ACSI Eurocampings logo

ACSI Eurocampings reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ACSI Eurocampings reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1348
ACSI Eurocampings logo
Website
eurocampings.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ACSI Eurocampings

Heb je nood aan een weekje vakantie en heb je een fijne camping aan zee gevonden bij ACSI Eurocampings? Wil je voor je eindelijk je welverdiende vakantie gaat boeken graag meer weten over de beoordelingen van ACSI Eurocampings? Lees hier dan snel verder. Wij hebben de reviews van ACSI Eurocampings hiernaast verzameld en geven je graag meer informatie over ACSI Eurocampings. Lees wat de ervaringen van andere reizigers zijn en neem een weloverwogen beslissing om een campingvakantie bij ACSI Eurocampings te boeken.

Over ACSI Eurocampings

ACSI Eurocampings geeft je sinds 1999 objectieve, actuele en betrouwbare campinginformatie. Op de website krijg je een compleet overzicht van alle campings die door ACSI Eurocampings zelf zijn geïnspecteerd. Zodra je de camping van je vakantiedromen hebt gevonden, boek je snel en eenvoudig via de site.

Waarom kiezen voor ACSI Eurocampings?

De website van ACSI Eurocampings verzamelt meer dan 9.700 campings, verspreid over heel Europa. De zoekfunctie maakt het eenvoudig om de voorzieningen te kiezen die jij belangrijk vindt voor een geslaagde kampeervakantie. Sommige campings zijn niet direct te boeken, bij andere vind je een rode Boek nu-knop waarmee je rechtstreeks bij de door jouw gekozen camping boekt en je boeking betaalt. Je kunt zowel kampeerplaatsen als accommodaties. Naast de objectieve informatie die ACSI Eurocampings beschikbaar stelt, lees je op de website ook beoordelingen over de campings geschreven door de vele reizigers die je al zijn voorgegaan. Op die manier krijg je bruikbare informatie over alle campings en kun je makkelijk de juiste camping voor jouw vakantie kiezen.

Is ACSI Eurocampings betrouwbaar?

Voor je je vakantie in de handen van ACSI Eurocampings legt, wil je natuurlijk weten of dat een slimme beslissing is en of het bedrijf betrouwbaar is. Als je een rondje doet langs de gekende reviewplatformen, zoals het onze, merk je dat de beoordelingen van ACSI Eurocampings over het algemeen positief zijn. Daarbij wordt de goede klantenservice en de actuele website geloofd. We kunnen concluderen dat het veilig is om je vakantie bij ACSI Eurocampings te boeken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je boeking of heb je ter plekke een probleem met de campingeigenaar? Neem dan contact op met ACSI Eurocampings. Dit kan online via het contactformulier op de site of telefonisch. Het bedrijf is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u30.

Wil jij ook ACSI Eurocampings beoordelen?

Ben jij net terug van een heerlijke vakantie op een camping van ACSI Eurocampings, Heb jij al vaker een kampeervakantie geboekt bij ACSI Eurocampings en ben je van plan om dit in de toekomst vaker te doen? Laat het ons weten, wij willen graag jouw ervaringen met ACSI Eurocampings horen, zowel de positieve als de negatieve. Schrijf hiernaast jouw review over ACSI Eurocampings en help andere reizigers om een weldoordachte beslissing te nemen om te boeken bij ACSI Eurocampings.

Reviews over ACSI Eurocampings
Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Ardoer logo
Ardoer
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,1
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over ACSI Eurocampings

Het bedrijf ACSI Eurocampings is geverifieerd door ons. De webshop eurocampings.nl is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. ACSI Eurocampings is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ACSI Eurocampings maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ACSI Eurocampings is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van eurocampings.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ACSI Eurocampings.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ongenuanceerd gedrag van eigenaar (camping nature ferie in Denemarken

Deze camping ( Nature Ferie in Hou Denemarken)heeft een acsi award gewonnen als beste kleine camping van Denemarken.
Jammer dat het gedrag van de eigenaar niet getoetst wordt!
Deze man schreeuwde ongenuanceerd over de camping heen als iets hem niet beviel!
Wij zijn meteen vertrokken!
Nooit meer naar deze camping

Geplaatst op: 14-08-2022
Laatst bewerkt op: 14-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer onvriendelijk voor klanten

Dag beste lezers.
Per ongeluk bestelden mijn vrouw en ik een ACSI campingcard. Ongelukje, even niet duidelijk geweest wie zou bestellen. We hadden er plots dus twee in plaats van één. Ik heb ACSI gebeld, e.e.a. uitgelegd, en het tegenbericht was dat dit niet terug te draaien is! Er werd een 'eigen schuld' gevoel overgebracht op mij. "Jammer beste klant, niets aan te doen, volgende keer beter opletten".
Mvrgr Paul

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Paul B.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Camping Card niet altijd bruikbaar bij ACSI aangesloten campings

Beste,
Met de camping card geprobeerd te reserveren (camping Salata in Roses, Spanje). Helaas, ondanks dat dit een ACSI camping is kan dat niet. Je kunt niet reseveren met ACSI korting. Volgens de camping kun je alleen de card gebruiken als je daar ter plekke aan de balie staat en het om enkele dagen gaat. Geen weken. Dit is later per e-mail door de camping aan mij bevestigd. Controleer vooraf (!) de bruikbaarheid van de ACSI card als je een camping op het oog hebt. Op de site van de camping staat ACSI camping. Eenmaal bij het reserveren blijkt dat er meer regeltjes zijn dan vermeld waardoor de card dus niet bruikbaar was in mijn geval. Abonnement ACSI heb ik opgezegd.
Mvrgr Paul

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Paul B.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
ACSI inspecteur niet bereikbaar

Beste,
Camping Salata in Roses, Spanje, heeft mijn ACSI reservering niet geaccepteerd omdat zij dat niet doen bij een reservering (?) In dit geval laag- en midensiezoen. Ik dacht: laat ik dat eens navragen bij de inspecteur van deze camping. Er staat op de site van ACSI immers: "Bel deze inspecteur + 31 (0)488792441".
Niet bereikbaar gebleken en belt niet terug.
Mvrgr Paul

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Paul B.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Moet vaccineren om te kunnen gebruiken. Nou ja, dan maar niet.

Het stopte al bij de voorwaarden. Vaccineren om te kamperen. Doe ff gewoon.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke camping

Wij zijn naar de Frommershausen camping gegaan en we hebben een super leuke tijd gehad. Het was allemaal netjes geregeld en het zag er allemaal precies zo uit zoals op de site stond aangegeven.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luca F.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ACSI Eurocampings
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Ardoer logo
Ardoer
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ACSI Eurocampings een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over ACSI Eurocampings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ACSI Eurocampings actief?

ACSI Eurocampings is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ACSI Eurocampings reviews? Dan kun je naar de website van ACSI Eurocampings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie