UCPA logo

UCPA reviews, ervaringen en beoordelingen

UCPA reviews, ervaringen en beoordelingen
1990

Reviews en Ervaringen UCPA

Sportieve vakanties zijn populair. UCPA is een specialist op het gebied van sportieve vakanties volgens een compleet all inclusive principe. Wil jij meer weten over de vakanties van UCPA, dan kan je hier ervaringen van andere sportieve vakantiegangers lezen en bepalen of jij ook bij UCPA een sportieve vakantie gaat boeken.

Over UCPA

UCPA, de afkorting van Union des Centres Sportifs de Plein Air is van oorsprong een Franse overheidsinstelling met als doel sportieve vakanties voor jongeren te organiseren tegen een scherpe prijs. In 1965 organiseerde ze hun eerste vakanties. Inmiddels is het een zelfstandige reisorganisatie waarbij de scherpe prijs nog steeds belangrijk is. UCPA is actief in diverse Europese landen waaronder Nederland via hun officiële partner Packed Action Travel. Hun USP's zijn een enorm aanbod aan sportieve vakanties op de beste bestemmingen volgens een uniek all-in concept. Ze bieden zelfs een complete fietsvakantie aan

Waarom kiezen voor UCPA

UCPA heeft een ruim aanbod aan watersportvakanties, bergsportvakanties en vakanties gericht op sport en welzijn. Groepen en individuen kunnen terecht in Frankrijk, Portugal, de Canarische eilanden, Marokko en Egypte. Op de locaties beheert UCPA hun eigen gebouwen met prima kamers en douches. De kamers zijn vaak wel gedeeld met andere gasten, maar er zijn ook 2-persoonskamers te boeken. Volgens het all-inclusive principe zijn er 3 uitgebreide buffetmaaltijden per dag. Tijdens de vakantie is het gebruik van alle materialen en instructie inbegrepen, waardoor er geen sprake is van bijkomende kosten. Door de samenwerking met Packed Action Travel is er Nederlandstalige ondersteuning tijdens het boeken.

Is UCPA betrouwbaar?

UCPA is alleen al in Frankrijk goed voor 250.000 vakanties per jaar. Omdat ze al sinds 1965 bestaan heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Ze zijn aangesloten bij STO Garant, een garantieregeling volgens de richtlijn pakketreizen en bij de Vvkr (Vereniging van Kleinschalig Reisorganisaties). In Nederland is het bedrijf in Nijmegen gehuisvest en daar is ook de klantenservice te vinden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van UCPA Nederland is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Vragen kunnen ook email worden gesteld. Op de website stat ook een digitaal contactformulier. De garantieregeling voldoet aan de regeling zoals is opgesteld door STO garant. Deze regeling is erkend door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en is hierdoor betrouwbaar. Klachten zullen in eerste instantie besproken moeten worden met het personeel van UCPA op locatie. Lukt het niet om de klacht direct te verhelpen dan kan het kantoor in Nederland telefonisch worden benaderd. geeft ook dit geen oplossing dan kan de klacht bij thuiskomst via en mail kenbaar worden gemaakt aan de klachtenafdeling.

Wil jij ook beoordelen?

UCPA heeft een ruime keuze aan sportieve vakanties voor zowel de winter als de zomer. Ben jij bekend met UCPA en heb je in het verleden een sportieve vakantie geboekt via dit bedrijf, dan kan je hier je ervaring achterlaten. Laat andere mensen lezen hoe je de vakantie hebt beleefd, waardoor ze zelf een afgewogen keuze kunnen maken of een vakantie via UCPA een interessante keuze kan zijn.

Reviews over UCPA

Gerelateerde bedrijven

Cheaptickets logo
Cheaptickets
37 beoordelingen
4,1
Koning Aap logo
Koning Aap
2 beoordelingen
9,5
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over UCPA

Het bedrijf UCPA is geverifieerd door ons. De webshop UCPA is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. UCPA is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. UCPA maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van UCPA is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van UCPA. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van UCPA.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handige aanhanger

Mijn kemphaan-sportaanhanger arriveerde klaar om te monteren zonder ontbrekende onderdelen, een verkoopfactuur en al het papierwerk dat nodig was om het legaal te registreren zonder veel gedoe. Bedankt allemaal!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther R.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over UCPA


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Cheaptickets logo
Cheaptickets
37 beoordelingen
4,1
Koning Aap logo
Koning Aap
2 beoordelingen
9,5
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UCPA een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over UCPA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UCPA actief?

UCPA is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UCPA reviews? Dan kun je naar de website van UCPA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie