Voigt Travel logo

Voigt Travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Voigt Travel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2023
Voigt Travel logo
Website
voigt-travel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Voigt Travel

Interesse in een reis naar Noorwegen of Finland? Ga je in het Noorden van Europa genieten van het prachtige Noorderlicht? Voigt Travel biedt tal van reizen aan naar dit gebied. Je kent deze organisatie nog niet en je zoekt naar recensies van andere gasten? Je bent benieuwd naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Voigt Travel? Dan ben je hier precies op de goede plek. Wij verzamelden namelijk de beoordelingen die andere reizigers over deze organisatie schreven. Ze zijn hier handig voor je op een rijtje gezet. Bekijk de reviews en maak daarna een weloverwogen keuze om wel of niet bij Voigt Travel te boeken.

Over Voigt Travel

Al decennialang is Voigt Travel de specialist op het gebied van reizen naar onder meer Schotland, Zweden, Denemarken en Finland. Deze organisatie heeft een enorme passie voor reizen die zeer diep in de genen zit. Deze gaat namelijk helemaal terug tot 1857. In dat jaar vestigde een Duitse handelaar, Anton Voigt, zich in de Rotterdamse haven. Op een gegeven moment werd er niet alleen vracht meegenomen op de schepen, maar ook passagiers. Al snel daarna ontstond Voigt Travel. Al in de jaren zeventig reden duizenden Nederlanders met hun auto aan boord voor een overtocht naar Finland. Dit heeft zich in al de jaren die volgden enorm uitgebreid. In het begin vonden de reizen alleen in de zomer plaats, maar in de 21e eeuw organiseerde Voigt Travel voor het eerst ook winterreizen. Vandaag is dit bedrijf wereldwijd de reisorganisatie met in de winter de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied. Deze eigenzinnige reisorganisatie heeft een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa.

Waarom kiezen voor Voigt Travel

Als je een onvergetelijke reis naar onder meer Finland, IJsland of Noorwegen wilt maken, dan vind je bij Voigt Travel precies wat je zoekt. Deze reisorganisatie is wat dit terrein betreft echt de onbetwiste specialist. Je kunt precies filteren op jouw wensen. Of je zomers of ’s winters een reis wilt maken en je kunt dan vervolgens het land van je keuze selecteren. Vervolgens verschijnen er dan nog andere keuzemogelijkheden. Het is ook een optie om meteen voor een bepaald soort reis te kiezen. Bijvoorbeeld een campervakantie, een rondreis of een trip met kinderen. Ook als je daarvoor kiest, volgen er daarna nog meer keuzemogelijkheden. Het kan lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Zeker als je niet precies weet wat je wilt. Persoonlijk advies van een medewerker kan je dan uitstekende diensten bewijzen.

Is Voigt Travel betrouwbaar?

Voigt Travel is aangesloten bij ANVR en SGR, dus met de betrouwbaarheid zit het wel goed. En zoals je hebt kunnen lezen werkt dit bedrijf met zeer gepassioneerde medewerkers die er graag voor zorgen dat jij de reis van je leven beleeft. De klantenservice is prima bereikbaar op tal van manieren. Verder kun je om de betrouwbaarheid van een organisatie te checken een kijkje nemen bij recensies van eerdere gasten. Je ziet dan dat dit bedrijf met hoge cijfers wordt beoordeeld. De beoordelingen zijn zeer positief.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Voigt Travel is je graag van dienst bij het uitzoeken van een reis. Van maandag tot vrijdag kun je bellen met een medewerker. Ook het verzenden van een e-mail of het contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Tijdens kantooruren is het daarnaast mogelijk om een chat met een van de medewerkers te starten. Stel je het op prijs om uitgebreider met een specialist door te praten over je vakantie, dan kun je een afspraak maken voor bij jou thuis. Tenslotte loont het vaak de moeite om even de veel gestelde vragen te bekijken, want in veel gevallen vind je daar meteen wat je zoekt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Voigt Travel? Boekte je al eens een onvergetelijke reis bij dit bedrijf? En dan onvergetelijk in de zin van fantastisch of juist onvergetelijk omdat je hele vakantie in duigen viel? Beschrijf jouw ervaringen in een review en laat andere consumenten weten hoe jij deze organisatie beoordeelt. Door middel van een recensie helpt je andere mensen. Zij komen zo meer te weten over deze reisaanbieder. Vervolgens kunnen ze zelf een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Voigt Travel een vakantie te boeken.

Reviews over Voigt Travel

Gerelateerde bedrijven

LaCasita logo
LaCasita
2 beoordelingen
9,5
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Voigt Travel

Het bedrijf Voigt Travel is geverifieerd door ons. De webshop voigt-travel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Voigt Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Voigt Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Voigt Travel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van voigt-travel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voigt Travel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top rondreis

Voordat we aan kinderen wilde beginnen wilde we nog een grote rondreis gaan maken en dat is zeker gelukt met behulp van deze website. Ze hebben ons echt super geholpen!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse B.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voigt Travel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LaCasita logo
LaCasita
2 beoordelingen
9,5
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voigt Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voigt Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voigt Travel actief?

Voigt Travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fly & drive , groepsreizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voigt Travel reviews? Dan kun je naar de website van Voigt Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie