Bungalow.Net logo

Bungalow.Net ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 6,0
Bezoek de website
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
2 beoordelingen
6
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
50%
Bestelproces
6
Service
6
Prijs
6
Levering
6

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Moulindehotton logo Moulindehotton
0 beoordelingen
10
Tritt logo Tritt
0 beoordelingen
10

Ervaringen en reviews Bungalow.net

Bungalow.Net verhuurt bungalows van particulieren voor een fijne vakantie. Hierdoor worden reisbureaus e.d. omzeilt. Wil jij weten hoe Bungalow.Net werkt en of ze betrouwbaar zijn? Dan kan je hier terecht om recensies van anderen te lezen. Daarnaast vertellen we hier in het kort wat Bungalow.Net nu precies voor bedrijf is en hoe het zit met de klantenservice, de afhandeling van klachten en waaraan je de betrouwbaarheid kunt toetsen. Ook jij kunt hier jouw ervaringen achterlaten met Bungalow.Net door een review te schrijven.

Over Bungalow.Net

Bungalow.Net verhuurt sinds 1996 vakantiewoningen in Europa. Ruim 25.000 woningen worden aangeboden op hun site. De woningen worden rechtstreeks bij de eigenaren gecontracteerd. Er zitten dus niet nog meer schakels tussen aanbieder en particulier. Bungalow.Net is enorm gegroeid en kan door heel Europa mooie vakantiewoningen aanbieden. Door het gebruik van veel foto’s en duidelijke informatie kan een goed beeld gekregen worden van het vakantiehuis waar men interesse in heeft. Bungalow.Net let o.a. op een goede beschikbaarheid van de woningen, een divers en ruim aanbod én let op de prijzen. Daarnaast wordt de last-minute-periode erg ruim genomen en kan je rekenen op een laagste prijsgarantie. Hierdoor is het mogelijk om tegen een fijne prijs een mooie vakantiebungalow te boeken.

Waarom kiezen voor Bungalow.Net

Kiezen voor Bungalow.Net betekent: • Een ruim aanbod • Een fijne prijs • Ruime beschikbaarheid van de woningen • Aanbod hebben door heel Europa heen • Veel last-minute mogelijkheden (geldt al 9 weken voor vertrek!) • Heel divers aanbod: strand, bos, bergen, wat je hartje naar begeert • Laagste Prijs Garantie • Niet Goed Geld Terug • Acties als: nu boeken en pas in …. betalen • Duidelijke site, waarbij je simpel kunt zoeken op de omgeving die je wilt of bijvoorbeeld tijdens welke periode

Is Bungalow.Net betrouwbaar?

Bungalow.Net is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Hieraan kan je dus zien dat ze voldoen aan zowel de Europese als Nederlandse wetgeving en dus wel betrouwbaar moeten zijn. Omdat je de laagste prijsgarantie hebt, weet je dat je nooit te veel zult betalen. De garantie die ze geven dat als het niet goed is, jij je geld terugkrijgt, is ook een reden om het bedrijf te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Bellen kan op werkdagen, tussen 8.30 en 18.00 uur. Via de site kan je chatten of het contactformulier invullen. Bij klachten wordt er gevraagd dit eerst met de eigenaar ter plekke te bespreken, zodat het meteen opgelost kan worden. Lukt dit niet, dan neem je contact op met Bungalow.Net. Doe dit binnen 24 uur na aankomst. Als de eigenaar de klacht niet binnen 24 uur heeft opgelost, onderneemt Bungalow.Net actie. Na dit traject kan de klacht schriftelijk worden ingediend bij thuiskomst. Mocht je dan nog niet tevreden zijn met hoe alles is afgehandeld, kan je je klacht voorleggen bij de SGC. Of eventueel bij de Europese Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ook jij kunt hier een review achterlaten en zo jouw ervaringen delen. Help anderen door jouw recensie zo eerlijk mogelijk in te dienen. Hoe was de accommodatie, wat zijn jouw beoordelingen wat betreft ligging, vriendelijkheid eigenaar e.d. Had je klachten: hoe werd dit opgelost?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bungalow.Net

profielfoto van Roos
Roos
25-03-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijke reis

We hebben een heerlijke reis gehad. Tijdens het boeken hadden we nog een vraag over onze hond die mee zou gaan. We zijn netjes door Bungalow.net terug gebeld. Heerlijke vakantie gehad.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare organisatie

Ronduit onbetrouwbare organisatie. In ons geval heeft men een geldige huurovereenkomst (obv bevestigingsemail en financiële afschrijving) eenzijdig geannuleerd omdat de prijs nog niet aangepast was voor het Paasweekend (€708 ipv €478). Vervolgens is men niet bereid en ook niet in staat om dit op een eerlijke en tijdige manier op te lossen. Waardeloos. Ik zou even verder kijken.

Schrijf een review over Bungalow.Net

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Moulindehotton logo Moulindehotton
0 beoordelingen
10
Tritt logo Tritt
0 beoordelingen
10