Vallée les Etoiles logo

Vallée les Etoiles reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vallée les Etoiles reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4592
Vallée les Etoiles logo
Website
parclesetoiles.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vallée les Etoiles

Hoe ziet jouw favoriete vakantie er uit? Heel basic in een tentje ergens in de rimboe? Boek je het liefst een hotel? Of ga je meer voor een fijn park met comfortabele vakantiewoningen en veel voorzieningen? Zeker voor kinderen is dat superfijn. En ook zelf geniet je natuurlijk van zwemmen, wellnes, een supermarkt en horeca op het park zelf. Wellicht overweeg je een verblijf te boeken op Vallée les Etoiles . De ruime huisjes staan je wel aan en je ziet jezelf al baantjes zwemmen in de vroege ochtend en op een later moment relaxen in de sauna. Maar hoe staat het met de kwaliteit van dit park? Zijn de huisjes fijn en hoe staat het met de voorzieningen? Andere gasten kunnen je daar vast en zeker meer over vertellen. Hun reviews helpen jou met het nemen van een weloverwogen beslissing. De recensies over Vallée les Etoiles zijn al door ons verzameld. Je vindt ze hier samengevat en kunt ze dus op je gemak bekijken. Lees de beoordelingen en beslis daarna of jij hier wel of geen accommodatie wilt boeken.

Over Vallée les Etoiles

Dit park ligt op de steile helling aan de Maas, in de Ardennen. Het is 2 jaar lang onderdeel geweest van Landal. Dat is nog goed te zien aan de huisjes en aan de voorzieningen. Voordat het een park van Landal was, is het ook nog in beheer van Beaumont B.V. geweest. In de tijd van Landal is het park opgeknapt. Inmiddels is er een doorstart gemaakt en heeft het park dus een andere naam gekregen. Nu is BungalowNet de eigenaar.

Waarom kiezen voor Vallée les Etoiles

Dit park bevindt zich in een klein, knus dorpje in de Ardennen. Er zijn bungalows aanwezig die compleet zijn ingericht. Op het gebied van voorzieningen vind je op dit park voor elk wat wils. Voor zonnige dagen, maar zeker ook voor dagen waarop het wat regent. Er is een overdekte speelhal, een zwembad, een restaurant, een speeltuin en een tennisbaan. In de zomer is het elke dag mogelijk om vanaf het park mee te gaan met de rondvaartboot. Veel mensen zullen het ook waarderen dat alle woningen helemaal rookvrij zijn. Verder zijn er 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s. De omgeving is eigenlijk voor alle soorten mensen wel aantrekkelijk. Rustzoekers gaan fijn wandelen, mensen die van cultuur houden vinden dichtbij allerlei steden en ook avonturiers komen op diverse manieren aan hun trekken.

Is Vallée les Etoiles betrouwbaar?

Je hebt hier zeker te maken met een betrouwbaar bedrijf. Niet al te lang geleden is er ook van alles opgeknapt op dit park. De eigenaar heeft meer parken in zijn bezit en weet dus wel wat hij doet op dit gebied. Je kunt het park bezoeken en dus zelf ontdekken dat je met een betrouwbare keten te maken hebt. Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice en ook de reviews van andere gasten laten je zien dat het een goed idee is om op dit park een accommodatie te boeken. Mensen roemen de mooie locatie en bijvoorbeeld ook de service van elke dag verse broodjes. Soms wordt er wel aangegeven dat de huisjes aan renovatie toe zijn.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van dit vakantiepark is goed bereikbaar. Ben je op vakantie, dan loop je natuurlijk snel even naar de receptie. Wil je boeken of heb je een vraag over het een en ander, dan pak je snel even de telefoon. Ook vind je een laagdrempelige chatfunctie op de website. Daar krijg je ook snel antwoord op je vragen. Verder zou je dan nog kunnen kiezen voor de mail of voor het contactformulier. Communiceer jij graag via de sociale media, dan kun je bijvoorbeeld ook Facebook gebruiken om even een berichtje te posten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met dit vakantiepark? Huurde je er een tijdje geleden een accommodatie? Neem dan een paar minuutjes de tijd en schrijf een recensie over deze ervaring. Zou je andere mensen aanraden om hier te verblijven tijdens hun vakantie of juist niet? Laat weten in je review hoe jij dit park, de huisjes, de klantenservice en de faciliteiten beoordeelt.

Reviews over Vallée les Etoiles
Gerelateerde bedrijven
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Vallée les Etoiles

Ons team van experts heeft Vallée les Etoiles geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vallée les Etoiles bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vallée les Etoiles is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vallée les Etoiles is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van parclesetoiles.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vallée les Etoiles.

Geplaatst op: 30-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vallée les Etoiles
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vallée les Etoiles een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vallée les Etoiles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vallée les Etoiles actief?

Vallée les Etoiles is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vallée les Etoiles reviews? Dan kun je naar de website van Vallée les Etoiles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie