PierreetVacances.com logo

PierreetVacances.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PierreetVacances.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2114
PierreetVacances.com logo
Website
PierreetVacances.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen PierreetVacances.com

Wat kun je soms een zin hebben om op vakantie te gaan. Heerlijk naar de bergen of ontspannen op het strand. PierreetVacances.com heeft een breed aanbod. Wellicht vind je dat interessant en wil je een leuke locatie uitkiezen. Wat is PierreetVacances.com echter voor bedrijf? Zijn ze betrouwbaar en goed bereikbaar? Zijn de accommodaties in orde en bevinden deze zich op een fijne locatie? Wij verzamelden reviews van eerdere gasten voor je. We hebben ze op deze pagina handig voor je op een rijtje gezet. Neem er notie van en maak op die manier een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze aanbieder te boeken.

Over PierreetVacances.com

Je kunt via PierreetVacances.com allerlei accommodaties huren. In een groot aantal landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Portugal, Kreta, Italië en Kroatië. De accommodaties hebben verschillende kwaliteitsniveaus. Boek je een standaard accommodatie, dan vind je op je vakantiebestemming een appartement of huis dat volledig is uitgerust met wat je nodig hebt. Kies je voor superieur, dan mag je rekenen op de beste ligging in de residentie. Dit kan dan gaan om meer ruimte of een mooi uitzicht en de bedden zijn opgemaakt op het moment dat je aankomt. Wil je het extra luxe hebben tijdens je vakantie, dan kies je voor uitzonderlijk. Deze appartementen en huizen hebben een bijzonder mooi uitzicht en extra veel ruimte. Ook profiteer je van de mooiste ligging en zijn de bedden natuurlijk al fijn voor je opgemaakt.

Waarom kiezen voor PierreetVacances.com

Kies je voor PierreetVacances.com, dan verblijf je op vakantieparken waar activiteiten voor de hele familie worden georganiseerd. Qua verblijven is er veel flexibiliteit en veel keus. In de meeste gevallen mag je zelf weten op welke dag je aankomt en vertrekt. Dit is een groot voordeel ten opzicht van veel andere aanbieders waarbij dit beslist op vrijdag of zaterdag moet gebeuren. Wil je een bepaalde accommodatie huren en is het daarbij van belang dat deze zich vlakbij de zee bevindt? Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je voor je vragen altijd even contact opnemen met de klantenservice. Een voordeel van deze organisatie is verder dat je profiteert van de laagste prijsgarantie.

Is PierreetVacances.com betrouwbaar?

Deze organisatie biedt al langer dan 40 jaar vakantiewoningen aan. Je begrijpt dat je daarom niet hoeft te twijfelen aan de betrouwbaarheid. De klantenservice is prima te bereiken en je ziet dat andere gasten PierreetVacances.com over het algemeen positief beoordelen. Je leest soms dat mensen de accommodatie tegen vinden vallen. Het is dus altijd goed om dat van te voren even te checken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar. Als je het telefoonnummer belt, betaal je de gebruikelijke belkosten. Van maandag tot en met vrijdag kun je tot 19:00 uur bellen en op zaterdag tot 17:00 uur. Het bedrijf is aanwezig op de sociale media, maar je ziet dat ze bijvoorbeeld op Facebook niet heel actief zijn. Het team streeft er naar dat je mooie herinneringen koestert aan je verblijf. Als er iets niet naar wens verloopt, dan zie je dat er een speciale link is waar je dat kunt melden.

Wil jij ook beoordelen?

Boekte jij al eens een accommodatie bij deze organisatie? Dan is het fijn als je daar een review over wilt schrijven. Hoe vond je het appartement of de woning? Verbleef je op een park, dan kun je een beoordeling schrijven over de faciliteiten. Andere mensen vinden het ook altijd prettig als ze een recensie lezen over de klantenservice. Was deze goed bereikbaar? Werden eventuele klachten serieus genomen en op een goede manier opgelost? Laat het weten door middel van een recensie en maak het zo voor andere consumenten eenvoudiger om een weloverwogen beslissing te nemen.

Gerelateerde bedrijven

Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

4,3
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over PierreetVacances.com

PierreetVacances.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop PierreetVacances.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PierreetVacances.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PierreetVacances.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van PierreetVacances.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van PierreetVacances.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PierreetVacances.com.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Boek geen reis meer bij deze organisatie!

Wanneer je recht hebt op geld terug, zal je het niet krijgen. Ik wacht al drie maanden op een verrekening van een geannuleerde reis en ben 5 telefoongesprekken verder. Ten eerste slecht bereikbaar en ten tweede verschuilt men zich achter het feit dat zij tussenpersoon zijn. Na jarenlang trouwe en tevreden klant boek ik hier nooit meer mijn reis en adviseer iedereen de reis elders te boeken.

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anita K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik vind de service zeer slecht!

Al meerdere malen getracht mijn geld terug te krijgen van een reis die ik heb moeten annuleren. Helaas tot op heden nog steeds niets ontvangen en wacht al meer dan 6 maanden op mijn geld

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvia G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Nadat ik ieder jaar op de wintersport ben geweest via deze organisatie wil ik hier nooit meer boeken. Trouw betaalde ik altijd tijdig mijn rekening, maar sinds Covid heb ik meerdere malen mijn reis moeten annuleren, waardoor ik een voucher kreeg. Inmiddels heb ik mijn geld terug gevraagd, maar heb dit na 5 maanden nog steeds niet terug!! Boek hier niet meer!!!!

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte club

Niet boeken hier!!

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige vakantie

Geweldige week in de Biarritz residentie Haguna. Het appartement was erg schoon, perfect achtergelaten en zeer goed geïsoleerd. Personeel was ook erg aardig. We hadden een geweldig verblijf en we hebben erg genoten met z'n alle! Echt een aanrader.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nora D.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PierreetVacances.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Chalet.nl logo
Chalet.nl
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PierreetVacances.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over PierreetVacances.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PierreetVacances.com actief?

PierreetVacances.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , campings , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PierreetVacances.com reviews? Dan kun je naar de website van PierreetVacances.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie