Tritt logo

Tritt ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Tritt logo
Tritt ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Tsjechoreizen logo Tsjechoreizen
0 beoordelingen
10
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
0 beoordelingen
10
Trainline logo Trainline
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Tritt

Het is heerlijk om af en toe eens een vrijstaande villa op een mooi plekje in Europa te huren. Bij Tritt kan dat, maar hoe staat het met deze organisatie? Hoe werkt het boeken en is het wel een betrouwbaar bedrijf? Huur je een accommodatie in Toscane, dan wil je natuurlijk wel weten dat alles goe voor elkaar is. Wij verzamelden reviews van eerdere gasten. Als je hun beoordelingen leest, krijg je een beter beeld van Tritt. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om zelf wel of geen vakantiewoning bij hen te boeken.

Over Tritt

Tritt is een aanbieder van vakantie accommodaties in Toscane. In Nederland wordt Tritt de specialist voor Toscane genoemd. Het gaat hierbij om mooie vakantiewoningen, maar daarnaast ook om een stukje beleving. Er is dus ook aandacht voor het onderdeel hoe je je vakantie naar Toscane op de beste manier kunt beleven. Er worden tal van accommodaties aangeboden. Die variëren van vrijstaande villa’s met een eigen zwembad tot residences, appartementen, groepslocaties, hotels en agriturismo locaties. Daarnaast is er op de website veel informatie te vinden over de verschillende provincies van Toscane. Met aandacht voor bezienswaardigheden, tips voor dagjes uit en allerlei wetenswaardigheden. Wat het stukje beleving betreft, is er aandacht voor onder meer stedentrips, wijn, gastronomie, wandelen, wellness, hiken, wandelen en mountainbiken. Dankzij de specifieke kennis van Toscane is Tritt absoluut de specialist op het terrein van accommodaties aanbieden in deze regio.

Waarom kiezen voor Tritt

Het voordeel van boeken via Tritt is dat je te maken hebt met een kleinschalige organisatie. Dit zorgt ervoor dat er korte lijntjes zijn tussen jou als huurder en de medewerkers van dit bedrijf. Er wordt op een persoonlijke manier gewerkt en je kunt hier dus ook terecht voor advies op maat. In Toscane zelf zijn Nederlands sprekende medewerkers aanwezig. Als je vragen hebt, kun je altijd bij hen terecht. Ook staan ze graag voor je klaar als je tips wilt. Het is verder ideaal dat ze je terzijde kunnen staan mochten er onverhoopt calamiteiten optreden. Het aanbod van Tritt bevindt zich in heel Toscane, dus er is voor elk wel wat wils te vinden. Je profiteert van transparante prijzen en hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten die je later nog op je bordje krijgt. Ook biedt Tritt de laagste prijs garantie. Als het om de gehuurde accommodatie gaat, is de kwaliteit gegarandeerd. De huizen worden namelijk door een medewerker persoonlijk bezocht. Let bij het boeken van een villa, appartement of andere accommodatie op het aantal sterren. Dat geeft namelijk aan hoe het gesteld is met het huis zelf, de omgeving en het interieur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat er alleen vakantiewoningen van goede kwaliteit in het aanbod worden opgenomen. Maar verschil blijft er natuurlijk altijd.

Is Tritt betrouwbaar?

Heel wat vakantiegangers schreven inmiddels een recensie over Tritt. Deze reviews zijn uitermate positief. Over klachten kom je nauwelijks iets tegen. Deze beoordelingen van andere consumenten zeggen veel over de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Verder is Tritt aangesloten bij de SGR. Dit geeft jou als klant een heel stukje extra zekerheid. Een belangrijk aspect van de betrouwbaarheid van een bedrijf is de bereikbaarheid van de klantenservice. Bij Tritt is dit helemaal voor elkaar. Stel je een vraag via de telefoon, het contactformulier of via de mail, dan krijg je gegarandeerd snel een antwoord terug.

Klantenservice en klachten

Van maandag tot vrijdag kun je overdag bellen met een van de medewerkers van Tritt. Zij stellen het op prijs om je te helpen met het geven van persoonlijk advies. Je hoeft je dus absoluut niet bezwaard te voelen om even te bellen. Wat eventuele klachten betreft, zie je dat er een procedure is. Mocht er iets zijn waarover je een klacht wilt indienen, dan zie je op de website precies hoe dat in zijn werk gaat. Tritt is actief op een groot aantal kanalen van de Sociale Media. Op deze manier kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een keer een villa, een hotelkamer of een appartement geboekt bij Tritt? Ben je daar tevreden over of juist niet? Als je jouw ervaring achterlaat, kunnen andere mensen lezen wat jouw beeld van deze organisatie is. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij dit bedrijf een accommodatie te boeken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tritt

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Tritt

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Tsjechoreizen logo Tsjechoreizen
0 beoordelingen
10
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
0 beoordelingen
10
Trainline logo Trainline
0 beoordelingen
10