TinyParks logo

TinyParks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TinyParks reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4572
TinyParks logo
Website
tinyparks.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TinyParks

Op vakantie gaan? Dat is voor de meeste mensen de leukste periode van het jaar. Eventjes heerlijk alle zorgen van het dagelijkse leven vergeten in een mooie omgeving, met goed gezelschap en de focus leggen op genieten. Des te mooier is het als je zo’n vakantie kunt doen in een bijzondere sfeer. Een unieke overnachting. Is dat iets waar je naar op zoek bent? Dan is TinyParks misschien wel de juiste match voor jou. Maar wie of wat is TinyParks? Wat vertellen de klanten van TinyParks? Zijn hun beoordelingen positief of zijn er ook negatieve ervaringen? Reviews over TinyParks lees je hier! Zo start jij met de nodige voorkennis.

Over TinyParks

TinyParks is een aanbieder van locaties die zich richten op bijzondere overnachtingen. TinyParks zet zich daarbij sterk af tegen de heersende stroom van recreatieparken. In plaats van in te zetten op grote mensenmassa’s en zoveel mogelijk kwantiteit mikt TinyParks op kwaliteit. Het is de get-away die je nodig hebt als je graag een verbinding maakt met anderen maar ook gewoon rustig wilt genieten van de natuur. Kleinschaligheid is één van de sleutelwoorden van het concpt van TinyParks. Het is de kampeerervaring van vroeger met een ander type accommodatie en net iets meer luxe. Goed om te weten is dat je niet alleen als particulier terecht kunt bij TinyParks. Het is ook een uitgelezen omgeving voor een teambuilding en je kunt er ook evenementen organiseren. Op de website vind je ook regelmatig nieuwtjes over het bedrijf!

Waarom kiezen voor TinyParks?

TinyParks heeft een uniek concept en een uniek aanbod. Zo kan je kiezen uit drie heel verschillende ervaringen. Er is de Cast Away. Dit is een eilandje waar je jezelf even helemaal Tom Hanks in Cast Away voelt. Heb je het meer voor het bos? Dan kan je kiezen voor The Forest Cabins waar je zestien tiny houses vindt in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Is relaxen echt meer jouw ding? Dan kan je nog richting de Laid Back Valley in de Ardennen. Alle locaties van TinyParks beschikken over een TinyParks huiskamer waar je rustig contact kunt leggen met anderen en bieden een family dinner aan. Ook hier zit je samen met andere gasten aan een tafel onder het genot van een heerlijke maaltijd. Om van de volledige ervaring gebruik te kunnen maken is de minimale verblijfduur bij TinyParks twee nachten.

Is TinyParks betrouwbaar?

TinyParks bestaat ondertussen al enkele jaren en heeft in die tijd al heel wat mensen aan een unieke ervaring geholpen. Bovendien vind je op de website van TinyParks ook alle nodige informatie terug. Zo kan je er terugvinden hoe je met de klantendienst in contact komt, wat het adres van het hoofdkantoor is en wat de algemene voorwaarden zijn bij boekingen. Hier kan je onder andere gedetailleerd alle financiële verplichtingen die bij een boeking te pas komen nalezen. TinyParks beschikt ook over een eigen klantendienst die je kunt contacteren bij vragen en/of bij problemen en je vindt ze terug op diverse sociale media. Ten slotte is het ook zo dat de verbinding met de website van TinyParks veilig is. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk wat wijst op een SSL-gecertificeerde verbinding. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens tijdens het surfen veilig zijn.

Klantenservice en klachten

Op de website van TinyParks vind je de sectie met veelgestelde vragen teug. Lees deze eerst even door voor je een vraag hebt voor de klantendienst. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je de klantenservice van TinyParks contacteren. Dat kan je doen door een brief te sturen, door te bellen, door te WhatsAppen of door een mail te sturen naar TinyParks. Op de website vind je ook een chatfunctie via WhatsApp online. Ook bij klachten contacteer je best de klantendienst. Heb je een vraag gesteld of een klacht overgebracht? Dan krijg je in de regel binnen de werkdag een antwoord terug van TinyParks.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens een vakantie mee bij TinyParks? Dan heb je ongetwijfeld wel iets te vertellen over jouw ervaringen met dit concept en deze onderneming. Hoe zou je jouw verblijf beoordelen? Wat was er bijzonder aan jouw verblijf? Zijn er zaken die volgens jou toch net iets beter kunnen? Zou je TinyParks aanraden aan vrienden of familie? Schrijf jouw review over TinyParks op deze pagina en help onze bezoekers de juiste keuze maken!

Reviews over TinyParks

Gerelateerde bedrijven

Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met TinyParks

Ons team van experts heeft TinyParks geverifieerd op een aantal punten. De webshop van TinyParks bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. TinyParks is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

TinyParks is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tinyparks.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TinyParks


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TinyParks een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TinyParks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TinyParks actief?

TinyParks is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TinyParks reviews? Dan kun je naar de website van TinyParks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie