Vakantie Zeeland logo

Vakantie Zeeland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vakantie Zeeland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1390
Vakantie Zeeland logo
Website
vakantiezeeland.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ervaringen met Vakantie Zeeland

Op zoek je naar reviews van de website Vakantiezeeland.com? Dan ben je hier aan het goede adres. Dit artikel richt zich op de betrouwbaarheid van deze website. Het is de weerslag van tientallen reviews van échte gebruikers die vakantie hebben gevierd in een huisje van Vakantie Zeeland en daarna hun beoordeling hebben geschreven. Daarnaast beoordelen we de duidelijkheid van de website en betrouwbaarheid van de organisatie erachter. Zo krijg je een goed beeld van de Vakantiezeeland.com. Doe er je voordeel mee!

Over Vakantiezeeland.com

Op de website van Vakantie Zeeland valt te lezen dat de site al meer dan 15 jaar bestaat en alhoewel er geen beoordelingen zijn van zo lang geleden, is er geen reden om aan deze bewering te twijfelen.

Vakantie Zeeland richt zich op het online verhuren van vakantiehuizen in de provincie Zeeland. Voor de overzichtelijkheid is de provincie gesplitst in een aantal regio's, te weten: Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland, Tholen en natuurlijk Zeeuws-Vlaanderen. Alleen Sint-Philipsland wordt niet beschouwd als een aparte Zeeuwse regio, de vakantiehuizen op Sint-Philipsland worden getoond onder het kopje Tholen.

Kenmerkend voor Vakantiezeeland.com is dat de website geen woningen aanbiedt in andere provincies of regio's, evenzo ontbreken kampeerplaatsen of staplaatsen op de website. Deze focus op alleen vakantiewoningen in één Nederlandse provincie maakt Vakantie Zeeland uniek. Verder valt op dat de website van Vakantie Zeeland een breed aanbod van vakantiewoningen toont, zowel qua geografische locatie als qua prijsklasse.

Waarom kiezen voor Vakantie Zeeland?

Als je kijkt naar de website van Vakantiezeeland.com dan is het grote aanbod van vakantiewoningen in Zeeland zeker opvallend. Niet alleen is er sprake van veel woningen, ook is de prijs van de woningen gevarieerd. Veel websites waarop vakantiewoningen worden aangeboden, richten zich op het hogere prijssegment, omdat daar nu eenmaal veel aanbod is. Vakantiezeeland.com lijkt zich daarentegen daadwerkelijk in te spannen om voor iedere beurs een vakantiewoning beschikbaar te stellen.

In een aantal reviews wordt gemeld dat de huurprijs te hoog ligt voor het gebodene, maar veelal geven deze reviewers ook aan dat ze wel een prettige vakantie en dat de gegevens op de website klopten.

Een positief punt van de website van Vakantiezeeland.com is de uniforme presentatie van de vakantiewoningen, waardoor ze eenvoudig te vergelijken zijn. Zo begint elke presentatie van een vakantiewoning met een aangezichtsfoto van de vakantiewoning en volgt de fotopresentatie een vast stramien met foto's van de buitenkant van de vakantiewoning, het interieur, de directe omgeving en bezienswaardigheden op enige afstand.

De foto's van het interieur tonen in ieder geval de woonkamer, keuken, slaapkamer(s), toilet en badkamer. Zo krijgen toekomstige huurders, naar eigen zeggen, enig inzicht in de vakantiewoning van hun keuze. De bijbehorende beschrijving van de vakantiewoning is in de meeste gevallen geschreven door iemand met een roze bril, maar dat is niet uitzonderlijk en gebeurt op de meeste verhuurwebsites.

Het is sowieso altijd verstandig om alle claims over activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving van de vakantiewoning via andere bronnen op het internet te verifiëren. Wees bijvoorbeeld alert op restaurants, zwembaden of supermarkten die in het laagseizoen zijn gesloten. De faciliteiten zijn dan wel aanwezig, maar kunnen niet benut worden. Het blijft de verantwoordelijkheid van de huurder om te bepalen of de vakantiewoning écht past bij zijn of haar wensen.

Door de eenvormigheid van de presentatie van de vakantiewoningen doet Vakantiezeeland.com in ieder geval zijn best om een afgewogen beeld te geven van de aangeboden vakantiewoningen. Vakantiezeeland.com claimt dat elke vakantiewoning vooraf wordt gecontroleerd. Gezien de kwaliteit van de getoonde vakantiewoningen, waarbij het erop lijkt dat er een duidelijke ondergrens is waaraan elke aangeboden vakantiewoningen moet voldoen, beoordelen we deze claim als realistisch.

De toegevoegde waarde van Vakantie Zeeland is dat de website een infrastructuur aanbiedt waar potentiële vakantiegangers hun vakantiewoning in Zeeland kunnen selecteren. Ze hoeven hierbij niet bang te zijn om een kat in de zak te huren, omdat de kwaliteit van de aangeboden woningen wordt gecontroleerd. Verder kan via de website direct een vakantiewoning worden gereserveerd en verloopt ook het betalingsproces via de website.

Is Vakantie Zeeland betrouwbaar?

De conclusie is dat Vakantiezeeland.com een betrouwbare partner is voor het vinden van een vakantiewoning in de provincie Zeeland. Het bedrijf achter de website, Bondiro Holiday Rentals, bestaat al zo'n 15 jaar. Gedurende die tijd is niet gebleken dat op structurele wijze klanten worden verleid tot het huren van te dure vakantiewoningen of dat huurders over de hele linie ontevreden zijn over de gehuurde woningen.

Mocht het bedrijf onverhoopt failliet gaan dan heeft dat geen consequenties voor al gemaakte en betaalde vakantie afspraken, omdat Vakantiezeeland.com een legitiem lid is van het SGR. Dit betekent dat bij faillissement de SGR de betalingsverplichtingen overneemt.

Klantenservice en klachten

Al is Vakantie Zeeland een bonafide reisorganisatie, fouten kunnen altijd worden gemaakt. Als zo een fout is gemaakt en je daar nadeel van ondervind dan kun je natuurlijk een klacht indienen bij Vakantiezeeland.com. De beste manier om dat te doen, is door het telefoonnummer te bellen dat op de website staat vermeld. Dan krijg je iemand van Vakantie Zeeland aan de lijn die je klacht noteert en alles eraan zal doen om het probleem te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een ervaring met Vakantiezeeland.com en wil je die ervaring delen met anderen? Het maakt niet uit of het een positieve negatieve beoordeling is, want elke review is behulpzaam voor andere klanten, terwijl ook Vakantie Zeeland zelf graag wil weten wat jouw ervaringen zijn, om daarmee hun diensten te kunnen verbeteren.

Reviews over Vakantie Zeeland
Gerelateerde bedrijven
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Sunparks logo
Sunparks
11 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen
6
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Vakantie Zeeland

Het bedrijf Vakantie Zeeland is geverifieerd door ons. De webshop vakantiezeeland.com is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Vakantie Zeeland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vakantie Zeeland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vakantiezeeland.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vakantiezeeland.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vakantie Zeeland.

Geplaatst op: 13-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet professioneel-betrouwbaar

Ons gezellige familieweekend begon én eindigde in mineur..
Bij aankomst was het bedlinnen, waarvoor we op voorhand betaalden, niet aanwezig. Na meerdere malen VRBO te bellen, kregen we na enige tijd eindelijk iemand aan de lijn. Conclusie: er was een vergissing gebeurd en we moesten het bedlinnen maar zelf gaan halen.. Zulke vergissingen zijn natuurlijk menselijk, maar ons gezelschap vond het wel spijtig dat we onze eerste avond samen moesten onderbreken en pas om 20u ons bedlinnen hadden.
Maar dan.. Enkele weken na thuiskomst viel me op dat de waarborg nog niet werd terugbetaald door Schoonzicht Holiday (het adres waar we de sleutel van onze huurwoning moest ophalen). Na meerde e-mails die onbeantwoord bleven, kreeg ik uiteindelijk een antwoord: de waarborg werd niet terugbetaald omdat er extra schoonmaakkosten gemaakt moesten worden omdat het bedlinnen door ons niet werd afgehaald. Daar wist ik helemaal niets van af! In het contract en de algemene voorwaarden werd hier echter niets over vermeld én het werd ons eveneens nooit mondeling meegedeeld. Ik werd gewezen op een complex systeem van verschillende ondernemingen en hun bijbehorende algemene voorwaarden: Schoonzicht, Zeeland én VRBO, terwijl ik enkel maar een reservatie met VRBO had gemaakt..

Mijn tip voor toekomstige gasten: bestel geen bedlinnen op voorhand en bespaar u 110 euro..!

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zoals online boeken moet zijn

Overzichtelijke site, makkelijk boeken en prijzen gewoon conform markt. Wij boeken hier zeker nog een keer.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Kelly B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Weigeren terugbetaling voucher

Na talloze telefoons en mails worden wij "van 't kastje naar de muur gestuurd". Onze geannuleerde reis werd omgezet in een voucher, welke nadien wéér (zonder vragen) omgezet werd in een 2e voucher, welke ze weigeren terug te betalen. Ondanks hun SGR-Garantie.
Een vriendelijke mijnheer aan de telefoon komt telkens met een ander excuus, ik moet zeggen: daar ze zijn wel inventief in!

Geplaatst op: 22-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KLANTONVRIENDELIJK

Klantvriendelijkheid 0!
Nederland is opnieuw in volledige lockdown, dwz hoog risico COVID-19 en ALLES is gesloten.
Bij de vraag om ons weekendje te kunnen verplaatsen naar een ogenblik waarop ze niet meer in lockdown zijn, krijgen we gewoon een harde “neen. Er is (nog) geen officieel inreis verbod, het park blijft open dus kan je perfect nog komen”.
Ja want wij zullen echt nog goed kunnen genieten van een weekendje weg in een rode COVID zone waar alles op slot zit”¦ schandalig gewoon!

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT

Wij zijn 10 nachten in sint annaland (28 tm 8 juli) geweest. Helaas is onze verblijf zeer tegen gevallen. (Chalet VZ927, nr 114)
Het begon al de nacht voordat we zouden vertrekken. Ik werd om 10 uur in de avond gebeld dat onze data van verblijf niet goed was door gegeven. De verwarming was kapot dus we zouden eerst 2 nachten in een ander huisje moeten verblijven. We gingen al met een vervelend gevoel naar zeeland. Aangekomen konden we toch in ons huisje waar we  voor geboekt hadden. We hadden onze sleutels bij de receptie opgehaald. Toen we bij ons huisje aankwamen stond een man al op ons te wachten. Hij wou meteen de sleutels van ons hebben om in het huisje te gaan om bij de kachel te gaan kijken. Dit vonden wij niet leuk want we hadden een lange reis van 3 uur gehad en wouden graag eerst even settelen in het huisje. Maar de man lag meteen al op de grond bij de kachel wij konden niet fijn het huisje bekijken. De man kon de kachel niet maken. Wij moesten de volgende dag tussen 3 en 4 in het huisje blijven zodat een monteur de kachel kon repareren. Dit was erg vervelend zo konden wij niks plannen. Paar dagen later kwam dezelfde man weer bij ons huis en zei dat wij het hok open moesten laten want er zouden italiaanse mannen kijken naar de airco. Weer ons verblijf verstoord. Veder zaten er gaten in het beddengoed, vlekken op de eettafelstoelen en tuinstoelen. De badkamer was ook vies met gele vlekken bij de randen en er hing een hele nare geur door het huisje. Wij hebben helaas geen leuke vakantie door deze omstandigheden gehad. Zeer teleurstellend. We zijn 4 dagen eerder naar huis gegaan want we konden de viezigheid en de vieze geur niet meer aan.
Ik ga deze recensie op meer plekken plaatsen zodat niet meer mensen een teleurstellend verblijf gaan boeken. 
Ik hoop dat wij nog wat geld kunnen terug krijgen van de dagen die wij niet zijn verbleven. Jullie hebben ons verblijf zeer verstoord en we waren erg teleurgesteld.

Verder heb ik ook nog steeds mij borg van €100 niet terug ontvangen.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inge -.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie omgeving en veel keuze

We hadden een mooi opgezet huis met een prachtige omgeving. Het huisje zat vast aan het huis van de eigenaren maar dit was voor ons geen probleem. We hebben genoten van de locaties in de buurt. En we hebben zelfs nog zeehonden in de buurt gespot!

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijmen V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi vakantiehuisje

We hebben afgelopen vakantie via internet een leuk vakantiehuisje aan zee gehuurd. Alles was precies zoals we hadden verwacht. We vonden het jammer dat we weer naar huis moesten.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan G.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vakantie Zeeland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Sunparks logo
Sunparks
11 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vakantie Zeeland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Vakantie Zeeland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vakantie Zeeland actief?

Vakantie Zeeland is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vakantie Zeeland reviews? Dan kun je naar de website van Vakantie Zeeland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie