Tritt logo

Tritt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tritt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1982
Tritt logo
Website
tritt.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tritt

Het is heerlijk om af en toe eens een vrijstaande villa op een mooi plekje in Europa te huren. Bij Tritt kan dat, maar hoe staat het met deze organisatie? Hoe werkt het boeken en is het wel een betrouwbaar bedrijf? Huur je een accommodatie in Toscane, dan wil je natuurlijk wel weten dat alles goe voor elkaar is. Wij verzamelden reviews van eerdere gasten. Als je hun beoordelingen leest, krijg je een beter beeld van Tritt. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om zelf wel of geen vakantiewoning bij hen te boeken.

Over Tritt

Tritt is een aanbieder van vakantie accommodaties in Toscane. In Nederland wordt Tritt de specialist voor Toscane genoemd. Het gaat hierbij om mooie vakantiewoningen, maar daarnaast ook om een stukje beleving. Er is dus ook aandacht voor het onderdeel hoe je je vakantie naar Toscane op de beste manier kunt beleven. Er worden tal van accommodaties aangeboden. Die variëren van vrijstaande villa’s met een eigen zwembad tot residences, appartementen, groepslocaties, hotels en agriturismo locaties. Daarnaast is er op de website veel informatie te vinden over de verschillende provincies van Toscane. Met aandacht voor bezienswaardigheden, tips voor dagjes uit en allerlei wetenswaardigheden. Wat het stukje beleving betreft, is er aandacht voor onder meer stedentrips, wijn, gastronomie, wandelen, wellness, hiken, wandelen en mountainbiken. Dankzij de specifieke kennis van Toscane is Tritt absoluut de specialist op het terrein van accommodaties aanbieden in deze regio.

Waarom kiezen voor Tritt

Het voordeel van boeken via Tritt is dat je te maken hebt met een kleinschalige organisatie. Dit zorgt ervoor dat er korte lijntjes zijn tussen jou als huurder en de medewerkers van dit bedrijf. Er wordt op een persoonlijke manier gewerkt en je kunt hier dus ook terecht voor advies op maat. In Toscane zelf zijn Nederlands sprekende medewerkers aanwezig. Als je vragen hebt, kun je altijd bij hen terecht. Ook staan ze graag voor je klaar als je tips wilt. Het is verder ideaal dat ze je terzijde kunnen staan mochten er onverhoopt calamiteiten optreden. Het aanbod van Tritt bevindt zich in heel Toscane, dus er is voor elk wel wat wils te vinden. Je profiteert van transparante prijzen en hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten die je later nog op je bordje krijgt. Ook biedt Tritt de laagste prijs garantie. Als het om de gehuurde accommodatie gaat, is de kwaliteit gegarandeerd. De huizen worden namelijk door een medewerker persoonlijk bezocht. Let bij het boeken van een villa, appartement of andere accommodatie op het aantal sterren. Dat geeft namelijk aan hoe het gesteld is met het huis zelf, de omgeving en het interieur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat er alleen vakantiewoningen van goede kwaliteit in het aanbod worden opgenomen. Maar verschil blijft er natuurlijk altijd.

Is Tritt betrouwbaar?

Heel wat vakantiegangers schreven inmiddels een recensie over Tritt. Deze reviews zijn uitermate positief. Over klachten kom je nauwelijks iets tegen. Deze beoordelingen van andere consumenten zeggen veel over de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Verder is Tritt aangesloten bij de SGR. Dit geeft jou als klant een heel stukje extra zekerheid. Een belangrijk aspect van de betrouwbaarheid van een bedrijf is de bereikbaarheid van de klantenservice. Bij Tritt is dit helemaal voor elkaar. Stel je een vraag via de telefoon, het contactformulier of via de mail, dan krijg je gegarandeerd snel een antwoord terug.

Klantenservice en klachten

Van maandag tot vrijdag kun je overdag bellen met een van de medewerkers van Tritt. Zij stellen het op prijs om je te helpen met het geven van persoonlijk advies. Je hoeft je dus absoluut niet bezwaard te voelen om even te bellen. Wat eventuele klachten betreft, zie je dat er een procedure is. Mocht er iets zijn waarover je een klacht wilt indienen, dan zie je op de website precies hoe dat in zijn werk gaat. Tritt is actief op een groot aantal kanalen van de Sociale Media. Op deze manier kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een keer een villa, een hotelkamer of een appartement geboekt bij Tritt? Ben je daar tevreden over of juist niet? Als je jouw ervaring achterlaat, kunnen andere mensen lezen wat jouw beeld van deze organisatie is. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij dit bedrijf een accommodatie te boeken.

Reviews over Tritt

Gerelateerde bedrijven

Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Dormio Holidays logo
Dormio Holidays
2 beoordelingen
9,5
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Tritt

Ons team van experts heeft Tritt geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tritt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tritt is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tritt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tritt.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tritt.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verkoop onder valse voorwendselen

Verkoop onder valse voorwendselen. Voor we onze vakantie boekten belden we Tritt en maakten we super duidelijk, telefonisch afspraken over onze zorgen met betrekking tot de Corona-ontwikkelingen en hoe om te gaan als we ons er niet prettig bij zouden voelen. Ons werd verteld dat tot een maand voor de vakantie het absoluut geen enkel probleem zou zijn te annuleren (zelfs tot 2 weken vooraf was het soms mogelijk gaf meneer aan). Zo gezegd zo gedaan, we boekten de vakantie en nu ruim een maand vooraf nu de Corona-regelgeving voor de zomer onduidelijker wordt besloten mijn man en ik toch te willen annuleren. Helaas pinkakaas voor ons, terwijl het resort in Italie ons 100% van het betaalde bedrag terug wil geven geeft Tritt aan zich spontaan niets meer van de gemaakte mondelinge afspraken af te weten en zich te houden aan de algemene voorwaarden... zelfs een voucher is geen optie. Beloftes maken om te kunnen verkopen, bah. Wat zijn wij dom geweest de gemaakte afspraak niet even op papier te zetten, jammer van onze 3000 euro. Een dure les voor ons. We snappen dat Corona iedereen treft en dat dit verschrikkelijk is voor de reisbrache, maar laten we met elkaar eerlijk blijven en samen oplossingen vinden. Dat is helaas bij deze organisatie niet mogelijk...

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike N.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geholpen

Ik ben Goed geholpen door een werknemer van Tritt. Ze reageren heel snel en volledig op de emails en ze weten snel tips te geven bij de wensen die ik had. Verder zijn de werknemers heel deskundig en kunnen ze altijd goed helpen. Super tevreden!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sarah H.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tritt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Dormio Holidays logo
Dormio Holidays
2 beoordelingen
9,5
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tritt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Tritt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tritt actief?

Tritt is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , strandvakanties , vakantiehuizen , vakantieparken , wandelvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tritt reviews? Dan kun je naar de website van Tritt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie