VoetbalTravel.nl logo

VoetbalTravel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VoetbalTravel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3140
VoetbalTravel.nl logo
Website
voetbaltravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VoetbalTravel.nl

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan ben je bij VoetbalTravel.nl aan het juiste adres. Het is namelijk echt een unieke ervaring om een live voetbalwedstrijd mee te maken in het buitenland. De sfeer in het stadion is bijzonder en zal je altijd bij blijven. Een voetbalreis is perfect voor vriendengroepen, maar ook als je op zoek bent naar een unieke gezinsreis. Er is genoeg tijd over om de stad waar je naartoe reist te ontdekken. Voordat jij besluit om je voetbalreis te boeken bij VoetbalTravel.nl raden we je aan om de beoordelingen over VoetbalTravel.nl te lezen. Wij vragen echte klanten om hun recensie achter te laten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om hier wel of niet jouw reis te boeken. Bekijk daarom snel alle VoetbalTravel.nl reviews!

Over VoetbalTravel.nl

VoetbalTravel.nl is opgericht door voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan. Hij kwam er achter dat het niet meevalt om een voetbalreis te boeken. Dat moest een stuk makkelijker en goedkoper kunnen! Om ervoor te zorgen dat supporters eenvoudig en snel hun ideale reis konden boeken, ontwikkelde hij VoetbalTravel.nl. Het doel is om voetbalfans zelf eenvoudig een unieke en onvergetelijke voetbalreis samen te laten stellen. Van veel klanten krijgen ze een uitgebreid verslag terug over de reis. Deze feedback gebruiken ze om de voetbalreizen steeds gaver en beter te maken.

Waarom kiezen voor VoetbalTravel.nl

Bij VoetbalTravel.nl kun je jouw voetbalreis zelf op maat samenstellen. Zo weet je zeker dat de reis perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Je zit altijd bij je maten in het stadion, profiteert van persoonlijke service en SGR garantie. Wanneer je boekt bij VoetbalTravel.nl weet je zeker dat je een goede prijs betaalt, zonder dat je bang hoeft te zijn voor verborgen toeslagen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste reizen en speciale aanbiedingen. Je maakt daarnaast automatisch kans op €100,- korting op je volgende voetbalreis!

Is VoetbalTravel.nl betrouwbaar?

De SGR garantie die VoetbalTravel.nl biedt houd in dat SGR garant staat in het geval dat de organisatie in de financiële problemen komt. Je bent je geld dus niet kwijt als blijkt dat de reisaanbieder de reizen cancelt en niet wil terugbetalen. VoetbalTravel.nl hecht daarnaast veel waarde aan jouw privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens die jij deelt goed beveiligd zijn. Op Facebook en Instagram heeft VoetbalTravel.nl duizenden volgers. Geef de reisaanbieder ook een follow zodat je als eerste op de hoogte bent van aankomende reizen, nieuwe bestemmingen en acties en aanbiedingen.

Klantenservice en klachten

Vragen? Neem dan eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen, waar je onder andere informatie vind over het boeken en betalen en de geldende boekingsvoorwaarden. Wanneer je er niet uit komt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kan VoetbalTravel.nl telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Er komt zo snel mogelijk iemand bij je terug met het antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens met VoetbalTravel.nl naar een live voetbalwedstrijd in het buitenland gereisd? Dan horen we graag van jou hoe dit is bevallen. Door jouw ervaring met VoetbalTravel.nl te delen help je andere supporters bij het maken van de juiste keuze. Deel bijvoorbeeld jouw mening over de organisatie van de reis, of het makkelijk was om te boeken en wat je vindt over de prijs-kwaliteitsverhouding. Heb jij voor of na het boeken van je voetbalreis contact gehad met de klantenservice? Dan horen we graag van jou hoe je de service hebt ervaren.

Reviews over VoetbalTravel.nl

Gerelateerde bedrijven

Amorgos logo
Amorgos
2 beoordelingen
10
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Flex Travel logo
Flex Travel
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over VoetbalTravel.nl

Het bedrijf VoetbalTravel.nl is geverifieerd door ons. De webshop voetbaltravel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VoetbalTravel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VoetbalTravel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van voetbaltravel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van voetbaltravel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VoetbalTravel.nl.

Geplaatst op: 03-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VoetbalTravel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Amorgos logo
Amorgos
2 beoordelingen
10
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Flex Travel logo
Flex Travel
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VoetbalTravel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VoetbalTravel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VoetbalTravel.nl actief?

VoetbalTravel.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VoetbalTravel.nl reviews? Dan kun je naar de website van VoetbalTravel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie