AfrikaPlus logo

AfrikaPlus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AfrikaPlus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
273
AfrikaPlus logo
Website
afrikaplus.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AfrikaPlus

Wie denkt aan een vakantie naar Afrika, denkt waarschijnlijk al snel aan een safari, waar het spotten van de Big Five centraal staat. Dit is natuurlijk een geweldige ervaring, maar je kunt nog veel meer activiteiten inplannen tijdens een vakantie naar dit continent. AfrikaPlus beschikt over een ruimschootse ervaring als het aankomt op het organiseren van rondreizen door landen als Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Hierdoor weet je zeker dat de belangrijkste activiteiten aan bod komen tijdens je rondreis naar dit continent.

Over AfrikaPlus

AfrikaPlus organiseert al meer dan 20 jaar reizen naar Afrika. De kracht van het bedrijf ligt in het samenstellen van reizen tegen de laagste prijs in combinatie met de beste service die je je maar kunt bedenken. Naast dat je bij dit reisbureau de keuze hebt uit standaard georganiseerde rondreizen, zijn de reizen ook volledig op maat te maken. Ideaal als je bijvoorbeeld een sterke voorkeur hebt voor een bepaalde regio of een bepaald land in Afrika, of graag meerdere reizen uit het aanbod met elkaar wilt combineren.

Waarom kiezen voor AfrikaPlus

Laten we eerlijk zijn, een reis naar Afrika kan behoorlijk spannend zijn. Je staat voor het eerst oog in oog met wildleven, stapt in een totaal andere cultuur en je maakt kennis met een andere keuken. Om het reizen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het wel zo prettig dat je je vakantie via een specialist boekt. Het team van AfrikaPlus is gevestigd in Nederland, waardoor er in korte lijnen kan worden gecommuniceerd. Hierdoor kun je net even wat makkelijker je wensen doorgeven én je weet zeker dat het vakantievoorstel helemaal naar wens is.

Is AfrikaPlus betrouwbaar?

De combinatie van een ruime ervaring van 20 jaar, een Nederlandse klantenservice en een gezond bedrijf, maakt AfrikaPlus een erg betrouwbaar bureau om je vakantie naar Afrika te boeken. Het reisbureau is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en duurzaam toerisme staat hoog in het vaandel.

Klantenservice en klachten

Een reis naar Afrika is een van de meest unieke ervaringen die je in je leven mee kunt maken. Is de vakantiepret bij je begonnen, maar heb je toch de nodige vragen? Ontvang je graag advies over wat het beste reisprogramma is voor jouw gezelschap? Of zijn er overige vragen die je graag door een specialist beantwoord ziet? Het team van AfrikaPlus staat te telefonisch graag te woord. Je bereikt de betrouwbare klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Op zaterdag, zondag en op de feestdagen is het kantoor gesloten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je net terug van je vakantie naar Afrika, georganiseerd door AfrikaPlus? Dan heb je vast en zeker een paar highlights die volgens jou echt niet mogen ontbreken. Je bent erg te spreken over een bepaald hotel of geniet het liefste iedere dag van een typisch Afrikaans gerecht. Laat je beoordeling achter, om op deze manier andere reizigers ook te kunnen inspireren.

Reviews over AfrikaPlus
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
eDreams logo
eDreams
6 beoordelingen
5,8
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met AfrikaPlus

Het bedrijf AfrikaPlus is geverifieerd door ons. De webshop afrikaplus.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. AfrikaPlus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AfrikaPlus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

AfrikaPlus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van afrikaplus.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geregeld

Wij hebben afgelopen zomer een vakantie hier geboekt maar door omstandigheden kon deze reis helaas niet meer doorgaan. We hebben netjes al ons geld terug gekregen van het bedrijf. We gaan het aankomende zomer gelukkig weer opnieuw proberen. We hebben er nu al super veel zin in!

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niek D.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AfrikaPlus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
eDreams logo
eDreams
6 beoordelingen
5,8
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AfrikaPlus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AfrikaPlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AfrikaPlus actief?

AfrikaPlus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsreizen , landenspecialist , rondreizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AfrikaPlus reviews? Dan kun je naar de website van AfrikaPlus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie