AlpenReizen logo

AlpenReizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AlpenReizen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1475
AlpenReizen logo
Website
alpenreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AlpenReizen

De Alpen hebben een grote aantrekkingskracht op grote groepen vakantieliefhebbers. AlpenReizen is gespecialiseerd in verschillende zomer- en wintervakanties in de Duitse,- Italiaanse,- Sloveense,- Oostenrijkse en Zwitserse Alpen. Wil jij meer te weten komen over AlpenReizen? Hier lees je veel ervaringen van mensen die via AlpenReizen een vakantie in de bergen hebben geboekt. Lees de reviews en maak een afgewogen keuze of jij ook bij AlpenReizen een vakantie gaat boeken

Over AlpenReizen

AlpenReizen is in 2015 opgericht door Antoinette Jacobs, een Alpenliefhebber pur sang. Al sinds haar kinderjaren is ze bekend met deze omgeving. Met AlpenReizen wil ze de schoonheid van het landschap op een relatief korte afstand van Nederland combineren met de groeiende behoefte om op een gezonde manier een vakantie te beleven. AlpenReizen heeft een ruim aanbod aan vakanties voor ervaren bezoekers van de Alpen, maar ook voor mensen voor wie de Alpen een nieuwe vakantiebestemming is.

Waarom kiezen voor AlpenReizen

Bij AlpenReizen werken echte liefhebbers van de Alpen waardoor ze zeer goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die deze regio te bieden heeft. Er is altijd sprake van persoonlijke service om samen met de klant een unieke vakantie samen te stellen. AlpenReizen werkt samen met lokale partners waardoor ze de vakanties vaak goedkoper kunnen aanbieden dan wanneer je zelf direct bij een accommodatie reserveert. Klanten kiezen voor een vaste verblijfplaats, maar ook voor een huttentocht of een meerdaagse wandelvakantie. Er zijn vakanties voor kleine reisgezelschappen of een gezin met kinderen, maar ook de mogelijkheid om in de zomer te skiën of een stad te bezoeken tijdens de kerstdagen. Via de overzichtelijke website kan de reis worden geboekt waarbij veel accommodaties over een flexibel aankomst- en vertrekdatum beschikken. Combineer eenvoudig verschillende accommodaties voor een geheel gepersonaliseerde rondreis.

Is AlpenReizen betrouwbaar?

AlpenReizen is aangesloten bij het Garantiefonds Reisgelden, het Calamiteitenfonds en de ANVR. Hierdoor zijn de klanten altijd gegarandeerd dat hun reisgeld verzekerd is en ze bij calamiteiten ook gegarandeerd naar his kunnen gaan. AlpenReizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, (VvKR) Klanten hebben altijd het recht om zonder opgave van redenen binnen 3 dagen een reis te annuleren. Op de website staan veel reisverhalen van klanten met reistips en wetenswaardigheden over de omgeving. Het bedrijf heeft zijn kantoor in Rotterdam en beschikt over een klantenservice.

Klantenservice en klachten

AlpenReizen heeft een klantenservice die telefonisch, via de mail of via sociale media te bereiken is. Buiten de kantoortijden om is er een noodnummer aanwezig. Klachten over de reis of onderdelen van de reis kunnen op de plaats van bestemming aan de reisbegeleiding kenbaar worden gemaakt. In eerste instantie zal er direct gezocht worden naar een oplossing. Een klacht kan uiterlijk 1 maand na thuiskomst via een contactformulier kenbaar worden gemaakt. Komt AlpenReizen en de klant niet tot een vergelijk dan kan de geschillencommissie van de ANVR een uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Een compleet op maat uitgekozen vakantie in Alpen klinkt als een heerlijke vakantie. Ben jij klant geweest bij AlpenReizen dan kan je hier je reiservaringen opschrijven voor andere bezoekers van deze website. Door jouw review krijgen ze een goed beeld over de mogelijkheden bij AlpenReizen waardoor ze mogelijk de volgende reis naar de Alpen bij deze reisorganisatie zullen boeken.

Reviews over AlpenReizen
Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Lovers logo
Lovers
2 beoordelingen
10
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over AlpenReizen

Het bedrijf AlpenReizen is geverifieerd door ons. De webshop alpenreizen.nl is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. AlpenReizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AlpenReizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van alpenreizen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van alpenreizen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AlpenReizen.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel, Vriendelijk en zeker waar voor het geld!

We hebben vorig jaar een uitstekende georganiseerde huttentocht gelopen, daarom ook dit jaar weer opnieuw met AlpenReizen geboekt. Met nog een openstaande vraag zelfs de bestemingstermijn verlengd. Top Service!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AlpenReizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
Lovers logo
Lovers
2 beoordelingen
10
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AlpenReizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AlpenReizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AlpenReizen actief?

AlpenReizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en landenspecialist.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AlpenReizen reviews? Dan kun je naar de website van AlpenReizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie