Glampings.nl logo

Glampings.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Glampings.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1692
Glampings.nl logo
Website
glampings.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Heb je zin in luxe kamperen bij Glampings.nl? Glamping is de nieuwe manier van kamperen. Je profiteert van het buitenleven, maar dan met een gouden randje dankzij fijne faciliteiten. Hoe werkt dit bij Glampings? Waren de tenten schoon en echt zo luxe als voorgesteld op de website? Hoe gaan ze bij Glampings.nl om met eventuele klachten van gasten? Wij hebben reviews van andere gasten voor je op een rijtje gezet. Zo is het voor jou mogelijk om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij Glampings te boeken.

Over Glampings.nl

Glampings.nl is al meer dan 5 jaar de glamping expert met Schuurmans als drijvende kracht. Er is een enorme passie aanwezig om glampings.nl te ontdekken en daarna toe te voegen op de website. Schuurmans deed zelf zijn eerste glamping ervaring op in Zuid-Afrika. Daarna ging hij door met het ontdekken en verzamelen van mooie en bijzonder glampings. Inmiddels vind je op deze site een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen. Er zijn meer dan 500 locaties in Europa. Vanaf 2017 kun je op Glampings.nl op een veilige manier je glamping vakantie boeken. Glampings.nl is een onderdeel van Online Travel Concepts, al meer dan 10 jaar de echte specialist op het gebied van unieke en bijzondere vakantieverblijven. Wilde je altijd al eens overnachten in een boomhut, dan kan dit als je boekt bij Glampings.nl. Of je kiest voor een luxe safaritent. Er zijn mogelijkheden te over.

Waarom kiezen voor Glampings.nl

Bij Glampings.nl kun je specifiek op thema’s zoeken. Heb je behoefte aan een weekend, een midweek of een week wellness, dan zoek je op wellness huisjes. Wil je een accommodatie waar je met je hond terecht kunt, dan filter je daar op. Verder zijn er onder meer glampings voor kinderen, glampings aan het water of glampings bij de zee. Zo is er voor elk wat wils. Als je liever zoekt op een bepaalde regio dan kan dat ook. In alle provincies van Nederland is wel een glamping te vinden. Ook kun je terecht in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Boek je bij Glampings.nl, dan zul je ervaren dat je eenvoudig kunt zoeken en reserveren. Je boekt rechtstreeks bij de aanbieder en daardoor kunnen de prijzen zo scherp mogelijk gehouden worden. Betalen kan op verschillende manieren en is ook online gegarandeerd veilig. Een voordeel van boeken bij Glampings.nl is dat je geheel gratis een optie kunt nemen. Dit mag voor ongeveer 5 dagen. Zo kun je nog even overleggen of er nog eens een nachtje over slapen of dit echt de accommodatie is die je zoekt.

Is Glampings.nl betrouwbaar?

Als je de beoordelingen van eerdere gasten van Glampings.nl erop naslaat, dan zie je dat er hele positieve reviews zijn geschreven. Als je tussen de bijna 1000 recensies nauwelijks klachten en kritiek tegenkomt, dan zegt dat genoeg. Glampings.nl is inmiddels al een heel aantal jaren een belangrijke speler op het gebied van de glampings. Dit geeft je een duidelijk bewijs van hun betrouwbaarheid. Er is de mogelijkheid om te chatten met een medewerker en dat wijst er dus ook dat je te maken hebt met een transparante, eerlijke en betrouwbare organisatie. Tenslotte vind je op de site een adres in Arnhem en ook is daar een telefoonnummer te lezen.

Klantenservice en klachten

Glampings.nl biedt je de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker. Heb je dus een vraag over een bepaalde camping of een accommodatie, dan wordt deze vraag snel beantwoord. Sommige mensen vinden deze chatfunctie ideaal, terwijl anderen het maar niets vinden. Dan heb je de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Glampings.nl. Er kan elke werkdag gebeld worden, zowel ’s morgens al ’s middags.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens overnacht in een luxe safaritent via Glampings.nl? Wil je er een beoordeling over schrijven? Jouw positieve of negatieve ervaringen zijn waardevol voor andere consumenten. Beschrijf het ook zeker als je een klacht had. Het is vooral prettig als je dan aangeeft hoe Glampings.nl dit heeft afgehandeld. Jouw review helpt andere mensen om een weloverwogen keus te maken en wel of niet bij Glampings.nl te boeken.

Reviews over Glampings.nl

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Glampings.nl

Ons team van experts heeft Glampings.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Glampings.nl bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Glampings.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Glampings.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van glampings.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke glamping

We hebben via Glampings een prachtige lodge kunnen boeken recht naast het Gardameer. We hebben hier met het hele gezin super erg kunnen genieten van het park en van het leven!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inge V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Glampings.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Glampings.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Glampings.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Glampings.nl actief?

Glampings.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , groepsaccommodaties , themareizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Glampings.nl reviews? Dan kun je naar de website van Glampings.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie