Lauwersoog logo

Lauwersoog reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lauwersoog reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1776
Lauwersoog logo
Website
lauwersoog.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Lauwersoog

Lauwersoog: een prachtige Waddensfeer, waar van alles te beleven is, maar wel gewoon op het vasteland. Lauwersoog is een dorpje in Groningen en is gelegen aan het Lauwersmeer. Dit meer was ooit de Lauwerszee, tot het in 1969 werd ingedijkt. De Waddenzee, het Lauwersmeer of het Nationaal Park bezoeken met een safaritocht. Weet jij al wat je kiezen zal? Kortom: je hebt je oog laten vallen op Lauwersoog en je wilt graag weten of het ook wel echt iets voor je is. Daarom zijn ervaringen van anderen zo fijn om even te lezen. Hoe beoordelen zij het aanbod van deze site? Wordt er werkelijk waar gemaakt wat er aangeboden wordt? Je vindt hier meer informatie over de aanbieder op Lauwersoog.nl, wat zij eraan doen om het jou naar de zin te maken én vanzelfsprekend reviews van mensen met Lauwersoog-ervaringen. Kortom: alles wat jij nodig hebt om te weten of je nu wel of niet die heerlijke vakantie/dagje weg via Lauwersoog.nl gaat regelen.

Over Lauwersoog

Lauwersoog.nl is de site van ‘Beleef Lauwersoog’ en het Waddenpaviljoen De Noorman. Op deze site kan je diverse arrangementen boeken, zowel individueel als met een groep. ‘Beleef Lauwersoog’ is een outdoor activiteiten organisator en via hen kan je de meest indrukwekkende tochten maken. Wat dacht je van een rescueboot experience, een zeehonden experience of een Landrover Safari door het Nationaal Park Lauwersmeer? De tochten die georganiseerd worden kunnen zowel met bijvoorbeeld z’n tweeën gedaan worden, maar ook speciaal voor jouw grotere gezelschap georganiseerd worden. Bij het paviljoen kan heerlijk gegeten worden, waarbij men een prachtig uitzicht heeft op de Waddenzee. Het paviljoen is ook uitermate geschikt voor het organiseren van een feest, zowel particulier als zakelijk. Een combinatie van beide, dus bijvoorbeeld een heerlijke experience meemaken en vervolgens een smakelijk diner bij het paviljoen, is het toppunt van genieten op een toplocatie: Lauwersoog. Deze gecombineerde arrangementen zijn er in vele uitvoeringen en ook eenvoudig via de site te boeken.

Waarom kiezen voor Lauwersoog

Kiezen voor het aanbod op Lauwersoog.nl is kiezen voor een prachtige, unieke ervaring. Expedities maken die je op weinig plekken beleven kunt, zoals de zeehonden experience. Of heel romantisch tafelen op een zandplaat! En dat ook nog eens midden in de Waddenzee. Hoe uniek wil je het hebben? Het paviljoen is gelegen aan de haven van Lauwersoog. Niet alleen een fijne locatie om te gaan eten, maar ook een prima plek om een bijeenkomst te organiseren, jouw bruiloft te vieren of een evenement te laten plaats vinden. Zowel voor de particuliere feesten als voor zakelijke gasten is Waddenpaviljoen De Noorman een prachtige locatie aan de Waddenzee.

Is Lauwersoog betrouwbaar?

De aanbieders willen graag dat hun klanten tevreden zijn. De site is duidelijk in wat men krijgt bij de arrangementen. Alle adresgegevens zijn eveneens keurig terug te vinden op de site. Gezien de positieve reviews moet het aanbod wel goed zijn.

Klantenservice en klachten

De site is duidelijk en het is dus ook prima te vinden waar ze te bereiken zijn. Je kunt ze bezoeken, bellen en mailen. Of gewoon het contactformulier invullen op de site zelf. Zijn er klachten, dan wordt er vriendelijk gevraagd om deze direct te melden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een review voor andere belangstellenden? Een beoordeling over het eten, een ervaring met een safari of bijvoorbeeld hoe een klacht is afgehandeld? Alle beoordelingen helpen om zo een mooi, kloppende indruk te geven van deze site en het aanbod. Laat jij jouw review hier ook achter?

Reviews over Lauwersoog
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Amorgos logo
Amorgos
3 beoordelingen
8
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Lauwersoog

Lauwersoog is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lauwersoog bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lauwersoog lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lauwersoog. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lauwersoog is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lauwersoog.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima camping

Afgelopen jaar acht dagen met de caravan op de comfortplaats gekampeerd. Veel plek. Goede Wifi. Schone douches met genoeg ruimte. Het nadeel is de grote afstand tot de supermarkt in de buurt. Maar de winkel heeft wel een breed assortiment.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan B.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lauwersoog
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Amorgos logo
Amorgos
3 beoordelingen
8
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lauwersoog een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lauwersoog. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lauwersoog actief?

Lauwersoog is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lauwersoog reviews? Dan kun je naar de website van Lauwersoog gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie