niet in gebruik waren. 1 dag na aankomst was onze koffer teruggekomen Rotterdam Airport. 3 dagen later zou de eerstvolgende vlucht naar ons toekomen. Elke dag minimaal 3/4 keer gebeld om te zorgen dat die koffer mee komt naar ons. 4x te horen gekregen dat het geregeld is en dat dit goed gaat komen. De ochtend dat de vlucht vertrekt bel ik nogmaals TUI om het te controleren. DAN PAS krijg ik een telefoonnummer van het vliegveld, wat zij mij al 4 dagen lang konden geven. Het vliegveld wist van niks en heeft niks doorgekregen van TUI dat deze koffer mee moet. Helaas te laat en de koffer kon niet meer mee. Uiteindelijk zelf met het vliegveld geregeld dat de koffer via Transavia mee mocht vliegen naar ons. Einde middag is de koffer in land van bestemming aangekomen en TUI doet vervolgens nogsteeds niets. Ik krijg alleen te horen dat ik maar moet afwachten. Pas de dag daarna is de koffer bij ons hotel aangekomen en toen was de vakantie al bijna voorbij. Alle tijd en belkosten die ik hieraan heb geïnvesteerd wordt niet naar omgekeken. Het feit dat ik elke dag de hele dag aan de telefoon was met TUI en ik daardoor niet van mijn vakantie heb kunnen genieten doet er voor hen niet toe. Ik heb geen woorden voor de service van TUI, behalve dat ik het écht belachelijk vind. Ik zou TUI hierdoor zeker niet aanbevelen, bespaar jezelf de moeite en de verpeste vakantie….

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Downgrade van TUI Dreamliner naar Wamos zeepkist

TUI verkoopt Dreamliner vluchten terwijl ze al weten dat ze door Wamos zullen worden uitgevoerd. Dat is een veel slechtere maatschappij met veel slechter materiaal, service en personeel. Als je een Dreamliner boekt kun je meteen na boeken een stoel reserveren. Als TUI al weet dat het Wamos wordt, kun je dat niet.
Alle reserveringen voor betere stoelen worden omgezet naar economy. Ook als je fysiek daar niet in kunt reizen, door beperkingen.
Dat is bedrog, crimineel gedrag. Onze reis gaat dus niet door en dat kost ons bijna 5000 euro.
Wamos staat zeer slecht bekend. Slechte service, weinig beenruimte, slecht eten en drinken (waar je voor moet betalen), geen entertainment en ga zo maar door.

Ik ben een facebook groep gestart om mensen te verzamelen om actie te ondernemen: Tui bedrog Wamos

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte meedenkservice

We hadden een reis geboekt naar Macedonie , maar 1 week vooraf werd ik ziek . Waarschijnlijk had ik 4 dagen na onze boeking wel kunnen reizen , en had dan zelf de vlucht naar Macedonie wel betaald , maar had dan in ieder geval i.p.v 15 toch nog 11 dagen naar Macedonie kunnen gaan . Maar het geval was dat onze hotelkamer dan aan iemand andere gegeven zou worden . Vindt dit toch wel erg slecht van Tui

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service en beloftes worden niet nagekomen

1 week voor vertrek mail gekregen waarin koel word bevestigt dat de reis word omgeboekt naar wazige vliegmaatschappij. Geen comfort stoelen beschikbaar en dus geen splinternieuwe Boeing van de TUI website. Als compensatie word aangeboden alleen de extra kosten van comfort Seats terug te boeken….. na 1 uur wacht muziekje bij klantenservice bevestigt gekregen dat ze niets voor ons kunnen betekenen en de reis niet omgeboekt kan worden.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel R.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Misleidende info en barre service

Misleidende informatie, klopt niks van. Je kiest een accommodatie op basis van valse info. Wil je hier een oplossing voor dan kan je wachten tot je een ons weegt. Service is nog slechter dan de info op de website

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niranjani R.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastische gids slechte accomodatie

Hotelboekingen werden op t laatste moment gewijzigd. Hotels waren van slechte kwaliteit qua onderhoud. Schimmel, vochtplekken slijtage aan meubelen en vloer kortom vergane glorie. In de meeste hotels wel vriendelijk personeel en goed eten. De slechtste was het Muhtu river hotel in Glasgow. Dit was een verschrikking.

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjolijn B.

6 / 10
3/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Tui!

De reisleiding was geweldig. Maria verdient een betere werkgever. Ze leidde de groep met veel tact en voortvarendheid langs de veel te lange route. Met gevoel voor detail vertelde ze over de roerige geschiedenis van Ierland.

Na de hel van Schiphol die ons feitelijk een vakantiedag kostte, was er geen enkel bericht van Tui. Geen compensatie in de vorm van een traktatie bij aankomst of iets dergelijks. Evenmin was die er voor de gedupeerden toen er vier koffers kwijt bleken te zijn.

De reis was verder vooral een oefening in buszitten, weliswaar in een prachtig lanschap, maar voor een wandeling daarin was nauwelijks tijd. Wel bezocht de groep als dagvulling een aantal ondermaatse pleisterplaatsen.

Wat mij betreft: Nooit meer Tui!

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onze vraag wat we wilde op vakantie is niet waargemaakt

We zijn express naar Tui zelf gegaan want we wilde "garantie" zon in Europa. Het werd Gran Canaria, aan zon geen gebrek hotel schoon personeel aardig maar gericht op oudere, voor ons viel dat tegen. We wilde ook dat we leuk uit konden gaan want we zijn 2 vriendinnen die het leuk vinden om te dansen en sjansen met mannen. Totale fail want op Gran Canaria bij Playa Inglis is totaal niet gericht op hetero's maar een walhalla voor gays niks mis mee want we hebben enorme lol gehad maar dit hadden ze bij Tui wel mogen aangeven dus niet voldaan aan onze wensen. We hebben een leuke vakantie gehad zon overgoten dus lekker opgeladen.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvie B.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Heenreis top terug reis drama moesten op Rotterdam aankomen werden midden in de nacht op Brussel neer gezet! En moesten het zelf maar uit zoeken 🤮

Wat een drama terug reis 5 uur vertraging en dan in plaats van Rotterdam landen in Brussel. Midden in de nacht . Tui stuurt een sms bericht dat we alternatief vervoer moeten zoeken ! Niemand van tui aanwezig ! Daar sta je dan ! Eindelijk een taxi gevonden die ons naar Rotterdam heeft gebracht . Waar we om 5 uur aan kwamen .

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisabeth V.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurstellend en geen aanrader

Een week voor vertrek naar onze vakantie die we maanden geleden hadden geboekt, ben ik er achter gekomen dat het hotel dat we hadden geboekt gesloten is. Dit kreeg ik te horen van een familielid die hetzelfde hotel had geboekt via Corendon, zij kregen die melding al eerder. Tui was hiervan niet op de hoogte. Na meerdere malen contact te hebben gehad met Tui kwamen ze erachter dat het hotel inderdaad gesloten is. 6 dagen voor ons vertrek kreeg ik 2 opties; omboeken naar een ander hotel of geld terug. Geld terug is natuurlijk geen optie als je nog 6 dagen hebt om iets te vinden. Alternatief dat werd geboden was niet vergelijkbaar met het hotel dat we eerst hadden geboekt. Ik mocht een ander vergelijkbaar hotel vinden. Maar hiervoor moest ik wel extra betalen. Tui geeft aan dat het niet hun schuld is dat het hotel annuleert. Zo kom je er wel heel makkelijk van af.
Dus dan zitten wij nu met een vakantie waarvoor we meer moeten betalen en waarbij de familie verspreid is in meerdere hotels.
Onze eerste vakantie na lange tijd is hiermee goed verpest. Als een trouwe klant bij Tui ben ik zeer teleurgesteld en zal ik volgende keer toch wat verder kijken. Nog een Tip; bel altijd ruim voor tijd de accommodatie voordat je vertrekt zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Geplaatst op: 17-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Faisal S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte klachtenafhandeling

Een geweldige 10 daagse vakantie gehad in een prima hotel Marinas de Nerja in Spanje
De door ons ter plaatse bij de host geboekte excursie viel enorm tegen omdat er totaal geen begeleiding was. Een ieder werd maar aan zijn lot overgelaten.
Na de melding bij de host zou deze er op terugkomen.
Omdat ik meer dan 3 weken later nog niets had vernomen heb ik TUI gebeld en wer daar zeer onbehoorlijk te woord gestaan.

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bernardus K.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestolen, koffer vermits en geen taxi voorzien met VIP

Toen we op Tenerife landden is er normaal een taxi voorzien die ons rechtstreeks naar hotel brengt met uw eigen gezelschap, deze hebben we ter plaatste zelf moeten regelen want was niet aangepast in VIP. Koffer van zoontje vermist, nieuwe kledij voor 2 dagen moeten voorzien ( overdag/ avond) ; geen vergoeding. Op laatste dag gaan shoppen, alles in koffer op hotelkamer enkel dichtgeritst ( incl nieuwe handtas Gucci 2850€) ‘S avonds nog gaan dineren , die ochtend om 6 u koffers vergrendeld met slot en vertrokken. ‘S avonds bij thuiskomst geconstateerd dat handtas gestolen was!!! Dit is dus heel zeker intern gebeurd, TUI onderneemt NIKS!

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Makkelijk boeken en betalen en daarna is Tui onbereikbaar

Het boeken en betalen via de site is perfect geregeld maar als je daarna hulp nodig hebt (noodzakelijk annulering wegebn ziekte) is Tui praktisch onbereikbaar.
Ik moet er niet aan denken dat er in het buitenlaand een probleem zou iontstaan. Je staat er dan alleen voor en Tui is onbereikbaar. Vandaag als dieptepunt: na 35 minuten wachten te horen krijgen dat er een andere afdeling gebeld moet worden en WEER 30 minuten wachten.

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rene J.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Makkelijk boeken en betalen en daarna is Tui onbereikbaar

Het boeken en betalen via de site is perfect geregeld maar als je daarna hulp nodig hebt (noodzakelijk annulering wegebn ziekte) is Tui praktisch onbereikbaar. Ik moet er niet aan denken dat er in het buitenlaand een probleem zou iontstaan. Je staat er dan alleen voor en Tui is onbereikbaar. Vandaag als dieptepunt: na 35 minuten wachten te horen krijgen dat er een andere afdeling gebeld moet worden en WEER 30 minuten wachten.

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rene J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer!

Wij boekten een vakantie met annulatieverzekering. Een week voor vertrek kreeg ik te horen dat ik bekkeninstabiliteit had door mijn zwangerschap en niet mocht ik vertrekken van de dokter. Op dat moment was ik nog maar 4 maanden ver.
Wij krijgen onze reis niet terugbetaald aangezien ik bij het boeken ´op de hoogte was van mijn ziekte´. Zwanger zijn wordt dus gezien als een ziekte + wanneer je zwanger bent dus nutteloos om een annulatieverzekering te kiezen want telt toch nooit. Belachelijk! Lijkt mij puur afzetten van de consument

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Matig

Telefonisch niet bereikbaar
Slechte informatie naar de klanten .
geen duidelijkheid.
Kortom ik ga hier nooit meer boeken

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechts klantenservice

Wil stoel keuze wijzigen, in mijne lukt niet via de website.
Klantenservice gebeld, dik een kwartier in de wacht. Mevrouw ik verbind u door met de Curaçao afdeling. Weer dik 20 minuten in de wacht. Ben ik weer bij het algemene nummer. En kunnen ze me weer niet helpen.
Terug bellen doen ze niet. Zo slecht deze service.

Geplaatst op: 01-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: VanElst V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Modasjov

Vliegen met Tui steun je Mordasjov, een vriendje van Putin. Tui is dus indirect verantwoordelijk voor de genocide in Ukraiine

Geplaatst op: 05-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer!

Wij boekten een vakantie met annulatieverzekering. Een week voor vertrek kreeg ik te horen dat ik bekkeninstabiliteit had door mijn zwangerschap en niet mocht ik vertrekken van de dokter. Op dat moment was ik nog maar 4 maanden ver.
Wij krijgen onze reis niet terugbetaald aangezien ik bij het boeken ´op de hoogte was van mijn ziekte´. Zwanger zijn wordt dus gezien als een ziekte + wanneer je zwanger bent dus nutteloos om een annulatieverzekering te kiezen want telt toch nooit. Belachelijk! Lijkt mij puur afzetten van de consument

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Excursie in het water gevallen door foute info van Tui

No show is dikke pech als je bij Tui boekt. In ons geval een dagexcursie die volgens het boekingstraject met Duits-sprekende begeleider zou plaatsvinden. In bevestigingsmail staat transfer van en naar hotel, zoals te verwachten omdat dit ook tijdens het boekingsproces was aangegeven. In de voucher staat berekening in Frans en als pickup een hotel zonder adresgegevens. Onopgemerkt bleef dat het om een ander hotel gaat. Tui verzuimd 4 dagen lang hierop te attenderen en annuleringsoptie aan te geven. U begrijpt al waar dit heen gaat. We komen nadat we adres van dat andere hotel lopend bereiken op een lege plek te staan. Bus is 10 minuten na afgesproken tijd vertrokken. Niets telefoontje of even langsgaan bij ons hotel. Plaatselijke Tui-mensen zijn onbereikbaar; geen telefoon of adres. Bellen naar Nederland om te horen dat bus niet terugkeert. Wel aanbod om dag na terugkeer in Holland de excursie te doen. Dat gaat lekker daar.
Terugbetaling van excusiekosten ad €248 wordt afgewezen. No show no pay back.
Waardeloze organisatie. Ons advies gewoon lokaal een excursie boeken op straat en goed opletten! Bij Tui hebben ze een extra verdienmodel ontwikkeld. Daar doen we niet meer aan mee

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn deelannulering is niet conform afspraak afgehandeld

Ik heb een deelannulering gedaan. Een medewerker van TUI heeft mij bevestigd dat wij 30% niet terug krijgen van 1/5e van de reissom. Daar ga ik telefonisch mee akkoord en dit staat ook opgeschreven in het dossier van mijn boeking. Dan volgt de nieuwe factuur per mail, wordt er slechts 251 i.p.v. 559 geretourneerd. Ik bel terug om aan te geven dat dit niet conform afspraak was, en vervolgens krijg ik te horen dat dit inderdaad niet juist was en ik geen 251 retour krijg maar 27 euro. Echt belachelijk! Ik maak een afspraak met een TUI medewerker en deze wordt tweemaal eenzijdig gewijzigd. Totaal onacceptabel. Vervolgens wordt mij geadviseerd om een klacht in te dienen op de website. Dit kan echter niet, omdat ik geen vertrekdatum in de toekomst kan invullen op het online klachtenformulier. Dus ik kan helemaal geen klacht indienen. Mailen naar TUI kan ook niet. Nadat ik het emailadres op de factuur mail, dan krijg ik te horen "het emailadres contactcenter@tui.nl is niet meer in gebruik". Afspraken worden niet nagekomen en ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy M.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

ij boekten een vakantie met annulatieverzekering. Een week voor vertrek kreeg ik te horen dat ik bekkeninstabiliteit had door mijn zwangerschap en niet mocht ik vertrekken van de dokter. Op dat moment was ik nog maar 4 maanden ver.
Wij krijgen onze reis niet terugbetaald aangezien ik bij het boeken ´op de hoogte was van mijn ziekte´. Zwanger zijn wordt dus gezien als een ziekte + wanneer je zwanger bent dus nutteloos om een annulatieverzekering te kiezen want telt toch nooit. Belachelijk! Lijkt mij puur afzetten van de consument

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alieke S.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boeken perfect maar service slecht

Het boeken en regelen van excursies perfect. Als je ter plaatse in problemen zit zijn ze niet thuis. Je kunt alles zelf uitzoeken en regelen. Tui is een te grote organisatie en men werkt naast elkaar heen. Omdat wij ivm corona positief getest waren mochten wij niet terugvliegen. Onze minderjarige dochter was negatief getest. Wij wilde dat zij wel terugvloog. Geen enkele hulp van tui. Zelf moeten regelen vanuit quarantaine. Ze was uiteindelijk niet op tijd voor de oorspronkelijke vlucht. Er vlogen tui vliegtuigen terug met vele plaatsen over door de vele positief geteste. Het kon niet geregeld worden dat deze plaatsen door andere mensen werden bezet. Op het vliegveld kon niets geregeld worden terwijl dit wel geadviseerd was door tui. Verder moet je door quarantaine langer op locatie blijven maar de tuiapp wordt verwijderd. Hoera de automatisering. Zonder tuiapp kun je niet meer communiceren met de plaatselijke reisleiding. Ik ben zeer teleurgesteld in tui. Je leert een reisorganisatie pas kennen als er problemen ontstaan op vakantie.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: FEM

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf. Slechte dienstverlening

Op 15 januari een reis aan het vergelijken bij verschillende aanbieders. Ik kwam uit op de site van Tui. Reizen. Om te vergelijken moet je alle gegevens van de passagiers invullen en daarna op volgende en volgende....We kwamen uit op de laatste pagina waar je definitief kan boeken. We laten de computer open want we kregen bezoek van de buren met hun 5 jarig zoontje. We waren wat aan het praten en dat 5 jarig zoontje was op de computer bezig en duwde op de knop definitief boeken. Ik kreeg onmiddellijk een mail van Tui Reizen met Bevestigingsnummer.
Ik heb onmiddellijk naar Tui Reizen gebeld op het nummer 088 088 5885 en na 40 minuten werd er opgenomen door een man. Mijn probleem uitgelegd dat die reis abusievelijk geboekt werd door het 5 jarig zoontje van de buren. Na nog 2 maal in wacht geplaatst te zijn kreeg ik te horen dat het niet anders kon dan de vlucht te betalen. Het kan niet zijn als je onmiddellijk belt dat de vlucht reeds geboekt is. Ik heb € 276 moeten betalen.

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Filip V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Degoutant

De dag ervoor een mail sturen dat er een overboeking is (vrijdag, terwijl we aan het werk zijn en niet iedereen de kans heeft om te reageren of 1 anonieme telefoon op te nemen) terwijl we in de week 2 keer bevestiging krijgen dat het door gaat. We maar één keus hebben en voor 14 u moeten beslissen (het was al betaald) daar kan mijn verstand niet bij. Nooit meer

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steve M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nul empathisch vermogen!!

Jaren klant bij tui geweest totdat we reis boekten naar Bonaire die helaas 1 dag voor vertrek niet door kon gaan door een acute zenuwbeknelling in de rug van mijn vrouw (niet kunnen staan, lopen,zitten.
Bij TUI vervolgens geen enkel begrip!
Geen restitutie, medeleven ("dat is gewoon domme pech" "kunnen en willen we niets mee" ) Meest storende was totaal gebrek aan enige empathie (geld interesseerde eigenlijk niets!)
Nu alsnog reis naar Aruba geboekt bij Corendon en reis gemaakt. Wat een verschil met TUI!! Hele fijne organisatie die je echte service en aandacht biedt!!
Alles verloopt vlekkeloos, vliegen met KLM, resort is geweldig, info goed en compleet, etc. VERGEET TUI !!! Iedere andere reisorganisatie is beter!

Geplaatst op: 04-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees B.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzonder mensonterende situatie

Schandalig. Tijdens het boeken van de vakantie bij TUI is een maximale annuleringsverzekering afgesproken omdat mijn moeder helaas k4nker had. Er was nog onzekerheid over deze situatie en daardoor wisten wij niet of we op vakantie konden. Helaas konden wij uiteindelijk niet op vakantie omdat het nieuws slechter bleek te zijn dan verwacht, en was volgens TUI blijkbaar een 'basisannuleringsverzekering' afgesloten. Dit was overduidelijk niet afgesproken tijdens het boeken, maar TUI gaf al vrij gauw aan dat het een klant zijn eigen verantwoordelijkheid is om dit dubbel te checken. In deze hectische periode is helaas ook nog een vriend overleden tussendoor, waar TUI verder ook geen boodschap aan had om de vakantie te cancellen, omdat dit niet de eerste kring is volgens basisannulering (die wij dus niet hadden afgesloten). We konden last minute nog omboeken, maar dit was vooral snel gedaan omdat we een extreem hectische periode hadden en geen tijd meer zouden hebben om anders op vakantie te gaan die we origineel geboekt hadden. Tijdens het omboeken op het kantoor in Hoorn, heeft de dame tijdens het omboeken SNEL een vakantie geboekt waar we in principe niet heen zouden gaan vanwege de laatsteomboekingsdag, maar omdat we nog 4x zouden mogen omboeken vanwege corona was dit geen probleem. Er was overduidelijk afgesproken dat er bij de wijziging van de voorwaarden OF op het laatste moment van de dag van mogelijk wijziging een contactmoment zou plaatsvinden omdat we nog niet zeker wisten of we op vakantie zouden kunnen gaan. Ook dit is NIET door TUI gedaan. Ze willen uit 'coulance' de vakantie niet meer wijzigen en ook niet meer annuleren. Ze hebben niets te maken met het overlijden van mensen of enige vorm van menselijkheid getoond tijdens de gesprekken. De medewerkers van TUI waren ook bijzonder aggresief en intimiderend tegenover mijn vriendin. We zitten nu dus met een vakantie waar wij helemaal niet meer naartoe kunnen en veel geld voor hebben betaald. Ik ga hier werk van maken en zorg er in ieder geval voor dat de hele wereld dit zal weten. Mensonterend.

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milco R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DOSSIERSKOSTEN ONLINE veel te hoog!

Dossier kosten € 25 schandalig hoog, een grootbank meer. voor 2 muisklikken € 25, het gemak van wereldwijd online verkrachten.
Onze reizen waren wel telkens in orde, maar er zijn nog minder prijzige goede bakkers te vinden.

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ludo H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over TUI


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Bebsy logo
Bebsy
36 beoordelingen
6,1
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TUI een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 79 beoordelingen geplaatst over TUI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TUI actief?

TUI is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders , all-inclusive , allround , cruises , familiereizen , hotels , lastminute reizen , rondreizen , strandvakanties , vakantieparken , verre reizen , wintersport en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TUI reviews? Dan kun je naar de website van TUI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie