Tix logo

Tix reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tix reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
167
Tix logo
Website
tix.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tix

Voordelig vliegen? Het kan dankzij Tix. Wil jij ook naar de bestemming van je dromen vliegen? Lees dan gauw verder voor meer informatie over deze online ticket aanbieder, maar lees ook vooral de ervaringen van hun klanten. Klant van Tix mogen hier reviews schrijven met hun ervaringen.

Over Tix

Tix is een online aanbieder en vergelijker van vliegtickets. Bij Tix kun je de bestemming naar keuze invullen en jouw verwachte reisdata. Je krijgt van Tix dan een aantrekkelijk aanbod aan vluchten die beschikbaar zijn. Je kiest zelf weke vlucht het beste past bij jouw reis of budget.

Tix werkt dagelijks aan het updaten van hun aanbod en kan altijd de beste deals voor je vinden. Het missie van Tix is dan ook om het meest voordelige vliegaanbod te bieden.

Waarom kiezen voor Tix

Het vinden van de juiste vliegtickets kan behoorlijk wat tijd kosten. Wanneer je meerdere maatschappijen bekijkt, ben je al gauw heel wat tijd kwijt. Bespaar jezelf wat tijd en laat Tix het zware uitpluiswerk voor je regelen. Zij zoeken het meest voordelige aanbod en jij kunt zelf kiezen welke vlucht het beste bij jouw reis past.

Door te vergelijken, kun je heel wat geld besparen. Het is daarom altijd verstandig om dit te doen. Maar door dit te laten doen, ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Tix biedt namelijk de laagste prijs garantie en heeft met regelmaat extra korting en aanbiedingen beschikbaar. Zo vlieg je nog voordeliger. Meld je ook gratis aan voor de nieuwsbrief van Tix om geen enkele actie, korting of aanbieding te hoeven missen.

Bij Tix kun je gratis een account aanmaken, genaamd MijnTix. Hier kun je jouw tickets bekijken, aanpassen en eenvoudig online downloaden of thuis uitprinten. Dit account is helemaal gratis en eenvoudig in gebruik.

Je ontvangt standaard omruilgarantie bij Tix. Deze garantie houdt in dat je jouw ticket nog altijd kosteloos kunt omruilen voor een andere datum of bestemming. De enige voorwaarde voor het omruilen is dat dit binnen 24 uur na aankoop van de tickets moet gebeuren. Heb je per ongeluk een verkeerde reisdatum ingevuld? Dan betekent dit niet dat je nog een ticket moet kopen. Je kunt altijd kosteloos binnen 24 jouw tickets nog omruilen.

Is Tix betrouwbaar?

Tix is een veilige webwinkel voor vliegtickets en staat bekend als veilige website. Ze doen er alles aan om een veilige service aan te bieden en werken ook samen met McAfee, Ingenico payments en Comoda. Op deze manier kunnen ze een veilige site en een veilige online betaling garanderen aan hun klanten.

Over de veiligheid qua betaling hoe je dus niet in te zitten. Dit gebeurt altijd veilig. Je mag zelf een betaalmethode kiezen en kunt deze opslaan bij MijnTix. Denk bijvoorbeeld aan veilige betaalmethodes als Ideal, Bancontact, Visa of Paypal.

Klantenservice en klachten

Je kunt genoeg informatie vinden bij de ”˜meest gestelde vragen’. Hier kun je snel een kwalitatief antwoord verwachten op jouw vraag. Zit jouw vraag aan Tix hier niet tussen? Neem dan zelf contact op met de klantenservice. Je kunt de klantenservice van Tix op werkdagen bereiken per telefoon of mail. Voor extra gemakkelijk contact kun je ook het online chatvenster openen en chatten met de klantenservice van Tix.

Lukt het bestellen niet, heb je een probleem met betalen of een klacht over de tickets? Wanneer je niet tevreden bent en een klacht hebt, kun je dit gelijk melden bij Tix. De klantenservice is er namelijk ook voor alle klachten en problemen die klanten ondervinden. Ze gaan altijd gelijk voor je op zoek naar een oplossing en denken altijd met je mee.

Wil jij ook beoordelen?

Vergelijk jij ook altijd eerst het vliegaanbod bij Tix, voordat je een vliegticket boekt? Dan kun je hier een review schrijven over jouw ervaringen met Tix. Was het eenvoudig om een ticket te bestellen en wat kun je vertellen over het verschil in prijs met de concurrent(en) van Tix? Jouw mening telt en het plaatsen van een beoordeling kan nieuwe klanten van Tix extra informatie bieden. Laat ook weten of je voortaan vaker gebruik zult maken van Tix en of je deze vergelijker aanraadt aan anderen.

Reviews over Tix
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
4,2
24% zou hier weer kopen
44 beoordelingen
Onze beoordeling over Tix

Ons team van experts heeft Tix geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tix bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tix is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tix is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tix.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tix.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg slecht

Over de vliegreis zelf weinig te klagen, gewoon alles verder regelen via transavia in mijn geval. Maar huur NOOIT een auto via SURPRISE dat is echt een suprise… ik heb meer dan een uur gewacht op de luchthaven, vervolgens zelf naar de verhuurlokatie gegaan. Daar moest ik weer wen uur wachten omdat ze net toen naar de luchthaven wilden gaan. Ik heb afgezien van de auto en een andere geregeld. Maar zoals iedereen hier zegt. Elke klacht die je indient wordt met een automatische replay beantwoord dat ze niet aansprakelijk zijn. Dus NIET doen.

Geplaatst op: 06-06-2024
Laatst bewerkt op: 06-06-2024
Geschreven door: Jan V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service bij problemen. Alleen cashen.

Boeken gaat soepel maar bij annulering of wijziging is de service bagger, lees: geen. Ze gaan gewoon voor de massa. Problemen? Anders loket.

Geplaatst op: 29-12-2023
Laatst bewerkt op: 29-12-2023
Geschreven door: Pieter

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijzen veranderen met de klik

Tijdens het boeken vera,deren de prijzen zomaar en beweren ze dat de maatschappij wat meer heeft gevraagd toevallig tijdens dat ik boek. niet tevreden

Geplaatst op: 05-01-2024
Laatst bewerkt op: 05-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger service

Voor een echt super goedkope ticket ben je hier niet meer op de goede plaats. Geeft niet maar dan mag je wel wat service verwachten toch. Nou die service is niet mee gestegen met de prijzen van tix. Mijn overstap ging van 2.40 naar een klein uur. Kunnen ze niets aan doen maar doen medische problemen kan ik niet heel snel lopen of rennen dus, ik vraag om ondersteuning bij de overstap. Het lag in de toekomst dus logisch dat het even duurt voor er reactie komt. Tijdens mijn verblijf in het buitenland nogmaals gemaild. Wederom geen reactie. Uiteindelijk met veel gedonder en gedoe het andere vliegtuig weten te halen, final call. Echt niet grappig en pijnlijk. Gisteren behandeling van osteopaat gehad en nu gaat het gelukkig weer beter.
Terug in Nederland Tix gemaild met de klacht en uiteraard blijft het stil. Zij hebben hun geld binnen en als klant kan je letterlijk sterven wat hun betreft.
Nooit meer Tix, ga ik liever niet weg. Wat een ontzettende arrogante rot tent.

Geplaatst op: 12-12-2023
Laatst bewerkt op: 12-12-2023
Geschreven door: Astrid V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer, niet te bereiken als er iets is .

Terugvlucht omgeboekt contact geprobeerd niet gelukt,email ook klote, voor ons kan heel tix.nl naar de klote lopen.

Geplaatst op: 14-12-2023
Laatst bewerkt op: 14-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet klantvriendelijk bedrijf, nooit weer!

Er zat een fout in de ticket (onze schuld). Kon niet gewijzigd worden, we moesten een nieuw ticket kopen. Ze bleven hierop aandringen. Wij hebben contact opgenomen met Singapore Airlines en de fout is meteen rechtgetrokken

Geplaatst op: 26-09-2023
Laatst bewerkt op: 26-09-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek hier nooit. Niet bereikbaar. Klantenservice 0/10.

Boek hier nooit. Niet bereikbaar. Klantenservice 0/10. Onprofessioneel.

Geplaatst op: 03-11-2023
Laatst bewerkt op: 03-11-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
AFZTTERS EERSTE KLAS,NIET AAN BEGINNEN!!!!!

Kocht 2 tickets naar Lanzarote.
Kon niet online inchecken bij Ryanair omdat deze AFZETTERS VAN TIX.NL hun PayPal hadden gebruikt om tickets bij Ryanair te kopen.
Heb eerst gebeld maar kreeg een antwoordapparaat.
Vervolgens om hulp gevraagd via email maar daar kreeg ik steeds hetzelfde standaard antwoord.
Moest dus op de heen en de terugreis bij de Ryanairbalie inchecken.
Dat kostte ons in totaal € 220 extra.
Voor mij nooit meer tickets bij deze ZEER ONBETROUWBARE AFZETTERS!!!

Geplaatst op: 11-11-2023
Laatst bewerkt op: 11-11-2023
Geschreven door: René F.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op mensen ze zijn oplichters

Pas op mensen ze zijn oplichters

Geplaatst op: 28-06-2023
Laatst bewerkt op: 28-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht / geen ticket booeken!!

Ik heb een mail ontvangen, met Alsjeblieft! Dit zijn je ticket naar Barcelona. En er zit geen ticket in de email. En als je account aanmaakt, je krijgt een link op je email. En als je aan de link klikt, krijg je een melding. Account is niet geactiveerd. Ik wilde inlogen via facebook. De app is niet beschikbaar!!! Ik heb snel een account aangemaakt op de Spaanse maatschappij, en daar zit mijn ticket ook niet bij!! Dus ik ben opgelicht!

Geplaatst op: 16-06-2023
Laatst bewerkt op: 16-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen aanrader

Wat een drama. In de boekingsbevestiging stonden de vluchttijden verkeerd. Als ik niet de luchthaven zelf toevallig had gecheckt hadden we ons vliegtuig gemist. Geen reactie en tix totaal niet bereikbaar. Echt nooit meer .. wat een stress

Geplaatst op: 08-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-06-2023
Geschreven door: Sylvia B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor mij nooit weer Tix.nl !

Ticket verkopen doen ze goed, maar dat is meteen het einde van de service.
Bij een wijziging of annulering volkomen onbereikbaar: de telefoon wordt dagenlang niet opgenomen ( "wegens drukte ") en mails worden met een geautomatiseerd bericht beantwoord en verwijzen naar een site die ook weer niet bestaat.
De volgende keer betaal ik liever iets meer bij een ticketbureau met betere service.

Geplaatst op: 24-05-2023
Laatst bewerkt op: 24-05-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefonisch onbereikbaar bij claim na vertraging

Op 4 november 2022 was onze vlucht bijna 5 uur vertraagd bij vertrek. Via TIX een claim ingediend voor schadevergoeding. Tot nu toe zonder resultaat. Het laatste bericht van TIX dateert van 14 maart waarin ik een niet adequaat antwoord krijg op mijn vraag hoe het met de afwikkeling van mijn claim gaat. Heel vervelend dat ik alleen via de mail contact kan krijgen en dan een standaard antwoord krijg wat nergens op slaat.

Geplaatst op: 16-04-2023
Laatst bewerkt op: 16-04-2023
Geschreven door: Trudi V.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Belachelijk arrogante leugenaars - lastig om iets te corrigeren ondanks je betaalde verzoek ervoor

Op de Tix site moets ik in de schermen heen en weer om de bagage te boeken wat enorm onduidelijk is. Toen bleek na boeken dat de naam voor de 2e ticket onjuist was door auto-invul actie.
op de Tix site een wijziging ingediend voor maar liefst € 55 omdat de mails van de klantenservice geen soelaas boden.
Na dagen emailen met Tix en de partner die de tickets moet leveren is er nog geen oplossing. Ze blijven volhouden dat wijzigen niet mogelijk zijn. Zowel de kosten voor de wijziging als de kosten voor onjuiste tickets zijn verloren kosten en pikken ze zonder gene in
Schandalig

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht .

Nog nooit zo in de steek gelaten gevoeld en belazerd als 4 jaar geleden op een zondag - door een foutieve voornaam ( geboortenaam / roepnaam ) op het ticket werd mijn moeder van 82 gedwongen een nieuw ticket te kopen 2250 euro ter plekke ( 3 maal zo duur als de boeking .sta je dan voor de incheckbalie met lange rijen achter je .
Om dan een zogenaamde 24 uurs service te bellen van TIX ..... die hebben gewoon allemaal vrij ! niet te bereiken .
En achteraf beweren dat ze wel te bereiken zijn , lulkoek !
Weg met deze oplichters !

Geplaatst op: 07-03-2023
Laatst bewerkt op: 07-03-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!

Geboekt Amsterdam-Tampa Fl. Vertrek 1oktober 2022, Bevestigd! € 789, inclusief €47,33 kosteloos wijzigen. Helaas ben ik gevallen op 9-9-2022 , knie in gips, mocht niet reizen. Vlucht gewijzigd, en moest € 179.00 betalen voor de wijziging, 24 maart 2023 Amsterdam-Tampa Fl. Ontvangstbevestiging kreeg ik voor de €179, maar de vlucht is nooit doorgeboekt naar American Airlines. Op 22 maart 2023 ontving ik twee reisbevestigingen in MIJN emailadres voor mij 2 totaal onbekende mensen!. Ik kreeg geen Vlucht bevesting van mijn vlucht. Uiteindelijk ben ik 23 maart 2023 naar Schiphol gegaan, in de verondersteling dat American Airlines daar een DESK zou hebben, Niets is minder waar.!. Uiteindelijk, met grote toeval zag ik Ticketbook.nl All Airlines...ik heb aan de medewerkster uitgelegd wat mijn probleem was, zij heeft kontakt gemaakt met Am.Airlines en inderdaad was ik niet op de passagierslijst voor 24 maart 2023!. Tix had dat niet gedaan. !! dus ik MOEEEst een nwe reis boeken om te vertrekken de volgende dag 24-3-23!! € 1065.00!!!! nu is het 24 april 2023 en ik kan Tix nergens bereiken.
wel ONTVING IK VANDAAG 24 APRIL 2023 BEVESTIGING VAN MIJN BOEKING VOOR 1 OKTOBER 2022!!!
Telefoon nemen ze niet op! Invulformulier beantwoorden ze niet.... Ik wil wel mijn geld terug !!!
Kan iemand mij zeggen hoe ik Tix kan bereiken????

Geplaatst op: 24-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Astrid L.

6 / 10
3/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Laten leiden door reviews

Wij hebben 3 tickets besteld vanaf Brussel naar Jakarta.
We kregen zelfs na 1,5 dag nog geen boeking bevestiging of factuur waardoor we ons ernstige zorgen gingen maken.
Meerdere keren gemaild en gebeld.
Er wordt niet opgenomen en telefoonnummers bestaan niet meer.
Dan ga je review opzoeken en dan wordt je echt bang.
Je leest het ene slechte review na de andere en vreest dat je bent opgelicht, €3000 lichter en geen vakantie we zien de bui al hangen.

Echter geheel onterecht! Tix.nl heeft contact met ons opgenomen en gezorgd dat we de factuur en boekingbevestiging gekregen hebben.
Hiervoor verdienen ze een dikke pluim.
Ik snap dat mensen alleen een review plaatsen als er iets niet naar hun zin is geweest en dat heeft ons beeld vertroebeld.
Tix.nl is gewoon een betrouwbaar bedrijf en is hun afspraken nagekomen.

Tix, bedankt!

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Michael D.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Nog van de covid periode wachtend op bijna €600.00 euro te goed. De desbetreffende luchtvaartmaatschappij geeft na bijna 3 jaar aan dat TIX.NL mijn huisadres en email heeft veranderd, wat betekend dat ik niet de juiste antwoorden heb op de controle vragen en geen recht heb op MIJN ticket geld. TIX is telefonisch, na bijna 3 jaar niet telefonisch bereikbaar en 46 emails verder nog steeds geen antwoord!!!!

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
TIX. nl is hetzelfde als Bedrieger.nl

IK heb bij TIX.nl in februari een vlucht met DELTA naar DEnver Colorado geboekt. Delta veranderde het vluchtschema, waardoor deze vlucht voor mij niet meer haalbaar was. Via TIX. nl heb ik een nieuwe vlucht geboekt naar DEnver. In hun voorwaarden staat dat het bedrag van de eerst geboekte vlucht minus alle extra's zoals Green Seat, flexibele ticket word terugbetaald. Ik heb in een email van TIX nog de bevestiging dat zij bij Delta een refund hebben aangevraagd. We zijn nu een half jaar verder . Corona- vertragingen zijn voorbij. Waar is mijn geld, 800 Euro! In welke zakken komt dit geld terecht.Ondanks emails hierover aan TIX.nl nul reactie. telefonisch zijn ze onbereikbaar. TIX.nl is een bullshitbedrijf. Het voelt en is voor mij alsof het gestolen is door TIX. nl BEOORDELING wel sterren voor het bestellen, maar 0 sterren voor service en levering.

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Johanna N.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld weg

We hadden een retourtickets geboekt voor een directe van Santorini naar Brussel. Deze werden voor de terugreis omgezet in een ticket Santorini-Frankfurt en een ticket Frankfurt-Brussel, waarbij de tweede vlucht al zou vetrekken terwijl we nog op de eerste zouden wachten.
U begrijpt het al; dit is niet meer goedgekomen. We belandden in Frankfurt, hebben €500 aan taxikosten gemaakt om thuis te komen. En ook al hadden we extra betaald voor ‘flexibele tickets’, ik vrees dat we de kosten voor het niet gevlogen stuk Frankfurt-Brussel nooit terug gaan krijgen.

Tix.nl is voor ons eens maar nooit weer!! Werkelijk waar-de-loos!

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Evert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 2 jaar nog steeds geen reactie/refund

Vlucht geboekt van 4 t/m 8 mei 2020, nooit refund gekregen, alleen maar standaard geautomatiseerde mail als antwoord op mijn vraag. En doorverwezen naar Ryanair waar ze me niet kunnen helpen omdat Tix de boekingsgegevens niet vrijgeeft. Waardeloze service, slecht bedrijf en ik vrees dat ze alle refund zelf houden. NOOIT meer via Tix

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek nooit bij Tix!!!!

Geboekt en betaald bij Tix. Bij 2x niet doorgaan door corona 2x moeten omboeken, zonder vooraf te weten wat het kost op de gekozen datum.
Tix is zowel per email als per telefoon niet te bereiken. Ze reageren gewoon niet. Als klap op de vuurpijl bleek er op de dag van vertrek bij de vliegtuigmaatschappij geen ticket te bestaan!!
Doe dus geen zaken met deze oplichters!!

Geplaatst op: 07-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Genadeloze oplichters

Ze sturen er express op aan dat ticket op foutieve naam anders dan paspoort komt, laten je fors bijbetalen dan voor z.g. onnodige wijziging. Ze boeken je niet op reguliere tickets. Dus een airline die je bagage doorzet en hoofdaannemer aansprakelijk is. TIX is duurder dan enig zakelijk reisburo zelfs. Aanmerkelijk. Hier nooit boeken. Ook niet bij zelfde soort collega's. Rechtstreeks of via erkend reisburo.

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In een woord bagger. Slechte service.

Nooit meer. Zeer slechte klanten service.

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacobus W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en respectloos

Ik boekte 2 retourtickets Amsterdam - Budapest voor een stevig tarief. Tijdens het boeken was er tot 3 maal toe een storing, waardoor ik gegevens steeds opnieuw moest invoeren. Uiteindelijk is de boeking gelukt, maar stond het tweede ticket op een verkeerde naam. Na contact met de helpdesk werd mij doodleuk geadviseerd om een nieuw ticket te boeken. Enige moeite om de tenaamstelling te wijzigen zat er niet in. Uiteindelijk heb ik voor mijn vrouw een nieuw ticket moeten boeken voor een hogere prijs en op een andere vlucht. Wat een vreselijke ervaring en wat een beroerde service van Tix.nl.
Boek dus nooit bij Tix.nl

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harrie

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

zoon zat vast in firenze omdat ze vergeten zijn van een terugvlucht te boeken. volgens hun heeft de maatschappij de vlucht geannuleerd, maar ze hebben het nagelaten om een andere vlucht te boeken. ook al is de terugvlucht betaald, we hebben dus betaald voor iets wat we niet hebben gekregen. de zogezegde mail die ze hierover zouden gestuurd hebben , hebben we echter nooit ontvangen. als je dus met een gerust hart op vakantie wil vertrekken koop je hier best geen tickets.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kleine lettertjes zetten je in 't zak

Bij het maken van een boeking wordt een prime abonnement automatisch toegevoegd tussen de kleine lettertjes waarna je tijdens de betaling van de tickets ook een domiciliëring toelaat van +50 euro per maand. De klantenservice stuurt je door naar jouw Tix account om dit stop te zetten, terwijl ik helemaal geen account heb aangemaakt noch iets aankrijg via 'wachtwoord vergeten' via het e-mail adres van de boeking. Afzetterij.

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring, had eerst de recenties moeten lezen

Het boeken 5 uur voor vertrek online verliep soepeltjes. Ik kreeg een boekingsbevestiging, maar geen ticket. Er is geen communicatie mogelijk, enkel email, maar dan krijg je zo'n geautomatiseerd mailtje terug. 1 uur en 48 minuten voor vertrek werd de reis geanuleerd door Tix. Daar sta je dan....er is niemand die je kunt bellen, dus je wordt aan je lot overgelaten. Heb daarna op de airport moeten overnachten en een heel duur ticket moeten aanschaffen.

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze verzieken je vakantie al voor hij goed en wel begonnen is

bestel bevestiging met fouten ontvangen, hierop mail gestuurd met correcties, helft van de correcties zijn door gevoerd maar niet de fout in mijn naam... boom met 3 O`s ...... van t kasje naar de muur gestuurd telefoon niet bereikbaar wegens corona...????????? mag nu een nieuwe ticket kopen maar GEEN restitutie...
never nooit meer ...

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Oplichters!!!
Smeren je ongewenst een abonnement aan. .
Geld nog steeds niet terug

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tix
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tix een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 44 beoordelingen geplaatst over Tix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tix actief?

Tix is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders , hotels , verre reizen , vliegticket aanbieders en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tix reviews? Dan kun je naar de website van Tix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie