Center Parcs logo

Center Parcs ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4 beoordelingen • 7,0
Bezoek de website
Center Parcs logo
Center Parcs ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
4 beoordelingen • 7,0
Beoordeling
4 beoordelingen
7
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
25%
2 sterren
0%
1 ster
25%
Bestelproces
7
Service
7
Prijs
6,5
Levering
7

Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo Flowtrack
0 beoordelingen
10
HOTIQ logo HOTIQ
0 beoordelingen
10
Musement logo Musement
0 beoordelingen
10

Ervaringen Center Parcs

Center Parcs is natuurlijk bekend om de vakantiehuisjes verspreid door Nederland. Naast Nederland zijn er ook huisjes in het buitenland te vinden van het bekend vakantiepark. In al die jaren zijn er natuurlijk heel wat ervaringen van toeristen die je al voor zijn geweest. Wij proberen alle ervaringen te verzamelen om zo een duidelijk beeld van Center Parcs te krijgen. Ben je al eens met Center Parcs op vakantie geweest? Het zou leuk zijn als je even met ons je mening deelt zodat we andere een eerlijk beeld kunnen geven van het vakantiepark.

Over Center Parcs

Center Parcs staat bekend om de gezellige gezinsvakanties in binnen en buitenland. Even een weekendje weg met Center Parcs is natuurlijk iets dat alle Nederlanders weleens gedaan hebben. De laatste jaren hebben de meeste huisjes na gemiddeld 30 jaar of ouder een metamorfose gehad. De parken en huisjes worden opgeknapt en in de stijl van vandaag de dag gebracht. De huisjes doen hierdoor niet onder voor een luxe hotel. Neem plaats in het bubbelbad of ga liggen op een Boxspring. Zelfs een tweede televisie behoort tot de standaard en dit maken de parken opnieuw weer erg populair.

Verblijf in de natuur

Center Parcs staat bekend om de parken in een natuurrijke omgeving. Zo verblijf je bijvoorbeeld in de duinen langs de Noordzee of midden in het bos. Als je naar het buitenland trekt dan is het zelfs mogelijk om in een heuvelrijk gebied te verblijven. Duitsland, Frankrijk, België en Nederland behoren allemaal tot de mogelijkheid. De meeste vakantieparken liggen op nog geen twee uur rijden van je eigen woning. Ondanks dat je niet heel ver weg bent heb je wel het idee dat je er echt even helemaal uit bent.

Voordelige last minutes.

De laatste jaren zijn de Center Parcs parken vooral bekend geworden om de voordelige last minutes. Voor een paar tientjes per persoon kon je al een weekend of midweek er tussenuit. Vooral buiten het hoogseizoen verblijf je voor relatief weinig geld in een Center Parcs huisje. Ontdek zelf wat er mogelijk is en ontdek je eigen voordelige last minute.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Center Parcs

profielfoto van Yoeri P.
Yoeri P.
15-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk park in Zandvoort

Ik ben samen met mijn familie een paar dagen naar Center parks geweest in Zandvoort. Dit park ligt tegen het circuit aan. Voor de race fans is dit een perfect park om te blijven. Voor mensen die de rust opzoeken is het ook zeker een goed park alleen moet je wel rekening houden met eventueel geluid van auto’s. Je hoort er in het park niet veel van.

Een tip als je boekt kun je altijd even bellen of als opmerking erbij zetten dat je vooraan in het park een huisje wil i.v.m. het geluid. Hier hebben ze bij mij toen rekening mee gehouden.

Qua prijs is het goed te doen alleen moet je wel opletten dat er geen evenement is op het circuit. Dan zijn de prijzen een stuk hoger dan normaal. Maar ja dat is ook wel te verwachten op zo’n locatie.

Ik ga hier zeker nog een keer vaker naartoe met mijn familie. Prachtige omgeving!

profielfoto van Wouter
Wouter
14-01-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk bij het strand

Wij hebben een bungalow gehuurd bij CenterParcs langs het strand. We gingen hier heen met onze bigle dus dat was echt ideaal. Super leuk om dat beeste over het strand te zien rennen. Voor de rest ehbben we heerlijk genoten van het tropische klimaat dat altijd op dit park hangt okal is het nu guur en koud. Lekker gegeten en heerlijk gezwommen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-09-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
nvriendelijk behandeld door floormanager en Safety en pool manager

Geachte heer / mevrouw

Wij zijn op vakantie in Erperheide met onze zoons van 3maanden en 6 jaar .
Speciaal voor deze vakantie hebben wij een swimtrainer aangeschaft de kleinste die er te krijgen is voor onze zoon van 3 maanden .
Na aankomst 14-8 hebben wij hem in deze band gehad maar helaas is hij te klein en glijdt eruit omdat er geen andere opties zijn omdat hij niet zelfstandig kan zitten , na overleg met floormanager Tom hebben wij toestemming om samen met hem in de ondiepe stukken te zitten van het buitenbad en golfslagbad indien er geen golven zijn .
Dit is zeer netjes opgelost gelukkig .

Vandaag 18-8 waren wij aan het zwemmen met onze oudste zoon van 6 jaar met zwemdiploma A en B .
Hij liep iets voor mij om een stroomversnelling in te gaan werdt hij tegen gehouden door floormanger Inge J .
Hij mocht het bad niet in omdat hij geen zwemvest aan had , er staat een bordje bij met een poppetje met -12 (rood) en een vestje aan met daaronder de tekst voor kinderen zonder zwemdiploma .
Heb haar verteld dat hij zijn diploma’s had en dat ze hem anders maar een test moest laten doen dit wilde zij niet , heb ook voorgesteld haar foto’s van hem te laten zien met zijn diploma in zijn hand tijdens afzwemmen .
Ook dit accepteerde zij niet hij is onder de 12 en moest een vest aan !!! Zij was de floormanager en hanteerde haar regels .
Mevrouw werdt onvriendelijker omdat ik met haar in discussie ging over het feit dat hij zwemdiploma a en b had en ik het vestje niet nodig vond en zij zei toen ook op een minderwaardige manier jullie zijn ook dat koppel van DIE baby , dit zou meer over ons als persoon zeggen dan over het personeel , waar dit opsloeg weet ik tot op heden nog steeds niet . Heb haar gevraagd om uitleg over haar uitspraak maar die kreeg ik niet.
Uiteraard ben ik ook niet vriendelijk gebleven en heb gezegd dat ik na haar leidinggevende ging na deze uitspraak , Die baby (dan nog op een minderwaardige manier ) waar slaat dat op ? Praat toch ook niet minder waardig over haar of haar gezin

Het enige wat ik kon doen om mijn zoon te laten zwemmen zonder zwemvestje is een brief tekenen waarin staat :

Geachte gast

Zojuist bent u aangesproken door onze floormanager van het zwembad.
Deze heeft u erop geattendeerd dat uw kind geen zwemvestje draagt , terwijl volgens ons huisregelement het dragen van een zwemvest verplicht is wanneer een kind het zwemmen ( nog) niet voldoende beheerst .

Naar het inzicht van onze floormanager beheerst u kind het zwemmen onvoldoende om zonder zwemvest gebruik te kunnen maken van alle voorzieningen in het zwembad .
De floormanager heeft u vervolgens verzocht uw kind gebruik te laten maken van een zwemvest .
U heeft aangegeven het niet eens te zijn met deze constatering en vindt het niet noodzakelijk dat uw kind een zwemvest draagt .

Wij vinden het echter noodzakelijk u er uitdrukkelijk op te attenderen dat wij hierdoor niet in staat zijn de veiligheid van uw kind in ons zwembad te garanderen .
Wij wijzen u er op u kind geen seconde uit het oog te verliezen en merken ten overvloede op dat u de algehele verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van uw kind draagt

Met vriendelijke groet

Safety & pool manager

De floormanager heeft mijn zoon niet zien zwemmen , dus kon niet beoordelen of hij wel of niet voldoende techniek beheerst om te zwemmen zonder zwemvest .
En mevrouw wilde dit ook niet testen zoals eerder aangegeven .
Deze brief heb ik uiteraard niet getekend omdat zij hem geen test heeft laten doen zodat hij zijn eigen kan bewijzen .

Hij was heel verdrietig dat hij een vest aan moest en zei papa ik heb toch me zwemdiploma’s dan is dat toch niet nodig .

Hier was ik het niet mee eens en zijn het zwembad uitgegaan , ben direct na de receptie gelopen .
Hier gevraagd om de manager van het zwembad .
Na even te hebben gewacht kwam safety & pool manager Davy S .
Heb deze het verhaal uitgelegd en hij kwam met het regelement .
Heb deze uitgelegd dat mijn zoon A en B heeft van zwemdiploma , en wilde ook deze de foto tonen maar dit hoefde niet hij geloofde mij , maar ook hij zegt dat mijn zoon een zwemvest aan moet dat staat in het regelement omdat hij onder de 12 is .
Heb duidelijk aangegeven wat wij lezen wat er in het regelement van zwembad staat( bij de ingang) en in de algemene voorwaarden van center Parcs alinea 15 zwemmen ( heb dit naderhand nog na gezocht op jullie website) met als datum 15-6-17 . Zijn antwoord was dit kan je 2 ledig lezen

Uiteraard heb ik de meneer ook gewezen dat wij onvriendelijk werden aan gesproken door de floormanager en hem het verhaal verteld .
Hij ging haar hierop aanspreken en heeft mij hierover na een half uurtje terug gebeld , in dit telefoon gesprek zei hij dat hij er niet bij was en dus verder niks kon doen . Nog geen excuus voor het gedrag van zijn personeel kon er af

Tijdens ons gesprek heb ik tegen hem gezegd dat ik het hoger op ging spelen en een klacht ging indienen over de floormanager en het formulier wat ik moest tekenen , zijn antwoordt was wil je het zo gaan spelen !
Dit is totaal geen antwoordt wat ik had verwacht van een manager die boven al het personeel van zwembad staat , na mijn mening staan wij in ons recht en houden we ons aan de huisregels van Aquamundo .

(Uiteraard heb ik foto van huisregels van zwembad toegevoegd , en van de algemene voorwaarden van de website)

Alinea 6
Ouders en/of begeleiders moeten ervoor zorgen dat kinderen die niet kunnen zwemmen swimsafes dragen . Swimsafes staan gratis tot uw beschikking voor jonge zwemmers voor gebruik in de aqua mundo . Ze zijn een hulp bij het drijven maar zijn geen garantie tegen verdrinking .
Ook bij gebruik van de swimsafes mogen kinderen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene zwemmen .

Alinea 15 zwemmen ( algemene voorwaarden)

Kinderen onder de 12 jaar mogen zich zonder begeleiding van een volwassene niet in het aquamundo ( of aqualagon) bevinden .
Ouders en/of begeleiders moeten ervoor zorgen dat kinderen die niet kunnen zwemmen , zwembandjes en/of zwemvestje dragen in aqua Mundo of aqua lagon .
Hierbij dient een volwassene in de directe nabijheid te zijn .
Zwemmen in de meren is niet toegestaan .

Ik voelde me eigen zo slecht dat ik rond 19u na hoofdkantoor heb gebeld en kreeg ik iemand van boekingen aan de lijn , heb deze meneer het verhaal uitgelegd en deze heeft dus op de website gezocht na de voorwaarde en zei dat we in ons recht stonden , zoals hij het las in de voorwaarde .
Het enige wat we konden doen volgens deze meneer is een klachten brief op stellen en deze insturen na dit mail adres .
Op het moment dat ik belde waren er geen leiding gevende meer aanwezig die ons zouden kunnen helpen .

Wij zijn uiterst onbeschoft behandeld en heeft duidelijk een stempel gezet op onze laatste dagen vakantie op Erperheide .
We hebben hard moeten sparen om de vakantie bij elkaar te krijgen en dan wordt je onbeschoft en klant onvriendelijk behandeld .

De manier waar wij op aangesproken zijn is niet normaal , zeker niet minderwaardig over iemand kinderen doen

Heb al contact gehad met guestrelations maar die geven ook alleen maar hun excuus dat het niet had mogen gebeuren en gezegd had mogen worden en dat het hun zeer spijt dat we ons de laatste dagen niet welkom voelde .

profielfoto van Nathalie E.
Nathalie E.
13-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Center Parcs peel

Nadat mijn moeder overleden is,en wij net getrouwd,waren we toe aan wat rust. Aangekomen in bungalow 355,zag het er op het eerste gezicht gezellig uit. Lekker een kopje thee. Meteen de stoppen eruit. Dan maar op de ouderwetse manier. Douchen na het douchen de deur open,hierop schrokken wij ons rot want het brandalarm ging af,deze hangt in de gang bij de douche, logischer zou zijn in de woonkamer.uit eten met de kinderen bij de grill.... verschrikkelijk aangebrande vlees echt een goed stuk vlees vreselijk verpest. Lang moeten wachten op alles. Dan maar naar bed. Die waren doorgezakt. Wij hadden een midweek maar zijn eerder naar huis gegaan,het zwembad was de doorslag,wat waren de kinderen teleurgesteld.
Center Parcs ik denk NOOIT meer

Schrijf een review over Center Parcs

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo Flowtrack
0 beoordelingen
10
HOTIQ logo HOTIQ
0 beoordelingen
10
Musement logo Musement
0 beoordelingen
10