Parc Maasresidence Thorn logo

Parc Maasresidence Thorn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Parc Maasresidence Thorn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4533
Parc Maasresidence Thorn logo
Website
parcmaasresidencethorn.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Parc Maasresidence Thorn

Als jij op vakantie gaat, dan doe je het goed? Je houdt wel van een stukje luxe? Misschien vind je het ook prettig als een vakantiepark nog aardig recent gebouwd is. Ga je dan ook nog voor voldoende voorzieningen, dan heb je wellicht een match met Parc Maasresidence Thorn. Op de foto’s ziet het er allemaal fantastisch uit en de accommodaties lijken mooi ruim te zijn. Wat voor ervaring gaat deze vakantie je echter bieden? Dat is altijd weer afwachten. Een goed beeld krijg je als je de reviews van andere gasten leest. Zij vertellen je hoe hun vakantie was en of ze Parc Maasresidence Thorn positief of negatief beoordelen. Deze recensies zijn alvast door ons verzameld. Je vindt ze op deze pagina. Bekijk op je gemakje wat andere klanten zeggen van dit bedrijf en beslis vervolgens of jij wel of niet bij hen wilt boeken.

Over Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn vindt het erg belangrijk om zich te onderscheiden van andere vakantieparken. Ze willen net even anders zijn dan de rest. Je ziet dit onder meer aan de luxe centrumvoorzieningen, de prachtige omgeving en de kwaliteit van de woningen. Er is veel nadruk op natuur, cultuur en water gerelateerde activiteiten. Het geheel is bijzonder mooi vormgegeven met veel oog voor detail.

Waarom kiezen voor Parc Maasresidence Thorn

Wil je boeken bij Parc Maasresidence Thorn, dan baad je jezelf in luxe. De woningen zijn erg comfortabel en je kunt kiezen uit speciale huizen voor gezinnen met kinderen, buitenvakantiehuizen, appartementen met uitzicht op de Maasplassen of extra grote vakantiewoningen. Er zijn veel faciliteiten aanwezig. Deze zijn gericht op plezier en comfort. Denk hierbij aan bijzondere workshops, activiteiten bij de eigen jachthaven of allerlei bezigheden voor de kinderen. Het park bevindt zich dicht bij het pittoreske plaatsje Thorn. Er is in de omgeving veel te doen. Ook op het park zelf zul je je niet snel vervelen. Denk aan tennis, paardrijden, zwemmen, vissen, een middagje speeltuin of lekker uit eten gaan. Voor de kinderen is er een speciaal animatieteam aanwezig. Zijn ze daar een paar uur lekker bezig, dan zou je zelf heerlijk plaats kunnen nemen in de whirlpool. Dit park is dus helemaal gericht op luxe en comfort.

Is Parc Maasresidence Thorn betrouwbaar?

De website is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Je hoeft ook echt niet bang te zijn dat Parc Maasrecidence Thorn geen betrouwbaar bedrijf is. Voordat het park werd gebouwd, kon je er al van alles over lezen in de media. Het park is natuurlijk ook gewoon te bezoeken. Kijk je op de site, dan merk je al snel dat je gemakkelijk contact op kunt nemen met de klantenservice. Het bedrijf is ook zeer actief op onder meer Facebook. Bekijk je verder de ervaringen van andere gasten in de recensies die door hen zijn geschreven, dan zie je dat je niet snel spijt zult krijgen van een verblijf op dit park.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van het vakantiepark is bereikbaar via de mail en via de telefoon. Ook als je op Facebook een berichtje plaatst, krijg je snel een reactie terug. Veel van je vragen zullen echter al beantwoord zijn als je even kijkt bij de veelgestelde vragen. Maar heb je een specifieke vraag of een klacht, dan is het natuurlijk altijd prettig dat je direct een medewerker om advies kunt vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens gast geweest op dit park? Hoe is dat je bevallen? Wil je dat laten weten door middel van een review? Ben je tevreden over de klantenservice? Vertel bijvoorbeeld ook of de vakantiewoning goed schoon was toen je aankwam op het park. Je weet vast wel wat andere mensen belangrijk vinden om te weten als ze een accommodatie gaan boeken. Schrijf jij een beoordeling over dit park, dan help je andere consumenten enorm. Op basis van onder andere jouw ervaring kunnen zij een goede beslissing nemen. Schrijf het ook in je recensie als je klachten hebt ingediend en misschien helemaal niet tevreden bent. Jouw eerlijke beoordeling is veel waard voor een ander.

Reviews over Parc Maasresidence Thorn

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
110 beoordelingen
5,5
Slagharen logo
Slagharen
23 beoordelingen
5,5
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Parc Maasresidence Thorn

Het bedrijf Parc Maasresidence Thorn is geverifieerd door ons. De webshop parcmaasresidencethorn.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Parc Maasresidence Thorn is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Parc Maasresidence Thorn maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Parc Maasresidence Thorn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van parcmaasresidencethorn.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Parc Maasresidence Thorn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
110 beoordelingen
5,5
Slagharen logo
Slagharen
23 beoordelingen
5,5
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parc Maasresidence Thorn een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Parc Maasresidence Thorn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parc Maasresidence Thorn actief?

Parc Maasresidence Thorn is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parc Maasresidence Thorn reviews? Dan kun je naar de website van Parc Maasresidence Thorn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie