RCN Vakantieparken logo

RCN Vakantieparken reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
RCN Vakantieparken reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1363
RCN Vakantieparken logo
Website
rcn.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen RCN Vakantieparken

Een vakantiepark boeken: de voorpret voor je vakantie kan beginnen. Heerlijk met z’n tweetjes of juist met het hele gezin. Een vakantiepark is eigenlijk leuk voor iedere samenstelling. Met jonge kinderen is een vakantiepark het ultieme genot, zeker als er een leuk animatieteam rondloopt en er veel te doen is. Of je nu voor een vakantiehuisje, een tent of een caravan kiest, op een park is nu eenmaal meer vertier. RCN Vakantieparken heeft een groot aanbod in Nederland en Frankrijk, uiteraard op de mooiste plekjes. Iedereen kan dus wel een plekje vinden die helemaal aansluit bij zijn of haar wensen. Maar dan wil je ook wel weten hoe het daar echt is en hoe RCN Vakantieparken in de praktijk zijn. Doen ze wat ze zeggen te doen? Is wat ze aanbieden ook echt zo leuk en hoe gaan ze om met eventuele klachten? Beoordelingen van anderen kunnen je hier inzicht in geven. Ervaringen met RCN Vakantieparken kan je hier dan ook lezen en ook jij kunt jouw beoordeling hier achterlaten. Daarnaast laten wij je zien waar het bedrijf voor staat, hoe betrouwbaar het bedrijf is en wanneer en hoe jij ze kunt bereiken. Zo kan jij een weloverwogen besluit nemen of je naar een RCN Vakantiepark wilt.

Over RCN Vakantieparken

Maar liefst 17 RCN Vakantieparken liggen op je te wachten in Nederland, Frankrijk en in Duitsland. Binnen Nederland liggen de parken verspreid over bijna alle provincies, dus is er altijd wel één te vinden in de buurt van jouw droombestemming. Ook in Frankrijk kan je diverse kanten op. In Duitsland is 1 park, prachtig gelegen in de Eifel. RCN Vakantieparken biedt een zeer breed scala aan verblijfaccommodaties aan. Namelijk comfortabele stacaravans, riante vakantiehuizen, chalets, Finse lodges, appartementen, safaritenten en luxe bungalows. Zo kan je echt kiezen voor een vakantie die helemaal past bij jullie wensen. Al meer dan 65 jaar zijn deze RCN Vakantieparken dan ook erg in trek bij zowel jonge gezinnen als vijftigplussers. Met andere woorden: voor ieder wat wils bij RCN.

Waarom kiezen voor RCN Vakantieparken

Waarom je zou kiezen voor een RCN Vakantiepark? Dat mag dus al duidelijk zijn door de zeer verschillende parken en hun ligging én de grote variatie in accommodaties. Maar RCN biedt nog veel meer. Een leuk animatieteam, bijvoorbeeld, met Alex en Sammy. Deze vriendjes zullen je kinderen grandioos vermaken. De kinderen krijgen bij aankomst een kruimelpadpas, waarmee zij met Alex en Sammy op avontuur gaan. Er is van alles te doen op de parken en er zijn veel extra faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, klimparken, sportfaciliteiten en restaurants. En wat RCN ook zo bijzonder maakt is wat zij met de winst doen! Een deel van de winst wordt namelijk besteed aan goede doelen en jeugdwerk! Zo maak je van je eigen vakantie ook meteen een middel waarmee je goed doet! En dat voelt toch best goed, nietwaar? O ja, wil je graag je trouwe viervoeter meenemen? Geen probleem, ook die is van harte welkom bij RCN.

Is RCN Vakantieparken betrouwbaar?

Dat RCN zich zo betrokken voelt met de maatschappij en van hun winst anderen laat profiteren, laat de betrouwbaarheid van het bedrijf al zien. Daarnaast bieden ze al ruim 65 jaar mooie vakanties aan, dat had nooit gekund als het niet betrouwbaar zou zijn. Ook fijn om te weten is dat RCN is aangesloten bij betrouwbare, klinkende namen als de ANWB, Recron, Camping Key Europe, Acsi en Adac. Al met al een betrouwbaar adres is, waar je zonder zorgen mee in zee kunt gaan. RCN is al meerdere keren in de prijzen gevallen bij de Zoover Awards.

Klantenservice en klachten

Het contactcenter is op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 21 uur. In het weekend van 9 uur tot 18 uur. Via de site kan je aanvragen om teruggebeld te worden. Natuurlijk kan je ook mailen. Er wordt beloofd dat ze binnen 2 dagen zullen antwoorden. Bij klachten willen ze er alles aan doen om deze op te lossen. Uiteraard probeer je het eerst ter plekke, dat heeft toch het snelste effect. En anders vragen ze je om hen te mailen of te bellen!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens op vakantie geweest naar een RCN Vakantiepark? Wat waren jouw ervaringen met deze aanbieder? Hoe beviel de accommodatie? Welke beoordeling zou je het animatieteam geven? Klopt de beschrijving op de site? Hoe reageerden ze bij eventuele klachten? Help andere vakantiegangers door jouw review hier achter te laten!

Reviews over RCN Vakantieparken
Gerelateerde bedrijven
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Camping Ommerland logo
Camping Ommerland
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over RCN Vakantieparken

Het bedrijf RCN Vakantieparken is geverifieerd door ons. De webshop rcn.nl is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. RCN Vakantieparken is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. RCN Vakantieparken maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

RCN Vakantieparken is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van rcn.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van RCN Vakantieparken.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie en rustige plek

We Zaten in een mooi en rustig park in drenten. We hadden gekozen voor de geupgrade inrichting en het zach er heel modern en netjes uit. We troffen het ook allemaal sper schoon aan.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee K.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RCN Vakantieparken
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Camping Ommerland logo
Camping Ommerland
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RCN Vakantieparken een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over RCN Vakantieparken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RCN Vakantieparken actief?

RCN Vakantieparken is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen , vakantieparken en campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RCN Vakantieparken reviews? Dan kun je naar de website van RCN Vakantieparken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie