AfrikaPlus logo

AfrikaPlus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo Center Parcs
4 beoordelingen
7
Voetbalreizen logo Voetbalreizen
0 beoordelingen
10
AerLingus logo AerLingus
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen AfrikaPlus

Wie denkt aan een vakantie naar Afrika, denkt waarschijnlijk al snel aan een safari, waar het spotten van de Big Five centraal staat. Dit is natuurlijk een geweldige ervaring, maar je kunt nog veel meer activiteiten inplannen tijdens een vakantie naar dit continent. AfrikaPlus beschikt over een ruimschootse ervaring als het aankomt op het organiseren van rondreizen door landen als Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Hierdoor weet je zeker dat de belangrijkste activiteiten aan bod komen tijdens je rondreis naar dit continent.

Over AfrikaPlus

AfrikaPlus organiseert al meer dan 20 jaar reizen naar Afrika. De kracht van het bedrijf ligt in het samenstellen van reizen tegen de laagste prijs in combinatie met de beste service die je je maar kunt bedenken. Naast dat je bij dit reisbureau de keuze hebt uit standaard georganiseerde rondreizen, zijn de reizen ook volledig op maat te maken. Ideaal als je bijvoorbeeld een sterke voorkeur hebt voor een bepaalde regio of een bepaald land in Afrika, of graag meerdere reizen uit het aanbod met elkaar wilt combineren.

Waarom kiezen voor AfrikaPlus

Laten we eerlijk zijn, een reis naar Afrika kan behoorlijk spannend zijn. Je staat voor het eerst oog in oog met wildleven, stapt in een totaal andere cultuur en je maakt kennis met een andere keuken. Om het reizen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het wel zo prettig dat je je vakantie via een specialist boekt. Het team van AfrikaPlus is gevestigd in Nederland, waardoor er in korte lijnen kan worden gecommuniceerd. Hierdoor kun je net even wat makkelijker je wensen doorgeven én je weet zeker dat het vakantievoorstel helemaal naar wens is.

Is AfrikaPlus betrouwbaar?

De combinatie van een ruime ervaring van 20 jaar, een Nederlandse klantenservice en een gezond bedrijf, maakt AfrikaPlus een erg betrouwbaar bureau om je vakantie naar Afrika te boeken. Het reisbureau is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en duurzaam toerisme staat hoog in het vaandel.

Klantenservice en klachten

Een reis naar Afrika is een van de meest unieke ervaringen die je in je leven mee kunt maken. Is de vakantiepret bij je begonnen, maar heb je toch de nodige vragen? Ontvang je graag advies over wat het beste reisprogramma is voor jouw gezelschap? Of zijn er overige vragen die je graag door een specialist beantwoord ziet? Het team van AfrikaPlus staat te telefonisch graag te woord. Je bereikt de betrouwbare klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Op zaterdag, zondag en op de feestdagen is het kantoor gesloten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je net terug van je vakantie naar Afrika, georganiseerd door AfrikaPlus? Dan heb je vast en zeker een paar highlights die volgens jou echt niet mogen ontbreken. Je bent erg te spreken over een bepaald hotel of geniet het liefste iedere dag van een typisch Afrikaans gerecht. Laat je beoordeling achter, om op deze manier andere reizigers ook te kunnen inspireren.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over AfrikaPlus

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over AfrikaPlus

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo Center Parcs
4 beoordelingen
7
Voetbalreizen logo Voetbalreizen
0 beoordelingen
10
AerLingus logo AerLingus
0 beoordelingen
10