HRS logo

HRS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HRS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2561
HRS logo
Website
hrs.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen HRS

Ben je zakelijk veel op reis, dan is het handig dat je een metgezel hebt die je helpt bij het vinden van de beste en goedkoopste hotels. HRS kan dat zomaar eens zijn. Om je een goede indruk te geven van wat HRS voor je kan betekenen hebben we de reviews en ervaringen goed doorgenomen en hebben we de belangrijkste zaken voor je uitgelicht. Vervolgens kun je besluiten om ook voor de service van HRS te kiezen.

Over HRS

HRS helpt je als zakelijke reiziger bij het online boeken van een hotel en regelt aangepaste oplossingen voor, tijdens en na het hotelverblijf. HRS zorgt voor aantrekkelijke tarieven door zelf met hotelketens te onderhandelen en kan je zo kortingen bieden die oplopen tot wel 30 procent. Daardoor betaal je nooit teveel voor een hotelovernachting. HRS biedt je bovendien flexibiliteit. Je kunt als je samenwerkt met HRS bijvoorbeeld standaard boekingen gratis annuleren tot 18.00 uur op de dag van aankomst.

Waarom kiezen voor HRS?

Behalve de aantrekkelijke kortingen die je krijgt op een hotelboeking en de flexibiliteit die je hebt, krijg je via myHRS digitale boekings- en gastenervaringen, kun je met de app in- en uitchecken en kun je via myHRS betalen en reserveren, gewoon dus via de smartphone. HRS biedt je steeds de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Als jij je aansluit bij HRS profiteer je bovendien van exclusieve voordelen. Zo probeert HRS steeds iets extra’s te bieden bij een hotel, zoals bijvoorbeeld gratis parkeren bij het hotel of een gratis upgrade.

Is HRS betrouwbaar?

Volgens de recensies van mensen die al gebruik maken van de diensten van HRS kies je met HRS voor de meest betrouwbare partner die jij je maar kunt bedenken. De app werkt perfect en in alles biedt HRS de hoogste kwaliteit. De beloftes worden nagekomen en zit je als zakenreiziger even moeilijk en weet je niet hoe te handelen dan is er altijd de meer dan uitstekende klantenservice. HRS biedt altijd een oplossing en denkt met je mee. HRS is dus echt dé metgezel voor zakenreizen en een van de beste hotelportalen die Europa kent.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van HRS wordt alom geroemd. Het is dan ook amper voor te stellen dat je een klacht hebt over de dienstverlening. Toch kan dit gebeuren. In dat geval kun je gewoon bellen met HRS. Je kunt ook een e-mail sturen. Schriftelijk een klacht indienen is ook een optie. Door je gratis te abonneren op de nieuwsbrief, blijf je steeds op de hoogte van HRS. Doen dus!

Wil je ook beoordelen?

Het is buitengewoon prettig dat je altijd terug kunt vallen op de beoordelingen van mensen die al eens met HRS te maken hebben gehad. Het geeft je zeer praktische informatie die je helpt bij het maken van de voor jou beste keuze. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is maar een heel kleine moeite en tijdsinvestering, je doet er andere mensen echter een heel groot plezier mee.

Reviews over HRS

Gerelateerde bedrijven

Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6
AsiaDirect logo
AsiaDirect
2 beoordelingen
9
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over HRS

HRS is geverifieerd door ons expert team. De webshop HRS bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HRS lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HRS. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

HRS is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van hrs.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HRS.

Geplaatst op: 26-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk hotel geboekt

Ik heb hier gemakkelijk en snel een hotel geboekt. Vlak daarna moesten we de boeking verschuiven in verband met een andere afspraak. Dit ging heel soepel via de wijzigen optie op de site. Daarom is dit voor ons een van de beste hotel booking sites!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike L.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HRS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6
AsiaDirect logo
AsiaDirect
2 beoordelingen
9
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HRS een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HRS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HRS actief?

HRS is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HRS reviews? Dan kun je naar de website van HRS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie