Transavia logo

Transavia ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Transavia logo
Transavia ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
2 beoordelingen
6
Bungalow.Net logo Bungalow.Net
2 beoordelingen
6
Molenheide logo Molenheide
1 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Transavia

Je hebt binnenkort een vliegreisje te boeken? Twijfel je nog enigszins over de maatschappij die je kiest? Je overweegt Transavia en nu wil je graag meer weten over beoordelingen van Transavia? Wij hebben de reviews van Transavia op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Transavia je vlucht te boeken. Er wordt beweerd dat de prijzen laag zijn. Misschien twijfel jij nog of dat klopt. Het kan handig zijn om de ervaringen van andere klanten hierover te lezen. Was er daadwerkelijk geen sprake van extra bijkomende kosten?

Over Transavia

Transavia is een low cost luchtvaartmaatschappij. Wil je dus voor geen al te hoge prijs een ticket kopen, dan zit je hier helemaal goed. Het bedrijf bestaat al jarenlang, want het is opgericht in 1965. Al meer dan 50 jaar worden passagiers naar allerlei mooie bestemmingen in Europa gebracht. Er zijn zeker meer dan 100 bestemmingen waar je een ticket voor kunt kopen. Bij Transavia weet je zeker dat je een scherpe prijs betaalt, want dat is een belangrijk uitgangspunt van dit bedrijf. Er is nooit geen sprake van boekings- en betalingstoeslagen. Wil je dus voordelig vliegen, dan vlieg je met Transavia. Het comfort van de passagiers staat hoog in het vaandel. Dat merk je onder meer in de prettige stoelen die je in het vliegtuig vindt.

Waarom kiezen voor Transavia?

Wil je goedkoop vliegen, dan kies je voor Transavia. De eerste vlucht vloog in 1966 vanuit Nederland. Je weet dus dat de betrouwbaarheid inmiddels ruimschoots bewezen is. Dat kan een goede reden zijn om juist voor deze maatschappij te kiezen. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Dit betekent al met al dat Transavia behoort tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. Er wordt naar ruim 100 bestemmingen in Europa en ook een aantal bestemmingen buiten Europa gevlogen. Onder meer naar Noord-Afrika en naar Dubai. Er zijn in Nederland en Frankrijk 6 thuishavens, maar er wordt ook wel gevlogen vanuit Spanje, Italië en Portugal. Een reden om voor Transavia te kiezen kan zijn dat je dan zeker weet dat je te maken hebt met een redelijk nieuw vliegtuig. Deze organisatie vliegt namelijk met een jonge en milieuvriendelijke vloot van 73 Boeing 737 vliegtuigen. Het gaat dan met name om het type 800. Voor kenners altijd leuke informatie om even paraat te hebben. Verder staat een stukje moderniteit hoog in het vaandel. De vliegtuigstoelen zijn extra comfortabel, maar zorgen tegelijkertijd voor een besparing op de brandstof.

Is Transavia betrouwbaar?

Dat Transavia betrouwbaar is, is onder meer te zien aan de jonge vloot waarmee gevlogen wordt. Ook het behoren tot een van de grootste luchtvaartgroepen maakt een maatschappij extra betrouwbaar. Verder neemt Transavia klachten heel serieus. De tickets zijn goedkoop, maar dat wil niet zeggen dat je het moet accepteren dat er dingen niet naar wens gaan. Dat is zeker niet wat Transavia wil. Als je verder bedenkt hoe lang Transavia mensen vervoerd door de lucht, dan zegt dat meer dan genoeg over de veiligheid en de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten over deze maatschappij? Is er onverwachts een vlucht geannuleerd? Had je enorm veel vertraging? Kwamen je koffers nooit aan op de plek van de bestemming? Werd je onvriendelijk toegesproken door een steward? Transavia stelt het zeer op prijs dat deze klachten en negatieve ervaringen worden gemeld. Er is een speciale website voor, dus dat zegt genoeg. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klant een goede oplossing te bieden. Je kunt contact opnemen via de website. Welke vragen of klachten je ook hebt, het is altijd mogelijk om even een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recent gevlogen met Transavia? Hoe vond je het om een ticket te regelen? Had je echt te maken met een scherpe prijs? Wat vind je van de behandeling door de stewardessen? Kortom, hoe is jouw ervaring met deze maatschappij? Andere mensen kunnen er veel aan hebben als jij even een review achterlaat. Door meer te lezen over de beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten, kunnen ook zij een weloverwogen beslissing nemen. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn welkom. Vermeld het ook gerust als je klachten had. Beschrijf je ook hoe er met deze eventuele klacht werd omgegaan?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Transavia

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Transavia

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
2 beoordelingen
6
Bungalow.Net logo Bungalow.Net
2 beoordelingen
6
Molenheide logo Molenheide
1 beoordelingen
10