Chalet.nl logo

Chalet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Chalet.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3178
Chalet.nl logo
Website
chalet.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Chalet.nl

Heerlijk op wintersport: een droom die je graag ieder jaar waarmaakt. Of je vindt dat het nu dan toch maar eindelijk eens moet gaan gebeuren. Wat doe je dan? Inderdaad, je gaat op zoek naar een fijne bestemming. Bij een wintersportvakantie kijk je waarschijnlijk als eerste naar het skigebied waar je heen zou willen. Maar daarna ben je toch echt ook op zoek naar een fijn onderkomen. Je bent waarschijnlijk ook al op de site van Chalet.nl terecht gekomen. En je wintersportkriebels werden er alleen maar erger van. Want zeg nou zelf: een chalet maakt de hele sfeer hartstikke compleet. Maar voor je gaat boeken wil je natuurlijk wel eerst even weten of Chalet.nl wel waarmaakt wat ze zeggen. Je wilt een zorgeloze vakantie, dus er ook zeker van zijn dat je een fijne accommodatie geboekt hebt. Niemand zit te wachten op een smerig huis of op een dubbel geboekt chalet. Gelukkig hebben we daar de ervaringen van anderen met Chalet.nl voor, die jou een goed beeld kunnen geven van deze touroperator. Lees hier de reviews en trek je eigen conclusie! Staan de beoordelingen je wel aan en ga je op vakantie naar een chalet van Chalet.nl? Zou je dan nog terug willen komen naar onze site zodat je ook jouw recensie hier kunt achterlaten?

Over Chalet.nl

Chalet.nl is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van luxe appartementen en vrijstaande, sfeervolle chalets. Gericht op de wintersportliefhebbers die hier terecht kunnen met gezelschappen van 2 tot maar liefst 50 personen. Chalet.nl verhuurt onderkomens in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en is al jaren op rij de beste wintersportaanbieder! Chalet.nl is één van de sites van deze touroperator. Ze zijn ook de touroperator achter Chalet.be, Chaletonline.de, Chaletonline.com, Zomerhuisje en Italissima.

Waarom kiezen voor Chalet.nl

Kiezen voor Chalet.nl is kiezen voor een touroperator die bol staat van de passie voor de wintersport. En dat zie en hoor je terug bij alles wat er gebeurt. De medewerkers van het bedrijf zijn allen gek op de wintersport en kunnen je dus helpen bij alles wat je omtrent je vakantie weten wilt. De grote wintersportlanden van Europa hebben ze, zoals gezegd, in hun pakket zitten: Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Boeken kan je op meerdere manieren. Makkelijk via de website of de mail, maar je kunt ook live je reservering doorgeven. Fijn als je toch nog wat te vragen hebt! Dit kan via chat of de telefoon! Chalet.nl heeft accommodaties voor kleine gezelschappen, gezinnen maar ook juist voor hele grote groepen. Daarnaast kan je kiezen voor de charme van een chalet of je gaat voor de luxe van een appartement. Chalet.nl streeft ernaar om alle accommodaties zelf te bezoeken, zodat ze weten of het voldoet aan hun eisen. Je kunt je vakantieboeking compleet maken door ook al skimateriaal, skilessen of bijvoorbeeld de catering te boeken.

Is Chalet.nl betrouwbaar?

Ieder jaar opnieuw uitgeroepen worden tot Beste Wintersportaanbieder via Zoover, dat wil toch wel wat zeggen. Chalet.nl is aangesloten bij de SGR en de ANVR. Hierdoor boek je volgens de algemene reizigersvoorwaarden en is je vakantie gegarandeerd. Chalet.nl probeert de prijzen zo eerlijk mogelijk te houden. Zie je ergens anders een goedkopere prijs? Dan willen ze dit graag van je weten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice staat je graag te woord. Ook als je advies wilt over het boeken zelf. Je kunt chatten, mailen of bellen. Heb je vragen over een accommodatie? Omdat ze alle onderkomens zelf proberen te bezoeken, weten ze hier ook veel over te vertellen. En als ze het niet weten? Dan zoeken ze het voor je uit! Heb je een noodgeval, klacht of een ander probleem tijdens je vakantie? Chalet.nl is zeven dagen per week bereikbaar en dat dag en nacht. Doordat de medewerkers zelf ook wintersporters zijn is er veel specialistische kennis in huis.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al op vakantie geweest via Chalet.nl? Of ga je het nu doen, na het lezen van de reviews? Zou je dan ook jouw ervaringen met Chalet.nl hier willen achterlaten? Door jouw recensie kunnen ook andere mensen een goed beeld krijgen van de werkwijze van Chalet.nl. Hoe meer beoordelingen we kunnen laten zien, hoe duidelijker het verhaal rondom Chalet.nl immers wordt! Vertel duidelijk waarom je wel of niet tevreden bent en help zo andere wintersportliefhebbers. Wij bedanken je alvast namens hen!

Reviews over Chalet.nl
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Chalet.nl

Het bedrijf Chalet.nl is geverifieerd door ons. De webshop chalet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Chalet.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Chalet.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Chalet.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van chalet.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Chalet.nl.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechter dan slecht door werkneemster wiebke

Wintersport geboekt Oostenrijk met 10 man. 4 weken geleden zagen we de bui al hangen en gebeld wat te doen. Kunnen we annuleren of omboeken. Werkneemster vroeg ons te wachten tot 15 dec persconf Oostenrijk. Toen kwam er mail dat ze eerst de mensen gingen helpen die kerstvakantie weggingen of we geduld konden hebben. Nu gebeld met wiebke. Gewoon 60 procent annulering betalen had u maar eerder moeten annuleren zegt ze!!! Er was gevraagd of we wilden wachten. Boek hier geen vakantie want iedereen zegt wat anders

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Chalet.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chalet.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Chalet.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chalet.nl actief?

Chalet.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Chalet.nl reviews? Dan kun je naar de website van Chalet.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie