HouseOfBritain logo

HouseOfBritain reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HouseOfBritain reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1730
HouseOfBritain logo
Website
houseofbritain.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HouseOfBritain

Had je het plan opgevat om een mooie reis naar Engeland, Schotland, Ierland, de Kanaaleilanden of Wales te maken? Ga je lange wandeltochten maken of vooral genieten van de cultuur? HouseOfBritain zou je ideale partner kunnen zijn. Wil je meer over deze organisatie weten, dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden beoordelingen over HouseOfBritain. De reviews staan hier handig voor je op een rijtje. Lees wat andere klanten van dit bedrijf vinden en maak zo zelf een weloverwogen keus om wel of geen zaken te doen met HouseOfBritain.

Over HouseOfBritain

HouseOfBritain is je ideale partner bij het realiseren van een onvergetelijke reiservaring. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het kost je slechts weinig moeite om een van de reizen te boeken. House of Britain noemt zichzelf de online reisspecialist. Ze zijn de one stop shop voor reizen naar Schotland, Engeland, de Kanaaleilanden, Ierland en Wales. Je kunt bij hen je gehele reis online boeken. Of dit nu gaat om een autorondreis of een stedentrip naar Londen, het kan allemaal. Ook de ferry-overtocht of een retourtje Eurotunnel regel je via deze organisatie. Verder is het mogelijk om een van de vakantieparken te boeken. HouseOfBritain is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers. Zij hebben allemaal een ruime ervaring op het gebied van reizen naar de betreffende landen. Persoonlijk contact staat bij deze reisorganisatie voorop. Elke reis kan precies op maat worden samengesteld, afhankelijk van jouw budget en wensen.

Waarom kiezen voor HouseOfBritain

Wil je een reis maken naar Engeland, Schotland, de Kanaaleilanden of Ierland, dan kan de organisatie HouseOfBritain veel voor je betekenen. Het grote voordeel van hun website is dat je alle informatie bij elkaar hebt. Of je nu een rondreis wilt boeken of je wilt informatie over een bepaalde bezienswaardigheid, het is allemaal beschikbaar. Wellicht wil je alleen een overnachting boeken, maar vind je het een hele klus om dat zelf allemaal uit te zoeken. Met een paar muisklikken regel je het via de website van HouseOfBritain. Wil je echt een lange en uitgebreide vakantiereis maken naar een van de landen die werden genoemd, dan kan het een aanrader zijn om te kiezen voor een reisvoorstel op maat. Je vertelt tegen een medewerker, dat kan gewoon via de site, wat je wensen zijn en binnen 24 uur krijg je een voorstel op maat aangeboden. Dit is overigens geheel vrijblijvend. HouseOfBritain is er voor particulieren, maar ook kleinere en grotere groepen zijn bij hen aan het juiste adres.

Is HouseOfBritain betrouwbaar?

HouseOfBritain organiseert al heel wat jaren reizen naar Engeland, Wales, Schotland, Ierland en de Kanaaleilanden. Ze zijn aangesloten bij de SGR en de klantenservice is goed bereikbaar. Inmiddels hebben al heel wat klanten hen beoordeeld. Dit zegt veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf. Over het algemeen zijn de reviews heel positief. Er wordt waardering uitgesproken voor de medewerkers van dit bedrijf. Er zijn soms ook wat klachten te vinden, maar die vind je natuurlijk bij elk bedrijf. Voor het overgrote gedeelte zijn de klanten echter heel positief.

Klantenservice en klachten

Wil je een reisvoorstel op maat, dan kun je dat via de site aanvragen. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie met daarin het voorstel op maat. Het kantoor van dit bedrijf bevindt zich in Vlissingen. Heb je een algemene vraag, dus niet specifiek over een bepaalde reis, dan kun je mailen of het algemene nummer bellen. Dit kan op alle werkdagen. Wil je informatie over groepsreizen, dan vind je daar een speciaal formulier voor dat je kunt gebruiken. Is er sprake van een calamiteit, dat zal vooral het geval kunnen zijn als je al daadwerkelijk op reis bent, dan is de klantenservice bereikbaar via een speciaal noodnummer. Dit nummer hoor je als je buiten kantoortijden het algemene nummer belt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met HouseOfBritain? Regelde je via dit bedrijf een overnachting in een mooi hotel? Maakte je gebruik van de service van een reisvoorstel op maat? Hoe vond je het contact met de klantenservice? En verliep tijdens je reis alles naar wens? Laat het weten door middel van een recensie. Als andere mensen jouw ervaringen lezen, krijgen ze een beter beeld van dit bedrijf. Dit helpt hen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over HouseOfBritain
Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over HouseOfBritain

Het bedrijf HouseOfBritain is geverifieerd door ons. De webshop houseofbritain.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HouseOfBritain is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HouseOfBritain maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van houseofbritain.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van houseofbritain.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HouseOfBritain.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen omkijken naar!

Wij hebben bij House of Britain een rondreis door Zweden geboekt. Met één klik was eigenlijk alles geregeld voor ons. Wij hadden er in ieder geval geen omkijken meer naar. Het enige dat wij hoefden te doen was de volgende bestemming invoeren in de navigatie.
Bij aankomst in de hotels bleek ook alles geregeld en betaald te zijn, waardoor in- en uitchecken heel vlot verliep.
Alle hotels waren met zorg uitgezocht en omdat we het niet zelf uitgezocht hadden, was het elke keer weer een verrassing wat we terecht zouden komen. Elke keer opnieuw waren we aangenaam verrast.
Wij kunnen House of Britain dan ook zeker aanbevelen!

Geplaatst op: 13-07-2023
Laatst bewerkt op: 13-07-2023
Geschreven door: Lieke V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede advisering

Wij zijn goed geadviseerd door een van de werknemers bij House of Britain. Ze waren heel vriendelijk en persoonlijk en ze kwamen altijd met een goed antwoord of oplossing. We hebben een upgrade kunnen regelen vanwge een blessure. Super bedankt!

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adrianus B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HouseOfBritain
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HouseOfBritain een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over HouseOfBritain. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HouseOfBritain actief?

HouseOfBritain is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , familiereizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HouseOfBritain reviews? Dan kun je naar de website van HouseOfBritain gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie