Villaforyou logo

Villaforyou reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Villaforyou reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2010
Villaforyou logo
Website
villaforyou.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Villaforyou

Is de vakantie voor jou ook zo’n moment waarop alles moet kloppen? Je kijkt soms maandenlang uit naar een verblijf in je vakantiehuis. Villaforyou wil in deze behoefte voorzien. Hoe hebben andere klanten dit ervaren? Was alles werkelijk helemaal naar wens? Als dit jouw vragen zijn, zit je hier op de perfecte plek. Wij verzamelden reviews van eerdere klanten. Zij beschrijven in hun beoordeling hoe zij hun verblijf bij Villaforyou hebben ervaren. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen. En om uiteindelijk wel of niet een vakantievilla te boeken via deze organisatie.

Over Villaforyou

Pepijn Zijsling is de oprichter van Villaforyou. Hij merkte dat er in de branche van vakantiehuizen behoefte was aan persoonlijke aandacht, het opbouwen van een relatie en deskundig advies. Niet op een al te zakelijke manier een vakantiebungalow boeken dus. Dit was en dit is de passie en de missie van deze organisatie. Pepijn begon in 2001 in deze branche. Hij woonde zelf 10 jaar in Oostenrijk en heeft echt liefde voor de bergen, zoals in de zomer als in de winter. Sybrand Welles is de andere persoon achter dit bedrijf, hij is de directeur van Villaforyou. Ook hij heeft veel ervaring in de reisbranche. In 2020 is Villaforyou gestart. Ze zijn specialist in de verhuur van unieke, vrijstaande vakantiehuizen en appartementen. Eerst kon je alleen in Oostenrijk boeken, maar nu ook in Nederland, Frankrijk en België. Villaforyou heeft twee vestigingen in Europa, een in Amsterdam en een in Oostenrijk.

Waarom kiezen voor Villaforyou

Boeken via de site van Villaforyou werkt zeer eenvoudig. Er wordt dan ook veel zorg en aandacht besteed aan de website. Gebruikersgemak staat hierbij voorop. Wil je echt een passende vakantiewoning, dan kun je gebruik maken van advies op maat. Ook heel vrijblijvend mag je hiervan gebruik maken. De mensen achter Villaforyou kennen elke accommodatie en kunnen je dus uitstekend van dienst zijn. Elke vakantiewoning wordt persoonlijk bezocht en kent dus geen verrassingen. Boek je bij dit bedrijf, dan kun je terugvallen op een team van experts. De medewerkers werken al jaren in de verhuur. Als je een kijkje neemt bij het aanbod, dan zie je dat er werkelijk voor elk wat wils is. Zowel vakantiegangers die zoeken naar een chalet midden in de natuur als mensen die beslist een prachtig eigen zwembad bij het vakantiehuis willen hebben, komen hier aan hun trekken.

Is Villaforyou betrouwbaar?

Je boekt bij Villaforyou in een beschermde omgeving. Dit geldt ook voor het betalen van je accommodatie. De mensen achter dit bedrijf stellen zich voor met naam en foto. Je kunt er helemaal vanuit gaan dat deze aanbieder van vakantiewoningen betrouwbaar is. De klantenservice is ook goed bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Bij Villaforyou staat een persoonlijke service hoog in het vaandel. Je kunt bellen tijdens kantooruren. Ook is het mogelijk om te mailen, te chatten of een bericht te sturen via de sociale media. Bij noodgevallen kun je zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week terugvallen op een van de medewerkers. Heb je een klacht, dan is het de bedoeling om deze zo snel mogelijk te melden. Het liefst eerst bij de beheerder. Lukt dit niet, dan kun je de klacht doorgeven aan de medewerkers van Villaforyou. Er is zelfs een noodnummer beschikbaar mocht dat nodig zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Boekte jij al eens een unieke en mooie bungalow bij Villaforyou? Merkte je dat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat bij dit bedrijf? Was op locatie alles naar wens? Had je ook gebruik gemaakt van het aangeboden advies op maat? Beschrijf jouw ervaringen in een recensie en laat andere mensen weten hoe je deze aanbieder beoordeelt. Laat gerust ook kritische noten doorklinken. En dan het liefst ook met daarbij vermeld hoe de klachten werden opgelost. Als andere mensen jouw review lezen, krijgen ze een beter beeld van Villaforyou. En kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet hun volgende vakantiehuis te boeken.

Reviews over Villaforyou

Gerelateerde bedrijven

SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Villaforyou

Het bedrijf Villaforyou is geverifieerd door ons. De webshop villaforyou.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Villaforyou is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Villaforyou maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van villaforyou.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van villaforyou.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super slechte service, klachtenafhandeling

via booking.com en villa for you een chalet (Heimlig te Saalbach Hinterglemm) gehuurd. voor 18 personen. 1 vd slaapkamers is uitgerust met een bedbank. na uitklappen direct gemeld dat de bedstang gebroken is. beheerder kwam even kijken, volgende dag. daarna inderdaad de constatering dat dit niet goed is. Er was ee nwat mindere groep geweest voor ons, dat zou de oorzaak weleens kunnen zijn. Hij kon het niet direct oplossen, zou morgen terugbellen. Nadat wij teruggebeld werden, uiteindelijk te horen gekregen dat hij er niks aan kon doen. helaas. direct via email villa for you en booking .com late nwete ndat dit niet oke is. reactie ontvangen, was de respons. daarna...na meerdere keren reacties gevraagd te hebben...niks. helemaal niks. geen reactie meer, niks. ik vraag niet om de wereld, waar ik wel om vraag is erkenning dat het niet oke is dat ik samen met mijn vrouw een week op de grond heb moeten liggen, omdat dat beter lag dan de bedbank. daardoor kon de kast niet open, moest je het matras steeds aan de kant duwen om de deur open te maken. ik vraag niet zoveel, maar het voelt wel als een service van onder het vriespunt. Jammer, heel jammer. Kan zo makkelijk opgelost worden.

Geplaatst op: 03-07-2023
Laatst bewerkt op: 03-07-2023
Geschreven door: Robert R.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Unieke ervaring

Wij hebben met de hele vriendengroep een grote villa kunnen huren toen we afgelopen jaar op vakantie zijn gegaan. De prijs was redelijk goed en het zag er allemaal netjes uit!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jurre S.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Villaforyou


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Villaforyou een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Villaforyou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Villaforyou actief?

Villaforyou is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Villaforyou reviews? Dan kun je naar de website van Villaforyou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie