Bergsportreizen logo

Bergsportreizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bergsportreizen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1556
Bergsportreizen logo
Website
bergsportreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bergsportreizen

Vakantie gepland met Bergsportreizen? Vooraleer je definitief je trip boekt, wil je misschien eerst ontdekken wat andere reizigers van de organisatie vonden? We verzamelden heel wat informatie over de reisorganisatie en gingen op zoek naar beoordelingen van reizigers om een compleet beeld te schetsen.

Over Bergsportreizen

Bergsportreizen is een specialist op het vlak van bergsportreizen. Het wordt aangeboden door de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) waarvan het onderdeel uitmaakt. Het kan rekenen op 115 jaar ervaring van vrijwilligers en leden. Hun aanbod bestaat uit een resem activiteiten voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Dit kunnen indrukwekkende reizen zijn in de bergen, maar evengoed workshops of meerdaagse cursussen. De organisatie richt zich op bergliefhebbers van alle leeftijden en niveau´s. De reizen worden begeleid door zowel gediplomeerde gidsen vanuit het buitenland als Nederlandse instructeurs die door de organisatie worden opgeleid. Een groot deel van het aanbod wordt dan ook uitgevoerd door leden van de NKBV zelf.

Waarom kiezen voor Bergsportreizen

Kiezen voor een reis bij Bergsportreizen is kiezen voor een specialist op het vlak van bergsportactiviteiten. De reizen worden uitgevoerd door leden met de nodige ervaring en diploma´s en gecertificeerde gidsen uit het buitenland. Hierdoor ben je steeds verzekerd van een veilig avontuur in de bergen. Of het nu gaat om een tocht in de bergen, mountainbiken, canyoning of het beklimmen van een berg.

Omdat de reizen en workshops worden aangeboden door de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) heb je als voordeel dat je niet alleen deskundige begeleiding krijgt, maar ook dat het scherpe prijzen biedt zonder winstoogmerk. Je bent er dus zeker van dat je niet te veel betaalt. De reizen gaan ook door in kleine groepen, waardoor je voldoende aandacht krijgt tijdens de reis of cursus. Hierdoor doe je zelf de meeste ervaring op en kun je makkelijk contact maken met tochtgenoten.

Is Bergsportreizen betrouwbaar?

Bergsportreizen wordt beschouwd als een specialist op het vlak van bergsportreizen. Ze zijn aangesloten bij de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Deze zorgen ervoor dat je betaling veilig verloopt en dat je je geld terug gestort krijgt bij faillissement. Daarnaast is Bergsportreizen ook erg bezig met duurzaamheid. Zo gebruiken ze zoveel mogelijk het openbaar vervoer en proberen ze hun impact op de natuur te beperken.

Dankzij hun 115 jaar ervaring in bergsport, ben je verzekerd van de nodige expertise en deskundige begeleiding. Boeken bij de organisatie is dan ook veilig. Een reis of cursus boeken kan direct, betalen kan dan weer achteraf.

Klantenservice en klachten

Bergsportreizen is gevestigd in Woerden in Nederland. Ondanks dat ze een hoge score van 8,3 op 10 halen bij hun klanten is een klacht of probleem altijd mogelijk. Hiervoor kan je zowel telefonisch als per mail contact opnemen met de organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs deelgenomen aan een van de cursussen of workshops van Bergsportreizen? Of ben je mee geweest op een van hun vele reizen? Dan horen we graag wat je ervaring was. Schrijf daarom nu een beoordeling over de organisatie.

Reviews over Bergsportreizen
Gerelateerde bedrijven
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Shoestring logo
Shoestring
2 beoordelingen
10
Amerika PLUS logo
Amerika PLUS
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Bergsportreizen

Bergsportreizen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bergsportreizen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bergsportreizen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bergsportreizen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bergsportreizen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van bergsportreizen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bergsportreizen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige vakantie in de bergen

Wij hebben afgelopen jaar een prachtige vakantie gehad in de bergen. Hier waren veel activiteiten te doen dus we hoefden nooit stil te zitten. We werden goed geholpen door het personeel en ze waren altijd vriendelijk. Als we vragen hadden werd er altijd snel gereageerd.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bergsportreizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Shoestring logo
Shoestring
2 beoordelingen
10
Amerika PLUS logo
Amerika PLUS
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bergsportreizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bergsportreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bergsportreizen actief?

Bergsportreizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en groepsreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bergsportreizen reviews? Dan kun je naar de website van Bergsportreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie