VakantieVeluwe logo

VakantieVeluwe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VakantieVeluwe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1015
VakantieVeluwe logo
Website
vakantieveluwe.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Af en toe is het gewoon even nodig; een paar dagen of weekjes op vakantie. Tijd doorbrengen in een andere omgeving verbreekt de sleur. Dit is goed voor ons welzijn. Overweeg je een verblijf op VakantieVeluwe? Wil je meer weten over de beoordelingen van VakantieVeluwe? Je leest ze op deze pagina. Zo krijg je een eerlijk en weloverwogen beeld van VakantieVeluwe. Op basis daarvan kun jij dan een keuze maken.

Over VakantieVeluwe

Het platform VakantieVeluwe biedt al meer dan 15 jaar vakantiewoningen aan. Op de Veluwe zijn ze zelfs de grootste aanbieder van particuliere vakantiehuizen. Wil je het liefst tijd doorbrengen op de Veluwe, dan is het prettig als je een ruime keuze hebt. Op die manier is er altijd wel iets te vinden dat bij je past. Of je nu op zoek bent naar een mooi chalet of een luxe villa, je vindt het bij VakantieVeluwe. Er zijn bijvoorbeeld accommodaties met een sauna en/of een jacuzzi. Ook voor luxe vakantiewensen zit je hier dus goed. Qua groepsaccommodaties kun je overigens ook op dit platform terecht. De meeste vakantiewoningen bevinden zich op de Veluwe, maar ook in de overige regio’s van Nederland worden vakantiewoningen verhuurd.

Waarom kiezen voor VakantieVeluwe

Waarom zou je nu juist kiezen voor VakantieVeluwe? Allereerst is dit platform ideaal voor mensen die het liefst op de Veluwe op vakantie willen gaan. Het aanbod is namelijk ruim en vanuit de meeste vakantiewoningen ben je zo in de natuur. Een ander voordeel is het prettige boekingssysteem. De webwinkel werkt uitstekend en de gebruiksvriendelijkheid is top. Je kunt eenvoudig alle vakantiehuizen online bekijken en meteen boeken wanneer je dat wilt. Een andere fijne bijkomstigheid is dat er op het terrein van het budget veel mogelijk is. Wil je voor een scherpe prijs een paar dagen er tussenuit, dan vind je ongetwijfeld een goedkope bungalow bij VakantieVeluwe. Speelt bij jou geld geen rol en ga je vooral voor luxe, dan is er ook keus genoeg. Als laatste noemen we nog de diverse betaalmogelijkheden die je hebt bij VakantieVeluwe. Daarmee is het bij andere aanbieders van vakantiewoningen nogal eens anders gesteld.

Is VakantieVeluwe betrouwbaar?

Natuurlijk wil je weten of het platform van VakantieVeluwe betrouwbaar is. Wellicht had je nog nooit eerder van deze aanbieder van particuliere vakantiehuizen gehoord. Het kan je dan een goed gevoel geven als je weet dat VakantieVeluwe al 10 jaar lid is van Thuiswinkel Waarborg. Dit is een zeer betrouwbaar keurmerk dat je niet zomaar krijgt. Het betekent onder meer dat er altijd duidelijkheid is over de kosten en dat er op een verantwoorde manier wordt omgegaan met jouw persoonlijke gegevens. Al met al zegt dit keurmerk dus dat je op een veilige manier een vakantiewoning kunt boeken. Bekijk je daarnaast de beoordelingen die gegeven zijn over VakantieVeluwe, dan vergroot dat direct je vertrouwen in deze aanbieder. De reviews zijn voor het overgrote gedeelte zeer positief.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van VakantieVeluwe is op diverse manieren te bereiken. Op de website vind je een telefoonnummer, adresgegevens en een e-mailadres. Er is speciale aandacht voor klanten die een klacht hebben. Het is altijd een goed teken wanneer een vakantieaanbieder klachten serieus neemt. Je kunt zelfs een speciale pagina over dit onderwerp vinden op de website. Dus kom je aan in de accommodatie en is er iets niet naar wens, dan mag je dat meteen kenbaar maken en zal er gezocht worden naar een passende oplossing. In de reviews kun je ook een aantal keren lezen over klachten. Op zich is dat helemaal logisch. Er worden tenslotte altijd fouten gemaakt. Dat is het probleem niet. Het is echter wel cruciaal hoe hiermee wordt omgegaan. Lees je de ervaringen van andere gasten, dan kun je concluderen dat dit bij VakantieVeluwe helemaal voor elkaar is.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens klant geweest bij VakantieVeluwe? Had je een accommodatie geboekt via dit platform? Het wordt zeer op prijs gesteld als je daar een recensie over zou willen schrijven. Was de vakantiewoning zoals je deze zag op de foto's en de video? Verliep het betalingsproces zoals het hoort? Waren er misschien issues waar je tegenaan liep? Hoe werd dit opgelost? Laat een beoordeling achter en help andere gasten om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over VakantieVeluwe
Gerelateerde bedrijven
Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over VakantieVeluwe

Het bedrijf VakantieVeluwe is geverifieerd door ons. De webshop vakantieveluwe.com is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. VakantieVeluwe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VakantieVeluwe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vakantieveluwe.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vakantieveluwe.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VakantieVeluwe.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VakantieVeluwe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VakantieVeluwe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VakantieVeluwe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VakantieVeluwe actief?

VakantieVeluwe is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VakantieVeluwe reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeluwe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie