Flex Travel logo

Flex Travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Flex Travel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2258
Flex Travel logo
Website
flextravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flex Travel

Flex Travel verzorgt vakanties op maat naar Portugal, Spanje, Griekenland en Italië. Jij geniet van een goed georganiseerde reis waarbij geluisterd wordt naar jouw persoonlijke wensen. Zo profiteer je van flexibiliteit en kwaliteit in plaats van een massaproduct. Voor een vakantie waar je met plezier op terugkijkt. De mensen achter Flex Travel zijn gepassioneerde reizigers die veel kennis van zaken hebben. Ben jij van plan om een vakantie te boeken via Flex Travel? Lees dan eerst de ervaringen van andere reizigers zodat je weet wat je kunt verwachten. Wij hebben alle Flex Travel beoordelingen voor je op een rij gezet, zodat het voor jou gemakkelijk wordt om de juiste keuze te maken.

Over Flex Travel

Flex Travel is gespecialiseerd in reizen naar Zuid Europa, met name naar Portugal, Spanje en Griekenland. Je hebt de keuze uit verschillende soorten reizen. Bij het samenstellen van jouw droomreis wordt geluisterd naar jouw persoonlijke wensen en eisen. Ga bijvoorbeeld voor een Fly & drive vakantie met hotel waarbij je overnacht in een landhuis, een klein authentiek hotel of in één van de vele luxe pousadas of paradores in Portugal of Spanje. De actieve reiziger haalt zijn hart op tijdens één van de wandelreizen, gaat zwemmen met dolfijnen of fietsen op de mooiste bestemmingen. Zie jij het liefst zoveel mogelijk tijdens je vakantie? Dan is eiland-hopping op de Griekse eilanden of de Portugese Azoren en Madeira een uitstekende keuze. Tijdens een vakantie met Flex Travel hoef je je geen moment te vervelen.

Waarom kiezen voor Flex Travel

Bij Flex Travel weten de reisspecialisten waar ze het over hebben. Met meer dan 25 jaar ervaring en een grote liefde voor reizen, zorgen de medewerkers van Flex Travel ervoor dat jij uitstekend geholpen wordt bij het boeken van je vakantie. Van een culinaire reis naar Spanje tot wandelen op Madeira: voor ieder type reiziger is er een fantastische vakantie te vinden. Hier kijk je nog lang met een goed gevoel op terug. Flex Travel is aangesloten bij de S.G.R, de ANVR en de Travelstars-groep.

Is Flex Travel betrouwbaar?

Flex Travel kan putten uit jarenlange ervaring. De reisorganisatie is aangesloten bij diverse organisaties die jou als reiziger bescherming bieden. Zo zorgt de Stichting Garantiefonds Reisgelden (S.G.R.) ervoor dat jij jouw geld niet kwijt bent mocht Flex Travel failliet gaan. ANVR staat voor de Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Bij de branchevereniging aangesloten bedrijven bieden verschillende extra zekerheden. Flex Travel is te volgen op social media en deelt onder andere reisinspiratie op Facebook en Instagram. Om geen enkel nieuwtje mis te lopen volg je Flex Travel via de nieuwsbrief. Je kunt jouw reis op verschillende veilige manieren betalen. Maak een persoonlijk account aan op de website zodat je jouw reispapieren altijd bij de hand hebt. Eventuele wijzigingen of annuleringen kun je ook online regelen.

Klantenservice en klachten

Flex Travel kenmerkt zich door het persoonlijke contact dat je met deze reisorganisatie hebt. Je kunt dus altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies of bij vragen of suggesties. Vraag direct een offerte aan of oriënteer je eerst nog wat verder. Op de website zijn ook de antwoorden op veelgestelde vragen terug te vinden. Zo lees je onder andere meer over de aanbetaling, de restantbetaling, de annuleringskosten en de reisbescheiden. Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al eens met Flex Travel op reis bent geweest horen we graag van jou hoe dit is bevallen. Wat vind je van de service van dit reisbureau? Ben je goed geholpen bij het uitzoeken van jouw reis? En voldeed de accommodatie en andere onderdelen van de reis aan jouw verwachtingen? Door jouw mening te delen help je andere reizigers bij het maken van de juiste beslissing. Wacht dus niet langer en deel direct jouw Flex Travel beoordeling op deze pagina.

Reviews over Flex Travel
Gerelateerde bedrijven
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
3 beoordelingen
10
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Flex Travel

Het bedrijf Flex Travel is geverifieerd door ons. De webshop flextravel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Flex Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Flex Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Flex Travel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van flextravel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flex Travel.

Geplaatst op: 29-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer amateuristisch

Zeer slechte klantenservice! En een excuses is misgeplaatst bij dit bedrijf! Boek dus nooit je vakantie via flextrav.nl zeer amateuristisch die Rob de Vries!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Gerard D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een mooie rondreis

We hebben een mooie rondreis gedaan waar we langs veel hoogtepunten kwamen. Overwegend goede hotels. Veelal wel kleinschalig. Goede tips voor onderweg. Prima voorbereiding!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flex Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
3 beoordelingen
10
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flex Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Flex Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flex Travel actief?

Flex Travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , fly & drive , landenspecialist en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flex Travel reviews? Dan kun je naar de website van Flex Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie