Hotelsviva logo

Hotelsviva reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hotelsviva reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1100
Hotelsviva logo
Website
hotelsviva.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hotelsviva

Mallorca en Menorca zijn fantastische bestemmingen. Wil je er even lekker tussenuit en ontspannen, dan zijn dit uitstekende eilanden om te verblijven. Wil je echt een tophotel, dan is het soms even zoeken. Wellicht kwam je tijdens je zoektocht uit bij Hotelsviva. Nu vraag je jezelf echter af of het een goed idee is om via hen te boeken. Wat is dit voor organisatie? Zijn ze betrouwbaar? Bevindt je je echt dicht bij zee en zijn de hotelkamers een beetje schoon? Hoe zit het met de klantenservice van Hotelsviva. En verloopt het boekingsproces een beetje soepel. Reviews kunnen jou veel vertellen over al deze onderwerpen. Ook zit je daarvoor precies op de goede plek nu je bij deze pagina bent aangekomen. Wij verzamelden namelijk de beoordelingen van andere klanten. Je leest hier hun ervaringen en zo weet je al snel meer over deze organisatie. Op die manier kun je zelf een goede keuze maken en weet je vast wel of je Hotelsviva wel of geen goede aanbieder vindt.

Over Hotelsviva

Hotelsviva bestaat uit een hotelketen met 7 top kwaliteit hotels op Mallorca en Menorca. In totaal gaat het hierbij om ruim 9000 kamers, dus keus genoeg. Elk hotel heeft gegarandeerd een uitstekende ligging. Daar zijn de hotels namelijk op geselecteerd. Meestal bevindt het strand zich heel dichtbij en kun je er zo naartoe lopen. Sommige hotels behoren tot de meest spectaculaire fun and familiy bestemmingen van de eilanden. Je kunt gegarandeerd gebruik maken van de meest complete en comfortabele faciliteiten. Gezinnen, senioren, vrienden en stelletjes boeken bij dit bedrijf een First Class vakantie. Ook zijn een heel aantal hotels perfect aangepast aan sportliefhebbers. Hotelsviva staat voor hoogstaande kwaliteit. Alle hotels hebben 4 of 5 sterren. Verder willen zij graag familievriendelijk zijn en geven ze aan klaar te staan voor liefhebbers van sport.

Waarom kiezen voor Hotelsviva

Wil je met je kinderen, met vrienden of samen met je partner een onbezorgde vakantie meemaken op een van deze twee eilanden, dan is Hotelsviva je ideale partner. De hotels zijn ook uitstekend ingericht op kinderen en op hun behoeften. Als de kinderen genieten, dan doe jij dat tenslotte ook. Er zijn allerlei faciliteiten, waardoor ze zich onmogelijk kunnen vervelen. Hoe leuk kinderen ook zijn, niet iedereen wil tijdens zijn vakantie daarvan genieten. Daarom heeft dit bedrijf ook drie hotels, Vanity Hotels, die alleen beschikbaar zijn voor volwassenen. Zo is er dus voor elk wat wils.

Is Hotelsviva betrouwbaar?

Hotelsviva staat al meer dan 20 jaar klaar voor vakantiegangers. Al twee decennia kun je bij hen de mooiste hotels boeken. Dit zegt vanzelfsprekend veel over de betrouwbaarheid van deze organisatie. Verder zie je dat de organisatie heel actief is op de sociale media en een ander belangrijk kenmerk van de betrouwbaarheid is de goede bereikbaarheid van de klantenservice. Verder zie je van eerdere klanten over het algemeen positieve beoordelingen.

Klantenservice en klachten

Wil je contact met de klantenservice van Hotelsviva, dan zie je op de website verschillende telefoonnummers. Je kunt bij vragen of klachten dus bellen, maar het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Daarnaast is het een optie om contact op te nemen via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Hotelsviva? Boekte je al eens een hotel bij dit bedrijf? Kun je beamen dat je in een tophotel verbleef op een prachtige bestemming? Hoe verliep het boekingsproces en ben je tevreden over de klantenservice? Beschrijf jouw ervaringen in een recensie en help zo andere mensen om een beter beeld te krijgen van deze organisatie. Was je ergens niet tevreden over en diende je wellicht zelfs een klacht in, laat dan ook zeker weten of dit uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Fouten maken is tenslotte niet erg, maar het gaat erom dat een bedrijf dit goed afhandelt. Laat je beoordeling achter en help mensen om een weloverwogen keuze te maken om wel of niet bij Hotelsviva te boeken.

Reviews over Hotelsviva
Gerelateerde bedrijven
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hotelsviva

Het bedrijf Hotelsviva is geverifieerd door ons. De webshop hotelsviva.com is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Hotelsviva is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hotelsviva maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van hotelsviva.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van hotelsviva.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hotelsviva.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super relaxed

Super vakantie gehad! Zeer vriendelijk personeel, we zijn altijd goed geholpen. Verder zag het er allemaal netjes uit. We gaan volgend jaar zeker terug!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjors G.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hotelsviva
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hotelsviva een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hotelsviva. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hotelsviva actief?

Hotelsviva is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hotelsviva reviews? Dan kun je naar de website van Hotelsviva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie