Voetbalticketshop.nl logo

Voetbalticketshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Voetbalticketshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4657
Voetbalticketshop.nl logo
Website
voetbalticketshop.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Voetbalticketshop.nl 

Ben je een voetballer in hart en nieren en kun je daarom eigenlijk geen genoeg krijgen van het kijken van wedstrijden? Als je niet in het bezit bent van een seizoenkaart, is het wel zo fijn om te weten dat je niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen voor een ticket. Toch zeker zijn van een goede plek in het stadion? Kies er in dat geval voor om de tickets voor de wedstrijden te bestellen via Voetbalticketshop.nl.

Over Voetbalticketshop.nl

Het is helemaal niet zo gek dat het kopen van tickets via Voetbalticketshop.nl enorm in trek is. Je scoort namelijk altijd de beste tickets voor leuke wedstrijden voor een erg scherpe prijs. Om het je gemakkelijk te maken, heeft dit bedrijf ervoor gekozen om verschillende handige filterfuncties in te schakelen. Dit betekent dat je eenvoudig en snel kunt zoeken op tickets van je favoriete club. Ook zie je meteen de prijs die je betaalt voor een ticket, zodat je tijdens het kopen van de tickets nooit voor gekke verassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor Voetbalticketshop.nl 

Je bestelt binnen een mum van tijd losse wedstrijdtickets online. Hierbij kun je denken aan tickets voor clubs zoals FC Sankt Pauli, Hamburger SV, FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Liverpool. Maar ook voor tickets voor je vertrouwde clubs in eigen land is er meer dan genoeg aanbod.

Is Voetbalticketshop.nl betrouwbaar?

Het kopen van je kaarten via Voetbalticketshop.nl verloopt altijd erg makkelijk. Dit maakt dit bedrijf uiterst betrouwbaar om je kaarten te bestellen. Het merk heeft namelijk de loop van de tijd een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld opgebouwd. Daarnaast is het bedrijf ook aangesloten bij SGR. Dit betekent dat je ook nog eens altijd zorgeloos kunt genieten van een voetbalreis die je boekt. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten.

Klantenservice en klachten

Zodra je ervoor kiest om kaarten online te bestellen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste tickets in huis haalt. Kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van de juiste tickets voor een wedstrijd of heb je vragen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van het boeken van een voetbalreis? Neem in alle gevallen een keer contact op met het team van dit bedrijf. Dit doe je door een e-mail te sturen of door even te bellen. Een Nederlands sprekend team staat altijd erg graag voor je klaar. Je weet daardoor altijd zeker dat er goed naar je wordt geluisterd en dat je kunt vertrouwen op een service op maat tijdens het boeken van de tickets of een voetbalreis.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je enige tijd geleden wel eens een keer kaarten gekocht of een voetbalreis geboekt via dit platform? Laat dan je review even achter op deze pagina en deel je mening over dit bedrijf. Wie weet kun je op deze manieren ook andere liefhebbers van voetbal overtuigen om kaarten te kopen via dit platform.

Reviews over Voetbalticketshop.nl

Gerelateerde bedrijven

Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Voetbalticketshop.nl

Ons team van experts heeft Voetbalticketshop.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Voetbalticketshop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Voetbalticketshop.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Voetbalticketshop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van voetbalticketshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voetbalticketshop.nl.

Geplaatst op: 30-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Voetbalticketshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbalticketshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Voetbalticketshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbalticketshop.nl actief?

Voetbalticketshop.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voetbalticketshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Voetbalticketshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie