Tui logo

Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

71 beoordelingen • 4,0
Tui logo
Tui ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
71 beoordelingen • 4,0
Beoordeling
71 beoordelingen
4
5 sterren
18%
4 sterren
6%
3 sterren
3%
2 sterren
4%
1 ster
69%
4
4
4
4

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Tui ervaringen

Als je een reis gaat boeken dan kan je overwegen om te kiezen voor de marktleider in Nederland Tui. Misschien heb je er nog nooit van gehoord tenzij je namen als Kras, Wedding Unlimited, Arke en Holland International hoort. Natuurlijk wil je wel vooraf graag weten wat de Tui ervaringen zijn. Kan je met vertrouwen hier een reis boeken of kan je beter ergens anders gaan boeken? Alle reizigers kunnen hier hun ervaringen delen en aan anderen laten horen wat ze kunnen verwachten als ze op reis gaan met Tui. Natuurlijk mag je ook je ervaringen delen over hun eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly.

Over Tui

In Nederland was het moederbedrijf van Arke nog niet zo bekend als Tui. In oktober 2015 besloot Arke haar naam te veranderen naar het internationale Tui. De reisorganisatie is namelijk niet alleen marktleider in Nederland, maar ook in het buitenland. In het buitenland is de reisorganisatie bekend onder de naam Tui. De reisorganisatie organiseert vakanties voor iedereen. Van couple vakanties tot stedentrips of echte gezinsvakanties. De vakanties hebben altijd een scherpe prijs en dit is natuurlijk al reden genoeg om hier je vakantie te boeken.

Verre reizen

Je kan bij Tui niet alleen terecht voor een stedentrip, maar ook verre reizen kan je prima maken. Zoek bijvoorbeeld de winterzon op in Mexico of maak een rondreis door Canada. Je kan het zo gek niet bedenken of het is gewoon mogelijk. Dit ruime aanbod in reizen is absoluut één van de grote pluspunten. Maak bijvoorbeeld de rondreis van je leven of ga zelfs op cruise vakantie. Je kan het allemaal beleven door hier jouw reis te boeken!

Autovakanties

Soms heb je alleen een accommodatie nodig en regel je het vervoer zelf. Je wilt bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaan of je wilt een los vliegticket boeken. Bij Tui kan je terecht voor uitgebreide autovakanties in Europa. Je betaalt hierbij alleen de accommodatie en deze is altijd te boeken tegen een scherpe prijs. Laat je verrassen als je een vakantie gaat boeken.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tui

profielfoto van Arno
Arno
05-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vlucht naar Mexico gemist door treinspringer, TUI erkent fouten maar komt eerdere beloftes niet na.

Door een treinspringer op 1 maart vlucht gemist op Schiphol. Trein bij Apeldoorn 21/2 uur stilgestaan. Ongeval was op het andere spoor en was al bekend in Apeldoorn. Toch reed de trein door en heeft doelloos stilgestaan. Terug naar station Apeldoorn Taxi naar Schiphol (€235,-). Half uur van tevoren aanwezig maar mochten niet meer mee. Noodnummers van TUI en Kras bijna niet bereikbaar. Geen medewerking en empathie. Eerst nog toezegging (schriftelijk en mondeling) dat luchthavenbelasting en res. kosten terugbetaald zouden worden. Geen coulance verder. nadat bekend was dat annuleringsverzekering uit coulance €1500,- heeft uitbetaald wil TUI/Kras helemaal niets meer betalen. Heeft met verzekering te maken en zou dan fraude zijn. Maar men kan toch los hiervan uit coulance uitbetalen? Zeer slechte medewerking terwijl men ook toegeeft zelf fouten te hebben gemaakt. Schade: ruim €2000,- verder nergens te verhalen. Iedereen verschuilt zich achter protocollen en regels. Geen enkele empathie van zowel NS, Kras als TUI.

profielfoto van Jifke
Jifke
17-02-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wat een ramp..

Iedere keer is de ervaring met de helpdesk achter de organisatie 1 doffe ellende. Of het nu gaat om informatie voor het bijboeken van honden danwel benches, overige informatie, koffer bijboeken of je teveel betaalde geld retour krijgen..

Ongeschoold personeel aan de lijn, verschillende informatie, megalang in wachtrij, vraag beantwoorden met een vraag. Doffe ellende dus.

Als het een simpele heen- en weer reis is, ok maar oh wee je de helpdesk moet hebben ...

profielfoto van Bob
Bob
29-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Traumatisch

Volledig pakket bij TUI geboekt d.w.z. retourvlucht Groningen-Gran Canaria , transfer van en naar luchthaven op Gran Canaria, logies in appartementencomplex. Bij aankomst ‘s avonds om 11.00 uur zette chauffeur ons met koffer op de stoep voor gesloten belde aan en verdween. Alles bleef stil en donker, bleek een briefje op hek te hangen met nummers om te bellen. Na twee telefoontjes en ruim half uur buiten wachten kwam bewakingsdienst met sleutels. Appartement bleek ook tegen te vallen: geen fatsoenlijke stoelen om op te zitten, verlichting in woonkamer volstrekt onvoldoende om bij te lezen. Ter plaatsen later bezoek gehad van TUI hostess, kon niet veel uitrichten, kwam terug met €50 voor het ongemak. Terug in NL TUI nogmaals benaderd om meer compensatie, maar nee dus, klacht was toch afgehandeld?
TUI? Ja doei,!

profielfoto van M
M
03-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
verlakkerij

Vandaag een kortingspas gekregen van TUI.
Dat kwam mooi uit omdat ik in maart graag een weekje naar de zon wil.
Toen ik een reis had gevonden en mij door veel pagina's heen had geklikt moest het betalen beginnen. Toen ik trots mijn kortingscode had ingevuld bleek dat de code niet gold voor de periode waarin ik op vakantie wilde gaan.Op de pas stond dit niet expliciet vermeld.
Ik heb hier een slecht gevoel aan overgehouden . Eerst de klant lekker maken met kortingen en aan het eind jou vertellen dat deze korting voor jou niet geldt.
Bah! Het gaat mij niet om de korting maar de wijze waarop TUI je lekker maakt met een dooie mus.

Tui; discover your frustration

profielfoto van Gerrit
Gerrit
16-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

De eerste nacht een hoop herrie van een aggregaat. Dit weet het personeel.
Een nacht niet geslapen en de volgende dag bij de receptie geklaagd hierover.
Kregen een andere kamer aan de overzijde, maar moesten wel 100 euro bijbetalen.
Leuk geboekt omdat er een poolvaarder bijzit, alleen het water is er steenkoud, dus er wet geen gebruikt van gemaakt, staat niet in de brochure.
Eten zeer slecht, kregen een aantal keren gewoon rouwe vis.
Chef kok erbij gehaald en dan krijg je een excuus.
Dit gaat over albatros resort in hurgarda
Hij vraagt waar het vandaan komt maar gaat niet de kok aanspreken die deze rotzooi op je bord gooit.
Zeer tuy onwaardig dit hotel, zijn we echt niet gewend.

profielfoto van Anna
Anna
19-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nooit reactie/excuses ontvangen!

Hieronder vier maanden geleden vermeldt Tui gereageerd te hebben op mijn duidelijke, verwerpelijke ervaring met Kras/Tui.
Ik heb nooit enige reactie van Tui gekregen op mijn verslag over de zeer beschamende afhandeling van onze geannuleerde cruise naar IJsland, door hen. Noch heb ik enige andere reactie ontvangen.
Vinden wij ook niet nodig, de ervaring is duidelijk genoeg!

profielfoto van Benno
Benno
14-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Waardeloos: voor de eerste keer een wintersport geboekt bij TUI (voorheen al jaren met zeer veel plezier bij Bizztravel en Sunweb). Een mooi gebied gevonden met een gezellig dorpje dicht op de piste. Geboekt en betaald en de kinderen blij gemaakt met mooie foto's van omgeving, skigebied en appartement. Worden we de volgende dag "doodleuk" opgebeld door TUI met de melding dat het appartement niet beschikbaar is, terwijl dit een definitieve boeking is! Dat is ontzéttend zuur natuurlijk. TUI komt ook niet met een alternatief en we zijn ook nog eens hotelkosten kwijt voor een geboekt hotel wat niet geannuleerd kan worden. TUI is waardeloos, jullie moesten jullie kapot schamen, zeer teleurstellend!

profielfoto van Benno
Benno
14-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Waardeloos: voor de eerste keer een wintersport geboekt bij TUI (voorheen al jaren met zeer veel plezier bij Bizztravel en Sunweb). Een mooi gebied gevonden met een gezellig dorpje dicht op de piste. Geboekt en betaald en de kinderen blij gemaakt met mooie foto's van omgeving, skigebied en appartement. Worden we de volgende dag "doodleuk" opgebeld door TUI met de melding dat het appartement niet beschikbaar is, terwijl dit een definitieve boeking is! Dat is ontzéttend zuur natuurlijk. TUI komt ook niet met een alternatief en we zijn ook nog eens hotelkosten kwijt voor een geboekt hotel wat niet geannuleerd kan worden. TUI is waardeloos, jullie moesten jullie kapot schamen, zeer teleurstellend!

profielfoto van Angela
Angela
31-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Na 2 tegenvallende zomervakanties (ook geboekt bij tui) te hebben gehad en omdat we graag aan kinderen willen beginnen, wilden we voor de laatste keer een droomvakantie met z’n tweetjes. Dit ook allemaal uitgelegd aan tui. Bij tui kwamen ze bij Bali, ik zag wel mooie foto’s etc. dus waren gelijk verkocht. Ook gaven ze aan dat dit de mooiste vakantie zal zijn. (eerder waren we naar tenerife en kos geweest). Ook de plek 'Kuta' waar we verbleven in het hardrock hotel zou een erg mooie plaats zijn. Het is bij elkaar 22uur reizen met incl. 16u vliegen, maar we hadden het ervoor over omdat het heel erg mooi leek. 2 werknemers van tui gaven ons informatie, ook dat ze er zelf waren geweest en dat het prachtig was. Toen we daar landde, zagen we het al. Alles kapot, oud en vies.. We hadden er gelijk een slecht gevoel over. Toen we aankwamen bij het hotel was het hotel wel erg luxe hoe het eruit zag. Voor de rest was alles erg duur, terwijl bali juist heel goedkoop blijkt te zijn. Tui gaf advies om geen all inclusieve te boeken aangezien je genoeg buiten de deur kon eten voor heel goedkoop. We kwamen eind van de middag aan en moesten dus gaan avond eten.. wij de stad in.. maar wat een ellende!! sommige stukken leek wel de slums. alles was vies/zwart van de uitlaatgassen.. om de 2 meter kwamen Indonesiërs op je afgerend of je marihuana of wiet wilde kopen, een taxi nodig had of een scooter.. om den duur is dit erg vervelend. Ook waar je goedkoop kon eten waren de keukens zo vies!! afval, eten over heel de vloer van de keuken en de tent, zwerfhonden, schimmel.. etc. Gelukkig was er ook een net restaurant in de buurt maar deze was erg prijzig! achteraf gezien hadden we beter all inclusief geboekt. Ook niet te vergeten wat een stank daar!! het was niet te harden.. het rook naar riool, rotte eieren etc, dan weet je al genoeg. Ik werd er zo misselijk van, heb dit ook later uit andere reviews gelezen.
Ook zou je daar heel leuk kunnen uitgaan volgens tui.. we zijn 32 en 26 jaar, vriend is dj dus dit vonden wij ook belangrijk. Toen we daar aankwamen werd weer overal gevraagd of je drugs wilde kopen.. je werd de bars nog net niet ingetrokken.. en het was leeg.. overal en dat in het hoogseizoen. Wat je wel daar hebt is skygarden. Dat is een erg grote en mooie club! Wel erg prijzig.. entree kost vaak 275.000 roupie en een drankje rond de 200.000. ligt eraan wat je neemt. Ook lijken hier de dj's elke avond dezelfde afspeellijsten te draaien.. oude muziek van 50 cent, justin timerlake etc.. dus na 2 keer heb je het daar ook wel gezien. Op de terugweg naar het hotel (15min lopen) liepen we alleen over straat. Ineens kwam er een blaffende en grommende zwerfhond naar ons gerend, ik was doodsbang en mijn vriend ook! opeens achter ons nog 2 grommende en blaffende zwerfhonden.. we waren omsingeld en er kwamen nog een stuk of 10 zwerfhonden blaffend achteraan. Ik was zo in paniek dat ik in tranen uitbarste.. straks bijten ze.. wat dan? We liepen snel door terwijl de honden nog geen meter achter ons liepen, uit eindelijk gingen ze weg maar dit was zo eng! Weer iets wat ons niet is verteld.
Voor de rest vroeg ik vooraf aan tui of ze ook leuke winkeltjes hadden. 'jahoor heel erg!' werd er geantwoord.. totdat we er kwamen.. alle tentjes zijn hetzelfde, dezelfde nepmerk kleding, dezelfde souvenirtjes, petten etc.. na 10min ben je ook uitgekeken, plus ze trekken je echt de winkeltjes binnen en achtervolgen je als je niets wilt kopen en ook weer de vraag of je drugs wilde kopen, om den duur was ik dit erg beu.
Vaak als je op vakantie gaat komt de volgende dag een host van tui. Die legt alles uit wat je in je omgeving kunt doen en ze bieden vanuit tui ook excursies aan. Deze zijn erg prijzig. Ik wilde erg graag naar de gili eilanden. Erg mooie fotos hiervan gezien en aangezien we 16uur moesten vliegen leek mij dit een bijzonder moment. Ik vroeg aan tui hoe we daar zouden kunnen komen, aangezien ze hier geen excursie van hadden. Ons werd gezegd: naar de gili eilanden kun je niet gaan, is daar helemaal kapot en is niet toegankelijk. Ik was enorm telleurgesteld en hadden dus 2 andere excursies geboekt via tui want ik wilde wel graag de omgeving verkennen. We hebben voor snorkelen/raften gekozen. Met de boot heen was dit erg gaaf, gaat hard over de golven heen. Het snorkelen viel tegen.. alles vies/grijs en je ziet niet veel.. op fotos is dit allemaal mooi gekleurd maar in werkelijkheid niet. Ook hebben we de waterfalls gedaan, dit was ook mooi om mee te maken. Ze maken daar ook mooie fotos van je onder de watervallen. aan het einde geef je ze een fooi.
Aan het einde van de vakantie op de terugweg van het hotel naar airport zaten we in een busje met nederlanders van een andere hotel die dezelfde terugvlucht hadden. Ze waren met elkaar aan het praten. De ene vroeg aan de ander: wat is het mooiste wat je hebt gezien van bali? Ze antwoordde: ‘de gilieilanden! Dat was prachtig!’. Toen ik dit hoorde brak ik.. je kon hier dus wel naartoe. Nu kwam ik er pas achter dat de host van tui zei waarom het niet toegankelijk was, omdat ze hier geen excursie van hadden en daarom hier ook geen geld mee verdienen en dus andere excursies aanbood. Toen had ik het helemaal gehad. Wat een leugens..
We hadden beide spijt van onze reis.. paspoort aanvragen, inentingen etc.. alles bij elkaar rond de 7000 euro kwijt.. achteraf had ik dit nooit moeten doen.. vooral zo een verre reis en dat dit eigenlijk een onvergetelijke vakantie moest worden voor ons.. ik boek noooooit meer bij tui!!

profielfoto van Angela
Angela
31-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Na 2 tegenvallende zomervakanties (ook geboekt bij tui) te hebben gehad en omdat we graag aan kinderen willen beginnen, wilden we voor de laatste keer een droomvakantie met z’n tweetjes. Dit ook allemaal uitgelegd aan tui. Bij tui kwamen ze bij Bali, ik zag wel mooie foto’s etc. dus waren gelijk verkocht. Ook gaven ze aan dat dit de mooiste vakantie zal zijn. (eerder waren we naar tenerife en kos geweest). Ook de plek 'Kuta' waar we verbleven in het hardrock hotel zou een erg mooie plaats zijn. Het is bij elkaar 22uur reizen met incl. 16u vliegen, maar we hadden het ervoor over omdat het heel erg mooi leek. 2 werknemers van tui gaven ons informatie, ook dat ze er zelf waren geweest en dat het prachtig was. Toen we daar landde, zagen we het al. Alles kapot, oud en vies.. We hadden er gelijk een slecht gevoel over. Toen we aankwamen bij het hotel was het hotel wel erg luxe hoe het eruit zag. Voor de rest was alles erg duur, terwijl bali juist heel goedkoop blijkt te zijn. Tui gaf advies om geen all inclusieve te boeken aangezien je genoeg buiten de deur kon eten voor heel goedkoop. We kwamen eind van de middag aan en moesten dus gaan avond eten.. wij de stad in.. maar wat een ellende!! sommige stukken leek wel de slums. alles was vies/zwart van de uitlaatgassen.. om de 2 meter kwamen Indonesiërs op je afgerend of je marihuana of wiet wilde kopen, een taxi nodig had of een scooter.. om den duur is dit erg vervelend. Ook waar je goedkoop kon eten waren de keukens zo vies!! afval, eten over heel de vloer van de keuken en de tent, zwerfhonden, schimmel.. etc. Gelukkig was er ook een net restaurant in de buurt maar deze was erg prijzig! achteraf gezien hadden we beter all inclusief geboekt. Ook niet te vergeten wat een stank daar!! het was niet te harden.. het rook naar riool, rotte eieren etc, dan weet je al genoeg. Ik werd er zo misselijk van, heb dit ook later uit andere reviews gelezen.
Ook zou je daar heel leuk kunnen uitgaan volgens tui.. we zijn 32 en 26 jaar, vriend is dj dus dit vonden wij ook belangrijk. Toen we daar aankwamen werd weer overal gevraagd of je drugs wilde kopen.. je werd de bars nog net niet ingetrokken.. en het was leeg.. overal en dat in het hoogseizoen. Wat je wel daar hebt is skygarden. Dat is een erg grote en mooie club! Wel erg prijzig.. entree kost vaak 275.000 roupie en een drankje rond de 200.000. ligt eraan wat je neemt. Ook lijken hier de dj's elke avond dezelfde afspeellijsten te draaien.. oude muziek van 50 cent, justin timerlake etc.. dus na 2 keer heb je het daar ook wel gezien. Op de terugweg naar het hotel (15min lopen) liepen we alleen over straat. Ineens kwam er een blaffende en grommende zwerfhond naar ons gerend, ik was doodsbang en mijn vriend ook! opeens achter ons nog 2 grommende en blaffende zwerfhonden.. we waren omsingeld en er kwamen nog een stuk of 10 zwerfhonden blaffend achteraan. Ik was zo in paniek dat ik in tranen uitbarste.. straks bijten ze.. wat dan? We liepen snel door terwijl de honden nog geen meter achter ons liepen, uit eindelijk gingen ze weg maar dit was zo eng! Weer iets wat ons niet is verteld.
Voor de rest vroeg ik vooraf aan tui of ze ook leuke winkeltjes hadden. 'jahoor heel erg!' werd er geantwoord.. totdat we er kwamen.. alle tentjes zijn hetzelfde, dezelfde nepmerk kleding, dezelfde souvenirtjes, petten etc.. na 10min ben je ook uitgekeken, plus ze trekken je echt de winkeltjes binnen en achtervolgen je als je niets wilt kopen en ook weer de vraag of je drugs wilde kopen, om den duur was ik dit erg beu.
Vaak als je op vakantie gaat komt de volgende dag een host van tui. Die legt alles uit wat je in je omgeving kunt doen en ze bieden vanuit tui ook excursies aan. Deze zijn erg prijzig. Ik wilde erg graag naar de gili eilanden. Erg mooie fotos hiervan gezien en aangezien we 16uur moesten vliegen leek mij dit een bijzonder moment. Ik vroeg aan tui hoe we daar zouden kunnen komen, aangezien ze hier geen excursie van hadden. Ons werd gezegd: naar de gili eilanden kun je niet gaan, is daar helemaal kapot en is niet toegankelijk. Ik was enorm telleurgesteld en hadden dus 2 andere excursies geboekt via tui want ik wilde wel graag de omgeving verkennen. We hebben voor snorkelen/raften gekozen. Met de boot heen was dit erg gaaf, gaat hard over de golven heen. Het snorkelen viel tegen.. alles vies/grijs en je ziet niet veel.. op fotos is dit allemaal mooi gekleurd maar in werkelijkheid niet. Ook hebben we de waterfalls gedaan, dit was ook mooi om mee te maken. Ze maken daar ook mooie fotos van je onder de watervallen. aan het einde geef je ze een fooi.
Aan het einde van de vakantie op de terugweg van het hotel naar airport zaten we in een busje met nederlanders van een andere hotel die dezelfde terugvlucht hadden. Ze waren met elkaar aan het praten. De ene vroeg aan de ander: wat is het mooiste wat je hebt gezien van bali? Ze antwoordde: ‘de gilieilanden! Dat was prachtig!’. Toen ik dit hoorde brak ik.. je kon hier dus wel naartoe. Nu kwam ik er pas achter dat de host van tui zei waarom het niet toegankelijk was, omdat ze hier geen excursie van hadden en daarom hier ook geen geld mee verdienen en dus andere excursies aanbood. Toen had ik het helemaal gehad. Wat een leugens..
We hadden beide spijt van onze reis.. paspoort aanvragen, inentingen etc.. alles bij elkaar rond de 7000 euro kwijt.. achteraf had ik dit nooit moeten doen.. vooral zo een verre reis en dat dit eigenlijk een onvergetelijke vakantie moest worden voor ons.. ik boek noooooit meer bij tui!!

profielfoto van Floor
Floor
15-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

In april ticket geboekt bij TUI voor een reis in juli. Voor TUI gekozen juist vanwege de gunstige tijden van de vlucht, rekening houdend met de OV tijden. Twee dagen voor de vlucht kom ik er achter dat de tijden gewijzigd zijn naar voor mij zeer onhaalbare tijden in de ochtend. Het ergste is dat TUI geen enkele moeite heeft genomen om mij te informeren over de gewijzigde tijden en mij in de gelegenheid te stellen om andere keuzes te maken. Klantenservice verwijst naar de kleine lettertjes dat de vluchten onder voorbehoud van wijzigingen zijn. Zo zadelt Tui je twee dagen voor de vakantie met een probleem en extra kosten op. Voor mij nooit meer.

profielfoto van Anna
Anna
13-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Moreel verwerpelijk, de afhandeling van onze geannuleerde cruise.

Dit schrijven wij, omdat we vier dagen voor vertrek uit Rotterdam, onze stad, naar IJsland (via Farøer en Shetlandeilanden) een annuleringsmail kregen van Kras, bij wie we geboekt hadden.
Geen woord over teruggave reissom 2000 p.p. maar geklets over overboekingen, kortingen binnen kaders en dat bleef zo, in de mails en het voicemailbericht erna (waarin we gesommeerd werden te reageren). Wij onderzochten de jurid. aspecten van deze reis eerst en na vage berichten van hen, geen enkele medewerker noemde de teruggave en verzoeken om opheldering, hadden we eindelijk na een tijdje ons geld terug plus korting op de volg. cruise. Precies zo had rederij CMV het ook aangegeven, maar met hen hadden we geen overeenkomst, wel met Kras, helaas. Dit beleid vinden we moreel verwerpelijk, want hoe werkt het bij gedup. reizigers die minder assertief zijn dan wij, minder goed in de Ned.taal? Onbetrouwbaar, dus.

profielfoto van Ron
Ron
05-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GEEN EMPATIE

Door vertraagde vertrektijd kwamen wij 1 dag later op schiphol aan.
extra kosten voor parkeren op P3 bedroegen € 10,00, Tui weigert dit aan ons te crediteren omdat dit "buiten de verantwoordelijkheid van Tui "(?).Klantenservice is star en blijft bij het standpunt van Tui. Zeer klant onvriendelijke houding. Waar is Tui mee bezig ?.

profielfoto van Frans
Frans
16-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
onveilig,pasagier in cockpit bij opstijgen

<p>beste,<br />op 03 juni 2019 ben ik met jullie tui fly ,vanuit deurne naar kroatie split gevlogen <br />ik heb een klacht ,en wijs jullie op eu veiligheidsprotocollen <br />ik was economic geboekt en er zit blijkbaar een zoon van ..... met zijn vriendin ook in deze vlicht ,,de stewardess komt naar hem toe en vraagt of hij mee wil opstijgen en in de <span style="color: #ff1100;"><strong>cock</strong></span>pit wil zitten ,,deze persoon kijkt verbaast naar zijn vriendin ,waaro de stewardesse zegt dat het enkel voor hem mogelijk is ,,,<br />dus staat hij op ,en inderdaad ,,deze mag daar binnen,,,en het vliegtuig stijgt ook op mee deze in de cocpit ,,waar is dat goed voor?<br />ik had ook betaald voor een safe vlucht ,,,mijn handbagage werd gecontroleerd gelijk het moest,,maar veiligheid en regels tellen niet voor tui of hoe zit dit <br />melding is gedaan ,,nu ga ik het uitzoeken ,na de reactie van tui ,,je mag het ook altijd vragen hoor ,,,<br />graag jullie uitleg <br />in duplo</p>

profielfoto van P.
P.
09-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
wat een wachttijden op schiphol

8 mei met TUI naar Curacao gevlogen. Gelukkig was ik ditmaal tijdig aanwezig ( 21/2 uur ) want deze tijd heb je tegenwoordig bij TUI wel nodig !!!!
Inchecken al thuis gedaan maar de bagage afgifte is een ware CRIME ! 1 uur en 20 minuten moeten wachten voordat je uiteindelijk je bagage kan droppen. 6-7 vluchten van TUI via 1 balie ......... ik verlang terug naar de dames achter de balie !!

profielfoto van Helene N.
Helene N.
28-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voorwaarden met kleine letters

Zoals als vaak omschreven hier, TUI biedt aantrekkelijk aan maar komt niks na.
De kleine lettertjes .....

Laagste prijs garantie slechts geldig binnen 24 uur na boeking.

Gratis om boeken: enkel mogelijk binnen bepaalde periode!!! Ongeveer maand voor vertrek.

Vroegboekkorting; LACHERTJE
vakantie maand later ruim 300 euro goedkoper.

Bah wat een onsympathiek bedrijf met callcenter die je nog een verzekering in je strot willen duwen wanneer je belt voor informatie geboekte reis.

GEEN TUI
NIET VIA INTERNET
NIET VIA REISBUREAU

profielfoto van Burger
Burger
18-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waardeloze vlieg maatschappij

Onze terugvlucht van Curacao naar Schiphol werd in de nacht voor het vertrek een dag verplaatst. Aangezien we op Schiphol een aansluitende vlucht hadden naar Dusseldorf en vervolgens naar Gran Canaria Waren we genoodzaakt om een vlucht te boeken Bij de KLM. Dan zou je toch denken dat je in dit geval je geld in ieder geval terug krijgt. Nou dat is dus niet het geval. Je krijgt helemaal niets terug. Dit was onze laatste ervaring met Tui. Wij vliegen in het vervolg met de KLM

profielfoto van Elshout
Elshout
24-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Afgezet

2018 oktober reis naar Cuba geboekt.
Wij wilden even wachten om de prijsontwikkeling af te wachten wat we beter niet konden doen vlgs TUI.
Omdat de reis wel eens duurder kon worden dus geboekt,.
2 weken later gekeken naar de prijs en wat denk je euro 200 goedkoper geworden.
Na velen telefoontjes deze ook terug gekregen hehe.
Nu komt het tijdens stoelen reserveren in december reis weer euro 500!!, goedkoper geworden.

Weer gebeld wat denk je meneer wij werken met dag prijzen.

Tui heeft in haar eigen reisvoorwaarden staan

ALS U DE REIS ELDERS GOEDKOPER ZIET KRIJGT U HET VERSCHIL PLUS EXTRA TERUG.

Niet dus we kregen helemaal niet terug.

En maar reclame maken op tv en radio laagste prijsgarantie!,,

Gewoon diefstal een waardeloze club.

Ik wens TUI VEEL PLEZIER VAN ONZE ZUUR VERDIENDE EURO 500.

NOOIT GEEN TUI MEER.

ALS TUI EEN BEETJE FATSOEN HAD

ZE DEZE AAN ONS OOK TERUG.

profielfoto van Jouk
Jouk
26-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Curacao

Tui is niet van plan iets op te lossen wat ze zelf hebben veroorzaakt. Ja minder dan de helft bieden ze aan. Belachelijk nooit meer Tui

profielfoto van Jurgen
Jurgen
21-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en voldoet niet aan eigen voorwaarden

Wij hebben een reis naar Egypte geboekt via TUI. Uiteindelijk wilden we deze omboeken voor een andere reis. Dit zou volgens de voorwaarden gewoon moeten kunnen. Echter kwam TUI steeds met aanvullende voorwaarden die NIET in de algemene voorwaarden vermeld stonden.

Duidelijk was dat TUI helemaal geen service wilde verlenen en alleen maar die reis die wij niet meer wilden door onze dtrot heen duwen. Uiteindelijk hebben we de gehele reis geannuleerd.

Mij zien ze niet meer terug bij TUI,
*klant onvriendelijk
* komen eigen voorwaarden niet na, geven een omboek garantie die ze niet waar maken.

profielfoto van L&M
L&M
20-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer vliegen met TUI voor ons

Dit keer gevlogen met TUI vanaf Eindhoven naar Gran Canaria. Duurste vlucht van alle opties (Ryan air of Transavia was ook mogelijk) maar gekozen voor TUI vanwege goede vluchttijden met kleine kinderen. Deze vlucht was wel ruim 100 euro per persoon duurder...
Zowel heen als terug vertraging (daar gaan je goede vluchttijden), personeel aan boord zeer matig, stoel kapot, uitkaptafeltje kapot (stewardess zet er koffie op en deze glijdt zo op mijn schoot), geen baby verschoon mogelijkheid in wc voorin (tot ook de verbazing van stewardess) en achterin heb ik 2 uur lang niet kunnen komen door blokkades van karretjes drank/eten/andere rommel (gevolg luier doorgelekt etc etc).
Nooit meer TUI fly voor ons!!!!

profielfoto van Marjolein
Marjolein
21-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Heerlijke vakantie gehad op Curacao. Alleen helaas zijn onze tassen gestolen, waardoor wij onder andere geen geld, pinpassen of creditcards meer hadden. Natuurlijk aangifte gedaan en prima geholpen door de lokale bevolking. Omdat wij natuurlijk op de een of andere manier toch geld nodig hadden, hebben we TUI gebeld om te informeren naar een oplossing. Bellen vanaf Curacao is erg duur, dus na lang in de wacht te hebben gestaan, heb ik opgehangen en een sms gestuurd of ze mij met spoed willen bellen. NOOIT meer teruggebeld. Nog een aantal keren proberen te bellen, geen gehoor. Gelukkig hebben wij met de geweldige receptie van ons resort (Santa Barbara Beach & Golf resort) kunnen regelen dat we konden eten en drinken en wat cash geld konden opnemen, waarvan we een factuur per mail krijgen. Eenmaal thuis heb ik een officiële klacht ingediend bij TUI, waarop ik een bevestigingsmail kreeg waarin stond dat er contact met me werd opgenomen. Ook dit is nooit gebeurd.

Sowieso is contact opnemen met TUI één groot drama. Voorheen een vakantie geboekt naar Lombok. 2/3 weken voor vertrek een aantal aardbevingen geweest daar, waardoor wij de reis wilden annuleren. Hier een aantal keren telefonisch contact voor opgenomen met TUI, waarbij we iedere keer minimaal een half uur/drie kwartier in de wacht hebben gestaan. Uiteindelijk goed gekomen, maar verschrikkelijk dat contact opnemen zo moeilijk moet zijn.

Al met al een leuke vakantie gehad, maar jammer dat TUI geen gehoor geeft wanneer je ze nodig hebt.

profielfoto van R.C. M.
R.C. M.
11-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Stedentrip Wenen

Stedentrip naar Wenen geboekt naar 4 sterren hotel Mercure Westbahnhof. Volgens de website is dit een 4 sterren hotel.Ik verwacht dus het een en ander. De receptioniste is chagerijnig bij het inchecken, de hal ziet er gewoon uit, De lift is erg klein en brengt mij al krakend en piepend naar de derde verdieping. Daar volgt de grote verrassing: Mijn kamer heeft een eigenaardige T vorm, kleiner dan mijn berging ,is bloedheet en gelegen aan een drukke weg, ambulances rijden vaak met sirens aan langs. Safe en airco, volgens de website aanwezig, ontbreken.
De badkamer is nog kleiner, douchedeur klemt, afdrogen moet in de kamer.Bij de telefoon ligt een briefje met vragen over de kamer. Vind het hotel 2 sterren waard en geen 4.Vul dit in.
Meubilair en vloerbedekking zijn rijp voor de vuilnisbelt en zeer gedateerd.
Er staat een fles water die ik gebruik, denk dat dit een welkomsdrank is.
Omdat het plenst van de regen, eet ik in het hotel, het restaurant is gesloten, eten kan aan de bar. Wel contant afrekenen, ik krijg een bon.
Bij het uitcheckken moet ik Euro 3,80 betalen voor de fles water en krijg geen bon.
later merk ik dat ik mijn toilettas heb achtergelaten op de kamer.Ik mail naar het hotel, tas is gevonden en kan deze terug krijgen als ik mijn creditcard opstuur, mail opnieuw dat ik dit niet doe, mail terug een rekeningnummer is ook goed volgens medewerker 2.
Ga naa r Tui winkel in het centrum van Rotterdam, omdat ik via internet geboekt heb kunnen ze me niet helpen en moet
ik het via internet maar op zien te lossen.
Mail met klantenservice TUI, hotel voert eigen beleid m.b.t
betalingen, deze kunnen alleen via creditcard en op eigen verantwoording.Krijg een kletsverhaal over hoe leuk het is dat ik weer met Tui naar Spanje zou gaan( November a.s.)
Mail weer met Tui dat ze deze reis waarschijnlijk op hun buik kunnen schrijven en zal nooit meer met Tui en aan verwante organisaties die onder deze parapluie vallen reizen.
Heb jaren lang met Kras ( voorganger) en nu met Tui gereisd
maar op dit moment hebben ze het bij mij verbruit
en is het TUI DOEI DOE HET NIET

profielfoto van J
J
31-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
vakantie verpest

Wij hebben 9 maanden geleden een vakantie geboekt naar Lagos met vertrek op 10 sept a.s. Wij konden tijdens boeking kiezen uit 2 pers kamer zwembadzicht of 2 pers kamer zwembadzicht annex. deze annex staat voor bijgebouw. Wij kozen dus 9 maanden geleden voor 2 pes kamer zwembadzicht. Eergisteren 12 dagen voor vertrek krijgen we een mail dat we worden ondergebracht in het bijgebouw, dit lieten ze weten om teleurstelling te voorkomen.!!! Dus wij gebeld dat we het hier niet mee eens waren en wat ze voor ons konden doen. Uit coulantie konden ze ons 25 euro pp aanbieden! Ze zeiden ook nog erbij dat het een aanname van ons was dat we in het hoofdgebouw terecht zouden komen. Dat als je niet de annex had geboekt maar de gewone kamer dat je er dan niet vanuit moest gaan dat je in het hoofdgebouw terecht zou komen. Ik vroeg me af waarom ze dan deze mail hadden gestuurd?!! Ik zei dat het misleiding was, dus wat er op hun site staat klopt niet. Je boekt een bepaalde kamer maar je krijgt uiteindelijk wat hun het beste uitkomt.
Uiteindelijk konden we kosteloos annuleren, wij worden namelijk niet graag misleid. Maar ondertussen hebben ze wel onze vakantie verpest! Bedankt TUI, nooit meer.....!!
Wat ik nog vergeten ben te vermelden is dat ten tijde van boeken stond onze vlucht op 7.30u gepland, een dag na aanbetalen veranderen ze de vlucht naar 15.30u. Tja toeval of niet??

profielfoto van J
J
13-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

De vakantie is nog niet eens begonnen en TUI heeft het nu alweer verpest! Dit is niet de eerste keer maar zeker wel de laatste keer want wij gaan nooit meer een vakantie boeken bij TUI. Wat een slechte klantenservice. Het maakt ze allemaal niks uit. Jammer

profielfoto van Juan L.
Juan L.
23-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
uurwijziging door tui enkele uren op voorhand

wij hadden tickets gekocht 4 maanden geleden naar Gran Canaria voor 3 personen om van daaruit een cruise te nemen , wat blijkt dat Tui enkele uren voor vertrek een sms stuurt met een uurwijziging naar 2 uur later , wat voor ons heel slecht uitkwam omdat we dan niet op tijd zouden zijn voor de boot , heb hen een klachtenbrief gestuurd waarin ze aantwoorden dat het de normaalste zaak van de wereld is om de vluchturen te wijzigen zoals het hun goed uitkomt en zij doen dat voor de veiligheid zogezegd , ondertussen heb ik wel de dag van vertrek zelf duurdere tickets moeten kopen bij IBERIA om toch nog op tijd te geraken op bestemming , uiteindelijk waren de tickets bij tui niet zo goedkoop want je betaalt vlucht + eten + bagage + zetel en dan krijg je te horen dat het spijtig is maar men geeft geen enkele compensatie want ze vinden het heel normaal om al het geld dat je betaalt hebt in eigen zakken te steken en ze wimpelen jou dan af met een belachelijke standaard mailtje , dit is blijkbaar bij tui wat men noemt
Deutsche Gründlichkeit und Ordnung , dus pas op en denk 2 keer na voor je iets boekt bij tui

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hotel wordt gerenoveerd (vervelend voor *U*)

2 maanden voor vertrek vertelt tui ons dat het complex gerenoveerd wordt tijdens ons verblijf.
Aangezien dit niet is wat ik redelijkerwijs kon verwachten, gevraagd wat ze daar aan konden doen.
Onder de streep kon ik kostenloos annuleren, maar enige vorm van tegemoetkoming zat er niet in.
Ze laten je dus keihard stikken met een stukje bedrijfsrisico wat in iedergeval NIET aan mijn kant thuishoort. Schandalig TUI, hier is het laatste woord nog niet aan vuil gemaakt.

profielfoto van Paul
Paul
28-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tui zet omgebouwde vrachtvliegtuigen in ipv geboekte Dreamliner !

Vlucht naar Curacao met dreamliner. 1 week voor vertrek wordt aangekondigd dat ze via "partner" Airtanker de vlucht afhandelen. "Helaas is hier geen entertainment aan boord. U kunt wel een app downloaden". Airtanker had ik nog niet van gehoord...heeft omgebouwde vrachtvliegtuigen...lekker goedkoop voor Tui.
Dit is misleiding van klanten. En ze doen het vaker. Ze verwijzen naar "de kleine lettertjes"...Geen Tui meer voor ons.

profielfoto van Femke
Femke
31-10-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vluchtwijziging van 8 uur!

Buiten het feit dat ik nooit eerder problemen heb gehad met Tui, moet ik helaas tot mijn teleurstelling deze ervaring veranderen. Samen met mijn beste vriendin wilden we een paar leuke nachten doorbrengen en de mooie stad Praag. We twijfelde enorm om donderdag te vliegen of een passende vlucht op vrijdag ochtend te nemen zodat we beide niet nog een extra dag vrij hoefden te nemen. We hebben samen voor deze laatste optie gekozen en dus een vlucht geboekt op vrijdag om 11.20 uur en vliegen we terug op zondag om 15:45 uur. Zo zouden wij zeker totaal 2 volle dagen onze tijd in Praag kunnen doorbrengen. Super enthousiast dat we zijn keken we uit naar dit weekendje Praag. Zoals altijd krijg je ruim van tevoren een bevestiging opgestuurd met daarin je vluchttijden, vluchtnummer etc. Blijkt dat onze vlucht van 11.20 uur ineens is veranderd naar 19.00 uur. Tot onze verbazing heb ik meteen Tui gemaild en uitgelegd hoe het kan dat onze vlucht ineens gewijzigd is naar bijna 8 UUR later. Met daarop een reactie terug geen wijzigingen in onze vlucht te hebben gevonden en ons ervan "beschuldigde" zelf verkeerd te hebben gekeken bij het boeken van onze reis. Mijn vriendin en ik begonnen heel erg aan onszelf te twijfelen en hebben onze reisspecificatie opgezocht met daarin de tijden die wij geboekt hadden. Nogmaals hebben wij mailcontact gezocht met Tui en deze reisspecificatie eraan toegevoegd. Ik heb daar ook zeker duidelijk in vermeld dat een wijzing in vluchttijden kan voorkomen, maar ik een wijziging in vluchttijden van 8 uur niet echt passend vind op een reisduur van 3 dagen. Een tegemoetkoming van Tui zou hierbij zeker van toepassing zijn. Maar om het mail contact tussen Tui en mij wat in te korten kwam er uit de conclusie dat er inderdaad vluchttijden gewijzigd kunnen worden over de gehele dag en dat ze niets tegemoet kunnen komen qua eventuele kosten of een andere vlucht.

Hierdoor heeft Tui mij zeer en zeer teleurgesteld en zal ik, en menigte om mij heen, zeker geen stedentrip meer boeken bij Tui. Ik had gehoopt dat we samen tot een passende oplossing konden komen. Maar niets is minder waar. Klant tevredenheid staat kennelijk niet op nummer 1 bij Tui.

profielfoto van Melissa S.
Melissa S.
20-10-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Jullie moeten je schamen!

Beste mensen van Tui,

van een groot gerenommeerd bedrijf als Tui zou je verwachten dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ik had gedacht dat een bedrijf als Tui bij problemen samen tot een oplossing zou willen komen. Niks is minder waar. Tui is een bedrijf dat zich absoluut niet flexibel toont en zelfs winst wil maken over andermans leed. Omdat ik het te bizar voor woorden vind hoe jullie omgegaan zijn met mijn situatie en ik door de telefonisten enkel verwijzingen krijg naar standaard regels probeer ik via deze weg alsnog mijn beklag te doen.
Binnen 24 uur na het boeken van mijn reis, neem ik contact op om de reis om te boeken. Mijn kind is die nacht erg ziek geworden en de volgende dag na een bezoek aan de huisarts en spoedeisende hulp opgenomen in het ziekenhuis. Artsen geven aan dat hij een zeldzame ziekte heeft opgelopen die goed te behandelen is. Ze raden het aan om de vakantie door te laten gaan, vooral om de heftige gebeurtenis van een ziekenhuisopname te kunnen verwerken, maar om binnen Nederland te blijven en niet te gaan vliegen.
Binnen 24 uur na het boeken van mijn reis geef ik jullie aan bij te willen betalen voor een goedkopere vakantie. Jullie kunnen dan mijn vakantie opnieuw verkopen en ik kan met het gezin binnen Nederland er even tussenuit om de situatie te verwerken. Maar dit is voor jullie geen optie. Voorwaarden zijn voorwaarden en ookal is de reis nog geen 24 uur geleden geboekt ik kan alleen annuleren en jullie geven enkel 10% terug. Omboeken is geen optie. Ik moet de rest maar met mijn verzekering regelen.
Uiteindelijk annuleer ik mijn reis. En zoals ik al vermoedde staat de reis een paar uur later weer te koop aangeboden op Tui.nl. En de 10% die ik terugkrijg van het gehele bedrag beslaat enkel de luchthavenbelasting en het geld voor de koffers. In jullie voorwaarden staat echter dat luchthavenbelasting in dit soort situaties teruggevraagd kan worden en het lijkt me logisch dat ik het geld voor het vervoer van koffers die nooit vervoerd zijn terug krijg. Al met al heb ik dus 100% van mijn reis en verblijf betaald en daarvan geen cent teruggekregen. Ik heb hier meerdere telefoontjes aan gewaagd, maar jullie blijven wijzen op deze voorwaarden. Voorwaarden waarin staat dat ik meer kan terugkrijgen indien ik aannemelijk kan maken dat de schade van de reisorganisatie lager is uitgevallen. Dus Tui; willen jullie mij nu echt gaan vertellen dat jullie binnen 24uur na een boeking 100% van het verblijf en de vlucht moeten betalen?
Beste Tui, je maakt mij toch niet wijs dat dit de manier is hoe jullie problemen met klanten op willen lossen. Klanten die proberen gezamenlijk tot een oplossing te komen om een kind van 3 jaar, na een moeilijke tijd alsnog een vakantie te geven afschepen om vervolgens winst te maken op deze situatie. Klanten die zelf willen meedenken en willen bijbetalen voor een goedkopere vakantie. Ik vind het geen stijl en eigenlijk te schandalig voor woorden hoe jullie hiermee omgaan! Weet dat ik als jullie dit niet beter oplossen nooit meer een reis boek bij Tui. En ik hoop ik niet alleen!!!

Schrijf een review over Tui

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9