BBI Travel logo

BBI Travel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
BBI Travel logo
BBI Travel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo Sunny Cars
35 beoordelingen
6,2
RentCars.com logo RentCars.com
0 beoordelingen
10
Budget logo Budget
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen BBI Travel

Op reis gaan kost geld. Soms zelfs heel veel geld. En dus is het uitermate belangrijk om zaken te doen met de beste reisorganisatie. Een van de reisorganisaties is BBI Travel. Op basis van de reviews en ervaringen van andere mensen lees je hier een samenvatting van de beoordelingen van mensen die al eens met BBI Travel op reis gingen. Aan de hand van hun bevindingen kun je helemaal zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met BBI Travel.

Over BBI Travel

Aan ervaring geen gebrek bij BBI Travel, van oudsher een familiebedrijf. Het is namelijk een van de oudste reisorganisaties van Nederland. Nadat het de eerste jaren in de binnenstad van Groningen gevestigd was, verhuisde het door de groei naar een pand op Groningen Airport Eelde, waar het nog steeds gevestigd is overigens. Het bedrijf ontstond in de jaren zestig uit de onderneming die luisterde naar de naam BBI Reizen. Vanaf 1963 legde BBI Travel zich met name toe op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar met name Ierland en later ook Scandinavië, Canada en Mauritius.

Waarom kiezen voor BBI Travel?

Een zonvakantie naar Spanje is snel geregeld en wordt al door zoveel organisaties aangeboden. BBI Travel is er vooral meer de meer bijzondere reizen en de bijzondere bestemmingen. Een wintersport in Lapland? BBI Travel maakt het mogelijk en dat kan bepaald niet elke organisatie zeggen. Dat geldt eveneens voor een zonvakantie in Mauritius. Bij BBI Travel boek je dus altijd een bijzondere vakantie. Ook voor vakanties in Ierland, IJsland, Noorwegen, Finland, Zweden, Canada en naar het Winter- en Noorderlicht ben je bij BBI Travel aan het enige juiste adres. Dat geldt eveneens voor de Faeröer Eilanden. En alsof dat nog niet genoeg is, BBI Travel doet ook al sinds jaar en dag zaken met Hurtigruten, de bekende Noorse rederij.

Is BBI Travel betrouwbaar?

Ja, BBI Travel is zonder meer betrouwbaar. Het lezen van alleen de reviews en ervaringen van reislustigen die al gebruik maakten van de diensten van deze aanbieder zeggen genoeg. Dat zegt ook het feit dat BBI Travel bij de oudste reisorganisaties van ons land zit, zegt veel. Een onbetrouwbaar bedrijf houdt het beslist niet zo lang vol. BBI Travel groeit bovendien nog steeds. Wat dat betreft groeit het familiebedrijf met de tijd mee. Betrouwbaarheid spreekt ook uit het feit dat het werkt met de ANVR Reisvoorwaarden.

Klantenservice en klachten

Transparant. Aldus kan de werkwijze van BBI Travel het best omschreven worden. Op de website vind je al de meeste antwoorden op de prangende vragen die er kunnen zijn. Is er iets onduidelijkheid of heb je een klacht? Dan kun je via e-mail of gewoon telefonisch contract opnemen met een van de specialisten van BBI Travel. BBI Travel is duidelijk zichtbaar op de sociale media. Je vindt de reisorganisatie namelijk terug op Facebook, Twitter en You Tube.

Wil jij ook beoordelen?

Je weet nu heel veel meer over BBI Travel, en kunt nu een weloverwogen beslissing nemen. Dit met dank aan consumenten die al eens gebruik maakten van de diensten van BBI Travel en de moeite namen een beoordeling te maken. Als jij dat voortaan ook doet, dan help jij ook andere mensen om een betere beslissing te nemen. Ze zullen je er dankbaar voor zijn.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over BBI Travel

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over BBI Travel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo Sunny Cars
35 beoordelingen
6,2
RentCars.com logo RentCars.com
0 beoordelingen
10
Budget logo Budget
0 beoordelingen
10