Casamundo logo

Casamundo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Casamundo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4956
Casamundo logo
Website
casamundo.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Casamundo

Ga je voor de aankomende vakantie op zoek naar een mooie vakantiewoning, denk dan eens aan Casamundo. Dit is een vakantieportaal voor zowel de verhuurders van vakantiewoningen als voor de vakantieganger. Wil je graag meer te weten komen over de mogelijkheden van Casamundo, dan lees je hier meerdere beoordelingen van eerdere klanten. Lees ze rustig door en krijg zo een goed beeld wat Casamundo te bieden heeft en misschien boek jij jouw vakantiewoning ook via Casamundo.

Over Casamundo

Casamundo bestaat sinds 2003 en is inmiddels gegroeid tot een van de grootste vakantieportalen binnen Europa. Hun slagzin is dan ook "Casamundo, de mooiste weg naar uw vakantiehuis". In 2018 is het bedrijf door HomeToGo overgenomen van de Leisuregroup, maar blijft partner voor andere merken van Leisuregroup, zoals Belvilla en Danland. De CEO van dit oorspronkelijke bedrijf is Thorsten Kerwin

Waarom kiezen voor Casamundo

Op de website van Casamundo staan honderdduizenden vakantiehuizen, appartementen, stacaravans, hotels en vakantieparken in ruim 32 verschillende landen. Naast Europese bestemmingen zijn er ook accommodaties in Marokko en de Verenigde Staten te boeken. Er zijn aangepaste vakantiewoningen, maar ook plekken om je vakantie samen met de hond door te brengen. Ze zijn actief in de rubriek vakantie en daarbij gespecialiseerd in vakantiehuizen. Als vakantieportaal is Casamundo een tussenpersoon en beschikt niet over eigen vakantiewoningen. Via de website geef je aan wanneer je naar welk land je op vakantie wil gaan en met hoeveel personen. Je krijgt hierna alleen de beschikbare opties in beeld.

Is Casamundo betrouwbaar?

Casamundo is van oorsprong een Duits bedrijf. Op dit moment staat het hoofdkantoor geregistreerd in Berlijn, Duitsland. In Nederland staat hun kantoor in Eindhoven. Casamundo is actief op Facebook en Instagram en heeft een eigen app voor Android en iOS. Op hun website staan geen prijzen of awards genoemd. Ze beschikken over een eigen klantenservice. Casamundo is niet aangesloten bij een branchevereniging zoals de SGR of ANVR, omdat ze zelf geen eigen vakantieaccommodaties aanbieden. Als tussenpersoon zijn ze wel aangesloten bij het Duitse TÜV Saarland. De TÜV geeft een zekerheden die te vergelijken is met de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Het bedrijf is aangesloten bij Ecommerce Europe.

Klantenservice en klachten

Casamundo geeft aan dat ze werken met goed opgeleide medewerkers die je tijdens kantooruren telefonisch te hulp staan voor alle soorten vragen, wensen of informatie. Op hun website staat een uitgebreide FAQ, met antwoorden op de voorkomendste vragen. Het bedrijf is telefonisch en via e-mail bereikbaar. Voor klachten is het Duitse recht van toepassing. Casamundo is geen deelnemer aan van de Europese onlinegeschillenbeslechting

Wil jij ook beoordelen?

Casamundo is een groot vakantieportaal voor aanbieders van vakantiewoningen. Ben jij bekend met Casamundo en heb jij via dit bedrijf een vakantiewoning geboekt, laat dan hier een review achter. Beschrijf de positieve punten en wanneer van toepassing ook de verbeterpunten van dit bedrijf. Hiermee krijgen gebruikers van deze website een goed beeld van Casamundo en kunnen ze zelf een weloverwogen beslissing nemen of ze ook een vakantiewoning via Casamundo gaan boeken. Reviews over Casamundo

Gerelateerde bedrijven

Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Dormio Holidays logo
Dormio Holidays
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Casamundo

Casamundo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Casamundo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Casamundo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Casamundo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Casamundo is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van casamundo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Casamundo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Dormio Holidays logo
Dormio Holidays
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Casamundo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Casamundo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Casamundo actief?

Casamundo is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Casamundo reviews? Dan kun je naar de website van Casamundo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie