Voetbaltrips.com logo

Voetbaltrips.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Voetbaltrips.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5009
Voetbaltrips.com logo
Website
voetbaltrips.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Voetbaltrips.com

Voor de echte voetballiefhebber hoort een bezoek aan een buitenlandse wedstrijd zeker op zijn bucketlist. Via Voetbaltrips.com is dit snel geregeld. Via dit bedrijf regel je losse kaarten of een geheel verzorgde voetbalreis. Wil je graag beoordelingen over Voetbaltrips.com lezen, dan ben je hier op de juiste plek. Lees ervaringen van eerdere klanten van Voetbaltrips.com en ontdek of jij hier jouw toekomstige voetbalreis gaat regelen.

Over Voetbaltrips.com

Voetbaltrips.com bestaat sinds 2011. Het bedrijf is opgezet door twee fanatieke liefhebbers van internationale voetbalwedstrijden, als reactie op dure voetbalkaarten die ze via ander kanalen kochten. Inmiddels is Voetbaltrips.com uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau en werken ze volgens het uitgangspunt dat de sfeer tijdens een topwedstrijd in een buitenlands stadion voor hun klanten een unieke ervaring met zijn. Dit willen ze bereiken door op en betaalbare manier wedstrijdkaarten of complete reizen aan te bieden.

Waarom kiezen voor Voetbaltrips.com

Klanten van Voetbaltrips.com kunnen kiezen uit wedstrijden van de grootste Europese clubs zoals Barcelona of Liverpool, maar ook voor traditionele verenigingen zoals FC Köln, Lille, of Millwall. Als klant stel je zelf de reis samen. Kies je voor een los ticket of combineer je dit met een vliegticket of een verblijf in een hotel. Samen met Voetbatrips.com stel je jouw ideale reis samen. Interessant zijn de wisselende aanbiedingen of de combideals, waarbij je tijdens je reis twee wedstrijden bezoekt.

Is Voetbaltrips.com betrouwbaar?

Deze vraag komt letterlijk terug op de website van Voetbaltrips.com. Hierop geven ze enkele redenen waarom dit zo is. Alle reviews op hun website zijn geschreven door echte klanten en lopen via het onafhankelijke Kiyoh platform. Ze beschikken over een fysiek kantoor in het Utrechtse Maarssen. Klanten kunnen hier met vragen gewoon langskomen, maar ook een gesprek over voetbal beginnen onder het genot van een bak koffie. In de 12 jaar van hun bestaan hebben ze meer dan 5000 klanten geholpen. Iedere klant krijgt een stadsgids van de te bezoeken club, met tips voor tijdens het verblijf. Bij dringende vragen is het bedrijf 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ze zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds. Dit fonds garandeert teruggave van het betaalde deel, mocht het bedrijf failliet gaan, plus de kosten voor verblijf en terugreis mocht de klant al in het buitenland zijn. Op ieder boeking zit een opslag van € 15 die toekomt aan de opbouw van dit garantiefonds.

Klantenservice en klachten

Voetbaltrips.com is telefonisch of via WhatsApp bereikbaar. Bij klachten moet je dit direct via een noodnummer bekend maken en de klacht ook via email doorgeven. Voetbaltrips.com zal altijd proberen om de klacht op locatie op te lossen. Als dit niet naar tevredenheid gebeurd kan de klant tot 30 dagen na terugkeer een schriftelijke klacht indienen, waarop Voetbaltrips.com binnen 10 dagen een antwoord geeft. Bij een blijvend geschil is het Nederlands recht van toepassing. Als je de reis annuleert, dan krijgt je 75% van de reissom teruggestort, of 100% in de vorm van een tegoed bij Voetbaltrips.com. In de laatste week voor vertrek draai je 100% voor de kosten op. Je annuleert door dit in een email aan Voetbaltrips.com door te geven, waarna het bedrijf binnen een werkdag regeert via een annuleringsbevestiging en de annuleringskosten.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al een keer via Voetbaltrips.com een buitenlandse wedstrijd hebt bezocht, dan zou het fijn zijn als je hier je ervaringen deelt. Hoe heb je het contact met het bedrijf ervaren en hoe is de reis verlopen. Andere geïnteresseerden kunnen je verslag lezen en hierdoor een goed beeld krijgen over de mogelijkheden van Voetbaltrips.com. Hierdoor zullen ze snel een inschatting kunnen maken of ze voor een buitenlandse voetbalreis gebruik gaan maken van de diensten van Voetbaltrips.com. Reviews over Voetbaltrips.com

Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Slangen Reizen logo
Slangen Reizen
32 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Voetbaltrips.com

Voetbaltrips.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voetbaltrips.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voetbaltrips.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voetbaltrips.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van voetbaltrips.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van voetbaltrips.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Voetbaltrips.com.

Geplaatst op: 10-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Voetbaltrips.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Slangen Reizen logo
Slangen Reizen
32 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbaltrips.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Voetbaltrips.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbaltrips.com actief?

Voetbaltrips.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voetbaltrips.com reviews? Dan kun je naar de website van Voetbaltrips.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie